Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fundacım nerelerdeydin, bende seni soracaktım.

Benim kolayla aram hiiiç olmadı. Allahtan kızımada hiç tatttırmadım. Yıl boyu belki 2 brd. ancak içerim.

şebnemcim canım evet adım nurkaydirigubbakcemile5
canım ben tek seferde 50 dakika yürüyorum..bunu uzatırsam daha mı iyi olur kilo verişimhihoyyytcanım duygularım zaman zaman değişiyor bi çok istiyorum bebişi bi erteliyorum ama allahın izniyle zayıflayıp hamilekalıcam:CüvCüv:

Canım ben çook denedim, kesinlikle süreyi 65-70 dk. yapınca 1 kerede yağ yakımın fazla oluyor.Daha hızlı gidiyor kilolar.

Yaşın kaç Nurcum, kaç yıllık evlisin?

kuzucum şebnemcim teşekkürler kızlarhihoyyyt
o zaman ben yürüyüş süremi uzatayım hiç ara vermedensengözlerimebaksanabzaten zayıflayamıyombenneyaptımki
şebnemcim canım ben 83 doğumluyum ve 1.5 yıllık evliyim..düğünümde 50 kiloydum..hemen bi kaç ay içinde 62 ye çıktım ve sonra bu noktadayım:teselli:daha önceden de 66 kiloya çıkmıştım bekarlıgımda ve yürüyüş artı diyetle 50 ye düşmüştüm...benim kilo genetikkk:bbo:

4. TAKIM *

Esmeralda 67,80
toplight 63,90
nurcanogretmen 73,00
sebnemselayfurkan 69,70
fguler 84,10
kuzuzuzubambino 70,90
simiryna 73,40
yellowdaisy 70,40

Nurcum yaşında gençmiş ozaman hiç acele etme sonra bak yürüyüşe bile çıkamıyosun:)) Hem evlenelide 1,5 yıl olmuş azda tadını çıkarın bence.

Çocukk harika bişey ama bütün yükü anneye.Hamilelik desen zaten, doğur, uykusuz kal, her şeyiyle sen iligilen, sonra yürüyüş yapabilmek için bile eşinede muhtaç kal:)

canım yanlışmı yazdın yoksa 7 hamilelikmi yaşadın anlamadım bennn :uhm:

:))))) tabii değil 2 hamilelik fakat 6 yı 7 yapacaktım 2 yi 7 yapmışım :)

Kızlar ben kızı almaya gidiyorum. Yarın ki bildirimden sonra kural koyalım artıkın...

ıyi akşamlar..

Akşam annem bizde olacak kesin yürürüm...

Sabah 0 a 0 elde var sıfır olsam yeter:=)))

Şahnura yazmıştım,,

Şahnurcum geçmiş olsun, tekrar rapor alsan olmaz mı? nereye gidiyormuşsun. Bu hafta uyarı, ayrılma vs. yok. Haftaya kuralları hep birlikte belirleriz.
şebocum zaten antalyaya gitmeden önce de hastaydım 2 gün raporda o zaman kullanmıştım 1 haftada antalya 3 günde sonrası iyice uzak kaldım işlerden bi de işler yoğun sürekli toplantılar benim bulunmamda gerekiyor mesela sabahtan beri yaın sabah katılacağım toplantıya hazırlanıyorum
o toplantı bitince ptesi günki toplantıya hazırlık yapmam lazım keşif metraj işleri kafamı da toparlayamıyom bi türlü ağrıdan falan
bu arada inanki tartıya çıkmaya korkuyorum belki 3 kilo bile almış olabilirim çünkü yedim yalan söylemeyeyim kendimi tutamadım otelde herşey açık büfe olunca yemekler iyi idi ama tatlılara dayanamadım her öğle akşam maalesef az da olsa tatlı yedim tamda regli dönemi olunca kendimi tutamadım ordayken açıkcası yüzümde yok yemedim demeye döndükten sonra da hastalığın etkisi ile perişan vaziyetteyim boğazımı rahatlatsın diye ballı karışımlar falan içiyom o yüzden çok korkuyorm malum bi de bendeki wc sorunu ordayken iyice bozuldu düzene sokmaya çalışıyom şimdi neyse ben dertlerimle fazla boğmayayım
kızlar katılımım çok düzenli değil ama bu aralar beni hoşgörün
sabah kahvaltıda ev yapımı avuç kadar gözleme yedim 2 dilim peynir 1 parça bazlama ile beraber
arada 1 elma öğlen 5-6 marul 1 salatalık 1 domates 3 eti form yedim az önce 1 elma daha yedim bugün az yemeye çalışıyom accık aşağı insin kilolar diye:))
şimdilik benden bu kadar görüşmek üzere kızlarr

Şahnurcum haftaya hep birlikte asılırız inşallah.

Sen önce bir iyileşte.

Çıktım bennn.
Byyyyy.

Bildirimleri öğleye kadar yapalım kızlar..

şahnurcum geçmiş olsun canıma.s.sende ben gibisin sanırım canım..ben de 2 gün yedim mi 2 kilo laıyorum ya..haksızlık değil mi bu kızlar
az önce bi arkadasım geldi buraya..arkadasıma maaşallah diyorum ama kıskandım valla...doğum yapalı 12 gün oldu veeee hamile kaldıgı kiloya geri dönmüşşş..haksızlık buuuuuuuuuuuu..ben yemiyorum içmiyorum tepiniyorum o halde kilo veremiyorumm:çok üzgünüm:

selam kızlar ben öğlende yarım porsiyon bulgur pilavı yedim,1 kase çorba ve salata,arada yine komposto içtim

akrepcim ben zaten şekersiz yapıyorum..tarçınla tatlandırıyorum..meyvelerin kendi tadı yetiyor..

canım yememekle olmaz yiceksin ama faydalı şeyler..ve öğünlerinle ara öğünlerinin arası iki saat olsun ve sende akşam 7 den sonra hiç bişi yeme ve akşamları haşlama türü ye
vee bol spor birde böyle dene şeker
çünkü bende çok çabuk kilo alırım iki günde 5 kilo bile alıyorum düşün artık ama bak şimdi gidiyor sporla ve yeme düzeniyle
selam kızlar ben öğlende yarım porsiyon bulgur pilavı yedim,1 kase çorba ve salata,arada yine komposto içtim

akrepcim ben zaten şekersiz yapıyorum..tarçınla tatlandırıyorum..meyvelerin kendi tadı yetiyor..

tamam şeker afiyet olsun

şekerler ben çıkıyorum kızımı okuldan alıcam
ordan pazara gidicem 1 saatten fazla yürümüş olurum artık o da spor olsun sonra gelip evde temizlik yaparım yarına ne kadar eksik gelirsem o kar ve tabii bol su içmeye devam
görüşürüz byyy

benim arkadaşımda geçen sene öyle oldu..20 günde eski kilosuna geri döndü..2 ayda 5 kilo altına düştü..bende hala duruyor 8 kilo..hemde çok dikkat ettiğim halde.hiç sütüm olsun diye bulduğumu yemedim.onun yerine bol bol sıvı tükettim..bakalım ne zaman eski halimize döneceğiz..

kızlar akşama havuç salatası yapayım diyorum..kavurmıycam rendeleyip limonlu ...sizce diyette sakıncası varmıdır?

nurcum havucun fazlası kabız yapar diye biliyorum

şahnurum geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın

şebom perşembeleri yoğun oluyorum ondan çok giremedim

liste de konmuş bakalım yarın kaç çıkıcam hiç umutlu değilim bu haftadan karnım hala şiş

hepinizi öptüm iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…