ah canım ben bu grubun kaplumbağasıydım :) çok yavaş kilo veriyorum arada kaçamaklar falan ama sabredince hepsi oluyor, sen takıl buraya görürsün merak etme şimdi benim derdim cuma günü 75i görmek ama bakalım olacak mı:)))
amanın o neymiş yaw, acaba iskenderin kalorisi kaçtı muhtemelen haftaya 75 kilo olucam ve ödül olarak iskender izni almıştım:)) bekle beni iskender ben geliyorum
kııııııızzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
ben ayrana uçuyorum :))))
evet yavaş verdim fakat kendimden emin değilim halen yemek yemeyi çok seviyorumsabıt verıosun yanı almanda zor oluo canım ben kendı yaptgımdan cok senı tebrık edıosun sen hayat boyu saglıklı olmak için yavas vermısın benımse hedefım kısa zamanda vermek bnım bunyemde buna uygun o acıdan ama ıstkrarlı kılo vermen guzel ben 1 snede sıkılırsım dyetten :) sahsen ama artık okadar caba harcayınca bdaha cook fazla yemem
Hayde İnşallah :))Olur innşallah! Ben de 71,5'u hedefledim. Hadi bakalım :)
olursun canım ama çok sımamaya bak 79.9 bile olsan motivasyon olur. İskender için 1000 kalori çokmuş ama yiycem banane yiycembılmıorumda bnde su haftaya artık 7 lı rakamda olmalıyım haftaya dgum gnum salı gunudgum gnumde yedıye ınemezsem catlarımmmm
iskender için google baktım şu yazıyo
1 porsiyon iskender kebap, pidesiyle birlikte yaklaşık olarak 700 kcal kadardır. Yalnız üzerine ilave edilen sos ve tereyağı bu kaloriyi artırmaktadır.Yağı ve sosu ile 1000 kaloriyi bulabilir.
Et grubu-ekmek grubu-yoğurt grubu içerir.Dört yapraklı yonca dediğimiz beslenme gruplarından sadece sebzesi eksiktir.O yüzden yanında şekerli bir içecek yerine salata tüketmenizi öneririm.
saat ilerledikçe açlık daha fazla hissediliyor ve tadı daha çekilmez oluyor ama yine de şimdilik süründürmüyor:) hemen peşinden yeşilçay ya da bitki çayı içiyorumuçç uçç bebegım
evet yavaş verdim fakat kendimden emin değilim halen yemek yemeyi çok seviyorum
Hayde İnşallah :))
olursun canım ama çok sımamaya bak 79.9 bile olsan motivasyon olur. İskender için 1000 kalori çokmuş ama yiycem banane yiycem
saat ilerledikçe açlık daha fazla hissediliyor ve tadı daha çekilmez oluyor ama yine de şimdilik süründürmüyor:) hemen peşinden yeşilçay ya da bitki çayı içiyorum
Şu an ofiste tüm kalorili şeyler havada uçuşuyorKızlar tozuttu. Böhü..
grsende yeme canım benımP;
hem snın bı hdefın var detttt
Ben hazırdan yaptım. Umarım olur. Ofiste yoğurttan ayran yapmayla uğraşmak istemedim... Bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama
:) :) Hihihihi erisiiin. Telefonlar geliyo sürekli ben tuvaletten iştirak ediyorum olayaBurası motivasyon için gerçekten mükemmel!
