Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah çok önemli mümkün olduğunca kahvaltıyı atlama gerçi bazen fırsat olmuyor ama öğlen yemek güzel ama dikkatimden mi kaçtı acaba et türevi yemiyormusun benim gibi ben sadece tavuk eti yerim bide kıyma köfte falan yerim et, balık mahsulleri yiyemem :) ekmek yok menünde 1 dilim ekmek çok az değilmi :/

bende diyet yaptım bıraktım yaptım bıraktım derken bünyemi mahvettim.benden tavsiye sakın diyeti bırakma bunu hayat felsefen haline getir

benim öyle bir takıntım yoktu denk geldi et yemedim.açıkcası sadece az yemeye çalışıyordum o yüzden çorbaya taktım.fasülyeyide yemezdim de canım çok istedi.bu hafta kuşan amcanın dediklerine uyacağım

ya ben agrıdan uyuamadm btun gece
dunkı menum sabah 2 kahve bı kactana patates czartması ama 3 lokmayı gcmemıstr
aksam ıkı pksımet ekmegı 2 kahve
1 ltre su hastayken ıyıce su ıcemıorum
bu arada gnaydınlarrrrr

kızlar günaydınnn.dünklü menümü yazayım;
sabah;1 dilim ekepek ekmeği,domates,salatalık,peynir

ara;yok

öğle;2 haşlanmış yumurta ile salata

ara;yok

akşam;4 köfte,salata

hafta sonu spor yapamıyorum ama çok fazla koşuşturuyorum

su 3 litre olmuştur.

canım ağrıların için iğne vurdursana.ben dayanamayınca arvelesin iğnesini vurdururum.ona mutluluk iğnesi adını takmıştım

günaydın.. menümü yazayım hemen

sabah 1 yumurta 2 tatlı kaşığı lor 6 zeytin 2 dilim ekmek

ara yok

öğlen 4 kaşık yeşil mercimek 2 kaşık bulgur pilavı

ara 1 çay bardağı süt

akşam 2 dilim ekmek 2 domates ince küçük bir dilim peynir

spor yapamadım

su 2 lt

mesaj 13

menü güzel olmuş ama nerdeyse hiç ekmek yemiyorsun

o nasıl bir akşam yemeği aç kalmışsın nerdeyse ama sabah ile öğlen bence çok iyi.bence aralarda sütün yanında 1 meyvede yersen çok daha tok tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…