Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu detoksta paso ayranmı ıcıoruzzz
evet canım sadece sabah kahvaltı var benim ayran çok sulu oldu 650 gr light yoğurt koydum aslında, şimdilik iyi çok fazla açlık hissetmiyorum hafif bir kazıntı var akşama daha zorlayabilir zannediyorum:))

canım senin sağlığın yerinde olsun da dikkat et, yavaş veya hızlı bir şekilde zayıflarsın nasılsa:)

vücudu şaşırtınca vermişsin demekki devam :)))

canım ben de kendimi tanıtayım dün akşam bir cee dedim fırsatım olmadı. Ben Gökçe, 35 yaşıma bastım. Toprak adında 2. sınıfa giden bir oğlum ve Su adında 21 aylık bir kızım var. Eşimle birlikte çalışıyorum. İstanbulda yaşıyorum. Geçen yaz 93 kilo ile başladım diyete kızımın doğum gününde diyet yapmaya karar verdim ve şu an yetmişli kilolara düştüm, hedefim 65 hatta olabilirse 63 kilo olmak.

kızlar su içmenin pratik bir yolunu buldum, dün kendime 500 ml lik bir bardak aldım, sadece su içme amaçlı, günde ondan 6 bardak su içiyorum, oluyor toplamda 3 litre.. :))) çok pratik bir hesap

:) Çok güzel , ben de ofiste masamın üstüne süslü püslü bir 1 ltlik cam şişe koydum bir de bardak. Öğlene kadar 1 ve öğleden sonra 1 lt toplam 2 lt bitirmeden çıkmıyorum. Ama bu ayran detoksuyla su baya fazla geldi sanki masada değil tuvalette çalışıyorum

kızlar su içmenin pratik bir yolunu buldum, dün kendime 500 ml lik bir bardak aldım, sadece su içme amaçlı, günde ondan 6 bardak su içiyorum, oluyor toplamda 3 litre.. :))) çok pratik bir hesap

benim de evde 1 ltlik bir şişem var, evde olduğum zamanlar onunla ölçü alıyorum fakat işe gelirken her sabah küçük pet şişelerden alıyorum en kötü ihtimalle 3 şişe bitiriyorum bazen 4. şişeye başlıyorum. Evdeki ile birlikte 2.5-3.5 arası gidiyor.Neyseki suyu seviyorum fakat iş yerinde wc sorun oluyor, millet bana gülüyo, sürekli taşınıyorum diye:)))

aynen biliyomusun bugün daha bir farklı fakat ben aralarda hep yeşil çay içiyorum onun etkisi olduğunu düşünmüştüm:)) demek ki ayran da etkiliyo, 5-10 dk başı tuvalete koşuyorum, erisiiiiiiiiiiinnn yağllllllaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

olursun bebebegım bnce 63 hem gcen sneden brı kararını srdruosan tebrk ederım bnımde 3 martta 2 ayım dolmus olcak dyette ben hızlı vermek ıstedgm ıcın cok kısıodm ama bu ara bol braktım bkalım vcudum tatılde snra gene brden kıscam bu arada ortak bı yanım varmıs senle gokcecım 93.bcukla dyete basladım

ayyy ya bende bgun yesıl cay ıcıım bu ara kestım blkıde kılo o yuzden gtmedı takvye cay ıcmedm
ben bu ara yaramaz oldum resmen

gökçecim merhaba, çok memnun oldum ve sana gerçekten çok imrendim, bende şuan 95 kg mım, bende senin gibi verebilirmiyim, 70 leri görebilirmiyim acaba? hedefim 60 kg civarı olmak, bakalım.... çok çalışmak lazım çok...

