hemen dünkü menümüde yazayimda,gecmisi okuyim
sabah
2 dl ispanakli,peynirli börek
cay
ögle yok,
aksam
1 dl börek,1 lahmacun,salata,ayran
su
3 lt
spor cok gec geldik,yinede sporumu yaptim
1 saat callen
sabahta 30 dk body workout yapmistim
mesaj saymadim,zaten yok dün
canımbörekelr biraz fazla lmuş ama zaten kaçamak günümüzdübirde sporu oldukça iyi yapmışsın dengelemişsin
ikinizde haklisiniz kizlar,evde olmadigim belli oluyormenü güzel olmuş ama hem börek hem lahmacun biraz fazla olmuş ama kaçamk hakkımz vardı sporla da yakmıssındır zaten onları :)
kolay gelsin cnm,bol terlemelrbende çıkıyorum spor yapacağım :))
sen bakma o listelere cnm,elindekine bakewet gidiyorum ama ne diyet listesi görsem beni çekiyor :)
oluyor evet,yoksa nasil ceza verecemhafta sonu menü paylaşımı olmuyor mu ?
yediklerin doyurucu olmus cnm,sabahi atlamamaya garet gösterkızlar dün yediklerim
sabah;yok
öğle;6 kaşık taze fasülye yemeği
ara;1 küçük bardak süt
akşam;1 kase çorba,1 dilim ekmek
ara;kaçamak hakkımdan dolayı küçük bir kase kurutulmuş meyve yedim. o kadar pişman oldum ki sabah tartıda artı çıkarım diye düşünüyordum 100 eksi çıktım
kolay gelsin cnm,bol kilo vermeler,bende yarin katiliyorum sanakızlar bu arada bugün kuşan diyetine başladım.bakalım cumaya kadar tartıda nasıl değişmeler olacak
azmi olmus ne,helva icin afiyet olsun cnmmerhaba bugun misafirler vardı fazla uğrayamadım menümü yazayım
sabah; 2 yumurta 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 küçük elma
öğlen yok
akşam 1 dilim ekmek 1 kase çorba
spor 30 dk yürüyüş (yürüyüşü çok sevdiğim için hergün çıkıyorum:)) ) + 100 mekik
kaçamak hakkımı 2 tatlı kaşığı tahin helvası ile kullandım :))
mesaj 8
ohh yarasinbu arada su yazmayı unutmuşum 10 bardak
valla bende bilmiyorum cnm,bi bakim topikte yazi varmi bunla ilgili:44:kilo çizelgesi nasıl güncelleniyo arkadaşlar bilgi verirseniiz sevinirim
canim benim sen 1 haftada 2 kilo verdin,bunudan daha cabuguda biraz zor zaten:26:inşallah..ben çok sabırsız olduğumdan çok çabuk istediğim kiloya gelmek istiyorum tabi öyle olmayınca canım sıkılıyodu bırakıyodum diyet yapmayı ama bu sefr bırakmıcam takımla daha iyi motivasyon oluyo :)))
istedigin zaman baslayabilirsinHosbuldukk :)) pazartesi mi baslaniyo simdi ve her gun yazlicak dimi
sen kendini benim sefkatli ellerime birak cnm,tig gibi yaparim seni:94::94:bu sefer bırakmıcam kararlıyım takım halinde olması daha da iyi oluyo gitcek fazlalıklarr
özlem kendineden biraz bahsedermisin,kac kilosun,hedefin,kilo gecmisin:112:Hisbulduk canim ben de ozlem insallah Hep birlikte ulasiriz :)
cok gecmisolsun cnm,adet sancisimi bu:44:ya ben agrıdan uyuamadm btun gece
dunkı menum sabah 2 kahve bı kactana patates czartması ama 3 lokmayı gcmemıstr
aksam ıkı pksımet ekmegı 2 kahve
1 ltre su hastayken ıyıce su ıcemıorum
bu arada gnaydınlarrrrr
harfiyen uyulmus kusana:81:kızlar günaydınnn.dünklü menümü yazayım;
sabah;1 dilim ekepek ekmeği,domates,salatalık,peynir
ara;yok
öğle;2 haşlanmış yumurta ile salata
ara;yok
akşam;4 köfte,salata
hafta sonu spor yapamıyorum ama çok fazla koşuşturuyorum
su 3 litre olmuştur.
sporda olsaymis süper olurmusgünaydın.. menümü yazayım hemen
sabah 1 yumurta 2 tatlı kaşığı lor 6 zeytin 2 dilim ekmek
ara yok
öğlen 4 kaşık yeşil mercimek 2 kaşık bulgur pilavı
ara 1 çay bardağı süt
akşam 2 dilim ekmek 2 domates ince küçük bir dilim peynir
spor yapamadım
su 2 lt
mesaj 13
baktim cnm,hüpletmekten sogudum vallahttp://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet-2.html
kızlar lütfen bu topiğe bakarmısınız.
