Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben 3 tane peksımetle 1 salatalık yarım kbrt ktusu peynır 3 zeytın
aksam 1tabak haslama 2 kofte 1 kase salata
2.5 ltre su

CANIM PEGASUSUN DEDİĞİ GİBİ ARADA Bİ MEYVE ATSAYMIŞSIN İYİ OLURMUŞ

CANIM TOTal kaloride sorun yok ama sabah ekmek çok olmuş hemde patatesle

bende yapamıyorum spor yaf napıcaz bilmiyorum ev işlerini yetiştiremiyorumki. uyanıkkende kızın peşindeyim

Dunku menumu yazayim

Sabah
2 dilim kek
Bebek mamasinin artani (bebe biskuvili)

Oglen
1 kase yogurt corbasi

Aksam
1 porsiyon tavukla pilav

1 muz

Su 2 lt

canım o kek oraya olmamış. dün yine mehmet özü izledim diyorki sabah eğer şekerli birşeylerle başlarsanız gün boyu şeker dengesini alt üst eder. buda zayıflamaya engeldir.

Günaydın kızlarrr

günaydın canım

Kızlar hergün dr. öz showizliyorum öğrendiklerimi isterseniz özetleyebilirim;

sabah kan şekerini çok yüseltirseniz gün boyu şekeriniz dalgalanır budas zayıflamaya engel diyor. Zayıflamak için şekerin dengeli bir seviyede olması gerekiyormuş. Bunun için ne çok az şeker nede çok şeker tüketmeliymişiz. Eğer çok tketilirse malum kilo alırız hiç tüketilmez yada az tüketilirse vücut korumaya geer ne bulursa yağ olarak depolamaya başlarmış. O yüzden şekeri hızlı yüselten yiyeceklerden uzak durup dengede tutan yiyecekmler yemeliymişiz. Mesela muz ve elma arasında bir seçimyapmamızgerekirse elmayı seçmeliyiz

bi sekilde zaman ayirmalisin,kendin cin yapmalisin bunu,senin yapacagin sporun bana faydasi yok sonucta,ceza verme sebibimizde bu zaten,kendni spora alistirmak ve bi kac dakikada yedigin seyin ne kadar saatte harcadigini görmek
okulun spor salonu var demistin gecen gün,onu kullanmayla basla bence
Dunku menumu yazayim

Sabah
2 dilim kek

Oglen
1 kase yogurt corbasi

Aksam
1 porsiyon tavukla pilav

1 muz

Su 2 lt
cnm kek yokkkkkkkkkkkkkkk .lütfen ama,bu hafta kacamak limitini fazlasiyla doldurdun zaten,sabah düzgün bir kahvalti yapsaydin,kek ne simdi,diyet yapiyorsun her gün kek yiyorsun,oluyormu sence
Günaydın kızlarrr
günaydinnnnnnnn
korkma cnm,bi kac gün dikkat et,onlar taze kilolar,daha vucuda yerlesmeden atarsin,sonrada kaldigin yerden devam edersin

cnm seni gecen hafta izinli yazdik,sen öyle söylemistin,izinlilik süresi 2 haftadan kisa olamaz kurallar geregi,o yüzden seni bu haftada izinli yazmak durumundayiz,aslinda iyide oldu haftaya kadar toparlarsin
haklisin valla,ekmek ve patates cok sritti orda,bende buna dayanamiyorum,kalan patatesi hemen imha ettim zaten,yoksa niyetide,diyetide bozabilirdim
günaydın kızlar hemne menümüyazayım çok KOLAY:

AYRAN DETOKSU HAFİY"EN UYULDU
SU 1 LTRE
afyet olsun cnm,sonuclari merakla bekliyorum

Son düzenleme:

bunu ögrendigim iyi oldu cnm,cünkü seker hic kullanmiyorum

günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:)))
ben de menümü yazayım geçmişe bakıcam

benim de kolay ben de ayran detoksu yaptım harfiyen yanlız en son 21 deki öğünü yiyemedim uyuya kalmışım kızı uyuturken uyandığımda 22:30 olmuştu o yüzden yemedim.
bu arada sanırım 9-10 fincan yeşil çay, 7 otlu çay ve bitki çayı dönüşümlü olarak içtim.

spor akşam uyuduğum için sabah yaptığım spor oldu
30 dk bisiklet+ 20 dk trambolin+ 5 dk twistrer+ 100 mekik sabah 6:00 da kalkıyorum kız uyanana kadar yapıyorum:)
su 2 lt
mesaj 16

zeynepppppppppp
bu hafta liste hazirlama sirasi sende,sormak istedigin bisey varsa sorabilirsin,ben aksam listeyi tasirim,zaten herkes kendini ekliyor,sende kontrol edip,ortalamayi bulup,kardes takima yani 7. takima kopyaliyorsun listeyi,ordan onay aldktan sonrada paylasim alanina kopyaliyorsun,anlamadigin bir yer varsa burdayimkolay gelsin simdiden

günaydın kızlaaaar geçmişi oku oku bitmiyor :)))

