Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kacamaklar nerde:18:
saka bi yana cnm spor olmayinca sende ben tuhaf oluyorum,gayet güzel

afiyet olsun canım,her öğlen dışarda diyet menüsü bulmak zor olmalı

evet aslında bazen evden getiriyorum, bu arada sanviçi yiyemedim yarısını eşime bıraktım, beğenmedim ciğeri, sonra bir çorba içerim sanırım

suyumu içtim, bir buçuk lt. olmak üzere şimdi de yemek söyledim onu yiycem, benim nikim hep açık ama F5 yapmayınca bazen kapalı görünüyor, yan ekranda işimi yapıp arada buraya bakıyorum:)

biliyorum cnm,sözüm sana degil
afiyet olsun,bende yedim simdi aksam yemegi hazirlim,hazir dursun oglum yatiyoken,yoksa yapisiyo bacagima gangnam style istiyo

şimdi geleyim cezalara

quail: 600 kalorilik spor+150 mekik

zeynepcer: 1000 kalorilik spor+250 mekik

toprak:1500 kaloriilik spor+350 mekik

zeburus:300 kalorilik spor+ 70 mekik(cuma günkü şarap ve baklavadan ötürü)

yani bütün hafta sıkın kendinizi haftasonu 5 günlük çabayı çöpe atın,oldumu şimdi????

1 saat zumba yaklaşık 500 kalori,

1 saat tempolu yürüyüş 350 kalori

1 saat bisiklet 300 kalori civarında yaktırıyor.

kolay gelsin kızlaaarrr!!!bunları günlük sporunuza ek olarak yapacağınızı unutmayın!!!kolay gelsin:))

oy oy oy en çok ceza bana gelmiş hak ettim ben bunu bu arada trambolin kaç kalori harcatıyo acaba bu hafta ek onu da yapayım bari

kacamaklar nerde:18:
saka bi yana cnm spor olmayinca sende ben tuhaf oluyorum,gayet güzel

teşekkür ederimm:))haftasonu spor zor oluyor ya,dışarda gezip tozmak daha cazip geliyor.

benim toprağın aksine bi huyum var.sinirliysem,gerginsem vs canım bişey yemek istemez.şu aralar kızçe sıkıyo beni.anlatmıştım ya çok kısa aralıklarla 2 tur antibiyotik kullandık.bağırsaklarındaki faydalı bakterilere de zarar vermişiz bu süreçte.deli bir gaz sancısıyla boğuşuyor.iştahlı iştahlı ne verirsen yiyen bebek ıkınıp sıkılmaktan mama haricinde hiçbişey yemiyor.emmeyi de bıraktı,uyuyamıyor falan.o bir perişan ben öteki perişan.bu ay kayınvalidemler geleceklermiş ziyarete.kızçeyi çok özlemişler.dört gözle onları bekliyorum vallahi.bir nefes alırım hiç değilse:))

oy oy oy en çok ceza bana gelmiş hak ettim ben bunu bu arada trambolin kaç kalori harcatıyo acaba bu hafta ek onu da yapayım bari

sende trambolin olduğu aklıma geldi,ona da baktım ama net bişeye rastlayamadım.bu arada kır pidesinin tanesi 420 kaloriymiş.bir daha yerken 2 kere düşün derim ben:))

canım tekrardan çok geçmiş olsun gerçekten çocukların hastalığı insanı perişan ediyor, Allah kolaylık versin. İnsanın yakınında birilerinin olması bir nebze de olsa rahatlatıyor.

cezalarda gelmiş,2 saaat zumba yapıyım,gidiyimde ucundan başlayım

geçmiş olsun canım

bunu buldum doğrumudur acaba??? fikirleri bekliyorum, bu arada ip atlamak böyle ise trampolin biraz daha fazla yaktırıyor olabilir ya da aynı kalori miktarı olarak hesaplayabilir miyim ki?

"İp atlayın

• Çocukluğumuzun vazgeçilmez oyunlarındandı ip atlamak.Çocukluğunuza dönmeye ne dersiniz?

• Boş bir zaman aralığında 10 dakika boyunca saniyede iki kez zıplayarak ip atlamanız 100 kalori yakmanıza yetecek.Eğer bunu tek ayakla ya da değişik ip atlama versiyonlarını deneyerek yaparsanız daha kolay ve fazla kalori yakmanız mümkün.

Merdiven çıkın

• Günlük yaşamınızda mutlaka merdiven yerine asansör kullanıyorsunuz. Durun. Sakın asansöre yönelmeyin. Çünkü hızlı bir şekilde 7 dakika boyunca merdiven tırmanarak tam 100 kalori yakabilirsiniz. İnerken asansör kullanmanızda bir sakınca yok; çünkü size getireceği bir yararı da yok.

Koşun

• Evinizin koridorunun uzunluğunu ölçün. Size bir mil yani 1.852 metrelik bir mesafe gerekiyor. Önce koridorunuzu kaç kez kat etmeniz gerektiğini belirleyin. Sonra bu mesafeyi koşarak tamamlamaya çalışın. Bu size 100 kalori yakma olanağı verir. Koşarken kollarınızı sallamanız ise yakılan kalori miktarını artırır.

