Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay ben bu yogunluga nezaman alisirim, evde rahat tahst oturuyorken brden gunde dort ders ve toplam 3-3,5 saat yol mahvetti beni.. Eve gidip de firsat buldugumda yazivam insallah

Bu arada ben gruba katildigimdan beri neredyse hic kapatmadim siteyi, telefonumda surekli acik, ama surekli ismim gorunuyormu onu bilmiyorum

dukanı bıraktınmı sende?

aslinda yapiyorum,hersey uygun ama kabizlik oluyor bende,meyve yiyorum mecbur:26:dukan kurallarina göre birakmis sayilirm,kendimce devam
bu arada spor yapim dedim,ne kadar hamlamisim ya,10 dk dayanamadim,simdi durdurdum videoyu daha 20 dk var,bitirecem ama sonrada mekik cekerim

br zaman sonra sistem atiyor cnmb süre acik görünürsün,o zaman icinde herhangi bir islemde bulunmazsan cikis yapmis gibi olur

kizlar ya ses yapmayan bir spor aleti varmi,trampolin alayim diyorum ama zipladikca ses gidermi,veya herhangi bir rahatsizlik cikarmi diye düsünüyorum:26:

bunu bende yapıyorum az yemek varsa onu eşime yedirtip kendim atıştırıyorum yoğurt filan.

canım annene sevindim. bebiş konusuna gelince ben asyayı doğurana kadar çok sıkıntı çektim . ma doğacağı varsa doğuyor engel olamazsın. domayacaksada aynı şekilde engel olamıyorsun.

stepeprın altına battaniye filan sersen birde yağlasan filan sesi azalırmıki

asinda cok ses yapan bir alet degil,bastigin yerler degdigi zaman tak tak yapiyor,bende zaten tam basmamaya dikkat ediyorum,adam hangi sesten rahatsiz oluyor bende anlamadim,vuf,vuf yapiyomus,ses öyle gidiyormus asagida,sanki tren calistiriyoruz
yasli insanlar diye bizde üzerlerine gitmek istemiyoruz,rahatsiz olmasinlar diye aksama kadar cocuklara,aman yavas ,kosmayin,ziplamayin,araba sürmeyin,demekle geciyor,ama anlayana

bendede kan ve demır eksıklıgı var canım ama 12 kılo gttı bnce kararlı olrsak yapamıycamız bse yok

bu arada ben geldım yazdıklarınızı okudumda herkez kendını tanıtmış
bende tanıtayım
adım merve 22 olcam yakında evlı falan dehılım
okulum dha yenı bttı ama acık ögretımden ıktsat okumayı dsunuorum
kılolarla basım belada ama onlar bnden korksun lar
byum : 169 kılom... yazmak bıle ıstemedgm bı rakam hedefım 58

bgunkı menum
sabah 2 tne peksımet yaptm ve salatalık ve peynırle yedım
öglen kafedydım 1 ayran içtm
aksamda byuk bı tabak haslama yedım sanırım agr geldı mdem agrıo aksam bna gore fazla kactı ama cok sevmeseydm yemezdm nysekı sebze :)
spora gelınce ayaklarım agrdı spor salonuna gtmedm epilasyona gdım dedım kalktım gttım işimi hallettım
sonracıma arkadasımla blustm sacmı flan yaptrdım gezdık braz
aksma kadar dsardaydım snra kız arkadasıma gttım lafladık
ama yarın spora gdcem kesınnn aksatmıodm bu ara aksıyo ufff
cuma gdemıcem arkımın dgm gnune gtcem
persembe ölcmum var
cumartesı cuma aksamı arkadsmda olcamdan halım kalmıcak
pazartesı artık spordayım .....:)

sana göre bu gün yemissin,afiet olsun,bende severim aslamayisporu hep ayni tempoda yaptinmida vucut alisiyor,bi kac gün ara verip yeniden baslaman iyi gelebilir

sana göre bu gün yemissin,afiet olsun,bende severim aslamayisporu hep ayni tempoda yaptinmida vucut alisiyor,bi kac gün ara verip yeniden baslaman iyi gelebilir

evet aynı tempoda yapıodum ama yurudmm gezdm bgun ona sayıyorum yarn yapcam sporumu persembede abartmadan yapcamkı topuklu ayakkabı gyebıleyım yoksa ayaklarmn agrsından gyemem

bende son mesaji yazdiktan sonra bi gayret geldi,kalktim er yeri sildim,süpürdüm,tozlari aldim,tuvalet banyoyu temizledim,bide size bakim dedim,saat 8 i gecmis,cocuklari uyutim,zamanim olursa yine ugrarim

sohbete gelmiştim ama kızım uyandı ,şuanda da nefsimle mücadeledeyim tatlı yeee diye bağırıyor,grşz kıza gidiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…