- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
esime söyleseydim türk bakkalina ugrardi giderken,gelene kadar kapanir,artik haftasonuna kaldi leblebileblebi kesinlikle çok işe yarıyor
canım emin ol olucak 13 mart
gerçekten çok zor irade patlıyo belli bi noktada.arkası geliyor zaten
3 bebe var normal yani kilo almış olmaız
insallah görürüm ya ne olur allahim su agzim dursun ,acikmim,bende 59.9 bile görsem raziyim,su tartida
tabi normal cnm,ama iste milletede konusacak laf lazim,amann simdi arkamdan konusanlar 1 cocukla benden beter duruma gelmisler
afiyet olsun cnm,elma iyidir tok tutarmasallah ya hızlısınız gercekten, dersten cıktım yine onumde kaç sayfa birikmiş.. simdi kutuphanedeyim, 1 elma daha getirmiştim onu yiyeyim derse girmeden once..
hergun kahvaltımı yapıp yanıma da 2 tane elma alıp geliyorum okula... yalnız burda kantin oyle guzel yemek kokuyor ki... ve herkesi goruyorum etrafımda sandvic, hamburger, şu bu ayy nasıl canım ccekiyor.. ama almıyorum birsey, ben de oturup elmamı yiyorum.. ama ilk hedefim olan 68 e indigimde alıcam o guzel kokanlardan, odullendiricem kendimi:) cunku birseyden uzak kalmaya calısıp calısıp, hem isteyip hem surekli kendini tutunca o cok da uzun omurlu olmuyor bebnim acımdan.. sonra gundemim degişip de diyeti filan bıraktıgımda bu sefer daha kotu oluyor.. en guzeli nadir de olsa tadacaksın aklında da kalmayacak, sporla dengeleyeceksin sonrada.. cunku ben diyet boyunca hasret kaldıgım yiyeceklerle fena hasret gideriyordum onceden:) bu sefer o yanlısı yapmayıp kendimi cok sıkmıcam..
bu arada dun aksam okuldan gelince tartıldım, kilo vermişiiimmmmmm:))
cok kasma kendini,ilk hedefinde yap kacamagini
dogrumudur acaba,kizlar biriniz yapin,olursa bende yapimbu arada bende mehmet oz izledim biraz önce haftada 1 gün +1000 kalori alıp ertesi gün 1400 le devam ederseniz metabolizmayı çok hızlandırmış olursunuz diyor
cnm,sende cok kasma,hafta sonu 1 dilim ye,bisy olmaz o kadardan,sonucta sporun gayet güzelbenımde canım 1 aydır ek cekıo pasta olarak ama alıpta yemedımkndmızı tutmamızda bı yerde önmlı bebegım
var cnm,1 dilimcik ama,kacmasin fazla,afiyet olsun,ne hediye aldin ablana,meraklimiyim ne:26:hoşbeş 1 tane küçük yedim:)
simit standart çünkü işyerinde simit peynir çay var kahvaltıda ben çeyrekten bile az yiuorum ama
bugün ablamın doğum günü akşam pastaya izin var mıııııııı:26:
tmm cnm,hoscakalKızlaar ben çıkıyorum artık akşama da menümü yazarım. Bugün de hayırlısıyla bir bitseydi ooof of. Öpücükler!
YAŞ VE ÇOCUKLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR
GÖRÜRSÜN GÜZELİM MERAK ETME, ÇOK AZİMLİSİN YAPARSIN SEN
BU KADAR YEMEK İÇİNDE ZOR CİDDEN AMA BEN PİŞİRİRKEN BAZEN DOYUYORUM:) NADİREN DE OLSA
BEN DE BU AKŞAMI ATLATSAM YETER PASTAYI FAZLA KAÇIRMIYCAM UMARIM VAKTİM OLUR DA SPOR DA YAPARIM YARIN 77 Lİ BİR RAKAM GÖRMEK İSTİYORUM:) 77.9 OLSA BİLE RAZIYIM:))
EVET CANISI ERKEN YAZALIM Kİ ERKENDEN İŞİMİZ BİTSİN, MERAKLA BEKLİYORUZ:)
ŞU MEYVEYLE BİR BARIŞABİLSEM ÖZELLİKLE DE KIŞ MEYVELERİNİ ÇOK SEVMİYORUM, YENİ BAŞLAYINCA SU ATILDIĞI İÇİN FARKEDEBİLİR FISTIK:)
kesinlikle cnm hakliisin,yas ve cocujlari cok etki ediyor
insallah eririm,vucut direniyor,bende direniyorum,bakalim kim kazanacak
o pisiriken doyma bendede oluyordu bazen ama yok simdi pisirirken,pissede yesem diyorum
aksam pastayi kacirmayin kizlar,yarin tarti günü
yarin eftelya hazirliyor listeyi,sen gecen haftaki tecrübelerini paylasirsin kendisiyle
ben meyvenin her türlüsünü severim,ama onlardada sekerdir,sudur budur derken kisiyorum