cocuklari doyurdum,bende onlardan tirtikladim,bende doydum sanki,artik bsey yemeyeyim diyorum,yoksa 13 mart hedefimi rüyamda görürüm,cok acikirsamda meyve yerim yada bi salatami yapsam yesem:44:
dukanı bıraktınmı sende?
Ay ben bu yogunluga nezaman alisirim, evde rahat tahst oturuyorken brden gunde dort ders ve toplam 3-3,5 saat yol mahvetti beni.. Eve gidip de firsat buldugumda yazivam insallah
Bu arada ben gruba katildigimdan beri neredyse hic kapatmadim siteyi, telefonumda surekli acik, ama surekli ismim gorunuyormu onu bilmiyorum
kizlar ya ses yapmayan bir spor aleti varmi,trampolin alayim diyorum ama zipladikca ses gidermi,veya herhangi bir rahatsizlik cikarmi diye düsünüyorum:26:
ay ben bugün ne kadar rahatım:)))dün ıspanak yapmıştım.öğlen eşime koydum bir tabak.baktım kalan ancak bir tabak çıkar.ay akşam yemek yapmakla uğraşmayayım diye ben sadece çorbayla yoğurt yedim.ıspanak yıkamaktan nefret ettiğim için az alıyorum haliyle:))çooooook üşengecim çooookkk!!!bakalım benden ne zaman ev hanımı olacak????
Merhaba arkadaşlar ben geldim annem artık daha iyi bende bugün gebelik testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ama sevincim kisa a sürdü beta hcg düşük çıktı doktorumda ya dış gebelik yada düşük riski var dedi yarın muayene ye gidicem belli olur inşallah hayirlisi bakalım Allahim izin verirse olacak guruptan ayrılmam gerekebilir bilginiz olsun
ninni söylimmi,sesim cok yaniktir,aksam ocakta unutmusum baya yanmis yani
stepeprın altına battaniye filan sersen birde yağlasan filan sesi azalırmıki
ninni söylimmi,sesim cok yaniktir,aksam ocakta unutmusum baya yanmis yani
benim sesimde ğiğrennçtir yaf
stepeprın altına battaniye filan sersen birde yağlasan filan sesi azalırmıki
4. takım merhabaaa ben geldiiim :) Sanıyorum 75 kiloyum ama bu akşam tartılıp (ıııykkk) tekrar emin olacağım. Benim 55 olmam lazım.. Olur di mi? :)
Seve seve:) Çok memnun oldum. Adım Hande. 29 yaşındayım bekar ve hiç çocuk annesiyim. Turizmciyim :)Ankara'da yaşıyorum. Yaza nikah görünüyor bu panik en çok da ondan :) Aslında ben bebekliğimden beri kiloluydum. Yakışırdı ederdi ama yaş ilerledikçe antipatik olmaya başladı. Çok bunaldım ve son 4 yılda sanıyorum stresin de etkisiyle bi 15 kilo ekledim. Bunun 5 kilosunu verebildim. Ve orada durdu... Tahlil sonuçlarıma göre demir eksikliği var bir hayli, onunla uğraşıyorum. Demir eksikliği kilo vermeye engelmiş. 56 kilo ideal kilom olarak hesaplandı ve bu benim için rüya gibi olur. Hareketli biri değilim. Sporu sevmiyorumAma kafama koyunca yememe hakim olabiliyorum. Şimdi yine koydum :) Umarım birlikte forma gireriz. İlerde evliliğimde de sorun olmasından korkuyorum. Zira insanlar beni hep en zayıf noktam olan kilolarımdan vururlar. Böhü :)
bgunkı menum
sabah 2 tne peksımet yaptm ve salatalık ve peynırle yedım
öglen kafedydım 1 ayran içtm
aksamda byuk bı tabak haslama yedım sanırım agr geldı mdem agrıo aksam bna gore fazla kactı ama cok sevmeseydm yemezdm nysekı sebze :)
spora gelınce ayaklarım agrdı spor salonuna gtmedm epilasyona gdım dedım kalktım gttım işimi hallettım
sonracıma arkadasımla blustm sacmı flan yaptrdım gezdık braz
aksma kadar dsardaydım snra kız arkadasıma gttım lafladık
ama yarın spora gdcem kesınnn aksatmıodm bu ara aksıyo ufff
cuma gdemıcem arkımın dgm gnune gtcem
persembe ölcmum var
cumartesı cuma aksamı arkadsmda olcamdan halım kalmıcak
pazartesı artık spordayım .....:)
sana göre bu gün yemissin,afiet olsun,bende severim aslamayisporu hep ayni tempoda yaptinmida vucut alisiyor,bi kac gün ara verip yeniden baslaman iyi gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?