hazır ayran içsek olurmu pekı ? bn hazır sevıorumda

ayyy ya bende bgun yesıl cay ıcıım bu ara kestım blkıde kılo o yuzden gtmedı takvye cay ıcmedm
ben bu ara yaramaz oldum resmen
evet canım eski resimlere bakınca bir mutlu oluyorum şimdi de kilom var fakat en azından balık etli görünüyorum o zaman ciddi obez olmuştum:))
hazır ayran olmaz sanırım çünkü yoğurdu biraz fazla koyunca daha iyi oluyo ben pınarın light yoğurdunu aldım onunla yaptım fıstık
yeşil çay iç sen yine, yemeği arttır da yeşil çayı iç

tamam canım lıgt ygurttta yıyınce bnım kılom oynamıstı kndı capımda 2 gunde 2 kılo gtmıstı ama o ılk zamandı dye blkı bdaha dnıycem ama
evet ama ılk 5 kıloda farkedlmıo ama 10 15 kılo ıcınde ınsan baKınca ay gtmısım dye sevıonıorum inşş yaza kadar krtuluruz bu kılolardan
iççem aksama yesıl cay aksamlara 2 bardak takvıye cay ılave edıorum

Son düzenleme:
hazır ayran içsek olurmu pekı ? bn hazır sevıorumda

Ben hazırdan yaptım. Umarım olur. Ofiste yoğurttan ayran yapmayla uğraşmak istemedim... Bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama

:) :) Hihihihi erisiiin. Telefonlar geliyo sürekli ben tuvaletten iştirak ediyorum olaya Burası motivasyon için gerçekten mükemmel!

Yeşil çayı sevemedim gitti yahu

Ay o -10,15 kiloları tez görürüz inşallaaaaaaaaaaah! Bahar da geliyo ooh oh :)

inş işe yarar canım ya bde su ayranların lıghtı varmıs ama bulamadm blkı o dha etkılı olur ......
bnde yarn kılo oynatmak için ygrtuma baslıcam

Ay o -10,15 kiloları tez görürüz inşallaaaaaaaaaaah! Bahar da geliyo ooh oh :)

evet canım smdk 81 oldgumu sayarsam 12.5 kılo gttı 3 ocak 2013 ten berı dyetteyım
inşş inşş capuk gder bu kılolar bı haftadır kılom sabttı bu hfta braz fazla yedım ama yarım kılo gtmıs demekkı vcudum pes edıo

Waowww çok güzel bir sonuç 2 aydan az zamanda 12,5 kilo vermişsin. Daha ne olsun. Menülerine bakıyorum da baya baya bi az yiyorsun sanırım miktarı artırıp metabolizmayı şaşırtmak şart. Bak artırmana rağmen kilo vermişsin senin iş yoluna girmiş maşşallah! Gerisi de gelir. Ben geçen hafta bugün buraya gelmişim ilk. 75.2 ile başladım 1,5 kg vermişim. Hedef de 56 . Rüyaaa gibi rüyaa:) Eğer senin gibi bir sürede başarabilirsem 2 ay sonra bu zamanlar yani Nisan sonu 61 kilo olduğumu düşünüyorum da kendimden geçiyorum!!! Aaaaa bu arada kaptanlarım denemede miyim ben hala?

oylamaya suncaklar canım bnde burada deneme sremle braber 3 haftam olcak cnm basarırsın ılk zaman dha fazla kılo gdıyor .. ben ılk basladgmdan ılk bı hafdada cgu kıloyu vermstım 5 kıloyu falan snra yemeklerımı kıstm bu hfta sadece braz fazla kacrdım oda bunyem dgıssın dye 1 aydr pasta temıodum pasta bıle yedım bu ara ama kılom gdecek ıns almadm kılo bı ayda spor yaptm smdı bı ayda ara vercem vcudum tempoya alısmıstı cnku 20 snden brıde spora gtmıorum 8 gndr ama kılo almadm dmekkı kruya bılmısım

kızlar bı sporla ilglı paylasım yapan stede grdum 2 lahmacun 780 kalorıymıs gerısını bı dusunelım ıyıce yemekten gzum korktu ......

ah canım ben bu grubun kaplumbağasıydım :) çok yavaş kilo veriyorum arada kaçamaklar falan ama sabredince hepsi oluyor, sen takıl buraya görürsün merak etme şimdi benim derdim cuma günü 75i görmek ama bakalım olacak mı:)))

kızlar bı sporla ilglı paylasım yapan stede grdum 2 lahmacun 780 kalorıymıs gerısını bı dusunelım ıyıce yemekten gzum korktu ......

amanın o neymiş yaw, acaba iskenderin kalorisi kaçtı muhtemelen haftaya 75 kilo olucam ve ödül olarak iskender izni almıştım:)) bekle beni iskender ben geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…