Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hazır ayran ıcıodn blkı ondandr canım .......

hazır ayran ıcıodn blkı ondandr canım .......

Ben de o ihtimali düşündüm ama bu en fazla kilo verdirmez + çıkmak neyin nesi Bir de şişkinlik ve acaip mide ağrısı var. Bugün devam etmeli miyim sizce? Nolur bi fikir verin arada kaldım.
Bu arada senin menünü gördüm yemek yemişsin gerçekten Güzel olmuş bak :) Hızlanıcak şimdi metabolizman.

bence devam etme canım ya yarın gne kılo almıs grunme ıhtmalın var bde mıden agırıyor ayranda tuz var ve tuz vucutta su tutar canım
bnde sartmak ıstıodm kndmı oldu heralde

kızlar günaydın,

hemen dünkü menümü paylaşayım,
sabah: bir parça peynir, 3-4 zeytin, yeşillik, 1 tane yumurta, 4-5 fincan şekersiz çay
öğleyin yok
akşam üstü tatlı krizim tuttu 2 tane hurma yedim ( şu kabeden gelenlerden hani)
akşam 1 tabak mercimek çorbası
akşam yatmadan önce 1 maden suyu
3 lt kadar su
spor ise 15 dk 1 km yürüdüm benim minik oğlum durmadı olay çıkardı devam edemedim istediğim gibi maalesef

üzüldüm tatlım, neden öyle rahatsız ettiki seni ayran detoksu, dün bende yapıcaktım ama araya bişiler girdi yapamadım, ama o kilo alışın geçicidir, bol sıvı almış oluyorsun ya onun verdiği bir şişkinliktir bence, çok fazla kafana takma, üzülme, bünyen kaldırmıyorsada devam etme bence...

menun guzel olmus canım su oranıda güzel

Menün gayet güzel olmuş cnm su da bol, tartı yüzüne güle rinşallah. Mercimek çorbasını da mercimek dolması okumuşum o nasıl birşey ki diye düşünüyordum. Ayran beynime kaçtı sanırım hahahahah :)

Canım inşallah öyledir. Olması gereken sindirim olmadı sanırım bu tepkiler ondan. Bırakıyorum ben haklısın. Hafif birşeyler ile geçiştiriyim bugünü. Çok sağol:)

yok tatlım baskülü aldığım kilodayım

biliyorum canım hazırlamaya çalışavağım
kendimle ilgili sorum var baskülü aldığım günkü kiloyumu eklemeliyim

menümü yazıyım kızlar geçmişi öğleden sonra okurum kız durmuyor

sabah:kepekli kızarmış ekmek 1 dilim,peynir çay,küçücük domates,1 küp şeker
öğle:1 dilim kepekli,1 kase yoğurt çorbası(pirinçsiz),tere
akşam:1 dilim kepekli,5 kakış barbunya plaki,salata
türk kahvesi lokum küçük bir tane(kahveyi çikoltasız yada lokumsuz içmem abi )

spor 15 dk trambolin
10 dk twister
kol egzersizi dumble 3 set

arkadaşlar tramboline çok yüklendiğim için belim çoook ağrıyor,eşim 3 gün yasakladı bakalım düzelir inş.

sporun güzel olmuş canım,

1500 kal çok değil aslında vucut ihtiyacın ne kadar hesaplandı,spor güzel

menü güzel ,sporu telafi edersin canım

canım sabah ekmek yememişsin,öğlende emediğin için şeker ihtiyacı duymuş olabilrsin,kahvaltına ekmek ekle
hurmayıda çok severim ama çoook kalorili

kızlar ben geldim, muhasebeden bir arkadaşla gittik onca yolu koştur koştur yürüdük, vergi dairesinde aşağı yukarı koşturduk, gelirken de yürüdük sabahki sporumdan sonra üstüne buda eklendi süper oldu:) Ayranımı içmeye yarım saat geç kaldım açlıktan bayılacaktım. Doydum da sayılmaz ama neyse yarınki kilomu düşünerek kendimi avutuyorum:))

bunu ögrendigim iyi oldu cnm,cünkü seker hic kullanmiyorum

canım ama işlenmiş şekerkullanmamalısın mesela meyvedeki şkerlerden almalısın. gördüğüm kadarıyla zaten ekmeği ve meyveyi yerinde yiyorsun zaten.

