Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

beyaz leblebi kendinden bahsetsene biraz,nasil kilo aldin mesela

ben kendimi tanitayim,adim helin,28 olcam yakinda,1 aydan az kaldi yani,yaslaniyormuyum ne,neyse almanyada yasiyorum,2 prenses,1 de canavar annesiyimtoplam da 3 tane cücem var yani,80 küsür kiloyla (tahmin edersinki dogum sonrasi kilolar bunlar) diyete basladim,buraya katildigimda 65 kiloydum,hala ayni sayilirimburayi okuma sen,ben biraz iradesizim galiba 60 düsüp geri ciktim,fakat cok kararliyim,kacamaksiz devam etmeye gayret ediyorum,bu kadar,simdide seni taniyalim

Seve seve:) Çok memnun oldum. Adım Hande. 29 yaşındayım bekar ve hiç çocuk annesiyim. Turizmciyim :)Ankara'da yaşıyorum. Yaza nikah görünüyor bu panik en çok da ondan :) Aslında ben bebekliğimden beri kiloluydum. Yakışırdı ederdi ama yaş ilerledikçe antipatik olmaya başladı. Çok bunaldım ve son 4 yılda sanıyorum stresin de etkisiyle bi 15 kilo ekledim. Bunun 5 kilosunu verebildim. Ve orada durdu... Tahlil sonuçlarıma göre demir eksikliği var bir hayli, onunla uğraşıyorum. Demir eksikliği kilo vermeye engelmiş. 56 kilo ideal kilom olarak hesaplandı ve bu benim için rüya gibi olur. Hareketli biri değilim. Sporu sevmiyorum Ama kafama koyunca yememe hakim olabiliyorum. Şimdi yine koydum :) Umarım birlikte forma gireriz. İlerde evliliğimde de sorun olmasından korkuyorum. Zira insanlar beni hep en zayıf noktam olan kilolarımdan vururlar. Böhü :)

4. takım merhabaaa ben geldiiim :) Sanıyorum 75 kiloyum ama bu akşam tartılıp (ıııykkk) tekrar emin olacağım. Benim 55 olmam lazım.. Olur di mi? :)

hoşgeldin:))ben nilay,takım kaptanıyım ve pegasus kaptan yardımcımız.
ben eylül ayından beri takımımdayım ve burası sayesinde kendimce oldukça başarılı oldum.sen de başarılı olacaksın eminim.şimdi kuralları bir hatırlatayım.

-en az 1 hafta deneme süren olacak
-bu süre içinde mümkün olduğunca aktif olmaya çalışmalısın
-her gün bir önceki gün ne yediğimizi,ne,içtiğimizi,ne kadar ve hangi sporu yaptığımızı,ve kaç tane mesaj yazdığımızı paylaşıyoruz.
-birbirimizin menülerine yorumlar yapıyoruz.böylece hatalarımızı düzeltebiliyoruz.en az 5 üyenin menüsüne yorum yapılması gerekiyor.
-ceza sistemimiz var.kaçamaklarla doğru orantılı spor cezaları veriliyor.
-diyetle,sağlıkla,sporla ilgili paylaşmak istediğin her bilgiyi paylaşabilirsin.
-bugünkü kilonu not al,takıma girdiğinde lazım olacak:))

var mı unuttuğum bişey takımım???

4. takım merhabaaa ben geldiiim :) Sanıyorum 75 kiloyum ama bu akşam tartılıp (ıııykkk) tekrar emin olacağım. Benim 55 olmam lazım.. Olur di mi? :)
hoşgeldin canım

ikinciside ben hayatımı ev temizlemede harcıyorum resmen

helin memnun oldum bende nesli daha önce ismini duymamıştım

bende memnun oldum cnm,simdi eger kilo vermek istiyorsan spor yapmalisin,zaten spor yapmadan verirsen her yerin sarkar,yumusak yumusak olur
neyse zaten zeburus sana spor yaptirir merak etme

citir bir gelin oldugunda,o gelinligin icinde incecik oldugunda o insanlari görmek isterim dogrusu

