Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunkı menum
sabah salata yedım 1 kase
aksama yakın 1 orta byuklukte nar
aksamsa 1 bck kase crba ıctım
2.5 ltre su
1000 kalorılık spor
ve nescafe ıccktm bu aksam ama evde kalmamıs
blkı yarım brdk sute kakao katablırım ama dha yapmadm cok kalorılı olur dye yapasım yok :d

tmm canım k.i bak o zaman hazr crbada saglıksz onla zayflamak ısteyenlere tavsıye etmıolar ama cok pratık gnede bnde yapıom arada

bazen bendemi yapsam diyorum hazir corba,aslinda cocuklara yaptigimda 1-2 kasik aliyorum agzima,cok ta tok tutuyor,domates corbasini düsüneyim ben

tmm canım k.i bak o zaman hazr crbada saglıksz onla zayflamak ısteyenlere tavsıye etmıolar ama cok pratık gnede bnde yapıom arada

senin yeme sekline göre iyi cnm,kendi yorumumu katmayayim,yoksa kafama biseyler gelecek:18::18:

bu konudan bende şikayetçiyim özellikle haftasonu bakıyorum giriyorum çıkıyorum kimse yok muhabbet yok.ortaya bi kaç konu atıyorum canlanalım diye en fazla 1-2 kişi cevaplıyor. Hafta içide durum çok farklı değil. Bence canlanmak lazım

bazen bendemi yapsam diyorum hazir corba,aslinda cocuklara yaptigimda 1-2 kasik aliyorum agzima,cok ta tok tutuyor,domates corbasini düsüneyim ben
ben en cok mercımek crbasını severım onunda hazrı gzel olmaz
yap cnm ne olcak arada bnde hazr crba kullanıorum ama gnlde kullanmıorum

gercektende ucuz atlatmissin,börek tarifi yazimmi cnm

bence diyetini biraz daha yoğunlaştırmalısın. çünkü vücut korumaya girebilir. Yani tepkisel olarak yağlarını saklayabilir.

bencede canlanalım kızlar ben knusmayı cok severım eve geldgmde zaten besbucuk oluo brı bse yazsada knussak dıe beklıorum ama gnelde lafada atlarım :)
hem mtıve olmadan hıcbrımız basaramayız

hafta sonlari cok gelemiyoruz evet ,genelde cocuklar,misafirler,gezmeler derken burasi kaliyor,e simdi esime sen git ben topikte sohbet edicemde diyemiyoruz,adam bi hafta calisiyor,haftasonuda ailesiyle olmak istiyor,o yüzden hafta sonuyla ilgili bisey diyemicem,hafta icide aslinda fena degiliz,sadece bakip gitmelere kiziyorum,cogu takimin sayfalarina bakiyorum,bizimki kadar ilerleyen yok

bence diyetini biraz daha yoğunlaştırmalısın. çünkü vücut korumaya girebilir. Yani tepkisel olarak yağlarını saklayabilir.

olabılır vallaha ama mecbur vercem ee yıyecek cok almıo vucut sporda byere yarıcak
ama ben bu ara gene dyetımı sasrtarak devam etmeyı dsunuorum mktar deılde canlarım
yiyecek dzenımızı sasrtrsak dyelım bız her sbaha kahvaltı yapıoruz vcudumuz sabah o besınleri beklıyo
ve bız sasrtalım dye kahvaltı ögunune bır myve yada myve ve sut tte koyabılırz ne olcak vct alısmadgı bseye dgsık davrancak

bencede canlanalım kızlar ben knusmayı cok severım eve geldgmde zaten besbucuk oluo brı bse yazsada knussak dıe beklıorum ama gnelde lafada atlarım :)
hem mtıve olmadan hıcbrımız basaramayız

sen geldigindede herkes dükkani kapamis oluyor aksine
ben cocuklari uyutup bakiyorum arada,kimseyi görmeyince dizi bakiyorum bende,evet itiraf ediyorum

senin yeme sekline göre iyi cnm,kendi yorumumu katmayayim,yoksa kafama biseyler gelecek:18::18:

yok yok bebegım elestrkı bnde greyım dgruyu bnde kırmadn elestrmeye calşiorum menulerı
ama bn kndme ole kacamak pek vermıorum arada pasta yıyenlere ıcımden kzıorum ama bılıne

sen geldigindede herkes dükkani kapamis oluyor aksine
ben cocuklari uyutup bakiyorum arada,kimseyi görmeyince dizi bakiyorum bende,evet itiraf ediyorum

evet aynen oyle bazen altta ole ıkı ksı felan oluoda kmse net basnda olmuo snırsam bnde druyorum menu falan yazp ckıorm yapcak bse yok

yok yok bebegım elestrkı bnde greyım dgruyu bnde kırmadn elestrmeye calşiorum menulerı
ama bn kndme ole kacamak pek vermıorum arada pasta yıyenlere ıcımden kzıorum ama bılıne

cnm elestirilere kimsenin kizacagini sanmiyorum,sonucta yanlislarimizi görmek icin bir aradayiz
sana diyeceklerim herzamanki seyler,yani kisaca sen bukadar yiyip,bide spor yapp nasil ayakta duruyorsun:18:

evet aynen oyle bazen altta ole ıkı ksı felan oluoda kmse net basnda olmuo snırsam bnde druyorum menu falan yazp ckıorm yapcak bse yok
ahhh ahhh o altta görülenler yazsinda konusalim diye bekliyorum bende bi bakmisim ki yoklar,sanirsam onlarda dizi bakmaya gidiyor

aslinda güzel fikir,ben kahvaltida dolma yemeye bayilirim,yesemmi,sonrada zeburus ceza versemi

saka saka,ama arada corba veya dedigin gibi meyve olabilir

cnm elestirilere kimsenin kizacagini sanmiyorum,sonucta yanlislarimizi görmek icin bir aradayiz
sana diyeceklerim herzamanki seyler,yani kisaca sen bukadar yiyip,bide spor yapp nasil ayakta duruyorsun:18:

alıştım bebegım gne bu ara fazla kacrmıs halım
bazen sbze yemeklernı braz fazla kacırıorum aksıne bkere tavuk yemısım bırgun ama brazck fzla obrgn baktm aksne kılo gtms vcdum sasrms demekkı

aslinda güzel fikir,ben kahvaltida dolma yemeye bayilirim,yesemmi,sonrada zeburus ceza versemi

saka saka,ama arada corba veya dedigin gibi meyve olabilir

evet canım ama bazen ıı oluyor ygrtta olablır mesela bn degstırıorum kılo vermemım durdgnu hssedınce
tabı dolmayıda mınnack ysen bse olmaz ama sen kacrırsın yeme en ıyısı cok sevdgı bseyı genelde hpmız kacırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…