Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben bugun başladım sabah 1 saat yurudum ama birazdan dışarı çıkcam umarım bozmam kalori hesabı yapıyorum ona göre yapcam

kızlar hepinize iyi hafta sonları
mutlu ve kaçamaksız günler diliyorum:) görüşmek üzere

teşekkürler canım sanada güzel haftasonu diliyorum

yaşasın yine birinciyiz oleeeeeeeeeey her ne kadar katkım azda olsa sevineyim bari

ben dün ve bugün bıraktım üstelik motivasyonumda çok kırıldı biraz psikolojik pts isveç yada kuşana başlayacağım

canım geçmiş olsun ama bu dönemde vücudun dajha çok suya ihtiyac oluyor acaba susuz kaldığın için ağrıların şiddetli olabilirmi

canımsporçok güzel ohh lahmacunda yaramasın sporunla eritmişsin zaten

ewet gidiyorum ama ne diyet listesi görsem beni çekiyor :)

yok canım sen sakın bozma sonrakendi listendende soğursun seinkien sağlıklısı bende 1 hafta sonra döneceğim eski listelerime

sağlıklı ve güzel bir menü

canım sen kuşana başlamamışmıydın karıştırdımmı ben bilemedim

çok sağlıklı ve güzel bir menü bence böyle istikrarlı devamedersen gayet sağlıklıkilo verirsin

evet ilerde anlayacaksın gerçekten takım motive ediyor

tamam caım anladım kuşan burada imiş pts gelebilirim aranıza

canım sporu bir şekilde eklemelisinen kötü tv nin yanınakoy pc yileslie walk u aç tv izlerken bile yürüyüş yapmış olursun

kızlar ben bugun başladım sabah 1 saat yurudum ama birazdan dışarı çıkcam umarım bozmam kalori hesabı yapıyorum ona göre yapcam

öncelikle hoşgeldin. ben esin ankaradayım 1 yaşıında kızım var. kolaylıklar diliyorum. güne sporla başlaman güzel olmuş

kızlar cuma günkü menüm;
sabah 1 dilim kepekli ekmek bol eşillik az peynir
öğle; 2 kase çorba 1 dilim ekmek
akşam;4-5 etli lahana dolması peynir 1 dilim ekmek
su :2 ltre

cts menüsü;
sabah 1 dilim kepekli ekmek bol eşillik az peynir
öğle; 1 kaşık patlıcan salatası 2kaşık brokoli salatası 2 kaşık lahana salatası 1kaşık bulgurlu köfte yarım börek ama küçüktü
akşam; 1 kase çorba 3 kaşık bamyayarım dilim ekmek
2porsiyon meyve1dilim kek biraz çerez 2 yemek kaşığı kadar
su: 2 ltre

spor her iki gündede yok ama çoook yorgun ve bitkin hissediyorum
su

menun ıyı gorunuyor cnm

menuler guzel grunuyoda keske öglenle aksamın yerı dgsseymıs

bılmıyorum belkı ondan olabılır canım hala yemek yemedım sabah yemegımı hıcbsey yemedım aksam yıcem artık asrıya kacmadn ama canım tatlı cekıo ama

bı cumartesı aksam kek ve cerez ısıs bzmus ama olsun artık olan olmus...

Bu arada pegasus, takimdan cikmami oylamaya sunabiliriz..

takimdan cikmak istiyorsan bunu oylamaya sunmaya gerek yok,direk cikabilirsin

burda bir takimiz,girerken kurallar sunuluyor ve gelen yarismacilarda kabul edip geliyor,herkes kendine göre kural koymuyor,olanlara uyuluyor

sen geldigindede kacamak yaptiginda ceza verilecegi ve cezanin yapilma zorunlulugu oldugu bildurilmisti,sende bunlari okuyup kabul ettin,kaldiki senin yaptigin sporun bana faydasi yok,lütfen bana cok yogunum,zaman bulamiyorum deme,yogunluktan zaman bulunamasaydi ben bulamazdim,ne kadar yogun olursan ol,30 dk ayirabilirsin kendine,sen evde oldugun günlerde bile cezalarini cekmiyorsun,benim bunu dile getirmem neden sorun oldu anlayamadim
spor yapmaya zamanin yoksa kacamakta yapmayacaksin,bu kadar basit,baska takimlarda kural nedir nasildir bilmiyorum ama bizim takimda kural budur

ben hic bir sekilde seni takimdan cikarmak istedigimi söylemedim,öyle bisey olsaydi bunu dolayli yoldan yapmazdim,direk söylerdim,her elestiriyi takimdan cikmak olarak algilayacaksan zaten sen takimda degilsin demektir,burda birbirimizin yanlislarini görmek ve dile getirmek icin variz

buna katlanamiyorsan cikabilirsin

Son düzenleme:
arkadaslar herkesin bildigi gibi kaptanimiz zeburus basariyla mezun oldu
gecen hafta yeni kaptan ben,yardimcida topraks demistim,ve itirazi veya aday olanlar yazsin demistim,kimseden itiraz gelmedigi icin bu bilgiyi paylasim alanina bildirdim ve artik yeni kaptan benim,yardimcida topraksdir,hayirli olsun

menüler güzel ve sağlıklı olmuş

Tamam olur yazarim zaten takimla yaomam cok iyi olur benim icin :)

hos geldin cnm
hemen kurallari yazayim sana lütfen iyice oku ve kabul edeceksen ona göre et,özellikle kirmizili yerleri,sonra sorun yasamayalim

her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,kac dakika,hangi sporu yaptin ve kac mesaj yazdin sayip yazacaksin
her gün en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,bunun yanisira diger arkadaslarinin menülerini okuyup,onlari yorumlayacaksin,sana göre dogru veya yanlislari söyleyeceksin
eger yediklerinde kacamak sayilabilecek bir yiyecek varsa o kadar kalorilik spor yapacaksin ve yapmak mecburidir
takim adina yarali olabilecegine inandigin herseyi paylasabilirsin
2 hafta deneme süren olacak,yaptigin paylasimin cokluguna göre en erken diger cuma takima alinacaksin,bu durumda ne kadar cok paylasim,o kadar cabuk takim oluyor

unuttugum veya eksik söyledigim birsey varsa uyarin arkadaslar,eger bunlari kabul ediyorum diyorsan hisgeldin aramiza

Son düzenleme:
hemen dünkü menümüde yazayimda,gecmisi okuyim

sabah
2 dl ispanakli,peynirli börek
cay
ögle yok,
aksam
1 dl börek,1 lahmacun,salata,ayran
su
3 lt
spor cok gec geldik,yinede sporumu yaptim
1 saat callen
sabahta 30 dk body workout yapmistim
mesaj saymadim,zaten yok dün

canımbörekelr biraz fazla lmuş ama zaten kaçamak günümüzdübirde sporu oldukça iyi yapmışsın dengelemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…