Tamamdır anlaştık Nilay kaptan :) Bir de çok memnun oldum:)

tekrar hoşgeldin hande.inşallah istediğin gibi gelin olursun.allah tamamına erdirsin.az önce de söylemiştim olsun bu tanıtım mesajı:))adım nilay,10 aylık bir kızım var.çalışmıyorum..doğum kiloları,evlendikten sonra aldıklarım falan derken 84 kiloyla takıma girdim.ben de oldukça hareketsiz bir insanım desem yalan olmaz.ama bir hırsla başladım bu işe.hafta içi her gün spor yapmaya şartladım kendimi.sen de kendine en uygun sporu seçerek daha güzel atarsın kilolarını.
demir eksikliği anemisiyle ben de çok uğraştım.demir depolarım boşalmış,üstüne vücut aldığı demiri de bağlamıyormuş falan işte ilaç tedavisi,bol bol etçik butçuk hallettim.ama inan demir eksikliğinden önce hareketsizlik kilo vermeye engel.demir eksikliği sadece yorgun hissettirdiği için insanın kıpırdayası gelmiyor.
inşallah aradığın mutluluğu bizimle bulursun:)))

güzel bir gelin olursun canım inşallah
bende memnun oldum cnmne ben sormusum,nede sen isimleri

haklısın benim yaşta 30 birbirimize yakınız

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim. Ayyy inşşallah! Bu akşam yürüyüşe başlıyoruz ani bir kararla annemle. Hadi bakalım:) Burada hedeflediği kiloya inebilenler var mı?

canım sen beden kitle indeksine göre ideal kilonda değilmisin,dahamı zayıf olmak istiyorsun,20 nin altı çok zayıf oluyor bence

valla benim ekmeğe olab düşkünlüğümü sorma gitsin bu kepekli ekmekeri yiyorum ama sunta yemiş gibi hissediyorum kendimi birtek çavdar ekmeğini seviyorum. ramazanda bir gün oruç tutmuştum ablamda açacaktım sıcacık ekmek almıştım yemek gecikince 1 koca ekmeği tereyağı ile hüpletmiştim :))) ekmek olsun başka bişeye gerek yok. ama yenmeye çalışıyorum bunu 21 gün birşeyi yemezsen vücut onu istemiyormuş. birde beyaz ekmekle yediğimde yemeklerin tadı daha bi başlka oluyor sANKİ

aynı dertten bende müzdaribim. ancak ben eşime yasakladım. geçen markete gitmiştik eşim abur cubur alıyor bende açım zaten. dedim ya gideim şurdan açıkm zaten kekler çikolatalar dönüyor gözümün önünde. eşimin ailesinden gelen bir çayı boş içmeme huyu var. kötü olan herşey çabuk bulaşır ya bende modaya uydum gelsin hoşbeşler yensin kurabiyeler. düşünsenize akşam yemeği yiyosun oturup bide çayın yanında ıvır zıvır yiyosun. dedim artık çaylar boş içilecek.cıssssssssssssssssssss.

sanırım çoğu bilim adamları erkek olduğu için ev temizliğinden haberleri yok.

bende senle aynı yerde sayılırım yeni başaldım sayılır bakalım hep beraber göreceğiz.

bencede çok güzel düşünmüşsün.

yuppi bir ankaralı katılımcı daha varmı başka ankaradan.bende ankarada oturyorum

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Ayyy inşşallah! Bu akşam yürüyüşe başlıyoruz ani bir kararla annemle. Hadi bakalım:) Burada hedeflediği kiloya inebilenler var mı?

üyelerimizin cogu yeni ,ama zeburus un 2 kilosu kaldi,yakinda mezun olacak,cok cabaladi,simdi fistik gibi oldu

Allah bağışlasın demeyi unuttum :) Aradığım mutluluğu sizinle buldum bence çok canayakın ve güzel bir ortam. Keşke daha önce gelseymişim.:) Çok teşekkürler.

bende ankarada gazi mah oturmuştum,oğlum orada doğdu,ankarayı severim oğlan kardeşimde orda her yıl gelirim

bu arada kendimide tanıtayım;
adım esin ankarada yaşıyorum 29yaşındayım asya adında bir yaşında zıpırın annesiim. zaten hep tombiktim 60-65 arası gittim geldim 65 ile hamie kalıp 85 le doğuma girdim yuhh bana :)))). aslında 85ten sonrasına bakmadım. neyse dğumdan sonra 75 -79 arasında dolaştım. takıma 3 hafta önce 74 ile girdim şimdilik 71.6dayım burası gerçekten işe yarıyor. otokontrolümü sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…