Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

rizelıyım canım sen nerelısın

beyin çok kalorili diye biliyorum

yakinda 3. Kalbi alirsin o zaman,galiba begenilere göremi terfi oluyor,yani ben öyle saniyorum,tamamen benim kurgum
sanırım mesaj sayısına göre artıyor

tşk ler güzel fikir veriyor
kızlar ben arkadaşımı doktora götürüyorum, sabahtan beri diş ağrısından kıvranıyo, bi iğne yaptırıp gelelim

geçmiş olsun

biliyorum cnm,sözüm sana degil
afiyet olsun,bende yedim simdi aksam yemegi hazirlim,hazir dursun oglum yatiyoken,yoksa yapisiyo bacagima gangnam style istiyo

pegasus canım bence kimi kastediyorsan açıkca söylmelisin çünkü o saatlerde giren kişi bende olabiklirim şimd benimi kastettin başkasınımı bilemedim.

evet canım ckarttım bgun 1000 kalorı yaktım yıne

gecmisolsun cnm arkadasina

teşekkür ederim tatlım
hadi hadi kalkinda baslayin anca bitirirsiniz

en cokta sen yemistin cnm

cok gecmisolsun cnm,bir an önce gelseler bari

tskürler cnm aklima yazdim
evet en çok ben yemişim gerçekten, bu hafta içi de yakmaya uğraşacaz herhalde

bende ciktim kizlar,aksama anca gelirim,1 numarayi flüt dersi var oraya götürecegim,45 dk sürüyor,bu arada 2 ve 3 numarayi gezdiririm,sonra 1 numarayi alir gelirim,yemekti,toplamakti derken aksama anca gelirim
kolay gelsin canım, bu arada ben de salı günleri evdeyim yine, teyzem kursa gidecek, çocuklar bende yarın gelemeyebilirim, hepinize sevgiler

beyinin 100 gr ı 137 kaloriymiş.şimdi baktım.iyi ya masummuş nispeten.bizde neredeyse haftada 1 beyin olur,çok da severim.sen öyle deyince korktum birden:))

evet canım ckarttım bgun 1000 kalorı yaktım yıne
benim cezamın yarısından fazlasını bir günde yakmışsın, biz bu cezaları cumaya kadar yapıcaz di mi:44:

rica ederim, ben teşekkür ederim:))

rizelıyım canım sen nerelısın
amannnnnn bizim oralardan bizim anne tarafı da rizeli, ana erkil bir aile olarak laz kültürünü çok severim, özellikle de yemeklerini:))

galıba evet canım cuma ya kadar yakman lazım cnku cuma tartılma gunu
evet canım yemekler gzelde ben pek sarkı horon falan sevmem ama ama denızımız guzel valla

Birazdan ders baslicak, hemen cumaretesiyi yazayim

Sabah
Birkac lokma simit
Azicik peynir
Azicik bal
Cay

Oglen
1 dilim su boregi
1 cevizli kurabiye
Yarim dilim kek

Aksam
Bir porsiyon pilavla mantarli et sote

1 dilim su boregi
2-3 tane sarma
1 yemek kasigi Havuc salatasi
1 dilim etimek tatlisi
(Utaniyorum yazmaya artik ama)
1 dilim de baklava(cevizlerini ayirip)

Ucmusum kabul ediyorum , gecen hafta 1 kilo verince dagittim, neyse sehir disinda esimin akrabalarina ziyarete gittik diye boyle oldu , olaganustu hal yani.. Normalde haftasonlaari boyle olmuyor tabi... Bu arada dersten once yazmaya basladigim mesaji botirmem dersten sonraya kaldi.. Hoca geldi ben tamamlayamadan..

keske hiç kuru pasta yemeseydn azda olsa hamur ısı bde tereyagı fazla kalorılı dehlmı cnım yerıne bska sey yeseymısın keske

menun guzel olmus canım

uuuvvv hıc bsey demıcem hatanı blıuosundr canım o tatlılar brekler ıns kılo olarak yansımaz sna...

keske hiç kuru pasta yemeseydn azda olsa hamur ısı bde tereyagı fazla kalorılı dehlmı cnım yerıne bska sey yeseymısın keske

aslında ucuz atlattığımı bile söyleyebilirim.eşim hafta sonu yarım gün mesai yaptı.cumartesi gelirken kıza gazı için bişeyler bul eczaneden,bana da tuzlu bişeyler al dedim.aslında aklımdaki poğaça,börek,açma gibi bişeylerdi.kuru pastadan nefret ederim nedense.eşimde bilir ama nasıl olduysa ben tuzlu deyince gidip kuru pasta almış.e hadi karnım aç,sebze yiyesim yok,2 tane yedim.pazar günü yine tembihledim gelirken al diye.bu seferde unutmuş.yani eşimin sayesinde çok çok büyük kaçamak yapma riskini atlatmış oldum.

