Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende son mesaji yazdiktan sonra bi gayret geldi,kalktim er yeri sildim,süpürdüm,tozlari aldim,tuvalet banyoyu temizledim,bide size bakim dedim,saat 8 i gecmis,cocuklari uyutim,zamanim olursa yine ugrarim

ohh her yer pırıl pırıl olmus tamam canım işlerını yoluna koy gelebılıosan gel tatlım

olabilir canım arada aksattığın anlamına gelmez. diğer yönlerdendemorale ihtiyacımız var iyi yapmışın. oh gez toz bebe yokken

kızlar yarın gezmeye gidiyoruz kızımla sabah yazmaya fırsatım olmayabilir.
menümüyazıyorum.

sabah biraz peynir bol yeşillik 1.5 dilim kepekli ekmek
öğle 1 porsiyn haşlama et 1.5 dilim kepekli ekmek
ara: tatlandıcı ve yağsız sütle yapılmış muhallebi yarım kase şeytana uydum caım istedi
akşam: 1 ayva 1 elma 4-5 fındık
su:2-3
spor birazdan 45 dk. lesliewalk yapacğım.

şeytana uydum şeytana uydum!!!kek yaptım gece gece:))ama yeme işini yarın sabah kahvaltısına bırakıyorum sıcacık neskafem eşliğinde:)))cezamı da peşin peşin sabah sporuna eklerim artık:))ay şu kek pişsede uyusammmm.esnemekten geberdim..

süper olmuşbu arada tatlandırıcıyla muhallebi güzel oldumu?

İyi geceler hanımlar

Bugunku menumu yazayım gozlerim daha fazla kapanmadan

Sabah
1 haslanmıs yumurta
Birazcık tulum peynir
2 cay kasıgı bal
Taze sıkılmıs portakal suyu

Ara
1 elma

3 dilim caramio (Regl oldum tatlı lazımdı) (102 kalori)

1 elma

Aksam
3 tane hurma (45 kalori)
1 porsiyon pilav ustu nohut
1 tane un kurabiyesi (65 kalori)

Gece
5 tane hurma (75 kalori)
(Regl oldugum icin tatlı ihtiyacım var malum, onu da hurma gibi dogal tatlıyla gecistireyim dedim, arada minik ir un kurabiyesi kactı ama neyse artık)

Su 2 lt

Spor
Ordan oraya kosturma, merdiven inip cıkma

Mesaj 4-5 tane

İyi gecelerrr

olabilir canım arada aksattığın anlamına gelmez. diğer yönlerdendemorale ihtiyacımız var iyi yapmışın. oh gez toz bebe yokken

evet gezcem vallahı zaten kımseyle cıkmıorum yanı su bkacsene evlılık dye bsey dsunmuorum
ben daha mınnacıkım

kizlar menümü yazip kahvalti hazirlicam,sonra gelip gecmise bakarim
sabah
1 bardak süt
ara
1 kupa biberiye cayi
ögle
1 tabk yagsiz kiymali kabak yemegi
ara
2 kasik kabak yemegi
aksam
kizlarin tabaklarindan trtikladigim bi catal patates püresi sütle yapilmis,1 lokma brokolli,bizimkiler cok seviyor,fazlasini vermediler,bende kendime getirmeye üsendim,2 catal balik,3 dl haslanmis havuc
aralarda yine 2 kupa biberiye cayi ictim
1 kupa yesil cay
gecede 1 fincan kahve,sekersiz her zamanki gibi

ya ben herseyi sekersiz icebiliyorum,siyah cayi icemiyorum neden acaba:44:bir küp sekerin ceyregini atiyorum,gerci bizde pek cay icende yok yani olursa iste

su
2.5 lt
spor
30 dk body workout yaptim,sanki kamyon carpmis gibi her tarafim agriyor,adim attimmi bacak kaslarim,egildimmi gögüs kaslarim agriyordevam edebilsem iyi sonuclar alacam bu spordan,öyle umit ediyorum yani
mesajda 40 ,aslinda daha fazlaydida unuttum küsürati :)))))

Son düzenleme:
herkese kucak dolusu sevgiler
menümü yazıyım öncelikle;

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

öğle
ezogelin çorba
2 kaşık bulgur pilavı
yassı köfte
yoğurt

akşam

köfte
patates püresi
yoğurt

2 lt su
15 dakka bisiklet
100 mekik

Merhaba,

Takımda olmak istiyorum, takımı motive ederim, kilo veririm, ortalamayı yükseltirim !

yok m beni isteyen ???

selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…