Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

peki ya zeburus kilo veremezse:44:

şaka bir yana kendim haricinde güzel performanslar bekliyorum:))ben accık accık kilo vermek istiyorum artık.hiç mezun olasım yok:))

sen vermesen ben varim cnm
yok cnm sen haftada 100 gr versen yeter,beraber mezun oluruz o zaman

Beyaz_leblebi,görüntün var ses yok cnm,ordamisin:18:

ya kizlar spor yapmak istiyomda,totom sandalyeye yapisti sanki kalkmiyo,yok o spor sikicidir,öbürü yorucudur,digeri uzun,derken bahanelerle yerimden kalkamiyorum,bi el atinda kalkayim ya

kizlar ben cocuklara balik kizartacaktim,simdi büyügüm gelir okuldan,ya bu gün onu tek basina gönderdim okula,gidip almadimda,biraz acilsin diye kendin gel dedim,aklim orda simdi,gerci telefonumu verdim herhangi birseyde arasin diye,ben bi camdan bakim geliyormu,yoksa ararim artik,bide cocuklarin yemegini indirmem lazim,3. cüce yatiyoken islerim bitsin,szde su icin bu arada

süper hatırlatma hadi içelim

duygularima tercuman oldun,bide ek olarak evlenirsen ya alt katta otur yada mustakil evde,komsu rahat ettirecem diye yapacagin sporuda yapamiyorsun

senin komşuda bi ayrı uyuz ama.asıl öyle tiplerin kendini toplumdan tecrit ederek ormanda yaşaması lazım:))ya stepper ın altına bir kaç kat karton falan koymayı denedinmi?sesi büyük oranda keser.

13 marta az kaldı şekerim.hadi bakalım verilen sözler tutulsunnn!!!!

ay ben bugün ne kadar rahatım:)))dün ıspanak yapmıştım.öğlen eşime koydum bir tabak.baktım kalan ancak bir tabak çıkar.ay akşam yemek yapmakla uğraşmayayım diye ben sadece çorbayla yoğurt yedim.ıspanak yıkamaktan nefret ettiğim için az alıyorum haliyle:))çooooook üşengecim çooookkk!!!bakalım benden ne zaman ev hanımı olacak????

Merhaba arkadaşlar ben geldim annem artık daha iyi bende bugün gebelik testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ama sevincim kisa a sürdü beta hcg düşük çıktı doktorumda ya dış gebelik yada düşük riski var dedi yarın muayene ye gidicem belli olur inşallah hayirlisi bakalım Allahim izin verirse olacak guruptan ayrılmam gerekebilir bilginiz olsun

annenin iyi olmasına sevindim,geçmiş olsun,hemencik iyileşsin.yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin ve bizi sevincine ortak edersin.

senin komşuda bi ayrı uyuz ama.asıl öyle tiplerin kendini toplumdan tecrit ederek ormanda yaşaması lazım:))ya stepper ın altına bir kaç kat karton falan koymayı denedinmi?sesi büyük oranda keser.

karton ne demek cnm ya kullanmadigim bir yatak vardi,oglumun besiginin eski yatagiydi,onu koydum altina,yumusak ve kalindir,ses olmaz diye yok yani adamda bi kulak var deme gitsin,bide diyo yukardakinede sordum o dedi bana ses coookkkk az geliyor,ama onun kulaklari iyi duymuyo,bende dedim kulaklik tak sende o zaman,adam delirdi karsimda,tansiyonu cikti
söylene söylene gitti asagi,sonra esimi görmüs onada söylemis,bizimkide sen heralde susuyorsun ve cimenlerin büyüme sesini duymak istiyorsun demis,benim 3 cocugum var,ses olacak elbette,adam diyo yalvaracakti nerdeyse,ne olur o aletin sesini yapmayin,cocuklara bisey demiyorum ama o oldumu tansiyonum cikiyor demis,adam tansiyondan gitmeden ben stepperi tarihe gömdüm

tamam cnm,annenin iyi olmasina seindim,sen nasil rahat edeceksen öyle yapariz,tebrik ederim bu arada,insallah hic bir sorun cikmazda yavrunu saglikla alirsin kucagina

ay cins vallahi.ben bisikletin altına 4-5 kat koli koymuştum.hani alt komşu şikayet falan etmedide ufak bebeği var belki ses gider rahatsız olmasınlar diye.sana allah yardım etsin ne diyeyim.tam cins ya.

bende sevmiyorum ispanak yikamayi,kac suyla yika yinede camurun sonu gelmiyor,o yüzden hazir yikanmis ispanak aliyorm,hemen bi su vu tertemiz

cocuklari doyurdum,bende onlardan tirtikladim,bende doydum sanki,artik bsey yemeyeyim diyorum,yoksa 13 mart hedefimi rüyamda görürüm,cok acikirsamda meyve yerim yada bi salatami yapsam yesem:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…