hos geldinnn
beyaz leblebiyi ben cagirdim kizlar,ne kadar üye o kadar motivasyon diye düsündüm,ne güzel düsünmüsüm demi
cnm kaptanimiz zeburustur,takim kurallarini sana yazacaktir,umarim hep beraber saglikla veririz kilolari
beyaz leblebi kendinden bahsetsene biraz,nasil kilo aldin mesela
ben kendimi tanitayim,adim helin,28 olcam yakinda,1 aydan az kaldi yani,yaslaniyormuyum ne,neyse almanyada yasiyorum,2 prenses,1 de canavar annesiyim toplam da 3 tane cücem var yani,80 küsür kiloyla (tahmin edersinki dogum sonrasi kilolar bunlar) diyete basladim,buraya katildigimda 65 kiloydum,hala ayni sayilirim burayi okuma sen,ben biraz iradesizim galiba 60 düsüp geri ciktim,fakat cok kararliyim,kacamaksiz devam etmeye gayret ediyorum,bu kadar,simdide seni taniyalim
4. takım merhabaaa ben geldiiim :) Sanıyorum 75 kiloyum ama bu akşam tartılıp (ıııykkk) tekrar emin olacağım. Benim 55 olmam lazım.. Olur di mi? :)
nerde öyle bilim adamlari,bunlar zamane bilim adamlari cnmkeske yapsalar yaaa
sen yoksa kek yapmayami gittingörüntü var ses yok:18:
hoşgeldin canım4. takım merhabaaa ben geldiiim :) Sanıyorum 75 kiloyum ama bu akşam tartılıp (ıııykkk) tekrar emin olacağım. Benim 55 olmam lazım.. Olur di mi? :)
kendini temizleyen ev icat edilsin artık ama değil mi????herhalde neyim var neyim yok satıp bi de üstüne borçlanıp öyle bişeyin ilk müşterisi ben olurdum:)))
bu arada benim şeytan hala dürüyo!!!!kızçe uyansında dışarı kaçayım bari,yoksa kendimi engellemekte zorlanacağım:)))
beyaz leblebi kendinden bahsetsene biraz,nasil kilo aldin mesela
ben kendimi tanitayim,adim helin,28 olcam yakinda,1 aydan az kaldi yani,yaslaniyormuyum ne,neyse almanyada yasiyorum,2 prenses,1 de canavar annesiyim toplam da 3 tane cücem var yani,80 küsür kiloyla (tahmin edersinki dogum sonrasi kilolar bunlar) diyete basladim,buraya katildigimda 65 kiloydum,hala ayni sayilirim burayi okuma sen,ben biraz iradesizim galiba 60 düsüp geri ciktim,fakat cok kararliyim,kacamaksiz devam etmeye gayret ediyorum,bu kadar,simdide seni taniyalim
Seve seve:) Çok memnun oldum. Adım Hande. 29 yaşındayım bekar ve hiç çocuk annesiyim. Turizmciyim :)Ankara'da yaşıyorum. Yaza nikah görünüyor bu panik en çok da ondan :) Aslında ben bebekliğimden beri kiloluydum. Yakışırdı ederdi ama yaş ilerledikçe antipatik olmaya başladı. Çok bunaldım ve son 4 yılda sanıyorum stresin de etkisiyle bi 15 kilo ekledim. Bunun 5 kilosunu verebildim. Ve orada durdu... Tahlil sonuçlarıma göre demir eksikliği var bir hayli, onunla uğraşıyorum. Demir eksikliği kilo vermeye engelmiş. 56 kilo ideal kilom olarak hesaplandı ve bu benim için rüya gibi olur. Hareketli biri değilim. Sporu sevmiyorumAma kafama koyunca yememe hakim olabiliyorum. Şimdi yine koydum :) Umarım birlikte forma gireriz. İlerde evliliğimde de sorun olmasından korkuyorum. Zira insanlar beni hep en zayıf noktam olan kilolarımdan vururlar. Böhü :)
bende memnun oldum cnmhelin memnun oldum bende nesli daha önce ismini duymamıştım
yok hala o konuda düşünüyorum:))kızım uyandı onunla uğraşıyordum:))birazdan da karnını doyurmaya çalışacağım...
hoşgeldin:))ben nilay,takım kaptanıyım ve pegasus kaptan yardımcımız.
ben eylül ayından beri takımımdayım ve burası sayesinde kendimce oldukça başarılı oldum.sen de başarılı olacaksın eminim.şimdi kuralları bir hatırlatayım.
