Eki Görüntüle 636461 ben çok güldüm sizlede paylaşayım dedim
alıştım bebegım gne bu ara fazla kacrmıs halım
bazen sbze yemeklernı braz fazla kacırıorum aksıne bkere tavuk yemısım bırgun ama brazck fzla obrgn baktm aksne kılo gtms vcdum sasrms demekkı
bazen sbze yemeklernı braz fazla kacırıorum aksıne bkere tavuk yemısım bırgun ama brazck fzla obrgn baktm aksne kılo gtms vcdum sasrms demekkı[/QUOTE
CANIMBENİM KORKTUĞU ŞEY ÇOZ AZ ŞEY YİYEREK ÇOK SPOR YAPIYORSUN BUDA ALLAH KORUSUN SENDE SAĞIK PROBLEMİNE YOL AÇMASINDAN FİLAN ENDİŞE EDİYORUM.
bende zayıflamak istiyorum ama sadece istemekle olmuo diyet yapamıyorm
Eki Görüntüle 636461 ben çok güldüm sizlede paylaşayım dedim
bu arada malatyaliyim ben
evet canım ama bazen ıı oluyor ygrtta olablır mesela bn degstırıorum kılo vermemım durdgnu hssedınce
tabı dolmayıda mınnack ysen bse olmaz ama sen kacrırsın yeme en ıyısı cok sevdgı bseyı genelde hpmız kacırırız
bende zayıflamak istiyorum ama sadece istemekle olmuo diyet yapamıyorm
ilk malatyalı tanıdıgım oldun canım
bazen sbze yemeklernı braz fazla kacırıorum aksıne bkere tavuk yemısım bırgun ama brazck fzla obrgn baktm aksne kılo gtms vcdum sasrms demekkı[/QUOTE
CANIMBENİM KORKTUĞU ŞEY ÇOZ AZ ŞEY YİYEREK ÇOK SPOR YAPIYORSUN BUDA ALLAH KORUSUN SENDE SAĞIK PROBLEMİNE YOL AÇMASINDAN FİLAN ENDİŞE EDİYORUM.
anladım bebegım ama bnım zaten kan ve demır eksıklıgım oldgu halde halsz kalmam gerekıoken bn bukadr sporu yapabılıyorum
ve dyet yapalı 45 gun oluo Allaha skurkı bı gun bıle basım donmedı bebegım
Ben çıktım kızlar iyi geceler.
evet,maalesef izinlerde anca gidebiliyorum,zaten tatile geldigimizde cogu zamanimiz memlekette geciyor,bir kac günde deniz,sonra bekleki gecsin 1 yil
ne zamandır diyet yapıosunz
iyi geceler cnm,bende cikacam maalesef,bu gün kosusturmadan bizim 3 cücelerin yemegi gec kaldi,onlari doyurup yatirmam gerek,yarin görüsürüz
ne zamandır diyet yapıosunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?