Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

leblebi kesinlikle çok işe yarıyor

canım emin ol olucak 13 mart

gerçekten çok zor irade patlıyo belli bi noktada.arkası geliyor zaten

3 bebe var normal yani kilo almış olmaız
esime söyleseydim türk bakkalina ugrardi giderken,gelene kadar kapanir,artik haftasonuna kaldi leblebi

insallah görürüm ya ne olur allahim su agzim dursun ,acikmim,bende 59.9 bile görsem raziyim,su tartida

tabi normal cnm,ama iste milletede konusacak laf lazim,amann simdi arkamdan konusanlar 1 cocukla benden beter duruma gelmislerdedigin gibi ben 3 tane dogurdum,yinede fena sayilmamsu kendini begenmislige bakarmisiniz,sanki manken dersiniz

afiyet olsun cnm,elma iyidir tok tutar
cok kasma kendini,ilk hedefinde yap kacamagini
bu arada bende mehmet oz izledim biraz önce haftada 1 gün +1000 kalori alıp ertesi gün 1400 le devam ederseniz metabolizmayı çok hızlandırmış olursunuz diyor
dogrumudur acaba,kizlar biriniz yapin,olursa bende yapimne uyanigim demi,
benımde canım 1 aydır ek cekıo pasta olarak ama alıpta yemedım kndmızı tutmamızda bı yerde önmlı bebegım
cnm,sende cok kasma,hafta sonu 1 dilim ye,bisy olmaz o kadardan,sonucta sporun gayet güzel
var cnm,1 dilimcik ama,kacmasin fazla,afiyet olsun,ne hediye aldin ablana,meraklimiyim ne:26:
Kızlaar ben çıkıyorum artık akşama da menümü yazarım. Bugün de hayırlısıyla bir bitseydi ooof of. Öpücükler!
tmm cnm,hoscakal

kesinlikle cnm hakliisin,yas ve cocujlari cok etki ediyor

insallah eririm,vucut direniyor,bende direniyorum,bakalim kim kazanacak

o pisiriken doyma bendede oluyordu bazen ama yok simdi pisirirken,pissede yesem diyorum

aksam pastayi kacirmayin kizlar,yarin tarti günü

yarin eftelya hazirliyor listeyi,sen gecen haftaki tecrübelerini paylasirsin kendisiyle

ben meyvenin her türlüsünü severim,ama onlardada sekerdir,sudur budur derken kisiyorum

bu mınıcık oluo bı kcuk parmagn kadar bısey prftrole bnzıo ama ıradem hayır dıo

yakalik fazla olur bence,tabi görmedende bisey diyemiyorum,kafamda canlandirdigim kadariyla güzel olur:115::128:

uykum var kizlar ya,azcik kestirim ben,yoksa düsücem
iyi uykulaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

ama bnım kılom drdu sanırım degsık beslenıcem bu araa D
evet ara sıra metabolizmayı şaşıtmak lazım, senin listene korumaya geçmesi çk normal tatlım:)

Son düzenleme:

yakalıkta takma ya herkeste VAR arTık böh geldi

Son düzenleme:

canım burası rıze hıc bı kız takmıo o acdan dgsık olsun dıe takım dedım
zaten kyaft brazck farklı olcak

cnm,sen nasil rahat ediyorsan öyle yap,yakalik yani güzel oldu diyorsan sorun yok,sonucta sen görüyürsun kendini

bu arada sallantili küpeleri cokseverim

cnm,sen nasil rahat ediyorsan öyle yap,yakalik yani güzel oldu diyorsan sorun yok,sonucta sen görüyürsun kendini

bu arada sallantili küpeleri cokseverim

bu kyafette olmaz ama bu kyafette sacma kacar bn halka sevıorum sallantlı olarak önceden sevıodm ama smdı sallantsız kupe kullanıorum
rengarenk çoçuk gbıyım braz ojeler rujlar kupeler hasta oluorum
bde parfumm tabı ınsan kılolu olnca gyeceklerı alamıo

burdada yok daha yakalik modasi,yakinda bulasir
ben seviyorum aslnda yakalik ya:44:

turkıyede var ama bu moda dha bzım sehıre bulasmadı kımse takmıo bı ılk yaratalım dımı gercı iddasz kımse takmaz sıskoyum ama ıddalıyım dyeyım barı

turkıyede var ama bu moda dha bzım sehıre bulasmadı kımse takmıo bı ılk yaratalım dımı gercı iddasz kımse takmaz sıskoyum ama ıddalıyım dyeyım barı

yarat cnm,cok tatlisin ya
seni uzun zaman görmeyenler varsa farki farkedeceklerdir

bende her türlü var cnm,bi canta küpe,kolye,yüzük
taki takintim var,gördümmmü almadan edemiyorum,bi aldigim rengin,setini tamamlamasam olmuyor,paralar takilara,ayakkabilara gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…