Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yarat cnm,cok tatlisin ya
seni uzun zaman görmeyenler varsa farki farkedeceklerdir

bı kşi gorcek ama olsun
zaten bence hepımız farklıyızdır
bakişlarımızın hepsi farkli seruvenlerdeki binbir çeşit karaktere benzer yeterki içimizdeki işik sönmesın böylece kocaman bi dünya oluşur
mutlu yarınlar için güzel hayaller kuralım maddenın yapıtasları varsa bizde kendımızı hayatımızın kahramanı sayalım cnku hayatımızdakı en ufak kıvılcımı bıle bız yaratırız buda bzım seruvenımız basarıcaz kızlar

bende her türlü var cnm,bi canta küpe,kolye,yüzük
taki takintim var,gördümmmü almadan edemiyorum,bi aldigim rengin,setini tamamlamasam olmuyor,paralar takilara,ayakkabilara gidiyor

benımkı ruj ve ojeye gdıo ayakkabılarlada basım belada topuklularn ustnde zr druorum bde spor yaptmya bu ara ayaklarmn tabanları szlıo off uff ayyy

ooo çok guzel cesaretlı kadınsın yanı
ben ustnde dramıorum pek dha cocukluk yasıorum spor ayakkabılarımla takıla takıla
tpkluyla dscem korksyla fazla almıorum evde drcaklar dıe

canımya bende üni bitene kadar hep düz taban giyindim sonra hep topuklu. hamile olduğumu öğrendiğimde ayakkabı dolabını yenilemiştim. :)))

benımkı ruj ve ojeye gdıo ayakkabılarlada basım belada topuklularn ustnde zr druorum bde spor yaptmya bu ara ayaklarmn tabanları szlıo off uff ayyy

bende cok severim topuklu,özellikle platform,ince topuk ama cocuk oldumu özel günler harici giyemiyorum,malum onu kucaklim,yakalim derken düsme tehlikesi gecirebilirimnormal disari ciktigimizda az topuklu botlari tercih ediyorum,yazinda tamamen düz,daha rahat oluyor,özel günlerde 14-15 cm lik platformlar geliyor

bn 10 santım gyemem 15 santım cok fazla deılmı 15 cm gyeblsem 1.84 olurum ahaca bnzerım hpten en rahatıda spor ama en sık tpuklu tabıkıde bde dlgu tpuk gyıorum dsmemek için

bu islerin sonu gelmiyor ya,simdide mutfagi toparlamaya gidiyorum,sonra listeyi getiririm,iyi aksamlar

bgunkı menum
sabah 1 nescafe 4 badem
3 gbı bı crba ıkı tane peksımet
aksam 1 portakal
2.5 ltre su
blkı 11 de btane dha nescafe ıcerım bgunde bttı
spor yok ama 20 dkka ykus cktım

bn 10 santım gyemem 15 santım cok fazla deılmı 15 cm gyeblsem 1.84 olurum ahaca bnzerım hpten en rahatıda spor ama en sık tpuklu tabıkıde bde dlgu tpuk gyıorum dsmemek için

15 cm kadar var ayakkabim,bende o civarlarda oluyorum,zaten dügün bayram gibi günlerde herkes topuklu giydigi icin arada siritmiyorum,herkes boylaniyor cünkü

15 cm kadar var ayakkabim,bende o civarlarda oluyorum,zaten dügün bayram gibi günlerde herkes topuklu giydigi icin arada siritmiyorum,herkes boylaniyor cünkü

ama smdı okadar byum olsun ıstemezdm 1.74 falan ıdealdr ama bnm byum 1.69 da kalmıs bna yetıo tpklu gyerım olurm 1.75 cok uzun boy sevmıorum kızlarda

bgunkı menum
sabah 1 nescafe 4 badem
3 gbı bı crba ıkı tane peksımet
aksam 1 portakal
2.5 ltre su
blkı 11 de btane dha nescafe ıcerım bgunde bttı
spor yok ama 20 dkka ykus cktım

3 e kadar nasil dayandin cnm ya
bütün gün corba harici elde bisey yok,1 portakalla doysaydim keskeyada doymasaydim da yinede yemeseydim
bravo valla,
aslinda ben sabah yemedimmi pek acikmiyorum ama metabolizma adina yiyorum,sonrasida geliyor zaten

zaten portakalda yemıcektım aksam yıycektm crbayıda acktım dye oglen yedım aksamıda portakal la nktalıım dedım evde drdum ya acıktım yoksa az acıkıodm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…