Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menünde sporunda çok güzel olmuş,aynen devamekmek için bişey diyemiyorum,sonuçta alışkanlıklarımız var.ben makarnayla bile ekmek yemeyi seven bir tiptim.hele taze beyaz ekmek oldumu kahvaltıda acımadan yarım ekmek tüketirdim.yavaş yavaş günde maksimum 3 dilime düşürdüm.ekmeğin tamamen menüden çıkartılmasına da karşıyım ancak dengeyi kurmak lazım.

menün güzel olmuş,sporunsa muhteşembu hafta taksit taksit cezanı tamamlarsın,önümüzdeki hafta sonu da bu haftayı düşünüp kaçamaklara deyip deymeyeceğini düşünür,ona göre karar verirsin:)))şimdi gelelim küp şekere.derhal toz şeker kullanmaya başla derim.şeker miktarını yavaş yavaş azalt.dayanabildiğin minimum seviyeye indir.bir zaman sonra 1 lüp şekerin ne kadar fazla geldiğini göreceksin.günde 2 bardak çay için önemli değil tabi ama hani arada çay keyfi yapayım deyip bir demlik içtiğimiz zaman olur ya o zaman çok fena...

bu arada ben 1 bardak çaya 1 tane şeker kullandığını düşündüm menünü okurken.öyle değilse ona da lafım yok:))

kızçeyi uyutmuşken bir duşa gireyim.sonra da kocişe çorba yapayım.forum açık,ismim burada olacak ama cismim fırsat buldukça gelecek:)))

şekerler dışında menün güzel olmuş

ben günde 8 bardak çay içerim,tiryaki sayılırım,bu 8 bardağınher birine diyetten önce 1 tatlı kaşığı şeker atardım öf kalori bombasısıymış,şimdi 8 bardağa bitr tatlı kaşığı kadar atıyorum zamanla hiç atmam herhalde yavaş yavaş
bu arada benim ilk cezam ne zormuş yahu :18:

işte hani gizli tehlikeler diyorlar ya şekerli çay da aynen öyle:)))ben de çayı kahveyi şekerli içerdim eskiden.üniversitede bir arkadaşımla ev tutmuştuk.o da herşeyi şekersiz içer.tabi arkadaşım çay kahve yapıp getirince şekerle çay kaşığını getirmeyi unutur.ben de kalkıp almaya üşenirim derken bi baktım ben şekerli şeyleri içemiyorum:))10 yıldan fazla oldu galiba şekerli çayı bırakalı:))

vallahi cezalarda da kolay gelsin.yerken çok süper oluyor ama 2 dakikada yediğin şeyi 2 saatte ancak eritiyorsun.şimdi benim canım deli gibi kek istiyor ama daha fazla spor yapasım yok şu aralar.yani tarifi de yazdım mutfağa girdim çorbayı yapıp geri geldim.hem çorbayı karıştırıyorum hem de değer mi diye düşünüyorum.şimdilik değmeyeceğine karar verdim.öğleden sonra cozutursam bilmiyorum:))

yapıyım yapmayım diye düşünebiliyorsun ben ikigüne bir mutlaka kek ,tatlı ...yaparım eşim ister çayın yanına,yapmazsam alır,işte ben iki haftadır yapıp yiyemiyorum
kiloları veriyim de yerim azıcık
ama biz hiç çozutmıyacakmıyız,hoş ben hafta sonu sapıttımda ne oldukilo aldım galiba

diyet yaparken önce erkek milletine uzaklaştırma cezası vermek lazım galiba.eşim de aslında kek yapsan kahvaltıyla uğraşmam,meyve suyuyla yer işe giderim der.yaparım.maksimum 2-3 dilim yer.hadi bu sefer kalanı ben yemeye başlarım.uzun zamandır yapmıyorum galiba.kurtuldummu peki??hayır.geçen işten gelirken yarım kilo baklava almış.neymiş hatunu sabah tatlı yemeyi seviyomuş,yesinmiş.1 tane yedim galiba,gerisine ısrarla dokunmadım.kurtuldum mu???hayır..haftasonu 5 li pakette çikolatalı gofret almış yine,ben neskafeyle seviyorum diye.dün onlardan birisiyle savaşıyordu nefsim şükür ben kazandım.bakalım bugün neyle savaşacağım.yani kendisi yese tamam diyeceğim,adamcağızın canı istiyor.aldığını bana yedirmeye çalışıyor.

