simdi cikiyorum ama isimi bitirip,sporumu yapip tekrar gelirim,couklarin yemegini indirmedim daha,sonra görüsürüz kizlar,öptümm
Canım ben sizi etkilemiyim fırsat buldukça yazmaya calisirim ama değerlendirmelere girmiyim şimdilik sen ne dersin?
canım yarın erkendn bldrırım kılomu cnku yarn erkendn evden ckcam malum
sabah fazla kacirdim,öglen meyveyla atlattim,aksamda bi kase corba veya,ton balik salatasi düsünüyorum,yada 2-3 köfte ayran olabilir,sonrasindada insallah bisey yemedenatlatirsam sabah kilo almadan bildirimimi yaparim
:) Ben de tok hissettiğimden öğlen kaçırdım gibi geliyorKeşke meyveyle atlatablseydim sen ne iyi yapmışsın. Yarın sabahtan tartılıp yazmamız gerekiyor değil mi? Keşke 2 günde farketmiş olsa
ay bende çok severim ama kurabiyeyisabahtan aksama kadar prblem yok ama krabyeyle 1 kase makarna olmamlıydi
menü güzelde ekmekler kacmis sanki,emeksiz atlatmamissin hic bir ögünü,mücver denemedim,hic yemedimde,bildigim kadariyla un konuluyor demi ona:26:
bi bakmam lazim,ekmegi kisalim lütfn,sporun süper,su muhtesem,ekmek harici harikasin cnm
makarnayi her türlü yersen karbonhidrattir cnm,tabiki yagsiz oldumuda kötünün iyisi oluyorbenim yedigim 1 kasigi bile bulmamisti,o yüzden cok zararda degilim
dengesiz olmus biraz,en azindan ac gecirmemissin ögünlerini,yogunluktan sporu söylemiyorum,eminin misafirlerden sonra baslarsin yine
cnm,ben cislardan uzak durmaya gayret ediyorum da galiba duraksamadayim,yinede caymak yok,disimle tirnagimla regl döneminde bile kilo vermis olacagim insallah:18:
cnm netten baktim ben 48 saat ara ver diyodu,tabi ben vermedim,kaslari dinlendirip yeniden yapmak gerekiyormus,esim de spor yapiyorsalona gidiyor o o da ayni seyleri söyledi,48 saat ara ver sonra devam et dedi,benim vermeye nyetim yok ama
afiyet olsun cnm
bende cok severim dövmeyi,omuzumda var benim,gül
diger arkadaslarinda dedigi gibi hosbes siritmis arada,o olmasaymis gayet güzelmis
spor yapmaya gayret ediyorum cnm,esimle konustum kizlar bu arada bisiklet aliyorum,hadi bakalim,tabi 2. el alicam,sifira gerek yok,maksat spor yapabilecegim bir aletimin olmasi,simdide yer sikintisi var,nereye koysam acaba:26:
leblebiyi denemek lazim
tamam cnm,ben hallederim,sen rahat rahat misafirlerinle ilgilen
kolay gelsin
topraks yazmis zaten
sana döndüm cnm
kolay gelsin
afiyet olsun cm,sporuda yapabildigin kadar yapmaya gayret et
kesinlikle bir gün yedinmi diger günde isiyorsun,mesela evdeki kaymaklilar bana göz kirpip duruyorlar,aklimi celmeye niyetliler:18:
yememeye kararliyim,yarin tarti günü,hafta sonuda dikkat etmeye gayret edecem,insallah basarabilirim:18ff 13 mart hedefime ulasmam lazim,nasil yaparim bilmiyorum ama:18:
5 sene sonra 5 leri görmek cok iyi gelecek bana
gerçekten çok zor irade patlıyo belli bi noktada.arkası geliyor zatengercekten ise yariyormu
cnm simdi bizide söyle bir durum var,öglen cocuklara yemek indiriyorum,yyolar,onu toplayip aksam yemegine girisiyorum,cocuklari yedirip,topluyorum,bu defa esim geliyor,onun yemegini indir kaldir,sonrada onu topluyorum,kahve,cay derekn mutfaktan cikamaz haldeyim,gözde ister istemez dolaplardaki kaymaklilara kayiyor,o kadar yemek indir kaldir,nefsin istiyor,yani kendimi gercekten tutmaya gayret ediyorum,cocuklarada diyet yemegi yedirim desem,yavrucaklarin gelisme zamani o da olmaz,sismanda degiilerki diyete koyim,off,irademe sahip cikmak icin cok cabaliyorum cokkkkkkk
Ben geldim ama kalıcı olamayabilirim suan içimden hiç diyet yapmak falan gelmiyor grubuda etkilemek istemem sadece uyuyasim var hep hormonlarım çok değişti dün gittim doktora büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi bu ikinci oluyor bakalım hayirlisi sağlıklı bir gebelik görünmüyor yani 1hafta içinde belli olur heralde kusura bakmayın grubu böyle bırakmak istemezdim ama zor yorucu bir hafta bekliyor sonrasıda meçhul ikinci kez böyle olduğu için düşük yaptığım netleşince tahliller falan başlicak sebepleriarastırılacakmis..
