ben 3 tane peksımetle 1 salatalık yarım kbrt ktusu peynır 3 zeytın
aksam 1tabak haslama 2 kofte 1 kase salata
2.5 ltre su
iyi aksamlar kizlar
hemen yediklerimi yazayim,sonrada dizime bakarim:103:
sabah
3 dl ekmek,2 kasik patates püresi
ögle
1 mandalina,1 dl ekmek,2 dl sucuk
aksam
yok
simdi 1 mandalina 2 kivi getirdim dizi izlerken yerim
su
2.5 lt
spor
40 dk tempolu yürüyüs,kütüphaneye gittik,kizlar bisikletlerini aldi,bende bebek arabasiyla hizli tempo yetismek icin yürüdüm
30 dk body workout,kizlar 1 haftadir yapiyorum nerdeyse ve vucudumum sikilastigini hissediyorum,özellikle bacak,basen,kalca kisimlarim
bende yapamıyorum spor yaf napıcaz bilmiyorum ev işlerini yetiştiremiyorumki. uyanıkkende kızın peşindeyimGunaydin kizlar
Benim bu spor isini nasil cozucez bilemiyorum , eve cok gec geliuorum ve yollarda pestilim cikmis vaziyette geliuorum, gunde 3,5 -4 saatim toplamda yolda geciyor.. İstanbul boyle biryer.. Ben de okuldayken merdivenleri degerlendiriyorum ancak, bide uzak durakta inip yuruyorum..
Dunku menumu yazayim
Sabah
2 dilim kek
Bebek mamasinin artani (bebe biskuvili)
Oglen
1 kase yogurt corbasi
Aksam
1 porsiyon tavukla pilav
1 muz
Su 2 lt
Günaydın kızlarrr
bi sekilde zaman ayirmalisin,kendin cin yapmalisin bunu,senin yapacagin sporun bana faydasi yok sonucta,ceza verme sebibimizde bu zaten,kendni spora alistirmak ve bi kac dakikada yedigin seyin ne kadar saatte harcadigini görmekGunaydin kizlar
Benim bu spor isini nasil cozucez bilemiyorum , eve cok gec geliuorum ve yollarda pestilim cikmis vaziyette geliuorum, gunde 3,5 -4 saatim toplamda yolda geciyor.. İstanbul boyle biryer.. Ben de okuldayken merdivenleri degerlendiriyorum ancak, bide uzak durakta inip yuruyorum..
cnm kek yokkkkkkkkkkkkkkk .lütfen ama,bu hafta kacamak limitini fazlasiyla doldurdun zaten,sabah düzgün bir kahvalti yapsaydin,kek ne simdi,diyet yapiyorsun her gün kek yiyorsun,oluyormu senceDunku menumu yazayim
Sabah
2 dilim kek
Oglen
1 kase yogurt corbasi
Aksam
1 porsiyon tavukla pilav
1 muz
Su 2 lt
günaydinnnnnnnnGünaydın kızlarrr
korkma cnm,bi kac gün dikkat et,onlar taze kilolar,daha vucuda yerlesmeden atarsin,sonrada kaldigin yerden devam edersinİNŞ. canım tartılmıyorum bile korkuyorum tartılmaktan
zeynep 60 mı düştün sen yaa çok gıcıksın ikimiz aynı anda alımıştık takıma beni durum içler acısı
hım öylemi ii madem yaa baya kasılıştım demekik haftaya cumaya kadar vaktim var yupyyyyy:)
evet canım şartların gerçekten uymuyor, değidiğni gibi insan yollarda mahvoluyor,
benimde bazen hiç vatim enerjim olmuyor spor yapmaya
haklisin valla,ekmek ve patates cok sritti orda,bende buna dayanamiyorum,kalan patatesi hemen imha ettim zaten,yoksa niyetide,diyetide bozabilirdimCANIM PEGASUSUN DEDİĞİ GİBİ ARADA Bİ MEYVE ATSAYMIŞSIN İYİ OLURMUŞ
CANIM TOTal kaloride sorun yok ama sabah ekmek çok olmuş hemde patatesle
bende yapamıyorum spor yaf napıcaz bilmiyorum ev işlerini yetiştiremiyorumki. uyanıkkende kızın peşindeyim
canım o kek oraya olmamış. dün yine mehmet özü izledim diyorki sabah eğer şekerli birşeylerle başlarsanız gün boyu şeker dengesini alt üst eder. buda zayıflamaya engeldir.
