kızlar dün yediklerim
sabah;yok
öğle;6 kaşık taze fasülye yemeği
ara;1 küçük bardak süt
akşam;1 kase çorba,1 dilim ekmek
ara;kaçamak hakkımdan dolayı küçük bir kase kurutulmuş meyve yedim. o kadar pişman oldum ki sabah tartıda artı çıkarım diye düşünüyordum 100 eksi çıktım
Hosbuldukk :)) pazartesi mi baslaniyo simdi ve her gun yazlicak dimiaramıza hoşgeldin :))
inşallah..ben çok sabırsız olduğumdan çok çabuk istediğim kiloya gelmek istiyorum tabi öyle olmayınca canım sıkılıyodu bırakıyodum diyet yapmayı ama bu sefr bırakmıcam takımla daha iyi motivasyon oluyo :)))
Hosbuldukk :)) pazartesi mi baslaniyo simdi ve her gun yazlicak dimi
sabah çok önemli mümkün olduğunca kahvaltıyı atlama gerçi bazen fırsat olmuyor ama öğlen yemek güzel ama dikkatimden mi kaçtı acaba et türevi yemiyormusun benim gibi ben sadece tavuk eti yerim bide kıyma köfte falan yerim et, balık mahsulleri yiyemem :) ekmek yok menünde 1 dilim ekmek çok az değilmi :/
bende diyet yaptım bıraktım yaptım bıraktım derken bünyemi mahvettim.benden tavsiye sakın diyeti bırakma bunu hayat felsefen haline getir
Tamam o zamann yarin baslarim ins ben hergun de yazarm :)başlamak için belirli bi gün yok şimdi de başlayabilirsin hergün katılman gerekiyor zaten pegasus sana kuralları ayrıntılı bi şekilde bildirir
Hosbuldukk :)) pazartesi mi baslaniyo simdi ve her gun yazlicak dimi
Hisbulduk canim ben de ozlem insallah Hep birlikte ulasiriz :)canım aramıza hoşgeldin ismim merve bende takımda yeniyim.inşallah sende kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın
Hisbulduk canim ben de ozlem insallah Hep birlikte ulasiriz :)
ya ben agrıdan uyuamadm btun gece
dunkı menum sabah 2 kahve bı kactana patates czartması ama 3 lokmayı gcmemıstr
aksam ıkı pksımet ekmegı 2 kahve
1 ltre su hastayken ıyıce su ıcemıorum
bu arada gnaydınlarrrrr
kızlar günaydınnn.dünklü menümü yazayım;
sabah;1 dilim ekepek ekmeği,domates,salatalık,peynir
ara;yok
öğle;2 haşlanmış yumurta ile salata
ara;yok
akşam;4 köfte,salata
hafta sonu spor yapamıyorum ama çok fazla koşuşturuyorum
su 3 litre olmuştur.
günaydın.. menümü yazayım hemen
sabah 1 yumurta 2 tatlı kaşığı lor 6 zeytin 2 dilim ekmek
ara yok
öğlen 4 kaşık yeşil mercimek 2 kaşık bulgur pilavı
ara 1 çay bardağı süt
akşam 2 dilim ekmek 2 domates ince küçük bir dilim peynir
spor yapamadım
su 2 lt
mesaj 13
menü güzel olmuş ama nerdeyse hiç ekmek yemiyorsun
o nasıl bir akşam yemeği aç kalmışsın nerdeyse ama sabah ile öğlen bence çok iyi.bence aralarda sütün yanında 1 meyvede yersen çok daha tok tutar
canım ben kuşan diyeti yapıyorum onada da bir tek sabah kahvaltılarında ekmek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?