bazen düsünüyorum cnm,ne yersem yiyim,zamansiz,miktarsiz,hic bir sekilde kilo almazdim,hatta 50 kiloyaken kilo alim diye gece yarilari bile yerdim,,ne zaman bu hale geldim diyorum,
masallah ya hızlısınız gercekten, dersten cıktım yine onumde kaç sayfa birikmiş.. simdi kutuphanedeyim, 1 elma daha getirmiştim onu yiyeyim derse girmeden once..
hergun kahvaltımı yapıp yanıma da 2 tane elma alıp geliyorum okula... yalnız burda kantin oyle guzel yemek kokuyor ki... ve herkesi goruyorum etrafımda sandvic, hamburger, şu bu ayy nasıl canım ccekiyor.. ama almıyorum birsey, ben de oturup elmamı yiyorum.. ama ilk hedefim olan 68 e indigimde alıcam o guzel kokanlardan, odullendiricem kendimi:) cunku birseyden uzak kalmaya calısıp calısıp, hem isteyip hem surekli kendini tutunca o cok da uzun omurlu olmuyor bebnim acımdan.. sonra gundemim degişip de diyeti filan bıraktıgımda bu sefer daha kotu oluyor.. en guzeli nadir de olsa tadacaksın aklında da kalmayacak, sporla dengeleyeceksin sonrada.. cunku ben diyet boyunca hasret kaldıgım yiyeceklerle fena hasret gideriyordum onceden:) bu sefer o yanlısı yapmayıp kendimi cok sıkmıcam..
bu arada dun aksam okuldan gelince tartıldım, kilo vermişiiimmmmmm:))
sabah fazla kacirdim,öglen meyveyla atlattim,aksamda bi kase corba veya,ton balik salatasi düsünüyorum,yada 2-3 köfte ayran olabilir,sonrasindada insallah bisey yemedenatlatirsam sabah kilo almadan bildirimimi yaparim
ay bende çok severim ama kurabiyeyi
leblebi kesinlikle çok işe yarıyor
canım emin ol olucak 13 mart
gerçekten çok zor irade patlıyo belli bi noktada.arkası geliyor zaten
canım Allah hakkında hayırlısını versin
3 bebe var normal yani kilo almış olmaız
bu arada bende mehmet oz izledim biraz önce haftada 1 gün +1000 kalori alıp ertesi gün 1400 le devam ederseniz metabolizmayı çok hızlandırmış olursunuz diyor
sabah kahvaltısında simit artık standart oldu galiba:))spor güzel olmuş,aradaki hoşbeşin miktarını yazmamışsın.ona ceza veresim geldi çünkü:))
canımçokgüzel bir menü ve sporda iyi günügüzel kapatmışsın
şimdilik benim için sorun yok bana uyar
canım cezanı yapmışsın zaten.. süper spor yapıyorsun
günaydın :))))))
menü çok değil ama çokdengeli ve sağlıklıdeğil. proteini arttırıp karbonhidratı azaltmalısın.