günaydın canım
afyet olsun cnm,sonuclari merakla bekliyorumgünaydın kızlar hemne menümüyazayım çok KOLAY:
AYRAN DETOKSU HAFİY"EN UYULDU
SU 1 LTRE
Kızlar hergün dr. öz showizliyorum öğrendiklerimi isterseniz özetleyebilirim;
sabah kan şekerini çok yüseltirseniz gün boyu şekeriniz dalgalanır budas zayıflamaya engel diyor. Zayıflamak için şekerin dengeli bir seviyede olması gerekiyormuş. Bunun için ne çok az şeker nede çok şeker tüketmeliymişiz. Eğer çok tketilirse malum kilo alırız hiç tüketilmez yada az tüketilirse vücut korumaya geer ne bulursa yağ olarak depolamaya başlarmış. O yüzden şekeri hızlı yüselten yiyeceklerden uzak durup dengede tutan yiyecekmler yemeliymişiz. Mesela muz ve elma arasında bir seçimyapmamızgerekirse elmayı seçmeliyiz
günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:)))
ben de menümü yazayım geçmişe bakıcam
benim de kolay ben de ayran detoksu yaptım harfiyen yanlız en son 21 deki öğünü yiyemedim uyuya kalmışım kızı uyuturkenuyandığımda 22:30 olmuştu o yüzden yemedim.
bu arada sanırım 9-10 fincan yeşil çay, 7 otlu çay ve bitki çayı dönüşümlü olarak içtim.
spor akşam uyuduğum için sabah yaptığım spor oldu
30 dk bisiklet+ 20 dk trambolin+ 5 dk twistrer+ 100 mekik sabah 6:00 da kalkıyorum kız uyanana kadar yapıyorum:)
su 2 lt
mesaj 16
tamam canım bencede ii oldu çünkü eski kiloma hooppp geri döndüm verecem inş. haftaya cumaya kadar :)korkma cnm,bi kac gün dikkat et,onlar taze kilolar,daha vucuda yerlesmeden atarsin,sonrada kaldigin yerden devam edersin
cnm seni gecen hafta izinli yazdik,sen öyle söylemistin,izinlilik süresi 2 haftadan kisa olamaz kurallar geregi,o yüzden seni bu haftada izinli yazmak durumundayiz,aslinda iyide oldu haftaya kadar toparlarsin
cnm ögle zaten fazla kacirmissin,bide arada misir yiyorsun,olmamisgünaydın kızlaaaar geçmişi oku oku bitmiyor :)))
dün çok güzel bişey oldu bizim ilçede kamakamlık kadınlar için step aerobik kursu başlatmış eee kaçırırmıyım bende başladım dün haftanın iki günü gideceğim çok ii oldu çok :)
dün ne yedim
sabah aç karna kivi (bi arkadaşıma diyetisyeni önermiş bağırsakları çalıştırması için çok ii oluyor gerçekten tavsiye ederim )
iki kepek ekmek arası beyaz peynirli üzeri az salçalı tost tek şekerli kupa çay
ara kuru üzüm ve şekersiz çay
öylen 8 yemek kaşığı kıymalı bezlye iki dilim kepek ekmek közlenmiş kımızı biber çok abartmışım demi yaaa
ara kızlar dayanamadım haşlanmış mısır yedim bardakta
akşam 4 yemek kaşığı plav üstü 2 yemek kaşığı bezelye
2 litre su toplamda aldığım kaloriyi hesapladım 1500 pufffff
ama 1.5 saat spor aerobik yaptımm yaşasınnn :)
menü güzel cnm,eftelyaaaaa spor cezalarin duruyor lütfen uygula,faiz isleyecek artikgünaydın kızlarrrr
öncelikle menümü yazıyım sonra bir ara geçmişe bakacağım
sabah
2 etimek
kalper
çay
öğle
tavuk şiş
salata
yoğurt
akşam
3 kaşık yoğurtlu pilav
su 2lt
spor yapamadım çünkü dün akşam tansiyonum fırladı gelir gelmez eve yattımbugün telafi ederim
günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:)))
ben de menümü yazayım geçmişe bakıcam
benim de kolay ben de ayran detoksu yaptım harfiyen yanlız en son 21 deki öğünü yiyemedim uyuya kalmışım kızı uyuturkenuyandığımda 22:30 olmuştu o yüzden yemedim.