tereyağ konusunda haklısın ama haftada bir ekmek üzerine yayılmış tereyağı da bi başka oluyor ya:)))

bu arada canım hala börek istiyor ve ben çok şükür börek yapmayı beceremiyorum:)))))

fıstıklar ben çıkıcam şimdi, bu öğlen yarım sandviçten sonra biraz önce açlıktan bacaklarım titreyerek bir hazır çorba içtim 75 kaloriymiş
akşamı da kazasız belasız atlatırsam iyi olacak. Görüşmek üzere
yarın dediğim gibi evdeyim gelemezsem merak etmeyin

of of senin de benim gibi aç damarın açılmış herhalde

galıba evet canım cuma ya kadar yakman lazım cnku cuma tartılma gunu
evet canım yemekler gzelde ben pek sarkı horon falan sevmem ama ama denızımız guzel valla

yemekler güzel, şarkı horon da oynayamasam da çok severim, benim kız hergün horon dinliyo, kolları da uzatıyo sallanıyo , bayılıyorum:))

Bencede canım ucuz kurtulmussun o vakıt kacamaklardan
benım de halam haftada 2 kre borek yapar ama yememek te ısrarcyım yksa bı sısersem toparlanamam
ben tereyagı sevmıorum balda sevmıorum iyikide sevmıomusum cok kalorılıler ama ole 1 kre ye tabı

yemekler güzel, şarkı horon da oynayamasam da çok severim, benim kız hergün horon dinliyo, kolları da uzatıyo sallanıyo , bayılıyorum:))

Ben sarkılarını sevmıorum karadenızın valla dygusal pop arasnda gdıp gelıorum illede kendmı uzmeye meyıllıyım o acıdan dygsal moddan bı ckamadm

tmm canım k.i bak o zaman hazr crbada saglıksz onla zayflamak ısteyenlere tavsıye etmıolar ama cok pratık gnede bnde yapıom arada

pegasus canım bence kimi kastediyorsan açıkca söylmelisin çünkü o saatlerde giren kişi bende olabiklirim şimd benimi kastettin başkasınımı bilemedim.

daha acik konusim cnm,simdi burayi acip baktigimizda altta gelen üyelerin ismini gördügümüz zaman daha dogrusu ben gördügüm zaman ohh sohbet var diye seviniyorum,bekliyorumki biseyler konusulsun karsilikli,menü yorumlari haricindede bir sohbet ortami olusturalim,sonra bir anda o alttaki üyeler gidiyor,ben sahsen böyle eyler gördügüm zaman rahatsiz oluyorum,sen yaz ,öbürü yzsin,ben gelip bi görünüp gdeyim

tamam bütün günümüzü buraya verelim demiyorum,bendimde isim oluyor,cocuklarim var,ama en azindan geldigimde bi kac keliede olsa yazmaya gayret ediyorum,

gelip yazmadan giden üyelerde,bi sonraki gelislerinde,ya arkadaslar öglende geldim de söyle,söyle oldu yazamadim deseler yine anlicam,ama o da yok,

benim amacim kalp kirmak degil,bunda alinacak birseyde olmamali bence,ben burda kimsenin annesi degilimki azarlim,veya ögretmeni degilimki,ögretim,ben sadece kendi rahatsiz oldugum bir konuyu yazmak istedim,

topraks a onu kastetmedigimi söyleme sebebim,herkesten cok burda oldugu icin,ve her konuya bir sekilde dahil olup burdaki sohbet ortamini cok güzel dare ettigi icin

sözüm bir kisiye degilki isim vereyim,belki kendimi dogru ifade edemiyorum,umarim ne demek istedigimi siz anliyorsunuzdur

Son düzenleme:

horon oynamayı çok isterdim valla zumbadan yırtardım o zaman :)

beyinin 100 gr ı 137 kaloriymiş.şimdi baktım.iyi ya masummuş nispeten.bizde neredeyse haftada 1 beyin olur,çok da severim.sen öyle deyince korktum birden:))

beyinden yırttık o zaman :)

bu diyeti uygulayabilmek için sosyal ilişkilwerimizi azaltmak ile hayır diyebilmeyi öğrenmek arasında bir seçim yapmamız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…