tamam cnmmmsen gel bız hep brdayız bu arada tatlı yemee
onlar bizi yoldan cikarmak icin söyler cnm,sende yüksek sele yemeyecegini söyle ,anlar belki
İyi geceler hanımlar
Bugunku menumu yazayım gozlerim daha fazla kapanmadan
Sabah
1 haslanmıs yumurta
Birazcık tulum peynir
2 cay kasıgı bal
Taze sıkılmıs portakal suyu
Ara
1 elma
3 dilim caramio (Regl oldum tatlı lazımdı) (102 kalori)
1 elma
Aksam
3 tane hurma (45 kalori)
1 porsiyon pilav ustu nohut
1 tane un kurabiyesi (65 kalori)
Gece
5 tane hurma (75 kalori)
(Regl oldugum icin tatlı ihtiyacım var malum, onu da hurma gibi dogal tatlıyla gecistireyim dedim, arada minik ir un kurabiyesi kactı ama neyse artık)
Su 2 lt
Spor
Ordan oraya kosturma, merdiven inip cıkma
Mesaj 4-5 tane
İyi gecelerrr
kizlar menümü yazip kahvalti hazirlicam,sonra gelip gecmise bakarim
sabah
1 bardak süt
ara
1 kupa biberiye cayi
ögle
1 tabk yagsiz kiymali kabak yemegi
ara
2 kasik kabak yemegi
aksam
kizlarin tabaklarindan trtikladigim bi catal patates püresi sütle yapilmis,1 lokma brokolli,bizimkiler cok seviyor,fazlasini vermediler,bende kendime getirmeye üsendim,2 catal balik,3 dl haslanmis havuc
aralarda yine 2 kupa biberiye cayi ictim
1 kupa yesil cay
gecede 1 fincan kahve,sekersiz her zamanki gibi
ya ben herseyi sekersiz icebiliyorum,siyah cayi icemiyorum neden acaba:44:bir küp sekerin ceyregini atiyorum,gerci bizde pek cay icende yok yani olursa iste
su
2.5 lt
spor
30 dk body workout yaptim,sanki kamyon carpmis gibi her tarafim agriyor,adim attimmi bacak kaslarim,egildimmi gögüs kaslarim agriyordevam edebilsem iyi sonuclar alacam bu spordan,öyle umit ediyorum yani
mesajda 40 ,aslinda daha fazlaydida unuttum küsürati :)))))
herkese kucak dolusu sevgiler
menümü yazıyım öncelikle;
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
ezogelin çorba
2 kaşık bulgur pilavı
yassı köfte
yoğurt
akşam
köfte
patates püresi
yoğurt
2 lt su
15 dakka bisiklet
100 mekik
Merhaba,
Takımda olmak istiyorum, takımı motive ederim, kilo veririm, ortalamayı yükseltirim !
yok m beni isteyen ???
selamlar
kızlar yarın misafirim gelecek ben bu siteye yeni taşındım ,tanışmaya geliyorlar,bugün hazırlıklarım olacak,yarın bakalım nasıllarmış
baklava hamurumu yoğurdum,kızı uyutup açacağım,annemin kızı olarak marifetlerimi göstermeliyim ilk izlenim önemli değilmi
bu arda benim annemin pasta börek ev yemekleri üzerine işletmesi var
yinede zayıfım dimi
eveet benim menüm
sabah
2 dilm kızarmış ekmek,1 dilm peynir,2 zeytin,4 bardak çay 1 küp şekerle,fındık tereyağı,1 çay kaşığı bal
ara:
1 muz
öğle:yok
ara.:yok
akşam
3 kaşık karnabahar yemeği
brokoli haşlaması
yoğurt iki dolu kaşık
akşam neskafe
spor 3 mil lesli
su 3 lt
cezalarım duruyor spor alrtlerim gelsin onula yapacağım,lesli sıkıyor uzun olunca ikinciyi yapasım gelmedi
msj saymadım ama 10 u geçmiştir
kolay gelsin ben de öğrenmeye çalışıyorum ama çok yavaş açıyorum şimdilik:))kızlar yarın misafirim gelecek ben bu siteye yeni taşındım ,tanışmaya geliyorlar,bugün hazırlıklarım olacak,yarın bakalım nasıllarmış
baklava hamurumu yoğurdum,kızı uyutup açacağım,annemin kızı olarak marifetlerimi göstermeliyim ilk izlenim önemli değilmi
Yinede zayıfım dimi
