Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hazır ayran içsek olurmu pekı ? bn hazır sevıorumda
hazir ayranlarda tuz var cnm,bu detosta tuz kullanilmayacak diye okumustum
hedefine ulastinmida manken gibi gözükeceksin

tebrik ederim cnm,kacamaksiz atlatmissin,bu hafta senden cok umutluyum
kızlar bugün kocişe ayran detoksu yapıyoruz sabhta 2 tane büsbüyük halı sildim 2 tane daha sileceğim öldüm spor yapmayı düşünmüyorum
kolay gelsin ikinizede

cok güzel cnm,böyle devam edersen hedefine kisa sürede ulasabilirsin,spor olarak zumba yapabilirsin,zevlidir
elmami, armutmu oldugumuzu nasil anlicaz
hos geldin cnmmm
kilo almis olman takim adina bu hafta pek sikinti olmayacak cnm,cünkü bu hafta listeye alinmayacaksin,haftaya kadarda toparlanirsin,hadi bakalim haftaya aldiklarini ver
gecmisolsun cnm
Kızlaaar siz öğle yemeklerini nasıl boş geçebiliyorsunuz böyleeee...
cnm sabah kuvvetli yiyorum,öglede acikiyorum,cok acikirsam cocuklarin meyve tabagindan bi kac meyve asiriyorum
cok güzel cnmsporu ihmal etme lütfen,disarda yürüyemezsen lessie yap netten,ayni etkiyi gösterir sanimca
Bir de , ben bu ayran detoksunu çok beğendim. Acaba haftada bir yapsam etkisi düşer mi? Mesela her çarşamba, perşembe ayran detoksu günü olsa?
haftada 2 degilde 1 gün yap o zaman cnm,mesela persembeleri ayran detoksu yap,cuma günü tartidada yüzün güler
bende tuzsuz yiyemeyenlerdenim cnmalismaya calisiyorum alisamiyorum
sen misafirlerinle ilgilen tatlim,biz idare ediyoruz,cuma görüsürüz

Unutmusum bir de aksam ince bir dilim kek
cnm hic ixi olmamis,hem cezalarini cekmiyorsun,normal sporunuda yapmiyorsun,bide kacamak yapiyorsun
lütfen gecen haftadan aldigin spor cezalarini uygula,aksi takdirde faiz binecek,bu menü icinde 250 kalorilik ceza daha aldin,550 yapti,hafta bitene kadar cezalarda bitsin lütfen
menün güzel cnm,fakat sendede spor yok,ayrica gecen hafta kilo almandan ötürü ve yaptigin kacamaktan ötürü aldigin cezalarin duruyor,lütfen hafta bitene kadar cezalarda bitsin

sonunda gecmisi bitirebildim
ne cok yazmissiniz
bu arada esim makinaya bakti,kirik parcayi cikardik,ismarladik,gelirse takicaz olacak yine
bi sürü ütüm var bana bakiyor,bende onlara
kütüphaneye gidip kizima okuma kitabi alacagiz,zor geliyor,
bide uykum geliyor
off ne üsengec oldum ben yaa
kizlar bi yerden baslamak lazim,önceligi kütüphaneye veriyorum,hemde yürüyüs yapmis olurum
sonra gelmeye calisirim kizlar,kusura bakmayin,2 gündür ceee diyip gidiyorum

hadı cnm smdık gıt işlerını hallet sporunuda yapmıs olursun sengelınce bız gene burdayız öptm senı

:) :) Evet oteller konusunda motive durumdayım şu an:) Çok teşekkürler. Yeşilçaya da akşam başlıyım. 800 kalori kafama balyoz gibi indi ama akşam bişey yememiştim
Ben şimdi eve doğru yola çıkıyorum tatlılar evden yazamayabilirim yarın görüşmek üzere, hepinizi kucakladımmmm

elmami, armutmu oldugumuzu nasil anlicaz

eğer kiloların göbüşte bel çevresinde toplanmışsa tıpkı elma gibi elma oluyorsun. eğer basenlerde başlayıp baldırlarda olan bir kilo yapın varsa armutsun. eğer sırt bölgeside kilolu ve kutu biçimindeyse vücudun kutu tipi oluyor. birde sanırım ben hem elme hem armutum ama daha çok armut sanırım

http://..................../diyet/diyet/8207-bel-kalca-orani.html

ben buradan hesapadım elma çıktım

Son düzenleme:

tesekkürler cnm,bende bakim bi,senin dedigine göre armutum bende

görüsürüz cnm

kizlar beyaz leblebiyi bu hafta listeye alip almamayi oylamaya sunuyorum
benim oyum alinmasindan yana
paylasimi güzel ve istekli kilo vermeye

Son düzenleme:

pardon canım görmemişim çoklu alıntılarda kaçıyor bazen anladım o zaman haftaya bakalım

ben 3 tane peksımetle 1 salatalık yarım kbrt ktusu peynır 3 zeytın
aksam 1tabak haslama 2 kofte 1 kase salata
2.5 ltre su

iyi aksamlar kizlar
hemen yediklerimi yazayim,sonrada dizime bakarim:103:
sabah
3 dl ekmek,2 kasik patates püresi
ögle
1 mandalina,1 dl ekmek,2 dl sucuk
aksam
yok
simdi 1 mandalina 2 kivi getirdim dizi izlerken yerim
su
2.5 lt
spor
40 dk tempolu yürüyüs,kütüphaneye gittik,kizlar bisikletlerini aldi,bende bebek arabasiyla hizli tempo yetismek icin yürüdüm
30 dk body workout,kizlar 1 haftadir yapiyorum nerdeyse ve vucudumum sikilastigini hissediyorum,özellikle bacak,basen,kalca kisimlarim

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar

Benim bu spor isini nasil cozucez bilemiyorum , eve cok gec geliuorum ve yollarda pestilim cikmis vaziyette geliuorum, gunde 3,5 -4 saatim toplamda yolda geciyor.. İstanbul boyle biryer.. Ben de okuldayken merdivenleri degerlendiriyorum ancak, bide uzak durakta inip yuruyorum..

Dunku menumu yazayim

Sabah
2 dilim kek
Bebek mamasinin artani (bebe biskuvili)

Oglen
1 kase yogurt corbasi

Aksam
1 porsiyon tavukla pilav

1 muz

Su 2 lt

olsun cnm hem vcdun sasrmıstır smdı dha hızlı kılo verırsın vcut nrmale dnmus hssedıo kendını...

İNŞ. canım tartılmıyorum bile korkuyorum tartılmaktan

zeynep 60 mı düştün sen yaa çok gıcıksın ikimiz aynı anda alımıştık takıma beni durum içler acısı

hos geldin cnmmm
kilo almis olman takim adina bu hafta pek sikinti olmayacak cnm,cünkü bu hafta listeye alinmayacaksin,haftaya kadarda toparlanirsin,hadi bakalim haftaya aldiklarini ver

hım öylemi ii madem yaa baya kasılıştım demekik haftaya cumaya kadar vaktim var yupyyyyy:)

evet canım şartların gerçekten uymuyor, değidiğni gibi insan yollarda mahvoluyor,
benimde bazen hiç vatim enerjim olmuyor spor yapmaya

bsey olmaz bebegım bkacgun sıkı bı dyet yap sonra tartıya bakarsın smdık tartıya kus bebegım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…