tebrikler tatlim,spor en büyük destekcimiz,unutmayalimkızlar ben bugun başladım sabah 1 saat yurudum ama birazdan dışarı çıkcam umarım bozmam kalori hesabı yapıyorum ona göre yapcam
hafta ici yaparsin cnm sporu,kek te kacamak hakki zaten,baskada güzelkızlar cuma günkü menüm;
sabah 1 dilim kepekli ekmek bol eşillik az peynir
öğle; 2 kase çorba 1 dilim ekmek
akşam;4-5 etli lahana dolması peynir 1 dilim ekmek
su :2 ltre
cts menüsü;
sabah 1 dilim kepekli ekmek bol eşillik az peynir
öğle; 1 kaşık patlıcan salatası 2kaşık brokoli salatası 2 kaşık lahana salatası 1kaşık bulgurlu köfte yarım börek ama küçüktü
akşam; 1 kase çorba 3 kaşık bamyayarım dilim ekmek
2porsiyon meyve1dilim kek biraz çerez 2 yemek kaşığı kadar
su: 2 ltre
spor her iki gündede yok ama çoook yorgun ve bitkin hissediyorum
su
azmi olmus ne,helva icin afiyet olsun cnm
ya ben tatlıyı çok severim diyete başladığımdan beri tatlı yemediğime inanamıyorum tatlı isteğini gideren bişey biliyormusuz.. ya keske kalorisiz çikolata olsaydıı
takimdan cikmak istiyorsan bunu oylamaya sunmaya gerek yok,direk cikabilirsin
burda bir takimiz,girerken kurallar sunuluyor ve gelen yarismacilarda kabul edip geliyor,herkes kendine göre kural koymuyor,olanlara uyuluyor
sen geldigindede kacamak yaptiginda ceza verilecegi ve cezanin yapilma zorunlulugu oldugu bildurilmisti,sende bunlari okuyup kabul ettin,kaldiki senin yaptigin sporun bana faydasi yok,lütfen bana cok yogunum,zaman bulamiyorum deme,yogunluktan zaman bulunamasaydi ben bulamazdim,ne kadar yogun olursan ol,30 dk ayirabilirsin kendine,sen evde oldugun günlerde bile cezalarini cekmiyorsun,benim bunu dile getirmem neden sorun oldu anlayamadim
spor yapmaya zamanin yoksa kacamakta yapmayacaksin,bu kadar basit,baska takimlarda kural nedir nasildir bilmiyorum ama bizim takimda kural budur
ben hic bir sekilde seni takimdan cikarmak istedigimi söylemedim,öyle bisey olsaydi bunu dolayli yoldan yapmazdim,direk söylerdim,her elestiriyi takimdan cikmak olarak algilayacaksan zaten sen takimda degilsin demektir,burda birbirimizin yanlislarini görmek ve dile getirmek icin variz
buna katlanamiyorsan cikabilirsin
Hosbuldik canim .tesekkurler hep birlikte insallah kilo vercez hergun sporu dusunuyorum artk :)teşekkürler canım sanada güzel haftasonu diliyorum
yaşasın yine birinciyiz oleeeeeeeeeey her ne kadar katkım azda olsa sevineyim bari
ben dün ve bugün bıraktım üstelik motivasyonumda çok kırıldı biraz psikolojik pts isveç yada kuşana başlayacağım
canım geçmiş olsun ama bu dönemde vücudun dajha çok suya ihtiyac oluyor acaba susuz kaldığın için ağrıların şiddetli olabilirmi
canımsporçok güzel ohh lahmacunda yaramasın sporunla eritmişsin zaten
yok canım sen sakın bozma sonrakendi listendende soğursun seinkien sağlıklısı bende 1 hafta sonra döneceğim eski listelerime
sağlıklı ve güzel bir menü
canım sen kuşana başlamamışmıydın karıştırdımmı ben bilemedim
çok sağlıklı ve güzel bir menü bence böyle istikrarlı devamedersen gayet sağlıklıkilo verirsin
evet ilerde anlayacaksın gerçekten takım motive ediyor
tamam caım anladım kuşan burada imiş pts gelebilirim aranıza
canım sporu bir şekilde eklemelisinen kötü tv nin yanınakoy pc yileslie walk u aç tv izlerken bile yürüyüş yapmış olursun
öncelikle hoşgeldin. ben esin ankaradayım 1 yaşıında kızım var. kolaylıklar diliyorum. güne sporla başlaman güzel olmuş
Hosbulduk o zaman :)hos geldin cnm
hemen kurallari yazayim sana lütfen iyice oku ve kabul edeceksen ona göre et,özellikle kirmizili yerleri,sonra sorun yasamayalim