dün çok güzel bişey oldu bizim ilçede kamakamlık kadınlar için step aerobik kursu başlatmış eee kaçırırmıyım bende başladım dün haftanın iki günü gideceğim çok ii oldu çok :)

dün ne yedim

sabah aç karna kivi (bi arkadaşıma diyetisyeni önermiş bağırsakları çalıştırması için çok ii oluyor gerçekten tavsiye ederim )
iki kepek ekmek arası beyaz peynirli üzeri az salçalı tost tek şekerli kupa çay
ara kuru üzüm ve şekersiz çay
öylen 8 yemek kaşığı kıymalı bezlye iki dilim kepek ekmek közlenmiş kımızı biber çok abartmışım demi yaaa
ara kızlar dayanamadım haşlanmış mısır yedim bardakta
akşam 4 yemek kaşığı plav üstü 2 yemek kaşığı bezelye
2 litre su toplamda aldığım kaloriyi hesapladım 1500 pufffff

ama 1.5 saat spor aerobik yaptımm yaşasınnn :)

seninde sonclarini bekliyorum cnm
bitki cayi cok icmissin,zarar vermesin sonra
yesil cayi en fazla 5 fincana kadar izin var,o da en fazla ihtimal
bitki cayi 3 fincana kadar olmali,biraz azalt istersen
spor süper bu arada

günaydın kızlarrrr

öncelikle menümü yazıyım sonra bir ara geçmişe bakacağım

sabah
2 etimek
kalper
çay

öğle
tavuk şiş
salata
yoğurt

akşam
3 kaşık yoğurtlu pilav

su 2lt
spor yapamadım çünkü dün akşam tansiyonum fırladı gelir gelmez eve yattım bugün telafi ederim

tamam canım bencede ii oldu çünkü eski kiloma hooppp geri döndüm verecem inş. haftaya cumaya kadar :)

cnm ögle zaten fazla kacirmissin,bide arada misir yiyorsun,olmamis
1 bardak misir 180 kalori yapiyor,180.2 =360 o zaman 360 kalorlik cezan var,lütfen uygula
spor yapman iyi olmus,artik senide siki bir vücut bekliyor

menü güzel cnm,eftelyaaaaa spor cezalarin duruyor lütfen uygula,faiz isleyecek artik

canım nasıl uyguluyorsun sen bunu çok zor gerçekten

valla süper menü hep böyle olsan çok kısa zamanda kilodan eser kalmaz

cnm ögle zaten fazla kacirmissin,bide arada misir yiyorsun,olmamis
1 bardak misir 180 kalori yapiyor,180.2 =360 o zaman 360 kalorlik cezan var,lütfen uygula
spor yapman iyi olmus,artik senide siki bir vücut bekliyor

ahh sorma yaaa bugün telefi edeceğim söz

günaydın kızlar hemne menümüyazayım çok KOLAY:

AYRAN DETOKSU HAFİY"EN UYULDU
SU 1 LTRE
seni de tebrik ediyorum canım ben biraz zorlandım fakat sabah tartıyı görünce çok mutlu oldum bugün de devam:))

Günaydın kızlarrr
günaydın canım

Dunku menumu yazayim

Sabah
2 dilim kek

Oglen
1 kase yogurt corbasi

Aksam
1 porsiyon tavukla pilav

1 muz

Su 2 lt
kek cıssss diğerleri iyidir

canım seni anlıyorum fakat arada olsa da vakit ayırmaya çalış, sabah erken kalkabilirsin veya okulda spor salonuna bakabildin mi:)

saah biraz kaçmış ama zaten bütün gün meyve yemişsin neredeyse, benim göbiş problem, diğerleri daha hızlı küçülüyo göbek gitmiyomuş gibi daha çok ortaya çıkıyo

ben 3 tane peksımetle 1 salatalık yarım kbrt ktusu peynır 3 zeytın
aksam 1tabak haslama 2 kofte 1 kase salata
2.5 ltre su
yemek yemişsin

kizlar beyaz leblebiyi bu hafta listeye alip almamayi oylamaya sunuyorum
benim oyum alinmasindan yana
paylasimi güzel ve istekli kilo vermeye
evet bence de alınsın, yeni olduğu hissediiilmiyor bile:))

ben elmayım o zaman :)))

canım bu sabah kendimi daha iyi hissediyorum, inşallah manken gibi olduğumuz günler de gelecek :)
iskender için de planlarım var kazasız atlatmak için ama bir göreyim bakıyım 75 kiloyu

canlar vergi dairesine gitmem gerek, çok kaynatmayın gelince bakarım, öptüm :)))

Günaydın kızlaar Ya noldu biliyor musunuz... Dün ayran detoksu yaptım bugün de bozmamak için devam ediyorum ama tartıda 1/2 kg fazla çıktım ne alaka anlayamadım bi de moralim bozuldu sabah sabah

Dünkü menüm: Ayran detoksu işte :)
Spor: İşten 20:00'da çıktık migrenim ve ben, yapamadım.
Su: 2lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…