Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ben sizi etkilemiyim fırsat buldukça yazmaya calisirim ama değerlendirmelere girmiyim şimdilik sen ne dersin?

cnm simdi söyle bir durum var
kilo bildirimde bulunmadi yazarsak 3 hafta bildirimde bulunmazsan dskalifiye oluyorsun

izinli veya geri dönmek üzere ayrildi 6 ay icinde geri dönüs olmazsa diskalifiye oluyorsun
izinlilik durumun 2 haftadan kisa olamaz

kendi istegiyle ayrildi yazarsak,direk diskalifiye oluyorsun

hamielik nedeniyle izinli yazarsak dogumdan sonra veya,düsük olmasi durumunda tekrar yarisabilirsin
hamilelik nedeniyle ayrildi yazmamiz en dogrusu olur bence,geri dönmek istiyorsan tabi,yok ben artik yapmak istemiyorum diyorsan ykardaki seceneklerden birini yazalim

sabah fazla kacirdim,öglen meyveyla atlattim,aksamda bi kase corba veya,ton balik salatasi düsünüyorum,yada 2-3 köfte ayran olabilir,sonrasindada insallah bisey yemedenatlatirsam sabah kilo almadan bildirimimi yaparim

:) Ben de tok hissettiğimden öğlen kaçırdım gibi geliyor Keşke meyveyle atlatablseydim sen ne iyi yapmışsın. Yarın sabahtan tartılıp yazmamız gerekiyor değil mi? Keşke 2 günde farketmiş olsa

:) Ben de tok hissettiğimden öğlen kaçırdım gibi geliyor Keşke meyveyle atlatablseydim sen ne iyi yapmışsın. Yarın sabahtan tartılıp yazmamız gerekiyor değil mi? Keşke 2 günde farketmiş olsa

dyette ılk haftansa 2 gunde bıle fark gsterır canm durma surecınde gstermıo ne yazıkkı

sabahtan aksama kadar prblem yok ama krabyeyle 1 kase makarna olmamlıydi
ay bende çok severim ama kurabiyeyi

leblebi kesinlikle çok işe yarıyor

canım emin ol olucak 13 mart

gerçekten çok zor irade patlıyo belli bi noktada.arkası geliyor zaten

canım Allah hakkında hayırlısını versin

bazen düsünüyorum cnm,ne yersem yiyim,zamansiz,miktarsiz,hic bir sekilde kilo almazdim,hatta 50 kiloyaken kilo alim diye gece yarilari bile yerdim,,ne zaman bu hale geldim diyorum,

3 bebe var normal yani kilo almış olmaız

masallah ya hızlısınız gercekten, dersten cıktım yine onumde kaç sayfa birikmiş.. simdi kutuphanedeyim, 1 elma daha getirmiştim onu yiyeyim derse girmeden once..
hergun kahvaltımı yapıp yanıma da 2 tane elma alıp geliyorum okula... yalnız burda kantin oyle guzel yemek kokuyor ki... ve herkesi goruyorum etrafımda sandvic, hamburger, şu bu ayy nasıl canım ccekiyor.. ama almıyorum birsey, ben de oturup elmamı yiyorum.. ama ilk hedefim olan 68 e indigimde alıcam o guzel kokanlardan, odullendiricem kendimi:) cunku birseyden uzak kalmaya calısıp calısıp, hem isteyip hem surekli kendini tutunca o cok da uzun omurlu olmuyor bebnim acımdan.. sonra gundemim degişip de diyeti filan bıraktıgımda bu sefer daha kotu oluyor.. en guzeli nadir de olsa tadacaksın aklında da kalmayacak, sporla dengeleyeceksin sonrada.. cunku ben diyet boyunca hasret kaldıgım yiyeceklerle fena hasret gideriyordum onceden:) bu sefer o yanlısı yapmayıp kendimi cok sıkmıcam..

bu arada dun aksam okuldan gelince tartıldım, kilo vermişiiimmmmmm:))

68 e az kalmış canım ee tabı braz tadacaksın ama ne bleyım 15 gunde 1 kre yada ayda bkere yoksa kılo veremeyız
okul falan gun gecıodr canım ye elmanı ye

bu arada bende mehmet oz izledim biraz önce haftada 1 gün +1000 kalori alıp ertesi gün 1400 le devam ederseniz metabolizmayı çok hızlandırmış olursunuz diyor

sabah fazla kacirdim,öglen meyveyla atlattim,aksamda bi kase corba veya,ton balik salatasi düsünüyorum,yada 2-3 köfte ayran olabilir,sonrasindada insallah bisey yemedenatlatirsam sabah kilo almadan bildirimimi yaparim

benımde canım 1 aydır ek cekıo pasta olarak ama alıpta yemedım kndmızı tutmamızda bı yerde önmlı bebegım