her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,kac dakika,hangi sporu yaptin ve kac mesaj yazdin sayip yazacaksin
her gün en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,bunun yanisira diger arkadaslarinin menülerini okuyup,onlari yorumlayacaksin,sana göre dogru veya yanlislari söyleyeceksin
eger yediklerinde kacamak sayilabilecek bir yiyecek varsa o kadar kalorilik spor yapacaksin ve yapmak mecburidir
takim adina yarali olabilecegine inandigin herseyi paylasabilirsin
2 hafta deneme süren olacak,yaptigin paylasimin cokluguna göre en erken diger cuma takima alinacaksin,bu durumda ne kadar cok paylasim,o kadar cabuk takim oluyor
unuttugum veya eksik söyledigim birsey varsa uyarin arkadaslar,eger bunlari kabul ediyorum diyorsan hisgeldin aramiza
sabah:misirgevregi
ara:meyve
ogle:bi simit
aksam:eti form
ben kalori hesabi yapmaya calisiyorum.hesapladm bugun 854 kalori almisim gunde 1000 kalori az almaya caliscam gunluk kalori miktarimdan .bu yontemle haftada iki kilo veriliyomus .bugun 1100 kalorim kaldi :)
Oyleymis ben de internetten gezinirken bulmustum cnm deniyc bakalim ise yararsa yazarim buraya :))ben bu yöntemi ilk defa duydum hadi bakalım inşallah güzel sonuç alırsın)
Ben takima alinirken bana soylenen kurallarda ceza olayi yoktu, aldigin kalori kadarlik ceza ben takimdayken zeburus tarafindan oylamaya sunuldu, gecmise bakilabilir.. Kaldiki evdeyken ceza cekmiyorsun diyerek haksizlik etmis olursun, okuldan once burada gayet aktiftim spor konusunda da.. Bir de evde olupta kendini disaridakilerden yogun zannetmek biraz gulunc oluyor ki benim gunluk tempomu anlattigimda sen de allah kokaylik versin diyerek halime acimistin, bu yalnizca zaman meselesi olmaktan cikiyor,gun sonundaki yorgunluk agir basiyor.. Herneyse bu saatten sonra eskisi gibi olmaz zaten , benim icin buranin tadi kacti artik.. Keske boyle olmasaydi, ben burada gayet iyi motive olarak kilo verdim, ama tadinda birakalim madem...
Hepinize tesekkur ediyorum arkadaslar, bundan sonra yola tek devam edicem, herkese basarilar kilo vermede.. Musaadenizle takimdan ayriliyorum.. Tanistigimiza memnun oldum, iyi hafiflemeler:)
SABAH:misirgevregi
Ara:meyve
OGLE:bi simit
AKSAM:eti form
Ben kalori hesabi yapmaya calisiyorum.hesapladm bugun 854 kalori almisim gunde 1000 kalori az almaya caliscam gunluk kalori miktarimdan .bu yontemle haftada iki kilo veriliyomus .bugun 1100 kalorim kaldi :)
Oyleymis ben de internetten gezinirken bulmustum cnm deniyc bakalim ise yararsa yazarim buraya :))
sen bakma o listelere cnm,elindekine bak
oluyor evet,yoksa nasil ceza verecem
yediklerin doyurucu olmus cnm,sabahi atlamamaya garet göster
hic pismanlik duyma,kacamak hakki vardi,
kolay gelsin cnm,bol kilo vermeler,bende yarin katiliyorum sana
azmi olmus ne,helva icin afiyet olsun cnm
ohh yarasin
valla bende bilmiyorum cnm,bi bakim topikte yazi varmi bunla ilgili:44:
canim benim sen 1 haftada 2 kilo verdin,bunudan daha cabuguda biraz zor zaten:26:
istedigin zaman baslayabilirsin
sen kendini benim sefkatli ellerime birak cnm,tig gibi yaparim seni:94::94:
özlem kendineden biraz bahsedermisin,kac kilosun,hedefin,kilo gecmisin:112:
cok gecmisolsun cnm,adet sancisimi bu:44:
harfiyen uyulmus kusana:81:
sporda olsaymis süper olurmus
baktim cnm,hüpletmekten sogudum valla
tebrikler tatlim,spor en büyük destekcimiz,unutmayalim
hafta ici yaparsin cnm sporu,kek te kacamak hakki zaten,baskada güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?