bu arada sanırım 9-10 fincan yeşil çay, 7 otlu çay ve bitki çayı dönüşümlü olarak içtim.
spor akşam uyuduğum için sabah yaptığım spor oldu
30 dk bisiklet+ 20 dk trambolin+ 5 dk twistrer+ 100 mekik sabah 6:00 da kalkıyorum kız uyanana kadar yapıyorum:)
su 2 lt
mesaj 16
günaydın kızlarrrr
öncelikle menümü yazıyım sonra bir ara geçmişe bakacağım
sabah
2 etimek
kalper
çay
öğle
tavuk şiş
salata
yoğurt
akşam
3 kaşık yoğurtlu pilav
su 2lt
spor yapamadım çünkü dün akşam tansiyonum fırladı gelir gelmez eve yattımbugün telafi ederim
cnm ögle zaten fazla kacirmissin,bide arada misir yiyorsun,olmamis
1 bardak misir 180 kalori yapiyor,180.2 =360 o zaman 360 kalorlik cezan var,lütfen uygula
spor yapman iyi olmus,artik senide siki bir vücut bekliyor
seni de tebrik ediyorum canım ben biraz zorlandım fakat sabah tartıyı görünce çok mutlu oldum bugün de devam:))günaydın kızlar hemne menümüyazayım çok KOLAY:
AYRAN DETOKSU HAFİY"EN UYULDU
SU 1 LTRE
günaydın canımGünaydın kızlarrr
kek cıssssDunku menumu yazayim
Sabah
2 dilim kek
Oglen
1 kase yogurt corbasi
Aksam
1 porsiyon tavukla pilav
1 muz
Su 2 lt
canım seni anlıyorum fakat arada olsa da vakit ayırmaya çalış, sabah erken kalkabilirsin veya okulda spor salonuna bakabildin mi:)Gunaydin kizlar
saah biraz kaçmış ama zaten bütün gün meyve yemişsin neredeyse, benim göbiş problem, diğerleri daha hızlı küçülüyo göbek gitmiyomuş gibi daha çok ortaya çıkıyoiyi aksamlar kizlar
hemen yediklerimi yazayim,sonrada dizime bakarim:103:
sabah
3 dl ekmek,2 kasik patates püresi
ögle
1 mandalina,1 dl ekmek,2 dl sucuk
aksam
yok
simdi 1 mandalina 2 kivi getirdim dizi izlerken yerim
su
2.5 lt
spor
40 dk tempolu yürüyüs,kütüphaneye gittik,kizlar bisikletlerini aldi,bende bebek arabasiyla hizli tempo yetismek icin yürüdüm
30 dk body workout,kizlar 1 haftadir yapiyorum nerdeyse ve vucudumum sikilastigini hissediyorum,özellikle bacak,basen,kalca kisimlarim
yemek yemişsinben 3 tane peksımetle 1 salatalık yarım kbrt ktusu peynır 3 zeytın
aksam 1tabak haslama 2 kofte 1 kase salata
2.5 ltre su
evet bence de alınsın, yeni olduğu hissediiilmiyor bile:))kizlar beyaz leblebiyi bu hafta listeye alip almamayi oylamaya sunuyorum
benim oyum alinmasindan yana
paylasimi güzel ve istekli kilo vermeye
eğer kiloların göbüşte bel çevresinde toplanmışsa tıpkı elma gibi elma oluyorsun. eğer basenlerde başlayıp baldırlarda olan bir kilo yapın varsa armutsun. eğer sırt bölgeside kilolu ve kutu biçimindeyse vücudun kutu tipi oluyor. birde sanırım ben hem elme hem armutum ama daha çok armut sanırım
http://..................../diyet/diyet/8207-bel-kalca-orani.html
ben buradan hesapadım elma çıktım
hazir ayranlarda tuz var cnm,bu detosta tuz kullanilmayacak diye okumustum
hedefine ulastinmida manken gibi gözükeceksin