hem spor hem detoks güzel olmuş. ben benim sonuçtan çok neticealamayacağım çünkü bugün regloldum.

kuru üzüm yerine gisemik indeksi daha düşük olan kuru erikyadakurukayısı yemeni tavsiye ederim.

meün güzel canım

canım sıfır tuz tüketmelisin hzrlarda tuz var bide yoğunluğu az doyurucu olmaz pek.

canım çok az yemişsin bence birazprotein türü ekleyebiirsin

bence güzel menü dikkat et sağlığından olma sakın

bende 20 dk geçti hemen içmeye gidiyorum. sevdim bu işi

her metabolizma farklı tepki verebiliyor, + kilo çıkması çok tuhaf ancak bence de kilo değildir o sıvıyı vücut tutmuş olabilir. Bence bugünü hafif geçirip yarın sonucuna bakarsın tatlım, üzülme

canım nasıl uyguluyorsun sen bunu çok zor gerçekten

valla süper menü hep böyle olsan çok kısa zamanda kilodan eser kalmaz

ahh sorma yaaa bugün telefi edeceğim söz
cidden ben de nasıl yaptığımı bilmiyorum, bu kadar açlık bana göre değil Gaza geldim bir kez, sabah da kilomun farkettiğini görünce devam etmeye karar verdim. Bir daha cesaret edermiyim bilmiyorum :)))

bu yaşta tansiyon , yaşlanıyor musun ne bugün nasılsın:))

seninde sonclarini bekliyorum cnm
bitki cayi cok icmissin,zarar vermesin sonra
yesil cayi en fazla 5 fincana kadar izin var,o da en fazla ihtimal
bitki cayi 3 fincana kadar olmali,biraz azalt istersen
spor süper bu arada
bende bekliyorum sabırsızlıkla, çayın fazla olduğunu ben de düşündüm fakat başka türlü yapmam çok zor. Daha kasenin yarısındayken çayı hazırlıyorum ki hemen peşinden içeyim diye:)) napıyım iki günden bişey olmaz:)))

senin adına çok sevindim canım, spor toplu olarak daha rahat yaparsın. Menü fena değil, közlü kırmızı biberi çok severim, bi de annem onu yağlı sarımsaklı turşu gibi yapıyo çok lezzetli oluyo fakat cısss :)))

kolay gelsin zeynep, bu arada kızlar yarın çocuklar bende yani işe gelemiycem. Kilo bildirimi için bir çare bulucam. Ya eftelyaya söylerim ya da teyzemden ben girmeye çalışırım. Gelemezsem merak etmeyin

Toprakçığım sende etki etti galiba ayran detoksu değil mi? Ne güzel beni harabetti vallahi.

evet etki etti güzelim yoksa ben de bırakacaktım, sana üzüldüm ama olsun sen yavaş yavaş ver sağlıklı ver, sıkma canını. Bu arada dün akşam hain teyzem nohut pilav yapmış, çok severim yemeden durdum ama koklamaktan içim çıktı :)) teyzem diyoki delimisin sen ye ne eziyet ediyosun kendine:) ben de sakla cuma günü yiycem dedim. Allahım benim kadar yemeyi seven biri nasıl zayıf kalacak

üzüldüm cnm ya ,1 gün yeme bide kilo al,o sudur,regl olacaksan o da olabilr
bu gün cok kacirma yarin eski haline dönersin galiba
bide migren icin sana b iberiye tavsiye ediyorum,kesinlikle fayda ediyor,tabi tansiyon sorunun yoksa
günde en fazla 3 fincana kadar icebilirsin,her bir fincan icin 1,5 cay kasigi biberiye kullaniyorsun,üzerine kaynamis suyu bosalt,kaynatma,5-10 dk arasi bekle,tadi nane gibi,eger begenmezsen limon kullan

yine begenmezsen biberiye yagi al aktarda,onunla masaj yap,o da etki edecektir,onu denemedim ama netten okumustum,gecmisolsun

iradene kuvvet cnmyarini cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…