çok fazla birşey yememişsin dün ok çalıştın mtfakta hadi onuda spora sayalım. kolaygelsin bugünzor olacak senin için.
nenkadarhoşbeş. bide akşam topraks birlikteydiniz galiba ikinizde mücver yemişsiniz :)))
YAŞ VE ÇOCUKLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRbazen düsünüyorum cnm,ne yersem yiyim,zamansiz,miktarsiz,hic bir sekilde kilo almazdim,hatta 50 kiloyaken kilo alim diye gece yarilari bile yerdim,,ne zaman bu hale geldim diyorum,
BİRAZ ZOR AMA DÖNEBİLİRSİN, BİRAZ YIPRANIR SAÇLARINÖzellikle kahvaltı çok hoşuma gitti evet makarna kaçmış biraz ama olsun. 3 tane hurma günlük tüm şeker ihtiyacını karşılıyormuş.
Çok güzel olur. Ben de kendime hedef koydum istediğim kiloya inince simmsiyah olan saçlarımı sarıya döndürücem. Umarım yanmazlar
BEN O KADAR AÇ KALAMAM MÜMKÜNÜ YOKben yemek falan yemedm 1 nescafe ıctımacıkmadm henuz beynıne snyal ver ıstemıorum ymek dıeee
GÖRÜRSÜN GÜZELİM MERAK ETME, ÇOK AZİMLİSİN YAPARSIN SENkesinlikle bir gün yedinmi diger günde isiyorsun,mesela evdeki kaymaklilar bana göz kirpip duruyorlar,aklimi celmeye niyetliler:18:
yememeye kararliyim,yarin tarti günü,hafta sonuda dikkat etmeye gayret edecem,insallah basarabilirim:18ff 13 mart hedefime ulasmam lazim,nasil yaparim bilmiyorum ama:18:
5 sene sonra 5 leri görmek cok iyi gelecek bana
BU KADAR YEMEK İÇİNDE ZOR CİDDEN AMA BEN PİŞİRİRKEN BAZEN DOYUYORUM:) NADİREN DE OLSAgercekten ise yariyormu
cnm simdi bizide söyle bir durum var,öglen cocuklara yemek indiriyorum,yyolar,onu toplayip aksam yemegine girisiyorum,cocuklari yedirip,topluyorum,bu defa esim geliyor,onun yemegini indir kaldir,sonrada onu topluyorum,kahve,cay derekn mutfaktan cikamaz haldeyim,gözde ister istemez dolaplardaki kaymaklilara kayiyor,o kadar yemek indir kaldir,nefsin istiyor,yani kendimi gercekten tutmaya gayret ediyorum,cocuklarada diyet yemegi yedirim desem,yavrucaklarin gelisme zamani o da olmaz,sismanda degiilerki diyete koyim,off,irademe sahip cikmak icin cok cabaliyorum cokkkkkkk
BEN DE 7 LERİ GÖRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞMIŞTIM FAKAT SONUNDA GÖRDÜM ŞİMDİ 75 KİLOYU GÖRSEM DİYE BAKIYORUMbenım tartıda cok oynama yok yemedgm haldeevet bncede yeme 5 i bı gor
inan 5 i grcemı blsem hmde cok yakın zmanda ac kalırım gnede yemem
az kalmıs bebegım hem bnde 5 martta 7 snırına ınsem ıyıdır 77 ble olsam yter ama 7 i grmem lazım
BEN ORUÇ BİLE TUTAMIYORUM BİR KAÇ GÜN DENİYORUM YERE SERİLİYORUM.tabıkı cocuklar gelısecekler kendını oruc tutuyomus gbı dsun o madde sna zararlı ve sna vercegı zararı ömrm byunca ckeblcegnı hayal et
ben baknca dyorum msela sunu yesem ne guzel olurdu ama bu bnı hedefmden bı kacgun caydırabılır yada ırademı kaybedebılırım o acdan yemıorum .... yarın evde olmıcam dgum gnune gtcem ve btun gun dsarda olcam ycem seylerı ole dsunuormkı ne yapıp ne yemesem dye
GENELDE ÖYLE OLMUYO BANA ÇOK OBURUM BEN YAAAAAAAAbı işin olunca dsarda kesınlıkle az yersın bu cok agır dye dye eve gelmıs olursun aksam bukadar dyandm dyıp bı crba ıcer yatarsın
CANISI SAĞOL YEMEK YEDİMbir büyük bardak su ic,yada bitki cayi,olmadi ögle yemegini ye cnm,cok acikirsan,abur cuburlara saldirasin gelir,
CANIM ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HAKKINDABen geldim ama kalıcı olamayabilirim suan içimden hiç diyet yapmak falan gelmiyor grubuda etkilemek istemem sadece uyuyasim var hep hormonlarım çok değişti dün gittim doktora büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi bu ikinci oluyor bakalım hayirlisi sağlıklı bir gebelik görünmüyor yani 1hafta içinde belli olur heralde kusura bakmayın grubu böyle bırakmak istemezdim ama zor yorucu bir hafta bekliyor sonrasıda meçhul ikinci kez böyle olduğu için düşük yaptığım netleşince tahliller falan başlicak sebepleriarastırılacakmis..
