Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bazen düsünüyorum cnm,ne yersem yiyim,zamansiz,miktarsiz,hic bir sekilde kilo almazdim,hatta 50 kiloyaken kilo alim diye gece yarilari bile yerdim,,ne zaman bu hale geldim diyorum,

inşlah dusuk yapmazsın canım hersey yoluna grsınde dıyet yapma dyecek bseyımız yok saglıklı ol yeter

bazen düsünüyorum cnm,ne yersem yiyim,zamansiz,miktarsiz,hic bir sekilde kilo almazdim,hatta 50 kiloyaken kilo alim diye gece yarilari bile yerdim,,ne zaman bu hale geldim diyorum,
evet ama okadar zayfkende yıyım ne olcak dyosun zaten aksam ymek sarıo guzel fılmerın yanında oh gel keyfm gell:d
ama snuc ktu işte su yıyıp kılo almayanlara cok özenıorum ahhh ahhhh

inşlah dusuk yapmazsın canım hersey yoluna grsınde dıyet yapma dyecek bseyımız yok saglıklı ol yeter

Yok tatlım suan benim için en iyi durum düşük olması yoksa kurtaja bile gidebilir durum çünkü dış gebelik ten şüpheleniyor doktorsağlıklı bir gebelik olması için bi mucize olması lazım

Yok tatlım suan benim için en iyi durum düşük olması yoksa kurtaja bile gidebilir durum çünkü dış gebelik ten şüpheleniyor doktorsağlıklı bir gebelik olması için bi mucize olması lazım

o zaman Allahm gonlune gore versın tatlım hayrlısı olsun saglıklı ol..

Bende hayirlisinı istiyorum zaten doğupta sagliksiz olacağına böyle olması daha iyi zaten sagliksiz bebekler düşermis yoksa ben karnımdayken ogrensem sagliksiz olduğunu inancim gereği aldırmazdim Allah bizden daha merhametli..

evet ama okadar zayfkende yıyım ne olcak dyosun zaten aksam ymek sarıo guzel fılmerın yanında oh gel keyfm gell:d
ama snuc ktu işte su yıyıp kılo almayanlara cok özenıorum ahhh ahhhh

cnm aslinda hamileliklerdeki kilolar dikkat etmezsek kalici oluyor
ilk hamileligimde 11 kilo aldim,kizimda ufak dogdu,bendede kilolar kolaylikla gitti zaten eski halime cabuk döndüm
2. hamileligimde cevreden baski vardi,ilkinde kilo almadin,cocuk zayif oldu diye,bende hani tecrübeliler nede olsa dogrudur diye ne bulursam yedim,baklavayi sevmeyen ben baklavasiz yapamaz oldum derken 22 kilo aldim,cocuk dogdu ilkinden 200 gr fazla,klolar bana kaldi tabi,bana yeki cocuk gelissin diyenlerde bi hasar yok,olan bana oldu,neyse yine diyet yapmadan o kilolardanda kurtuldum,karinimda hic catlak yoktu,cabuk toparlandi,göbekte gitti 60 larda gidip geldim,
sonra 3. ye hamile kaldim,ne kadar dikkat ettiysemde son 2 ayda kilo aldim,ve bunda o kadar moralim bozulduki,beni görenler sen ne kadar zayiftin ne olmus demeye basladilar,bende hirs yaptim verecegim diye,kisa bi sürede 65 e düstüm,fakat sonra takildim,artik irademde zayifladi,ne kadar yemeyecegim desemde aklim o yiyecekte kaliyor,yinede idare etmeye gayret ediyorum

anlican o ye ye kilo alma olan ben,sindi yemeden kilo alir hale geldim

hamıle olunca demekkı hrmonların degstı canm aman bde su tarafndan bak evlı falan dehılım ama snden kıloluyum tatlım braz gul bakayım

dis gebelik ehlikeli cnm,dedigin gibi düsük olmazsa kürtaj sart,

sabah fazla kacirdim,öglen meyveyla atlattim,aksamda bi kase corba veya,ton balik salatasi düsünüyorum,yada 2-3 köfte ayran olabilir,sonrasindada insallah bisey yemedenatlatirsam sabah kilo almadan bildirimimi yaparim

simdi cikiyorum ama isimi bitirip,sporumu yapip tekrar gelirim,couklarin yemegini indirmedim daha,sonra görüsürüz kizlar,öptümm

sabah fazla kacirdim,öglen meyveyla atlattim,aksamda bi kase corba veya,ton balik salatasi düsünüyorum,yada 2-3 köfte ayran olabilir,sonrasindada insallah bisey yemedenatlatirsam sabah kilo almadan bildirimimi yaparim

canım yarın erkendn bldrırım kılomu cnku yarn erkendn evden ckcam malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…