akşama kadar aç durmuşsun ama sabah kahvaltı ve ara kuvvetli tutmuştur seni:)eveet benim menüm
sabah
2 dilm kızarmış ekmek,1 dilm peynir,2 zeytin,4 bardak çay 1 küp şekerle,fındık tereyağı,1 çay kaşığı bal
ara:
1 muz
akşam
brokoli haşlaması
yoğurt iki dolu kaşık
akşam neskafe
spor 3 mil lesli
su 3 lt
cezalarım duruyor spor alrtlerim gelsin onula yapacağım,lesli sıkıyor uzun olunca ikinciyi yapasım gelmedi
Msj saymadım ama 10 u geçmiştir
neyseki ben sabah yapmıştım ben uyuyunca gece yaptın di mi :)) bu akşam beraber yapalımherkese kucak dolusu sevgiler
Menümü yazıyım öncelikle;
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
ezogelin çorba
2 kaşık bulgur pilavı
yassı köfte
yoğurt
akşam
köfte
patates püresi
yoğurt
2 lt su
15 dakka bisiklet
100 mekik
menün güzel artık iyice az yiyorsun miden küçücük kaldı :)) ben de trambolin yaptım çok farkettiriyo canım sana da kolay gelsinkizlar menümü yazip kahvalti hazirlicam,sonra gelip gecmise bakarim
sabah
1 bardak süt
ara
1 kupa biberiye cayi
ögle
1 tabk yagsiz kiymali kabak yemegi
ara
2 kasik kabak yemegi
aksam
kizlarin tabaklarindan trtikladigim bi catal patates püresi sütle yapilmis,1 lokma brokolli,bizimkiler cok seviyor,fazlasini vermediler,bende kendime getirmeye üsendim,2 catal balik,3 dl haslanmis havuc
aralarda yine 2 kupa biberiye cayi ictim
1 kupa yesil cay
gecede 1 fincan kahve,sekersiz her zamanki gibi
ya ben herseyi sekersiz icebiliyorum,siyah cayi icemiyorum neden acaba:44:bir küp sekerin ceyregini atiyorum,gerci bizde pek cay icende yok yani olursa iste
Su
2.5 lt
spor
30 dk body workout yaptim,sanki kamyon carpmis gibi her tarafim agriyor,adim attimmi bacak kaslarim,egildimmi gögüs kaslarim agriyordevam edebilsem iyi sonuclar alacam bu spordan,öyle umit ediyorum yani
Mesajda 40 ,aslinda daha fazlaydida unuttum küsürati :)))))
tatlı biraz kaçmışşşşşşşşiyi geceler hanımlar
bugunku menumu yazayım gozlerim daha fazla kapanmadan
sabah
1 haslanmıs yumurta
birazcık tulum peynir
2 cay kasıgı bal
taze sıkılmıs portakal suyu
ara
1 elma
3 dilim caramio (regl oldum tatlı lazımdı) (102 kalori)
1 elma
aksam
3 tane hurma (45 kalori)
gece
5 tane hurma (75 kalori)
(regl oldugum icin tatlı ihtiyacım var malum, onu da hurma gibi dogal tatlıyla gecistireyim dedim, arada minik ir un kurabiyesi kactı ama neyse artık)
su 2 lt
spor
ordan oraya kosturma, merdiven inip cıkma
mesaj 4-5 tane
iyi gecelerrr
o kadar yazı varki hangi ara gördüm hatırlamıyorum 4 saat bisiklet yapmışsın o kadar da ye artık yani:))şeytana uydum şeytana uydum!!!kek yaptım gece gece:))ama yeme işini yarın sabah kahvaltısına bırakıyorum sıcacık neskafem eşliğinde:)))cezamı da peşin peşin sabah sporuna eklerim artık:))ay şu kek pişsede uyusammmm.esnemekten geberdim..
gayet başarılı bu hafta yine birici mi olucaz ne:)))kızlar yarın gezmeye gidiyoruz kızımla sabah yazmaya fırsatım olmayabilir.
Menümüyazıyorum.
Sabah biraz peynir bol yeşillik 1.5 dilim kepekli ekmek
öğle 1 porsiyn haşlama et 1.5 dilim kepekli ekmek
ara: Tatlandıcı ve yağsız sütle yapılmış muhallebi yarım kase şeytana uydum caım istedi
akşam: 1 ayva 1 elma 4-5 fındık
su:2-3
spor birazdan 45 dk. Lesliewalk yapacğım.