MERSİ CANIMafiyet olsun cnm
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :)))evet ama okadar zayfkende yıyım ne olcak dyosun zaten aksam ymek sarıo guzel fılmerın yanında oh gel keyfm gell:d
ama snuc ktu işte su yıyıp kılo almayanlara cok özenıorumahhh ahhhh
YOK YEMEDİM TON BALIKLI KEPEKLİ SANDVİÇ YEDİM:)) ÇOK KÜÇÜK DOYMUYORUM BUNULA AMA NAPIYIM ARTIK:)oyy oyy gıt ye gelama fazla yeme yavas yavas ye
ÇOK HAKLISIN GÜZELİM, SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT, HERŞEY OLACAĞINA VARIRBende hayirlisinı istiyorum zaten doğupta sagliksiz olacağına böyle olması daha iyi zaten sagliksiz bebekler düşermis yoksa ben karnımdayken ogrensem sagliksiz olduğunu inancim gereği aldırmazdim Allah bizden daha merhametli..
BEN OLDUM OLASI KOLAY KİLO ALIRDIM AMA KOLAY VERİRDİM, ŞİMDİ ÇOK ZOR VERİYORUMcnm aslinda hamileliklerdeki kilolar dikkat etmezsek kalici oluyor
ilk hamileligimde 11 kilo aldim,kizimda ufak dogdu,bendede kilolar kolaylikla gitti zaten eski halime cabuk döndüm
2. hamileligimde cevreden baski vardi,ilkinde kilo almadin,cocuk zayif oldu diye,bende hani tecrübeliler nede olsa dogrudur diye ne bulursam yedim,baklavayi sevmeyen ben baklavasiz yapamaz oldum derken 22 kilo aldim,cocuk dogdu ilkinden 200 gr fazla,klolar bana kaldi tabi,bana yeki cocuk gelissin diyenlerde bi hasar yok,olan bana oldu,neyse yine diyet yapmadan o kilolardanda kurtuldum,karinimda hic catlak yoktu,cabuk toparlandi,göbekte gitti 60 larda gidip geldim,
sonra 3. ye hamile kaldim,ne kadar dikkat ettiysemde son 2 ayda kilo aldim,ve bunda o kadar moralim bozulduki,beni görenler sen ne kadar zayiftin ne olmus demeye basladilar,bende hirs yaptim verecegim diye,kisa bi sürede 65 e düstüm,fakat sonra takildim,artik irademde zayifladi,ne kadar yemeyecegim desemde aklim o yiyecekte kaliyor,yinede idare etmeye gayret ediyorum
anlican o ye ye kilo alma olan ben,sindi yemeden kilo alir hale geldim
AMİNNaminn cnm,cümlemizin yavrularini bagislasin
BEN DE BU AKŞAMI ATLATSAM YETER PASTAYI FAZLA KAÇIRMIYCAM UMARIM VAKTİM OLUR DA SPOR DA YAPARIM YARIN 77 Lİ BİR RAKAM GÖRMEK İSTİYORUM:) 77.9 OLSA BİLE RAZIYIM:))sabah fazla kacirdim,öglen meyveyla atlattim,aksamda bi kase corba veya,ton balik salatasi düsünüyorum,yada 2-3 köfte ayran olabilir,sonrasindada insallah bisey yemedenatlatirsam sabah kilo almadan bildirimimi yaparim