tebrik ederim cnm,kacamaksiz atlatmissin,bu hafta senden cok umutluyum
kolay gelsin ikinizede
cok güzel cnm,böyle devam edersen hedefine kisa sürede ulasabilirsin,spor olarak zumba yapabilirsin,zevlidir
elmami, armutmu oldugumuzu nasil anlicaz
hos geldin cnmmm
kilo almis olman takim adina bu hafta pek sikinti olmayacak cnm,cünkü bu hafta listeye alinmayacaksin,haftaya kadarda toparlanirsin,hadi bakalim haftaya aldiklarini ver
gecmisolsun cnm
cnm sabah kuvvetli yiyorum,öglede acikiyorum,cok acikirsam cocuklarin meyve tabagindan bi kac meyve asiriyorum
cok güzel cnmsporu ihmal etme lütfen,disarda yürüyemezsen lessie yap netten,ayni etkiyi gösterir sanimca
haftada 2 degilde 1 gün yap o zaman cnm,mesela persembeleri ayran detoksu yap,cuma günü tartidada yüzün güler
bende tuzsuz yiyemeyenlerdenim cnmalismaya calisiyorum alisamiyorum
sen misafirlerinle ilgilen tatlim,biz idare ediyoruz,cuma görüsürüz
cnm hic ixi olmamis,hem cezalarini cekmiyorsun,normal sporunuda yapmiyorsun,bide kacamak yapiyorsun
lütfen gecen haftadan aldigin spor cezalarini uygula,aksi takdirde faiz binecek,bu menü icinde 250 kalorilik ceza daha aldin,550 yapti,hafta bitene kadar cezalarda bitsin lütfen
menün güzel cnm,fakat sendede spor yok,ayrica gecen hafta kilo almandan ötürü ve yaptigin kacamaktan ötürü aldigin cezalarin duruyor,lütfen hafta bitene kadar cezalarda bitsin
canım bu sabah kendimi daha iyi hissediyorum, inşallah manken gibi olduğumuz günler de gelecek :)cnm gecen günde yazdim,görmemissin galiba,sen bu hafta kilo versende alsanda tarti degisikliginden dolayi kilon 0 olarak gececek,baslangic kilon olacak,yani iki türlüde ayni oluyor sonuc,uygulama bu,haftaya zaten yeni tartinla tartilacagin icin ekside artida eklenecek
insallah cnm
afiyet olsun bebem
insallah 7 leri görürsün,aslinda digital alsan gram bile versen seviniyorsun
cnm sen bakma o tarfa
gecen otellerle ilgili bisey yazmistin,acik büfe olacak,nasil dayacam dye
dayanamadigin yerde izgara türü ye, kizartmalara bakma bile,salatanida al,tabagina az yiyecek koy ve yavas yavas ye,her lokmadan sonra su ic,tok tutar,tatlilara gelirsek,sütlü tatlilari tercih et ve hepsini bitirmemeye gayret göster,bi kac kasikla kendini tatmin et,hadi kolay gelsin
yesil cayi limonla deneyebilirsin,yine icemiyorsan ilit,bi defada ic gitsin
insallah cnm,nisanda kizimin dogum günü hedefime yaklasirim insalllah bende
rüya degil cnm,sende göreceksinki kilola nasil gidiyor
bir porsiyon iskender 800 kalori cicim,gecen beyaz leblebi yemisti o zaman bakmistim,aksam salata yersen dengelersin
kahvaltiya kactim kizlar,sonra gelir devam ederim
canlar vergi dairesine gitmem gerek, çok kaynatmayın gelince bakarım, öptüm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?