bende ankarada gazi mah oturmuştum,oğlum orada doğdu,ankarayı severim oğlan kardeşimde orda her yıl gelirim
beyaz ekmek i bende cok severim yaa,ancak kokluyorum simdilik,istedigim kiloya gelince vucudu yavas yavas alistirma düsüncesindeyimvalla benim ekmeğe olab düşkünlüğümü sorma gitsin bu kepekli ekmekeri yiyorum ama sunta yemiş gibi hissediyorum kendimi birtek çavdar ekmeğini seviyorum. ramazanda bir gün oruç tutmuştum ablamda açacaktım sıcacık ekmek almıştım yemek gecikince 1 koca ekmeği tereyağı ile hüpletmiştim :))) ekmek olsun başka bişeye gerek yok. ama yenmeye çalışıyorum bunu 21 gün birşeyi yemezsen vücut onu istemiyormuş. birde beyaz ekmekle yediğimde yemeklerin tadı daha bi başlka oluyor sANKİ
aynı dertten bende müzdaribim. ancak ben eşime yasakladım. geçen markete gitmiştik eşim abur cubur alıyor bende açım zaten. dedim ya gideim şurdan açıkm zaten kekler çikolatalar dönüyor gözümün önünde. eşimin ailesinden gelen bir çayı boş içmeme huyu var. kötü olan herşey çabuk bulaşır ya bende modaya uydum gelsin hoşbeşler yensin kurabiyeler. düşünsenize akşam yemeği yiyosun oturup bide çayın yanında ıvır zıvır yiyosun. dedim artık çaylar boş içilecek.cıssssssssssssssssssss.
sanırım çoğu bilim adamları erkek olduğu için ev temizliğinden haberleri yok.
bende senle aynı yerde sayılırım yeni başaldım sayılır bakalım hep beraber göreceğiz.
bencede çok güzel düşünmüşsün.
yuppi bir ankaralı katılımcı daha varmı başka ankaradan.bende ankarada oturyorum
Çok teşekkür ederim. Ayyy inşşallah! Bu akşam yürüyüşe başlıyoruz ani bir kararla annemle. Hadi bakalım:) Burada hedeflediği kiloya inebilenler var mı?
bu arada kendimide tanıtayım;
adım esin ankarada yaşıyorum 29yaşındayım asya adında bir yaşında zıpırın annesiim. zaten hep tombiktim 60-65 arası gittim geldim 65 ile hamie kalıp 85 le doğuma girdim yuhh bana :)))). aslında 85ten sonrasına bakmadım. neyse dğumdan sonra 75 -79 arasında dolaştım. takıma 3 hafta önce 74 ile girdim şimdilik 71.6dayım burası gerçekten işe yarıyor. otokontrolümü sağlıyor.
benim evi resmen ... götürüyor birazdan kalıp ev iş yapacağım ama uykumda var pöfffffffff
Memnun oldum Esin :) Alla bağışlasın :) Valla bravo:) Darısı başıma diyorum. Ben hep 72'de tıkanıyorum.. Bu halimle bir de hamile kaldığımı düşünemiyorum.
Merhaba hande , hosgeldin aramiza:) ben de kendimi tanitayim
Adim gizem , istanbuldayim, 2 kizim var biri 5 digeri 1,5 yasinda
26 yasindayim, boyum 168 cm
2,5 hafta once 73 kiloyla katildim takima, suan72 kiloyum.. Hedefim de 63 kilo olmak:) insallah hep birlikte hedeflere ulasicaz:)
sen o 72 yi kiracaksin cnm,tabi sporla,simdi ben böyle diyince beni sporsever sanma sakin,hic sevmem,bi heves stepper yapiyordum,iyide gidiyordum,komsum rahatsiz oluyor diye biraktim,galiba yukardan talimat geldi,o da spor yapmami istemiyorMemnun oldum Esin :) Alla bağışlasın :) Valla bravo:) Darısı başıma diyorum. Ben hep 72'de tıkanıyorum.. Bu halimle bir de hamile kaldığımı düşünemiyorum.
sen o 72 yi kiracaksin cnm,tabi sporla,simdi ben böyle diyince beni sporsever sanma sakin,hic sevmem,bi heves stepper yapiyordum,iyide gidiyordum,komsum rahatsiz oluyor diye biraktim,galiba yukardan talimat geldi,o da spor yapmami istemiyor
canım sen beden kitle indeksine göre ideal kilonda değilmisin,dahamı zayıf olmak istiyorsun,20 nin altı çok zayıf oluyor bence
Çok teşekkür ederim. Ayyy inşşallah! Bu akşam yürüyüşe başlıyoruz ani bir kararla annemle. Hadi bakalım:) Burada hedeflediği kiloya inebilenler var mı?