Son düzenleme:
bu arada bende mehmet oz izledim biraz önce haftada 1 gün +1000 kalori alıp ertesi gün 1400 le devam ederseniz metabolizmayı çok hızlandırmış olursunuz diyor

bnım bunyem terstr benmde terste tebebılırde ben aldgm kalorılerı hiç hesaplamıorum cnmmm ama cok kalorı almıormdr ıllakı

sabah kahvaltısında simit artık standart oldu galiba:))spor güzel olmuş,aradaki hoşbeşin miktarını yazmamışsın.ona ceza veresim geldi çünkü:))

hoşbeş 1 tane küçük yedim:)
simit standart çünkü işyerinde simit peynir çay var kahvaltıda ben çeyrekten bile az yiuorum ama
bugün ablamın doğum günü akşam pastaya izin var mıııııııı:26:

evet akşam yemeklerinde birlikte oluyoruz ablamla:)

bazen düsünüyorum cnm,ne yersem yiyim,zamansiz,miktarsiz,hic bir sekilde kilo almazdim,hatta 50 kiloyaken kilo alim diye gece yarilari bile yerdim,,ne zaman bu hale geldim diyorum,
YAŞ VE ÇOCUKLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR

BİRAZ ZOR AMA DÖNEBİLİRSİN, BİRAZ YIPRANIR SAÇLARIN

ben yemek falan yemedm 1 nescafe ıctım acıkmadm henuz beynıne snyal ver ıstemıorum ymek dıeee
BEN O KADAR AÇ KALAMAM MÜMKÜNÜ YOK

GÖRÜRSÜN GÜZELİM MERAK ETME, ÇOK AZİMLİSİN YAPARSIN SEN

BU KADAR YEMEK İÇİNDE ZOR CİDDEN AMA BEN PİŞİRİRKEN BAZEN DOYUYORUM:) NADİREN DE OLSA

BEN DE 7 LERİ GÖRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞMIŞTIM FAKAT SONUNDA GÖRDÜM ŞİMDİ 75 KİLOYU GÖRSEM DİYE BAKIYORUM

BEN ORUÇ BİLE TUTAMIYORUM BİR KAÇ GÜN DENİYORUM YERE SERİLİYORUM.

bı işin olunca dsarda kesınlıkle az yersın bu cok agır dye dye eve gelmıs olursun aksam bukadar dyandm dyıp bı crba ıcer yatarsın
GENELDE ÖYLE OLMUYO BANA ÇOK OBURUM BEN YAAAAAAAA

bir büyük bardak su ic,yada bitki cayi,olmadi ögle yemegini ye cnm,cok acikirsan,abur cuburlara saldirasin gelir,
CANISI SAĞOL YEMEK YEDİM

CANIM ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HAKKINDA
afiyet olsun cnm
MERSİ CANIM
evet ama okadar zayfkende yıyım ne olcak dyosun zaten aksam ymek sarıo guzel fılmerın yanında oh gel keyfm gell:d
ama snuc ktu işte su yıyıp kılo almayanlara cok özenıorum ahhh ahhhh
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :)))
oyy oyy gıt ye gel ama fazla yeme yavas yavas ye
YOK YEMEDİM TON BALIKLI KEPEKLİ SANDVİÇ YEDİM:)) ÇOK KÜÇÜK DOYMUYORUM BUNULA AMA NAPIYIM ARTIK:)

ÇOK HAKLISIN GÜZELİM, SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT, HERŞEY OLACAĞINA VARIR

BEN OLDUM OLASI KOLAY KİLO ALIRDIM AMA KOLAY VERİRDİM, ŞİMDİ ÇOK ZOR VERİYORUM

az yedikce mide alisiyor zaten,zamanla sende cok yedigin bir ögünde diger ögünü hafuf atlatip dengeyi kurarsin

neyse yarın ne gyceme karar verdım sımdık bakalım bgencegnızmı
lacvert dar paca kot gycem
lacvert bot gycem kısa tpuklu pantolonu btun uzerıne vercem
içime syah spor atlet gycem üstune bordo bol kazak hafıf omuzdan dsuk
saclarıma fön cekıyım dıyorum
bordo oje bordı ruj fazlamı kacar gözlerımde mavı
gzumede bı aylıner
bde su yakalık takıyım brdo renkte sıyah bı kupe yada
olurmu szce ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…