yarat cnm,cok tatlisin ya
seni uzun zaman görmeyenler varsa farki farkedeceklerdir
bende her türlü var cnm,bi canta küpe,kolye,yüzük
taki takintim var,gördümmmü almadan edemiyorum,bi aldigim rengin,setini tamamlamasam olmuyor,paralar takilara,ayakkabilara gidiyor
cocuklarin yemegini verim kizlar,gelirim sonra
benımkı ruj ve ojeye gdıo ayakkabılarlada basım belada topuklularn ustnde zr druorum bde spor yaptmya bu ara ayaklarmn tabanları szlıo off uff ayyy :d:d
bütünayakkabılarım topukludur:)))))))
ooo çok guzel cesaretlı kadınsın yanı
ben ustnde dramıorum pek dha cocukluk yasıorum spor ayakkabılarımla takıla takıla
tpkluyla dscem korksyla fazla almıorum evde drcaklar dıe
benımkı ruj ve ojeye gdıo ayakkabılarlada basım belada topuklularn ustnde zr druorum bde spor yaptmya bu ara ayaklarmn tabanları szlıo off uff ayyy
canımya bende üni bitene kadar hep düz taban giyindim sonra hep topuklu. hamile olduğumu öğrendiğimde ayakkabı dolabını yenilemiştim. :)))
bende cok severim topuklu,özellikle platform,ince topuk ama cocuk oldumu özel günler harici giyemiyorum,malum onu kucaklim,yakalim derken düsme tehlikesi gecirebilirimnormal disari ciktigimizda az topuklu botlari tercih ediyorum,yazinda tamamen düz,daha rahat oluyor,özel günlerde 14-15 cm lik platformlar geliyor
kizlar aslidan haber olmad,gelir insallah yarin
bu islerin sonu gelmiyor ya,simdide mutfagi toparlamaya gidiyorum,sonra listeyi getiririm,iyi aksamlar
bn 10 santım gyemem 15 santım cok fazla deılmı15 cm gyeblsem 1.84 olurum ahaca bnzerım hpten en rahatıda spor ama en sık tpuklu tabıkıde bde dlgu tpuk gyıorum dsmemek için
15 cm kadar var ayakkabim,bende o civarlarda oluyorum,zaten dügün bayram gibi günlerde herkes topuklu giydigi icin arada siritmiyorum,herkes boylaniyor cünkü
bgunkı menum
sabah 1 nescafe 4 badem
3 gbı bı crba ıkı tane peksımet
aksam 1 portakal
2.5 ltre su
blkı 11 de btane dha nescafe ıcerım bgunde bttı
spor yok ama 20 dkka ykus cktım
3 e kadar nasil dayandin cnm ya
bütün gün corba harici elde bisey yok,1 portakalla doysaydim keskeyada doymasaydim da yinede yemeseydim
bravo valla,
aslinda ben sabah yemedimmi pek acikmiyorum ama metabolizma adina yiyorum,sonrasida geliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?