Yeşil çayı sevemedim gitti yahu
Heee valla yemedim 35 dakika sonra ayran vaktim geliyor onu bekliyorum
Heee valla yemedim 35 dakika sonra ayran vaktim geliyor onu bekliyorum
kızlar bide benim baskül sorunum var pöff
pazar aldım tartıldım 61 geliyorum,baskülün markası farklı ondanmı bilemedim şimdi ben kilo vereceğim ama takıma yararlı olamam eski baskül olsa kesin 50lerigörmüştüm
ayranı nkadar saatte bı içosunuz bu arada yemedgn ıcın tbrık ederım cnm
benim de 35 dk var :))))
kızlar bide benim baskül sorunum var pöff
pazar aldım tartıldım 61 geliyorum,baskülün markası farklı ondanmı bilemedim şimdi ben kilo vereceğim ama takıma yararlı olamam eski baskül olsa kesin 50lerigörmüştüm
cnm gecen günde yazdim,görmemissin galiba,sen bu hafta kilo versende alsanda tarti degisikliginden dolayi kilon 0 olarak gececek,baslangic kilon olacak,yani iki türlüde ayni oluyor sonuc,uygulama bu,haftaya zaten yeni tartinla tartilacagin icin ekside artida eklenecekkızlar bide benim baskül sorunum var pöff
insallah cnmOlur innşallah! Ben de 71,5'u hedefledim. Hadi bakalım :)
afiyet olsun bebemkııııııızzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
ben ayrana uçuyorum :))))
insallah 7 leri görürsün,aslinda digital alsan gram bile versen seviniyorsunhepımız yemeyı severız hemde ıstedıklerımızı ama sunu dsunuorum bgun cok yedysem bu vcut ceza almalı cnku bız ahh yedım kılo almadm dye bakarsak kalorı asımıyla sonunda kılo alcaz
bende yemeyı sevıorum ama guzel gysılerı dha cok sevıorum gzellıgı cok dskunum buda demek oluokı sıskoyum ve bunlar artık gtmelı canım grursun 7 ıncem ıns onuda halledıp 6 braber gecıcezD bnım baskul 79.9 gremez cnku djtal deıl ve hep kılo olarak 1 de brakıorum net snuc olsun dye
cnm sen bakma o tarfaŞu an ofiste tüm kalorili şeyler havada uçuşuyorKızlar tozuttu. Böhü..
yesil cayi limonla deneyebilirsin,yine icemiyorsan ilit,bi defada ic gitsinBen hazırdan yaptım. Umarım olur. Ofiste yoğurttan ayran yapmayla uğraşmak istemedim... Bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama
:) :) Hihihihi erisiiin. Telefonlar geliyo sürekli ben tuvaletten iştirak ediyorum olayaBurası motivasyon için gerçekten mükemmel!
Yeşil çayı sevemedim gitti yahu
insallah cnm,nisanda kizimin dogum günü hedefime yaklasirim insalllah bendeAy o -10,15 kiloları tez görürüz inşallaaaaaaaaaaah! Bahar da geliyo ooh oh :)
rüya degil cnm,sende göreceksinki kilola nasil gidiyorWaowww çok güzel bir sonuç 2 aydan az zamanda 12,5 kilo vermişsin. Daha ne olsun. Menülerine bakıyorum da baya baya bi az yiyorsun sanırım miktarı artırıp metabolizmayı şaşırtmak şart. Bak artırmana rağmen kilo vermişsin senin iş yoluna girmiş maşşallah! Gerisi de gelir. Ben geçen hafta bugün buraya gelmişim ilk. 75.2 ile başladım 1,5 kg vermişim. Hedef de 56 . Rüyaaa gibi rüyaa:) Eğer senin gibi bir sürede başarabilirsem 2 ay sonra bu zamanlar yani Nisan sonu 61 kilo olduğumu düşünüyorum da kendimden geçiyorum!!! Aaaaa bu arada kaptanlarım denemede miyim ben hala?
bir porsiyon iskender 800 kalori cicim,gecen beyaz leblebi yemisti o zaman bakmistim,aksam salata yersen dengelersinamanın o neymiş yaw, acaba iskenderin kalorisi kaçtı muhtemelen haftaya 75 kilo olucam ve ödül olarak iskender izni almıştım:)) bekle beni iskender ben geliyorum
cnm gecen günde yazdim,görmemissin galiba,sen bu hafta kilo versende alsanda tarti degisikliginden dolayi kilon 0 olarak gececek,baslangic kilon olacak,yani iki türlüde ayni oluyor sonuc,uygulama bu,haftaya zaten yeni tartinla tartilacagin icin ekside artida eklenecek
insallah cnm
afiyet olsun bebem
insallah 7 leri görürsün,aslinda digital alsan gram bile versen seviniyorsun
cnm sen bakma o tarfa
gecen otellerle ilgili bisey yazmistin,acik büfe olacak,nasil dayacam dye
dayanamadigin yerde izgara türü ye, kizartmalara bakma bile,salatanida al,tabagina az yiyecek koy ve yavas yavas ye,her lokmadan sonra su ic,tok tutar,tatlilara gelirsek,sütlü tatlilari tercih et ve hepsini bitirmemeye gayret göster,bi kac kasikla kendini tatmin et,hadi kolay gelsin
yesil cayi limonla deneyebilirsin,yine icemiyorsan ilit,bi defada ic gitsin
insallah cnm,nisanda kizimin dogum günü hedefime yaklasirim insalllah bende
rüya degil cnm,sende göreceksinki kilola nasil gidiyor
bir porsiyon iskender 800 kalori cicim,gecen beyaz leblebi yemisti o zaman bakmistim,aksam salata yersen dengelersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?