Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben kactim kizlar,kocis de geliyor,su ortaligi toplim biraz
iyi geceler herkese,artik bisey yemeyin ama

hastalıgın yoksa basarablırsın
tek sey beynınde işi btrmek beynımıze komut verdgmızde geregnden az acıkırız ve mıdemız rahat eder snuctada ctır oluruz
kendne ınan bnce

wt haklısın cnm yürüyorum genelde ama diyet yapmadgm icn yararı olmuo

uff supersn sen yaaa nasıl werdn yaa bnada anlat

canım bldgn az yedım bu syfada yazdgım menulere de bakablırsın azcık gerıye gdıp iradem en byuk kozum bence
bn yaklasık 20 gndrde spor yapıorm dkkatlı spor yanı tek yemeyle ıs btmıo cok spor az yemek

gercektende ucuz atlatmissin,börek tarifi yazimmi cnm

vallahi yaz diyeceğim ama beraberinde beceri de göndermen lazım.anamların yumuşacık yaptığı böreği aynen yapıyorum galeteyle taş arası bir sertlik yakalıyorum.zaten yufka açmayı falan hayatta beceremem.hazır yufkayla görürüm işimi denemeye yüreklenirsem:))
yani 20 yıldır mutfakta çeşitli denemelerim oldu.başarılı olduğum tatlar hala kek,tiramisu,şekerpare.onun dışındakileri at çöpe gitsin:)))

her sabah bu gece erken yatçam deyip her gece en erken 12 de yatağa girmeyi beceriyorm ya takdir ediyorum kendimi.bak uyusaydım şu çikolatadan accık yesemmi ki diye düşünmeyecektim!!

hayıııııııııııırrrr bu saatte olmazzzz!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…