EVET CANISI ERKEN YAZALIM Kİ ERKENDEN İŞİMİZ BİTSİN, MERAKLA BEKLİYORUZ:)canım yarın erkendn bldrırım kılomu cnku yarn erkendn evden ckcam malum
ŞU MEYVEYLE BİR BARIŞABİLSEM ÖZELLİKLE DE KIŞ MEYVELERİNİ ÇOK SEVMİYORUM, YENİ BAŞLAYINCA SU ATILDIĞI İÇİN FARKEDEBİLİR FISTIK:):) Ben de tok hissettiğimden öğlen kaçırdım gibi geliyorKeşke meyveyle atlatablseydim sen ne iyi yapmışsın. Yarın sabahtan tartılıp yazmamız gerekiyor değil mi? Keşke 2 günde farketmiş olsa
:) Ben de tok hissettiğimden öğlen kaçırdım gibi geliyorKeşke meyveyle atlatablseydim sen ne iyi yapmışsın. Yarın sabahtan tartılıp yazmamız gerekiyor değil mi? Keşke 2 günde farketmiş olsa
YAŞ VE ÇOCUKLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR
BİRAZ ZOR AMA DÖNEBİLİRSİN, BİRAZ YIPRANIR SAÇLARIN
BEN O KADAR AÇ KALAMAM MÜMKÜNÜ YOK
GÖRÜRSÜN GÜZELİM MERAK ETME, ÇOK AZİMLİSİN YAPARSIN SEN
BU KADAR YEMEK İÇİNDE ZOR CİDDEN AMA BEN PİŞİRİRKEN BAZEN DOYUYORUM:) NADİREN DE OLSA
BEN DE 7 LERİ GÖRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞMIŞTIM FAKAT SONUNDA GÖRDÜM ŞİMDİ 75 KİLOYU GÖRSEM DİYE BAKIYORUM
BEN ORUÇ BİLE TUTAMIYORUM BİR KAÇ GÜN DENİYORUM YERE SERİLİYORUM.
GENELDE ÖYLE OLMUYO BANA ÇOK OBURUM BEN YAAAAAAAA
CANISI SAĞOL YEMEK YEDİM
CANIM ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HAKKINDA
MERSİ CANIM
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :)))
YOK YEMEDİM TON BALIKLI KEPEKLİ SANDVİÇ YEDİM:)) ÇOK KÜÇÜK DOYMUYORUM BUNULA AMA NAPIYIM ARTIK:)
ÇOK HAKLISIN GÜZELİM, SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT, HERŞEY OLACAĞINA VARIR
BEN OLDUM OLASI KOLAY KİLO ALIRDIM AMA KOLAY VERİRDİM, ŞİMDİ ÇOK ZOR VERİYORUM
AMİNN
BEN DE BU AKŞAMI ATLATSAM YETER PASTAYI FAZLA KAÇIRMIYCAM UMARIM VAKTİM OLUR DA SPOR DA YAPARIM YARIN 77 Lİ BİR RAKAM GÖRMEK İSTİYORUM:) 77.9 OLSA BİLE RAZIYIM:))
EVET CANISI ERKEN YAZALIM Kİ ERKENDEN İŞİMİZ BİTSİN, MERAKLA BEKLİYORUZ:)
ŞU MEYVEYLE BİR BARIŞABİLSEM ÖZELLİKLE DE KIŞ MEYVELERİNİ ÇOK SEVMİYORUM, YENİ BAŞLAYINCA SU ATILDIĞI İÇİN FARKEDEBİLİR FISTIK:)
ya bende sacımı boyatmak istıorum ama hıc byatmadm kuafrlerde boyatma dyo ama bakım bı zayıflım ıncem ıncem martta o 7 lı rakamlara ya ınıcem ya ınıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?