Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam cnmmm sen gel bız hep brdayız bu arada tatlı yemee

onlar bizi yoldan cikarmak icin söyler cnm,sende yüksek sele yemeyecegini söyle ,anlar belki

yemedim kızlar,neskafe ile geçiştirdim,bu hafta sonu zaten iyi sapmıştım ,daha cezalar dururyor

hurma nekadar kalorili değilmi bende çok severim,ama çok faydalı,menü fena değilde spor yok gibi

menün güzel spor a bende bakım

çok beğendim sadece bisiklet 15 dk daha olsa iyiymiş

eveet benim menüm
sabah
2 dilm kızarmış ekmek,1 dilm peynir,2 zeytin,4 bardak çay 1 küp şekerle,fındık tereyağı,1 çay kaşığı bal
ara:
1 muz
öğle:yok
ara.:yok
akşam
3 kaşık karnabahar yemeği
brokoli haşlaması
yoğurt iki dolu kaşık

akşam neskafe

spor 3 mil lesli
su 3 lt

cezalarım duruyor spor alrtlerim gelsin onula yapacağım,lesli sıkıyor uzun olunca ikinciyi yapasım gelmedi
msj saymadım ama 10 u geçmiştir

teşekkürler zeynepcer

bu arada 3. takımdan davetim var netleşince yine yazarım

tekrar teşekkürler ilgin için

kızlar yarın misafirim gelecek ben bu siteye yeni taşındım ,tanışmaya geliyorlar,bugün hazırlıklarım olacak,yarın bakalım nasıllarmış
baklava hamurumu yoğurdum,kızı uyutup açacağım,annemin kızı olarak marifetlerimi göstermeliyim ilk izlenim önemli değilmi
bu arda benim annemin pasta börek ev yemekleri üzerine işletmesi var
yinede zayıfım dimi

selam kızlar.menümü yazayım

sabah

yarım dilim ekmek
1 dilim peynir
çay

öğle

1 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt

ara

nescafe

akşam

yarım domate
1 dilim peynir
2 kaşık barbunya pilaki

gece

yarım portakal

spor:4 saat bisiklet,700 mekik (cezamı bitireyim dedim,bugün kekten ötürü bir ekstra spor daha çıktı başıma:))
su:4 litre

mesaj saymayı yine unuttum yaaaaaaaaa!!!!!!!!

günaydın hanımlaaaaarrrr :))
bir gün aradan sonra aranızdayım:)

önce pazartesi günkü menümü yazayım

sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
4-5 zeytin

öğle
yarım kepekli sandviç ekmeğine ciğer ( beğenmedim yarısını yiyebildim)

ara
1 hazır domates çorbası

akşam
az çorba
ıspanak
yoğurt
1 dilim tam buğday

spor
20+25 dk bisiklet
20 dk trambolin (cezamdan düşüyorum)

su 2,5 lt

baklava hamurumu???hamur açmak mı????bu beceriye iyisin vallahi:)))

kolay gelsinnn,e bi hayırlı uğurlu olsunda benden gelsin.güle güle oturun:))

kızlar ben accık uyumaya kaçıyorum.bugün eşim nöbetçi,o yüzden yemek derdim yok:)))yan gelip yatayım bende kızçem uyanana kadar.bayılıyorum sabah miskinliğine:))
öğleden sonra gelirim tekrar

salı günkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday
dil peyniri
4-5 zeytin

öğlen
3 tane eti burçak
su

ara
dışarıdaydım çok acıktım bir poğaça yedim

akşam
2 köfte
patates püresi
az pilav
yoğurt
ekmek yemedim

spor
35 dk bisklet
trambolin yapamadım kızı uyuturken uyuya kalmışım kızımı gezmeye çıkardım dün yürüyüş yapmış oldum ama tempolu olmadığı için spordan saymıyorum
su 2.5 lt

Tekrar Selam,

3. Takım da yerim tamamdır, buraya da not bırakmıştım

ilginiz için teşekkürler
hepinize kolay gelsin, kilolar çabuk gitsin

Merhabaa,

Ben her ne kadar dün öğlen başlamış olsam da menümü yazıyım :)
Sabah:2 dilim ekmek, 1-1,5 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 çay kaşığı nutella (dayanamadım) ve 1 büyük bardak şekerli çay
Ara : 1 fincan orta şekerli türk kahhvesi
Öğle:1 kase cornflakes 1 bardak süt ile
Ara: 1/2 minik top kek
Akşam: 1 küçük tabak ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 adet tavuk budu
Ara: 1 portakal

Spor: Bu akşam başlayacağım. Emin olamamakla birlikte zumba devam edebileceğim birşeye benziyor.

:) Bugünden itibaren en az 2 öğünümü salata yapacağım yanına belki biraz protein.