vallahi eşimle tanışana kadar hiç kilo problemim yoktu.ne zaman hayatıma girdi kilolar da beraberinde geldi.nerelere kaçsam yarabbim yaaa!!!

bence güzel,sigara börekleri siritmis ama olsun,1 defalik bisey olmaz

sorma ya canım bütün kocalar aşağı yukarı aynı ,kocamın beni düşünmesi hoşuma gidiyor amaaaa

sporlarımı yaptım öğleden sonrada cezamın bir kısmını yapıcam
valla bu ev işler beni delirticek hergün aynı,topla ,süpür sil....vs

haklisin cnm,yapmaya calisiyorum elimden geldigi kadar
bence yediğin tatlıyı yaptığın spor alıp götürmüş spor azmine hayranım zaten
insallah götürmüstür
benim izgaram yok cnm,bazen tost makinasinda yapiyorum,bazende teflonda,dünki teflondaydi,normal dogruyorum,baharatini atiyorum,az biseyde su koyup yumusayana kadar suyunuda cekiyor zaten,kizartip indiriyorum,ayni tavada domates ve biberde yaptinmi süper oluyor,afiyet olsun
cok güzel cnm
afiyet olsun cnm,cezan icinde kolay gelsin
öyledir,ilk cezalar zor oluyrkacamak yaparken düsünmemizi saglar
bencede degmez cnm,cozutma sen iyi melekleri dinle
evet cnm,haftasonu cozuttuyoruz zaten,hafta ici dikkate delim bari
ben öğle yemeğine kaçıyorum hanımlar.afiyet olsun size de:)))))))))
sanada afiyet olsun cnm

ohh ne güzel valla,yapmissin sporunu,benim toto kalkmak istemiyo

ev isimi,hic söyleme cnm ya insana gina geliyor artik,aksama kadar elinde esya,makina,paspas,offff offfff
benimde ne kadar yaram varmis bu konuda

bende cocuklarin öglen yemegini vermeye ciktim,sonrada öglen okuluna götürecem 1 numarayi,ögleden sonra gelirim yine

ohh ne güzel valla,yapmissin sporunu,benim toto kalkmak istemiyo

ev isimi,hic söyleme cnm ya insana gina geliyor artik,aksama kadar elinde esya,makina,paspas,offff offfff
benimde ne kadar yaram varmis bu konuda

kendini temizleyen ev icat edilsin artık ama değil mi????herhalde neyim var neyim yok satıp bi de üstüne borçlanıp öyle bişeyin ilk müşterisi ben olurdum:)))

bu arada benim şeytan hala dürüyo!!!!kızçe uyansında dışarı kaçayım bari,yoksa kendimi engellemekte zorlanacağım:)))

4. takım merhabaaa ben geldiiim :) Sanıyorum 75 kiloyum ama bu akşam tartılıp (ıııykkk) tekrar emin olacağım. Benim 55 olmam lazım.. Olur di mi? :)

4. takım merhabaaa ben geldiiim :) Sanıyorum 75 kiloyum ama bu akşam tartılıp (ıııykkk) tekrar emin olacağım. Benim 55 olmam lazım.. Olur di mi? :)

hos geldinnn
beyaz leblebiyi ben cagirdim kizlar,ne kadar üye o kadar motivasyon diye düsündüm,ne güzel düsünmüsüm demi
cnm kaptanimiz zeburustur,takim kurallarini sana yazacaktir,umarim hep beraber saglikla veririz kilolari

oo kizlar hos gelmissiniz,kizlar ya bu arad her takimin 12 üye alma hakki vardi,biz 9 duk,eftelya döndü 10 olduk,beyaz leblebi aktif olursa haftaya 11 oluruz,bir kisi daha cagirmistim gelirse 12 yi tamamlariz,bu arada ruhefza annesiyle ilgileniyor galiba gelmedi bu hafta,aslininda ikizleri hastaydi,nasil oldular acaba:26:

nerde öyle bilim adamlari,bunlar zamane bilim adamlari cnmkeske yapsalar yaaa

sen yoksa kek yapmayami gittingörüntü var ses yok:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…