-en az 1 hafta deneme süren olacak
-bu süre içinde mümkün olduğunca aktif olmaya çalışmalısın
-her gün bir önceki gün ne yediğimizi,ne,içtiğimizi,ne kadar ve hangi sporu yaptığımızı,ve kaç tane mesaj yazdığımızı paylaşıyoruz.
-birbirimizin menülerine yorumlar yapıyoruz.böylece hatalarımızı düzeltebiliyoruz.en az 5 üyenin menüsüne yorum yapılması gerekiyor.
-ceza sistemimiz var.kaçamaklarla doğru orantılı spor cezaları veriliyor.
-diyetle,sağlıkla,sporla ilgili paylaşmak istediğin her bilgiyi paylaşabilirsin.
-bugünkü kilonu not al,takıma girdiğinde lazım olacak:))
var mı unuttuğum bişey takımım???
Seve seve:) Çok memnun oldum. Adım Hande. 29 yaşındayım bekar ve hiç çocuk annesiyim. Turizmciyim :)Ankara'da yaşıyorum. Yaza nikah görünüyor bu panik en çok da ondan :) Aslında ben bebekliğimden beri kiloluydum. Yakışırdı ederdi ama yaş ilerledikçe antipatik olmaya başladı. Çok bunaldım ve son 4 yılda sanıyorum stresin de etkisiyle bi 15 kilo ekledim. Bunun 5 kilosunu verebildim. Ve orada durdu... Tahlil sonuçlarıma göre demir eksikliği var bir hayli, onunla uğraşıyorum. Demir eksikliği kilo vermeye engelmiş. 56 kilo ideal kilom olarak hesaplandı ve bu benim için rüya gibi olur. Hareketli biri değilim. Sporu sevmiyorumAma kafama koyunca yememe hakim olabiliyorum. Şimdi yine koydum :) Umarım birlikte forma gireriz. İlerde evliliğimde de sorun olmasından korkuyorum. Zira insanlar beni hep en zayıf noktam olan kilolarımdan vururlar. Böhü :)
bende memnun oldum cnmne ben sormusum,nede sen isimleri
bende memnun oldum cnm,simdi eger kilo vermek istiyorsan spor yapmalisin,zaten spor yapmadan verirsen her yerin sarkar,yumusak yumusak olur
neyse zaten zeburus sana spor yaptirir merak etme
citir bir gelin oldugunda,o gelinligin icinde incecik oldugunda o insanlari görmek isterim dogrusu
tekrar hoşgeldin hande.inşallah istediğin gibi gelin olursun.allah tamamına erdirsin.az önce de söylemiştim olsun bu tanıtım mesajı:))adım nilay,10 aylık bir kızım var.çalışmıyorum..doğum kiloları,evlendikten sonra aldıklarım falan derken 84 kiloyla takıma girdim.ben de oldukça hareketsiz bir insanım desem yalan olmaz.ama bir hırsla başladım bu işe.hafta içi her gün spor yapmaya şartladım kendimi.sen de kendine en uygun sporu seçerek daha güzel atarsın kilolarını.
demir eksikliği anemisiyle ben de çok uğraştım.demir depolarım boşalmış,üstüne vücut aldığı demiri de bağlamıyormuş falan işte ilaç tedavisi,bol bol etçik butçuk hallettim.ama inan demir eksikliğinden önce hareketsizlik kilo vermeye engel.demir eksikliği sadece yorgun hissettirdiği için insanın kıpırdayası gelmiyor.
inşallah aradığın mutluluğu bizimle bulursun:)))
menünde sporunda çok güzel olmuş,aynen devamekmek için bişey diyemiyorum,sonuçta alışkanlıklarımız var.ben makarnayla bile ekmek yemeyi seven bir tiptim.hele taze beyaz ekmek oldumu kahvaltıda acımadan yarım ekmek tüketirdim.yavaş yavaş günde maksimum 3 dilime düşürdüm.ekmeğin tamamen menüden çıkartılmasına da karşıyım ancak dengeyi kurmak lazım.
diyet yaparken önce erkek milletine uzaklaştırma cezası vermek lazım galiba.eşim de aslında kek yapsan kahvaltıyla uğraşmam,meyve suyuyla yer işe giderim der.yaparım.maksimum 2-3 dilim yer.hadi bu sefer kalanı ben yemeye başlarım.uzun zamandır yapmıyorum galiba.kurtuldummu peki??hayır.geçen işten gelirken yarım kilo baklava almış.neymiş hatunu sabah tatlı yemeyi seviyomuş,yesinmiş.1 tane yedim galiba,gerisine ısrarla dokunmadım.kurtuldum mu???hayır..haftasonu 5 li pakette çikolatalı gofret almış yine,ben neskafeyle seviyorum diye.dün onlardan birisiyle savaşıyordu nefsim şükür ben kazandım.bakalım bugün neyle savaşacağım.yani kendisi yese tamam diyeceğim,adamcağızın canı istiyor.aldığını bana yedirmeye çalışıyor.