"mmm çok güzel olmuş da öğle yemeği yemeyince akşama çıldırıyorum ben sen nasıl durabiliyorsun helal :)

kolay gelsin ben de öğrenmeye çalışıyorum ama çok yavaş açıyorum şimdilik:))

akşama kadar aç durmuşsun ama sabah kahvaltı ve ara kuvvetli tutmuştur seni:)

neyseki ben sabah yapmıştım ben uyuyunca gece yaptın di mi :)) bu akşam beraber yapalım

menün güzel artık iyice az yiyorsun miden küçücük kaldı :)) ben de trambolin yaptım çok farkettiriyo canım sana da kolay gelsin

tatlı biraz kaçmışşşşşşşş

o kadar yazı varki hangi ara gördüm hatırlamıyorum 4 saat bisiklet yapmışsın o kadar da ye artık yani:))

gayet başarılı bu hafta yine birici mi olucaz ne:)))

canısı cidden minikmişsin :)) biz yaşlandık artık

kizlar ya ses yapmayan bir spor aleti varmi,trampolin alayim diyorum ama zipladikca ses gidermi,veya herhangi bir rahatsizlik cikarmi diye düsünüyorum:26:
trambolin de ses yapıyo canım, üstelik senin alt kattaki oldukça kıl:)))

canım annene çok sevindim, umarım senden de güzel haberler alırız, hayırlısı olsun

bıraktım bıraktım:)))nasıl olduysa becerdim bu sefer:))
beni görmeyiiiinnnnnnnnnnn:)) yokum ben kilo olayı bana yeter, bi de sigara ile uğraşamam şu an, sonra sonra

kizlar zumbami daha etkili,lessie mi,yapan arkadaslar yardimci olurmusunuz,kendime bir spor programi yapmaya karar verdimde
bence zumba daha çok yaktırır

ankara, hoş , düzenli, küçük, kolay :)

özellikle istanbul ziyaretlerimden sonra ankara bana her şeyini elimle yerleştirdiğim ve gözüm kapalı istediğimi bulabileceğim sıcak bir mutfak gibi geliyor:)
canım hoşgeldin, dün yoktum bir saattir geçmişe bakıyorum seni gördüm ilk mesajını arıyorum ulaşamadım, neyse benden de hoşgeldin, zayıflamak için doğru yerdesin:))
ben de gökçe 34 yaşındayım 1 oğlum 1 kızım var, çalışıyorum, istanbuldayım, yavaş yavaş daha iyi tanırız birbirimizi

her nekadar öğlen başladım desen de sabah da güzel, bence menün iyi bir eksik spor bi de ne kadar su içtiğin de önemli
başarılar fıstık, görüşürüz

:) :) bol tatlılı kurabiyeli olmuş , regl döneminde çok normal bence... bu arada en çok muzu öneriyorlar.

Hoşbulduk Gökçe çok memnun oldum :)

kızlaaarrr yarın benim doğum günüm bana da pasta izni var mı ?:26:

yemedim kızlar,neskafe ile geçiştirdim,bu hafta sonu zaten iyi sapmıştım ,daha cezalar dururyor

menün güzel spor a bende bakım
yemedigin icin öncelikle bi alkis sana
sporu denemek istiyorsan linki burda,bastan söylim,sabah agrimadik kasin kalmiyor,bu iyi bisey aslinda ama benim gibi üsengeclerede bahane oluyor
Total Body Workout 4, Cardio, sculpt and tone fitness, Full 30 mins - YouTube
Total Body Workout 7, Cardio, sculpt and tone fitness, full 30 mins - YouTube
Total Body Workout 3, sculpt and tone and cardio - eFit30 - YouTube
daha cok videolar var.fikri versin diye bunlari gönderdim,ben üsttekini yaptim,zaten actigindada bu ikiliye ait diger videolari görürsün,eger deneyeceksen kolay gelsin,bu arada 30 dk da 300 kalori yaktiriyor bu videolar,bilgin olsun
cok güzel olmus bence
canım pegasus gelsin ilgilenir
geldimde gec kaldim heralde,zaten bizim takimda yer yok,cuma günü bakicam gelen arkadaslara göre
ilk baklava acma deneyimim bu yilbasinda olmustu,eltimdeydik yibasinda,bi tepsi baklava yaptim götürdüm,o kadar begendiler ki valla ögünmek gibi olmasin ama cok güzel olmustu,o kadar ince acmistim,kendim actigima bile inandirmak zorunda kaldim
masallah cnm,sen bu kadar bisikletle ne kadar kalori yakiyorsun:44:
cok güzel
baklava hamurumu???hamur açmak mı????bu beceriye iyisin vallahi:)))

kolay gelsinnn,e bi hayırlı uğurlu olsunda benden gelsin.güle güle oturun:))
aslinda bende ilk actigimda gözüm korkmustu ama,nisasta ve biraz uzun bir oklavaya ihtiyac var,geris geliyor zaten
kızlar ben accık uyumaya kaçıyorum.bugün eşim nöbetçi,o yüzden yemek derdim yok:)))yan gelip yatayım bende kızçem uyanana kadar.bayılıyorum sabah miskinliğine:))
öğleden sonra gelirim tekrar
bende az uyudum,oglumu uyuturken dalmisim
burcalari ögle niyetine yemissin,dengelemis aslinda pogocayla,afiyet olsun cnm
cnm cisss olanlardan hafta ici uzak duruyoruz,haftasonu kacamaklarimiza sakliyoruz,nutella vekekleri,sekeride azaltmaya calis bence,limonla dene bi,aramayacaksin emin ol sekeri
sade salata yeme,dedigin gibi proteinle ye tok tutsun
cnm az yemek zorundayim,her topigi actigimda hedefim bana bakiyor
trapbolinide eliyorum o zaman
ben sanki oralardan bir sigara dumanimi gördümyok yok degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…