- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
hazir ayranlarda tuz var cnm,bu detosta tuz kullanilmayacak diye okumustumhazır ayran içsek olurmu pekı ? bn hazır sevıorumda
hedefine ulastinmida manken gibi gözükeceksinevet canım eski resimlere bakınca bir mutlu oluyorum şimdi de kilom var fakat en azından balık etli görünüyorum o zaman ciddi obez olmuştum:))
hazır ayran olmaz sanırım çünkü yoğurdu biraz fazla koyunca daha iyi oluyo ben pınarın light yoğurdunu aldım onunla yaptım fıstık
yeşil çay iç sen yine, yemeği arttır da yeşil çayı iç
tebrik ederim cnm,kacamaksiz atlatmissin,bu hafta senden cok umutluyumgünaydın kuzlar meümü yazayım geçmişiokuyacağım
sabah: nesfit yulaf ezmesi 1 porsiyon meyve süt karışımı
1 elma
öğlen: 3 taNE BOL DOMATESLİ BİBERLİ AZ YAĞLI KÖFTE 2 dilim k. ekmek
ara: 1 dilim beyaz ekmek ve bir parça peynir
akşam: 1 kase yoğurt çorbası tane cicibebe
su:2-3 ltr
spor:30 dk leslie walk
kolay gelsin ikinizedekızlar bugün kocişe ayran detoksu yapıyoruz sabhta 2 tane büsbüyük halı sildim 2 tane daha sileceğim öldüm spor yapmayı düşünmüyorum
cok güzel cnm,böyle devam edersen hedefine kisa sürede ulasabilirsin,spor olarak zumba yapabilirsin,zevlidirkızlar herkese günaydın,
biras geç oldu ama benim minik beni bırakmıyor ki, kalktım önce onu doyurdum sonra biras oynadık, şimdi sıra bana geldi
dün;
sabah 2 adet tam tahıllı ekmekten yağsız tost, 1 yumurta, 4-5 fincan şekersiz çay
öğle yok
öğleden sonra 2 adet kivi
akşam üstü 1 kupa nescafe şekersiz
akşam küçük bir parça et ızgara, bol yeşillik tükettim
3 lt su içtim
spor olarak yürüyüş planlıyordum dün yapamadım, spor olarak dün benim minikle oynadık :)))
birde paylaşımlarda ayran detoksu diye birşey okuyorum ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım, nasıl bişi acaba, nasıl uygulanıyor? bende uygulamak isterim...
elmami, armutmu oldugumuzu nasil anlicazdün mehmet özü dinledim yine saat 1 de home tv de çıkıyor
vücut tipine göre beslenmelisin diyor:
elma tipindekiler: glisemk indeks düşük gıdalar tüketmeli
armut tipindekiler: lifli gıda tüketmelidir diyor
kutu şeklinde olanlar iyot ve selenyum açısından zengin gıdalar tüketmeli diyor
hos geldin cnmmmgünaydın kızlar ben geldim memleketten durumum vahim kilo aldımannemler saolsun bunuda ye şunuda ye misafirsin diye diye niyeti de diyetide bozdurdular. bu arada kızlarımdan biri gözlük kullanacak onun için gitmiştik çok üzülüyorum yavruma daha 3.5 yaşında, inş. Allah başka dert vermez bunada şükür
dukan diyetini bıraktım çünkü çarpıntı yapmaya başlamıştı. o yüzden daha sağlıklı bi diyete başladım kalori sayarak deneyecem umarım sonuç alırım
dün ne yedim
sabah şekersiz çay 2 dilim kepek ekmek
biraz peynir
yeşil zeytin
zeytin yağlı salça sosu yedim sabah sabah :)
ara yarım avuç fındık
öylen
2 dilim kepek ekmek
haşlanmış biber ve yoğurt
ara kuru üzüm ve şekersiz çay
akşam dışardaydık
1 lahmacun ve salata
toplamda aldığım kalori 1500 normalde 1000 ile 1200 arasında olması lazımmış kilo vermek için bu arada kalorilerini kalori sepetinden hesaplıyorum çok güzel bi site
kilo almis olman takim adina bu hafta pek sikinti olmayacak cnm,cünkü bu hafta listeye alinmayacaksin,haftaya kadarda toparlanirsin,hadi bakalim haftaya aldiklarini ver
gecmisolsun cnmgünaydın kızlar
dünkü menümü yazayım bu sabah ayran detoksuna niyetlendim hadi hayırlısı bozmadan yapabilecek miyim:)
sabah
kepekli tost
çay
öğlen
4-5 kaşık pilav üzerine barbunya
öğleden sonra saat 16-16.30 arası
doktordan sonra alışveriş merkezine uğradık yine tavuk istedi toprak bey ben de 3 crispi tavuk ve 1 bisküvit dedikleri ekmekten yedim azıcıkta kola içtim
akşam çok fenaydım hiç bişey yemedim daha doğrusu toprakla su çorba içtiler biz bişey yemedik. Sporda yalan oldu sadece dün yine bayağı yürüdük o kadar
ama bu sabah güzel spor yaptım:))
su 2 lt anca olmuştur
mesaj hemen sayıcam 6 olmuş anca(
cnm sabah kuvvetli yiyorum,öglede acikiyorum,cok acikirsam cocuklarin meyve tabagindan bi kac meyve asiriyorumKızlaaar siz öğle yemeklerini nasıl boş geçebiliyorsunuz böyleeee...