canısı cidden minikmişsin :)) biz yaşlandık artıkbu arada ben geldım yazdıklarınızı okudumda herkez kendını tanıtmış
bende tanıtayım :d
adım merve 22 olcam yakında evlı falan dehılım
okulum dha yenı bttı ama acık ögretımden ıktsat okumayı dsunuorum
kılolarla basım belada ama onlar bnden korksun lar
byum : 169 kılom... Yazmak bıle ıstemedgm bı rakam hedefım 58 :d
trambolin de ses yapıyo canım, üstelik senin alt kattaki oldukça kıl:)))kizlar ya ses yapmayan bir spor aleti varmi,trampolin alayim diyorum ama zipladikca ses gidermi,veya herhangi bir rahatsizlik cikarmi diye düsünüyorum:26:
canım annene çok sevindim, umarım senden de güzel haberler alırız, hayırlısı olsunmerhaba arkadaşlar ben geldim annem artık daha iyi bende bugün gebelik testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ama sevincim kisa a sürdü beta hcg düşük çıktı doktorumda ya dış gebelik yada düşük riski var dedi yarın muayene ye gidicem belli olur inşallah hayirlisi bakalım allahim izin verirse olacak guruptan ayrılmam gerekebilir bilginiz olsun
beni görmeyiiiinnnnnnnnnnn:)) yokum ben kilo olayı bana yeter, bi de sigara ile uğraşamam şu an, sonra sonrabıraktım bıraktım:)))nasıl olduysa becerdim bu sefer:))
bence zumba daha çok yaktırırkizlar zumbami daha etkili,lessie mi,yapan arkadaslar yardimci olurmusunuz,kendime bir spor programi yapmaya karar verdimde
canım hoşgeldin, dün yoktum bir saattir geçmişe bakıyorum seni gördüm ilk mesajını arıyorum ulaşamadım, neyse benden de hoşgeldin, zayıflamak için doğru yerdesin:))ankara, hoş , düzenli, küçük, kolay :)
özellikle istanbul ziyaretlerimden sonra ankara bana her şeyini elimle yerleştirdiğim ve gözüm kapalı istediğimi bulabileceğim sıcak bir mutfak gibi geliyor:)
her nekadar öğlen başladım desen de sabah da güzel, bence menün iyi bir eksik spor bi de ne kadar su içtiğin de önemlimerhabaa,
ben her ne kadar dün öğlen başlamış olsam da menümü yazıyım :)
sabah:2 dilim ekmek, 1-1,5 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 çay kaşığı nutella (dayanamadım) ve 1 büyük bardak şekerli çay
ara : 1 fincan orta şekerli türk kahhvesi
öğle:1 kase cornflakes 1 bardak süt ile
ara: 1/2 minik top kek
akşam: 1 küçük tabak ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 adet tavuk budu
ara: 1 portakal
spor: Bu akşam başlayacağım. Emin olamamakla birlikte zumba devam edebileceğim birşeye benziyor.
:) bugünden itibaren en az 2 öğünümü salata yapacağım yanına belki biraz protein.
İyi geceler hanımlar
Bugunku menumu yazayım gozlerim daha fazla kapanmadan
Sabah
1 haslanmıs yumurta
Birazcık tulum peynir
2 cay kasıgı bal
Taze sıkılmıs portakal suyu
Ara
1 elma
3 dilim caramio (Regl oldum tatlı lazımdı) (102 kalori)
1 elma
Aksam
3 tane hurma (45 kalori)
Gece
5 tane hurma (75 kalori)
(Regl oldugum icin tatlı ihtiyacım var malum, onu da hurma gibi dogal tatlıyla gecistireyim dedim, arada minik ir un kurabiyesi kactı ama neyse artık)
Su 2 lt
Spor
Ordan oraya kosturma, merdiven inip cıkma
Mesaj 4-5 tane
İyi gecelerrr
canım hoşgeldin, dün yoktum bir saattir geçmişe bakıyorum seni gördüm ilk mesajını arıyorum ulaşamadım, neyse benden de hoşgeldin, zayıflamak için doğru yerdesin:))
ben de gökçe 34 yaşındayım 1 oğlum 1 kızım var, çalışıyorum, istanbuldayım, yavaş yavaş daha iyi tanırız birbirimizi
yemedigin icin öncelikle bi alkis sanayemedim kızlar,neskafe ile geçiştirdim,bu hafta sonu zaten iyi sapmıştım ,daha cezalar dururyor
menün güzel spor a bende bakım
cok güzel olmus benceeveet benim menüm
sabah
ara:
1 muz
akşam
brokoli haşlaması
yoğurt iki dolu kaşık
akşam neskafe
spor 3 mil lesli
su 3 lt
msj saymadım ama 10 u geçmiştir
geldimde gec kaldim heralde,zaten bizim takimda yer yok,cuma günü bakicam gelen arkadaslara görecanım pegasus gelsin ilgilenir
ilk baklava acma deneyimim bu yilbasinda olmustu,eltimdeydik yibasinda,bi tepsi baklava yaptim götürdüm,o kadar begendiler ki valla ögünmek gibi olmasin ama cok güzel olmustu,o kadar ince acmistim,kendim actigima bile inandirmak zorunda kaldimkızlar yarın misafirim gelecek ben bu siteye yeni taşındım ,tanışmaya geliyorlar,bugün hazırlıklarım olacak,yarın bakalım nasıllarmış
yinede zayıfım dimi
masallah cnm,sen bu kadar bisikletle ne kadar kalori yakiyorsun:44:selam kızlar.menümü yazayım
sabah
yarım dilim ekmek
1 dilim peynir
çay
öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
ara
nescafe
akşam
yarım domate
1 dilim peynir
2 kaşık barbunya pilaki
gece
yarım portakal
spor:4 saat bisiklet,700 mekik (cezamı bitireyim dedim,bugün kekten ötürü bir ekstra spor daha çıktı başıma:))
su:4 litre
mesaj saymayı yine unuttum yaaaaaaaaa!!!!!!!!