Bisiklet sürün

• 10 dakika süreyle hızlı bir şekilde bisiklet sürmeniz size 100 kalori yaktırır. Bisikletiniz yoksa yere uzanarak bacaklarınızla pedal çevirme hareketi yapabilirsiniz. Ancak bu yolu deniyorsanız hızınızın çok yüksek olması gerekir.

Tempolu yürüyün

• Yaklaşık 15 dakika tempolu olarak bir mil yani 1.862 metre yürürseniz 100 kalori yakabilirsiniz. Bu size basit görünebilir. Ancak tempolu yürümek ve aynı tempoyu sürdürmek gerekir. Yavaş yürürseniz kalori yakamazsınız.

Yoga yapın

• 25 dakika süresince yapılan yoga hareketleriyle 10 kalori yakmanız mümkün. Bu hareketler için bir yoga DVD'sinden yararlanabilir ya da kitap kullanabilirsiniz. Yoga, hem kalori yakmanıza hem de tüm kaslarınızı güçlendirmenize yardımcı olur. Kaslarınızı geliştirirken dayanıklılığınızı da arttırır.

Jimnastik yapın

• 15 dakika süreyle sanki beden eğitimi dersindeymiş gibi egzersiz yaparsanız 100 kalori harcarsınız. Sözünü ettiğimiz mekik gibi basit hareketler, eğilip kalkmalar, vücut esnetmeler ve benzerleri. Bunlar aynı zamanda çok kalori yaktıran hareketlerdir.

Ağırlık kaldırın

• 35 dakika boyunca 3,5 kilogramlık bir domble,yani ağırlıkla yapacağınız çalışma size 100 kalori yaktırır. Ancak ağırlık kaldırırken belinizin rahat yaslanacağı bir şekilde oturup,belinizi dik tutun. Çünkü ağırlığı vücudunuzla değil kollarınıza vererek çalışmanız gerekiyor.

Bahçe işleri

• Bahçeniz varsa şanslısınız.Hem zevkli zaman geçirmek hem de eğlenmek için bahçe işleri birebir. Çiçeklerin topraklarını havalandırmak, onları sulamak,kurumuş dallarından ayırmak derken yarım saat uçup gider ve siz tam 100 kalori vermiş olursunuz.

Mutfakta yemek yapın

• Dışarıdan sipariş etmek yerine kendi yaratıcılığınızı kullanmanızda da yarar var. Mutfakta geçirdiğiniz bir saat yaklaşık 100 kalori yakmanızı sağlar. Hem de üretici olmanın keyfini yaşayarak. Doğranan soğanlar,sebzeler, tencere ve tavaların kaldırılıp indirilmesi, çıkan bulaşıkların yıkanıp bulaşık makinesine doldurulması,sonra yerlerine yerleştirilmesi... Zevkli ve kalori yakıcı eylemler olarak gösteriliyor."

canım tekrardan çok geçmiş olsun gerçekten çocukların hastalığı insanı perişan ediyor, Allah kolaylık versin. İnsanın yakınında birilerinin olması bir nebze de olsa rahatlatıyor.

cezalarda gelmiş,2 saaat zumba yapıyım,gidiyimde ucundan başlayım

geçmiş olsun canım

teşekkür ederim arkadaşlar,geçecek inşallah:)))

bu arada kızlar kendi üzerimde bir deney yapıyorum.vücudu alkali tutmakla ilgili bişeyler okumuştum dukana başlarken.vücuttaki asitleri nötralize etmek yağların serbest kalmasını sağlıyormuş.diyet ve egzersizlede daha kolay yakılıyormuş falan filan.

özellikle dukana devam eden arkadaşlar,protein ağırlıklı beslenmek vücut asit oranını arttırıyormuş.bu da kemiklere zarar veriyormuş.limonlu su,karbonatlı su asit oranını düşüren şeylerdenmiş.haberiniz olsun:))

trambolinde bir de denge unsuru var.ip atlamaktan daha fazla yaktırıyordur bence.internet hakikaten bilgi kirliliği,mantıkla doğruyu bulmak gerekiyor.bi yerde trambolin yarım saatte 100 kalori yaktırır diyor,başka yerde yarım saatte 500.nasıl bişey bu anlamadım.

bu arada koridorda koşmak fikrine bayıldım,hele el kol sallayarak 3 metre uzunluğunda 1 metre genişliğinde koridorda koşmaya çalışan kendimi düşününce çok güldüm.

doktor:neyiniz var?
ben:elim kırıldı
doktor:nasıl oldu?
ben:koridorda kollarımı sallayıp koşarken çarptım.

kızlar ben arkadaşımı doktora götürüyorum, sabahtan beri diş ağrısından kıvranıyo, bi iğne yaptırıp gelelim

kizlar yeni bir arkadas davet ettim,2 kisilik yerimiz var di daha bende cagirdim,gelirse ilgileniriz

cok güzeldi

hadi hadi kalkinda baslayin anca bitirirsiniz
en cokta sen yemistin cnm
cok gecmisolsun cnm,bir an önce gelseler bari

tskürler cnm aklima yazdim

bende ciktim kizlar,aksama anca gelirim,1 numarayi flüt dersi var oraya götürecegim,45 dk sürüyor,bu arada 2 ve 3 numarayi gezdiririm,sonra 1 numarayi alir gelirim,yemekti,toplamakti derken aksama anca gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…