üyelerimizin cogu yeni ,ama zeburus un 2 kilosu kaldi,yakinda mezun olacak,cok cabaladi,simdi fistik gibi oldu
Allah bağışlasın demeyi unuttum :) Aradığım mutluluğu sizinle buldum bence çok canayakın ve güzel bir ortam. Keşke daha önce gelseymişim.:) Çok teşekkürler.
beden kitle indeksine göre 64-66 ideal kilo.ama yapımdan olsa gerek o kilolarda ancak 42 bedene düşebiliyorum.zaten hayatımda gördüğüm en düşük kilo 53,o zamanda 38 beden kıyafetler oluyordu.accık kemikliyim galiba:))
e hadi hayırlı olsun:))1 saat tempolu yürüyüş=392 kalori.
ben 20 kilodan fazla verdim 4 buçuk ayda.hedefime accık kaldı:))
ay teşekkür ederimmm.bak böyle iltifatı duydum ya vazcaydım kek yapmaktan:))
aminn,inşallah.hani derler ya geç olsun güç olmasın diye.burada motivasyonunu asla kaybetmezsin:))e takımların amacı da bu zaten.kendi kendimize beceremediğimizi hep birlikte yapmaya çalışıyoruz..
hihihih :) spor sevmeyene zulüm valla zulüüm :) bu akşam başarabilirsem yarın zafer çığlıklarımı duyarsınız :) aslında ses çıkarmayan germe ve mekik tarzı hareketleri yapabilirisinbenim anlamadığım şey; spor ilk 30 dakikada bırakılırsa etki etmiyormuş ve 30. dakikadan sonra yağ yakma başlıyormuş. Doğru mu bilmiyorum ama bu çok heves kırıcı.
hihihih :) spor sevmeyene zulüm valla zulüüm :) bu akşam başarabilirsem yarın zafer çığlıklarımı duyarsınız :) aslında ses çıkarmayan germe ve mekik tarzı hareketleri yapabilirisinbenim anlamadığım şey; spor ilk 30 dakikada bırakılırsa etki etmiyormuş ve 30. dakikadan sonra yağ yakma başlıyormuş. Doğru mu bilmiyorum ama bu çok heves kırıcı.
ilk 20 dk vucut isiniyormus,20 dk sonra yag yakimi basliyormus,yani anlican en az 20 dkyla baslayacagiz,kacis yok
bide bak söylemeyi unuttum,2 haftadir takim birincilikleri bizde ve bireysel birinciliklerde bizde
kizlarrrrr bu haftada bizde demi birinciliklerrr,kilo vermeyen olursa zeburus ceza verir bakin:18:
benim kendi çapımda yaptığım araştırmalara göre 20. dk dan itibaren yağ yakımı başlıyor.mekik,ağırlık kaldırma,şınav gibi hareketleri de vücudu ısıtmadan yapmamak gerekiyor verim almak için ve sakatlanmamak için..
kilo vermek için bugünlerin kıymetini bil ve çok iyi değerlendir.ben şimdi kızıyorum kendime.ev işi beni bekler yapılacak,çocuk zaten yakamda tüm gün.o arada spor yapmaya çabala.şu adi yağlardan daha önce kurtulsaydım doğum sonrası 5-6 kilo fazlayla uğraşırdım ki o kadarda dert değildi,2 aylık çabayla giderdi:))
o yüzden ayak bağın yokken gidebiliyorsan spor salonuna git,alabiliyorsan egzersiz aleti al evde yap sporunu,olmadı,çık dışarı yürü.seçeneklerin var hiç değilse.
zeburus cnm ya hep sorim diyom unutuyom,sen sigarayi birkama girisiminde bulunmustun ya,ne oldu o is,biraktinmi,kendime arkadas ariyorum,icmeyenler olarak icenlere biraktirmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?