vallahi eşimle tanışana kadar hiç kilo problemim yoktu.ne zaman hayatıma girdi kilolar da beraberinde geldi.nerelere kaçsam yarabbim yaaa!!!
kendini temizleyen ev icat edilsin artık ama değil mi????herhalde neyim var neyim yok satıp bi de üstüne borçlanıp öyle bişeyin ilk müşterisi ben olurdum:)))
bu arada benim şeytan hala dürüyo!!!!kızçe uyansında dışarı kaçayım bari,yoksa kendimi engellemekte zorlanacağım:)))
4. takım merhabaaa ben geldiiim :) Sanıyorum 75 kiloyum ama bu akşam tartılıp (ıııykkk) tekrar emin olacağım. Benim 55 olmam lazım.. Olur di mi? :)
hos geldinnn
beyaz leblebiyi ben cagirdim kizlar,ne kadar üye o kadar motivasyon diye düsündüm,ne güzel düsünmüsüm demi
cnm kaptanimiz zeburustur,takim kurallarini sana yazacaktir,umarim hep beraber saglikla veririz kilolari
Çok teşekkür ederim. Ayyy inşşallah! Bu akşam yürüyüşe başlıyoruz ani bir kararla annemle. Hadi bakalım:) Burada hedeflediği kiloya inebilenler var mı?
sporlarımı yaptım öğleden sonrada cezamın bir kısmını yapıcam
valla bu ev işler beni delirticek hergün aynı,topla ,süpür sil....vs
tekrar hoşgeldin hande.inşallah istediğin gibi gelin olursun.allah tamamına erdirsin.az önce de söylemiştim olsun bu tanıtım mesajı:))adım nilay,10 aylık bir kızım var.çalışmıyorum..doğum kiloları,evlendikten sonra aldıklarım falan derken 84 kiloyla takıma girdim.ben de oldukça hareketsiz bir insanım desem yalan olmaz.ama bir hırsla başladım bu işe.hafta içi her gün spor yapmaya şartladım kendimi.sen de kendine en uygun sporu seçerek daha güzel atarsın kilolarını.
demir eksikliği anemisiyle ben de çok uğraştım.demir depolarım boşalmış,üstüne vücut aldığı demiri de bağlamıyormuş falan işte ilaç tedavisi,bol bol etçik butçuk hallettim.ama inan demir eksikliğinden önce hareketsizlik kilo vermeye engel.demir eksikliği sadece yorgun hissettirdiği için insanın kıpırdayası gelmiyor.
inşallah aradığın mutluluğu bizimle bulursun:)))
valla benim ekmeğe olab düşkünlüğümü sorma gitsin bu kepekli ekmekeri yiyorum ama sunta yemiş gibi hissediyorum kendimi birtek çavdar ekmeğini seviyorum. ramazanda bir gün oruç tutmuştum ablamda açacaktım sıcacık ekmek almıştım yemek gecikince 1 koca ekmeği tereyağı ile hüpletmiştim :))) ekmek olsun başka bişeye gerek yok. ama yenmeye çalışıyorum bunu 21 gün birşeyi yemezsen vücut onu istemiyormuş. birde beyaz ekmekle yediğimde yemeklerin tadı daha bi başlka oluyor sANKİ
aynı dertten bende müzdaribim. ancak ben eşime yasakladım. geçen markete gitmiştik eşim abur cubur alıyor bende açım zaten. dedim ya gideim şurdan açıkm zaten kekler çikolatalar dönüyor gözümün önünde. eşimin ailesinden gelen bir çayı boş içmeme huyu var. kötü olan herşey çabuk bulaşır ya bende modaya uydum gelsin hoşbeşler yensin kurabiyeler. düşünsenize akşam yemeği yiyosun oturup bide çayın yanında ıvır zıvır yiyosun. dedim artık çaylar boş içilecek.cıssssssssssssssssssss.
sanırım çoğu bilim adamları erkek olduğu için ev temizliğinden haberleri yok.
bende senle aynı yerde sayılırım yeni başaldım sayılır bakalım hep beraber göreceğiz.
bencede çok güzel düşünmüşsün.
yuppi bir ankaralı katılımcı daha varmı başka ankaradan.bende ankarada oturyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?