cok güzel cnmBu da benim dünkü menüm:
sabah: 2 dilim ekmek + bir k.kutusu beyaz peynir + domates
ara: 1 çorba kaşığı kuru cornflakes
öğle: 1 küçük şinitzel , 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
ara: 1 portakal
akşam: 1 kase çorba + 1 küçük tabak patates yemeği
su: 2lt
spor: yapamadımyürüyüş arkadaşlarım ortadan kayboldular ben de karanlıkta tek başıma korktum
azzzıcık daha kilo vermişim yüzüm güldü:) bugün ve yarın ayran detoksunun da faydasını görürsem deymeyin keyfime:)
haftada 2 degilde 1 gün yap o zaman cnm,mesela persembeleri ayran detoksu yap,cuma günü tartidada yüzün gülerBir de , ben bu ayran detoksunu çok beğendim. Acaba haftada bir yapsam etkisi düşer mi? Mesela her çarşamba, perşembe ayran detoksu günü olsa?
bende tuzsuz yiyemeyenlerdenim cnmcanım ayda 2 kur yapılıyormuş o da 75 kg üstü için. Ben de beğendim tabi tuz olsaymış daha iyi olurmuş:) Bir de hemen peşinden sıcak bir çay içtim çünkü içimi dondurdu:) Bu arada ne hikmetse wc den çıkamıyorum
sen misafirlerinle ilgilen tatlim,biz idare ediyoruz,cuma görüsürüzselam kızlar.cumartesi sabahı dört gözle beklediğim misafirlerim geldi:)))yemekti,bulaşıktı,kızçeydi,gezmeydi derken buraya zaman ayıramıyorum bir türlü.cuma günü kilo bildiriminde bulunurum mutlaka.ancak annemler gidene kadar hoşgörünüze sığınıyorum...
Gunayyydiiiinnn kizllarrr
Bu saat olmus daha hic yazan olmamiss, kalkin kalkin hadiiii:))
Dunku menumu yaziyorum
bir kac haftadir agzima bir lokma ekmek koymuyordum, dun yedim valla:)
Sabah
1 sandvic ekmegiyle salamli tost
2 dilim kek (cok azicik yag koydum keke)
Oglen yok
Aksam ustu
Yarim elma
Aksam
Bir parca tavuk (2 but kadar )
1 kase kabak salatasi
Su
1,5-2 lt
Spor yok
Msaj
6-7 galiba
cnm hic ixi olmamis,hem cezalarini cekmiyorsun,normal sporunuda yapmiyorsun,bide kacamak yapiyorsunUnutmusum bir de aksam ince bir dilim kek
lütfen gecen haftadan aldigin spor cezalarini uygula,aksi takdirde faiz binecek,bu menü icinde 250 kalorilik ceza daha aldin,550 yapti,hafta bitene kadar cezalarda bitsin lütfen
menün güzel cnm,fakat sendede spor yok,ayrica gecen hafta kilo almandan ötürü ve yaptigin kacamaktan ötürü aldigin cezalarin duruyor,lütfen hafta bitene kadar cezalarda bitsingünaydın herkeseee menümü yazıyım hemen kaçıcam bugün çok yoğunum
sabah
çeyrek simit
kalper
çay
öğle
mercimek çorbası
köfte ( 3 adet)
salata
yoğurt
akşam
makarna
tavuk
salata
bebek ziyaretine gittim şerbet içtim küçük bir kadeh:)
spor malesef geç döndüm eve
2lt su:)