Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar hepinize iyi hafta sonları
mutlu ve kaçamaksız günler diliyorum:) görüşmek üzere

slm kizlar
daha sonuc listesi hazirlanmadi fakat söyle bir baktim
bu hafta yine birinciyiz
vee zeburus ta bireyselde birinci
tebrik ediyorum zeburuscugum
ve bütün kizlar hepinizi
hafta sonu 1 gün istediginiz kacamagi yapin ceza yok
haftaya ayni tempoda devam lütfen

kızlar yeni geldim yemek işine gireyim akşam bol bol cevap yazcam.pokemoncum kızın için çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz hemencecik iyileşir.kuşan diyetine yarın başlayalım mı hem haftaya cumaya kadar tam bir hafta olur.takıma da faydamız olur ama dönmek yok.noktası virgülüne kadar uycaz.tamam mı

haftasonu baslayamam ben cnm,yarin davetliyiz,pazar günüde misafirlerim var,eger gelmezlerse pazar baslarim ben:18:

Kizlar ben de simdi gordum yazdikalrinizi yarin doyete girmek istiyorum bilmiyrum bu kacinci olcak ama umarim bu sefer son olur hedefim 8 kilo vermek once bi 4 veriym kendimi odullendircem ama tek olmak istemiyorum ya yarin gircek olan yokmu

haftasonu baslayamam ben cnm,yarin davetliyiz,pazar günüde misafirlerim var,eger gelmezlerse pazar baslarim ben:18:

canım ben yarın başlıyorum diyete sende pazartesi başlarsın.cumaya yetişmeye çalışcam.malum bu hafta listedeyim

geçmişe baktım ama dikkatimden kaçtı galiba kuşan diyeti mi yapıyosunuz

evet canım kuşan diyetine başlıcaz.istersen sende başla

Kizlar ben de simdi gordum yazdikalrinizi yarin doyete girmek istiyorum bilmiyrum bu kacinci olcak ama umarim bu sefer son olur hedefim 8 kilo vermek once bi 4 veriym kendimi odullendircem ama tek olmak istemiyorum ya yarin gircek olan yokmu

gel canım yarın birlikte başlayalım.bende kaç kere diyete başlayıp bozdum hiç sorun değil

sanada mutlu haftasonlari cnm,1 gün kacamak yapabiliriz,izin verdim takima ve kendime
lahmacun yiycem ben

canım çok tatlı istedi yarında kuşana başlıcam diye küçük bir kase kurutulmuş meyve yedim o kadar pişmanlık duyuyordum ki anlatamam.allahtan bugün kaçamak yapabilirmişiz

sen herhangi bir takimdamisin,
destek almak icin burda bulunabilirsin

kızlar öncelikle birinci olmuşuz hepinizi tebrik ederim.hepinizle gurur duyuyorum.bişey sorcam biz bu hafta yeni üye olduğumuz için listede yoktuk ama benimle aynı zaman takımlara giren birkaç kişi listelerde yer almış.eğer bu kural haksız rekabeti önlemek için koyulmuşsa bütün takımların uyması gerekmez mi

dün btun gun yattım kızlar hala halım yok sankı savsa grmısım of ya dgru dzgun bsey yapamadm
günaydınlar....
sabah 3 tane peksımet yedım dun öglen gbydı
aksamda crba ıctım ve 1 salata yedım ama su ıcemedm 4 bardak anca canım acyodu bde su olaynı yapamadım
zaten dun lsteyı bıle benım yuzumden sız yaptınız k.bkmayın ltfen:2:

Cuma Zayıflama Yarışmaları 299. Etap Sonuçları
(1 Mart-8 Mart)

Takım Dereceleri

1)4. Takım (%1,04)
2) 8. Takım (%0.90)
3.)5. Takım (%0.89)

Bireysel Dereceler
1)zeburus (%3.81) 4. Takım
2) psikologg(%3.74) 8. Takım
3) venüskadını(%3.08) 13. Takım

sonuclar hazirlanmis,tebrikler kizlar ve zeburus

canim her takim kendi kurallarini uyguluyor,kimisi 1 hafta deniyor,kimisi hic denemiyor,kimisi 3 hafta,bizce en uygunu en az 2 hafta olmasi,bu üyenin paylasmina göre degisiyor,bazen 1 haftaya düsüyor,bazen 3-4 haftaya uzuyor,yani ne kadar cok mesaj,o kadar cabuk takima alinma

söyle bir örnek vereyim sana
gecen hafta senden bi kac gün önce bi arkadas deneme süresine aldik,basta kararliydi,geliyodu,yaziyordu,birden kayboldu,simd ben onu o cuma listeye alsaydim,bu hafta gelmedigi icin ortalamaya etkisi olacakti,takimi etkileyecekti,sonucta 1. lik takim icin önemli motivasyon sagliyor,

üyenin karrali olup olmadigini anlamak amacimz,umarim anlatabilmisimdir

sorun degil cnm,sadece isin pratigini ögren yeter,olurda biz olmazsak,listeyi paylasabilin
yat dinlen,bitki cayi ic,miden agriyrsa papatya icebilirsin

bende başlayım diye düşünüyodum ama okuyunca farkettim kalp rahatsızlığı olanlar yapmasın diye yazıyo benimde kalp rahatsızlığım var o yüzden yapamıcam o diyeti

sen zaten diyetisyene gitmiyormuydun cnm,böyle seylere ihtiyac duyma,düzenli listeni uygula,eminim cok güzel kilo veririsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…