Yellowcum (Nurmuydu canım ya,özür dileyerek soruyorum?) kesinlikle kg. verip de kal. üstelik birde indiğin kg.ı birkaç ay muhafaza et. Son 6 yılım kilolu hamile kalıp 7 hamileliğin kilolarını vermekle geçiyor çünkü.
Moralimi bozma canım, direnc noktasındasındır şu an, onu aşarsan birkaç kg. hızlı gider.
Bak tavsiyemi dinle 1 keredeki yürüyüşünü uzun tut.
şebocum zaten antalyaya gitmeden önce de hastaydım 2 gün raporda o zaman kullanmıştım 1 haftada antalya 3 günde sonrası iyice uzak kaldım işlerden bi de işler yoğun sürekli toplantılar benim bulunmamda gerekiyor mesela sabahtan beri yaın sabah katılacağım toplantıya hazırlanıyorumŞahnura yazmıştım,,
Şahnurcum geçmiş olsun, tekrar rapor alsan olmaz mı? nereye gidiyormuşsun. Bu hafta uyarı, ayrılma vs. yok. Haftaya kuralları hep birlikte belirleriz.
canım yememekle olmaz yiceksin ama faydalı şeyler..ve öğünlerinle ara öğünlerinin arası iki saat olsun ve sende akşam 7 den sonra hiç bişi yeme ve akşamları haşlama türü yeşahnurcum geçmiş olsun canıma.s.sende ben gibisin sanırım canım..ben de 2 gün yedim mi 2 kilo laıyorum ya..haksızlık değil mi bu kızlar
az önce bi arkadasım geldi buraya..arkadasıma maaşallah diyorum ama kıskandım valla...doğum yapalı 12 gün oldu veeee hamile kaldıgı kiloya geri dönmüşşş..haksızlık buuuuuuuuuuuu..ben yemiyorum içmiyorum tepiniyorum o halde kilo veremiyorumm:çok üzgünüm:
selam kızlar ben öğlende yarım porsiyon bulgur pilavı yedim,1 kase çorba ve salata,arada yine komposto içtim
akrepcim ben zaten şekersiz yapıyorum..tarçınla tatlandırıyorum..meyvelerin kendi tadı yetiyor..
şahnurcum geçmiş olsun canıma.s.sende ben gibisin sanırım canım..ben de 2 gün yedim mi 2 kilo laıyorum ya..haksızlık değil mi bu kızlar
az önce bi arkadasım geldi buraya..arkadasıma maaşallah diyorum ama kıskandım valla...doğum yapalı 12 gün oldu veeee hamile kaldıgı kiloya geri dönmüşşş..haksızlık buuuuuuuuuuuu..ben yemiyorum içmiyorum tepiniyorum o halde kilo veremiyorumm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?