günaydın hanımlaaaaarrrr :))
bir gün aradan sonra aranızdayım:)
önce pazartesi günkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
4-5 zeytin
öğle
yarım kepekli sandviç ekmeğine ciğer ( beğenmedim yarısını yiyebildim)
ara
1 hazır domates çorbası
akşam
az çorba
ıspanak
yoğurt
1 dilim tam buğday
spor
20+25 dk bisiklet
20 dk trambolin (cezamdan düşüyorum)
su 2,5 lt
aslinda bende ilk actigimda gözüm korkmustu ama,nisasta ve biraz uzun bir oklavaya ihtiyac var,geris geliyor zatenbaklava hamurumu???hamur açmak mı????bu beceriye iyisin vallahi:)))
kolay gelsinnn,e bi hayırlı uğurlu olsunda benden gelsin.güle güle oturun:))
bende az uyudum,oglumu uyuturken dalmisimkızlar ben accık uyumaya kaçıyorum.bugün eşim nöbetçi,o yüzden yemek derdim yok:)))yan gelip yatayım bende kızçem uyanana kadar.bayılıyorum sabah miskinliğine:))
öğleden sonra gelirim tekrar
burcalari ögle niyetine yemissin,dengelemis aslinda pogocayla,afiyet olsun cnmsalı günkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
dil peyniri
4-5 zeytin
öğlen
3 tane eti burçak
su
ara
dışarıdaydım çok acıktım bir poğaça yedim
akşam
2 köfte
patates püresi
az pilav
yoğurt
ekmek yemedim
spor
35 dk bisklet
trambolin yapamadım kızı uyuturken uyuya kalmışımkızımı gezmeye çıkardım dün yürüyüş yapmış oldum ama tempolu olmadığı için spordan saymıyorum
su 2.5 lt
cnm cisss olanlardan hafta ici uzak duruyoruz,haftasonu kacamaklarimiza sakliyoruz,nutella vekekleri,sekeride azaltmaya calis bence,limonla dene bi,aramayacaksin emin ol sekeriMerhabaa,
Ben her ne kadar dün öğlen başlamış olsam da menümü yazıyım :)
Sabah:2 dilim ekmek, 1-1,5 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 çay kaşığı nutella (dayanamadım) ve 1 büyük bardak şekerli çay
Ara : 1 fincan orta şekerli türk kahhvesi
Öğle:1 kase cornflakes 1 bardak süt ile
Ara: 1/2 minik top kek
Akşam: 1 küçük tabak ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 adet tavuk budu
Ara: 1 portakal
Spor: Bu akşam başlayacağım. Emin olamamakla birlikte zumba devam edebileceğim birşeye benziyor.
:) Bugünden itibaren en az 2 öğünümü salata yapacağım yanına belki biraz protein.
cnm az yemek zorundayim,her topigi actigimda hedefim bana bakiyormenün güzel artık iyice az yiyorsun miden küçücük kaldı :)) ben de trambolin yaptım çok farkettiriyo canım sana da kolay gelsin
trambolin de ses yapıyo canım, üstelik senin alt kattaki oldukça kıl:)))
beni görmeyiiiinnnnnnnnnnn:)) yokum ben kilo olayı bana yeter, bi de sigara ile uğraşamam şu an, sonra sonra
bence zumba daha çok yaktırır
kızlaaarrr yarın benim doğum günüm bana da pasta izni var mı ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?