299. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORUKaynak: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-777.html#post29238218
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
4. TAKIM
4.Takım üyelerinden zeburus mezun oldu.
Başarı hikayesini paylaşmasını rica ediyoruz. Eğer bu konuyla ilgili açmış olduğu bir başlık varsa linkini paylaşması bizler için bilgilendirici olacaktır.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-38.html#post29245906
8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8.takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 299. Etap birincisi 4.Takımdan zeburus arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşmasını rica ediyoruz.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
7. Takım : 1 Ceza Puanı (292. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.200 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Bu kuralın istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
sen zaten diyetisyene gitmiyormuydun cnm,böyle seylere ihtiyac duyma,düzenli listeni uygula,eminim cok güzel kilo veririsin
canim her takim kendi kurallarini uyguluyor,kimisi 1 hafta deniyor,kimisi hic denemiyor,kimisi 3 hafta,bizce en uygunu en az 2 hafta olmasi,bu üyenin paylasmina göre degisiyor,bazen 1 haftaya düsüyor,bazen 3-4 haftaya uzuyor,yani ne kadar cok mesaj,o kadar cabuk takima alinma
söyle bir örnek vereyim sana
gecen hafta senden bi kac gün önce bi arkadas deneme süresine aldik,basta kararliydi,geliyodu,yaziyordu,birden kayboldu,simd ben onu o cuma listeye alsaydim,bu hafta gelmedigi icin ortalamaya etkisi olacakti,takimi etkileyecekti,sonucta 1. lik takim icin önemli motivasyon sagliyor,
üyenin karrali olup olmadigini anlamak amacimz,umarim anlatabilmisimdir
kizlar persembe günü ayran diyeti yapmistim yine yazmayi unutmusum
dün yediklerim
sabah
1 kase corba,1 dl ekmek
ögle yok
ara
yarim cay bardagi beyaz leblebi
aksam
2 lahmacun,ayra,yesllik
bide sey yaptim ama serbestti
bi kac tane kaymakli bisküviyi caya batirip yedim
su
3 lt
spor
40 dk yürüyüs
30 dk zumba
Gunaydin hanimlar
Birinci olmusuz yine hepinizi tebrik ediyorum, zeburuscum ozellikle seni.. Azmin ornek alinasi, cok iyi bir basari ornegisin:)
Dunku menume gelince
Sabah
1 yumurta
Azicik peynir
Azicik kahvaltilik sos
Oglen
Bir parca palamu
Azicik enginar
1 kase corba
Aksam
1 tabak kapuska
Minik bir parca tavuk
2 kasik bulgur pilavi
Su
2 lt
Spor
Yok malesef
Mesaj 7-8
Bu arada pegasus, takimdan cikmami oylamaya sunabiliriz..
Gunaydin hanimlar
Birinci olmusuz yine hepinizi tebrik ediyorum, zeburuscum ozellikle seni.. Azmin ornek alinasi, cok iyi bir basari ornegisin:)
Dunku menume gelince
Sabah
1 yumurta
Azicik peynir
Azicik kahvaltilik sos
Oglen
Bir parca palamu
Azicik enginar
1 kase corba
Aksam
1 tabak kapuska
Minik bir parca tavuk
2 kasik bulgur pilavi
Su
2 lt
Spor
Yok malesef
Mesaj 7-8
kızlar bu arada bugün kuşan diyetine başladım.bakalım cumaya kadar tartıda nasıl değişmeler olacak
merhaba bugun misafirler vardı fazla uğrayamadım menümü yazayım
sabah; 2 yumurta 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 küçük elma
öğlen yok
akşam 1 dilim ekmek 1 kase çorba
spor 30 dk yürüyüş (yürüyüşü çok sevdiğim için hergün çıkıyorum:)) ) + 100 mekik
kaçamak hakkımı 2 tatlı kaşığı tahin helvası ile kullandım :))
mesaj 8
Tamam olur yazarim zaten takimla yaomam cok iyi olur benim icin :)her gün düzenli paylasim yapacaksan deneme süresine alinabilrsin,kurallari daha sonra yazarim
maşallah canım sende baya azalttın yediklerini.böyle gidersen kısa zamanda verirsin kiloları
Tamam olur yazarim zaten takimla yaomam cok iyi olur benim icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?