Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menü güzel olmuş ama hem börek hem lahmacun biraz fazla olmuş ama kaçamk hakkımz vardı sporla da yakmıssındır zaten onları :)

canımbörekelr biraz fazla lmuş ama zaten kaçamak günümüzdübirde sporu oldukça iyi yapmışsın dengelemişsin

menü güzel olmuş ama hem börek hem lahmacun biraz fazla olmuş ama kaçamk hakkımz vardı sporla da yakmıssındır zaten onları :)
ikinizde haklisiniz kizlar,evde olmadigim belli oluyor,zorlamalara ragmen en azla atlatmaya gayret ettim acikcasi,ama hep yag iceren karbonhidratli yemekler vardi,hepsinide severim aksine,sarma,icli köfte,corba,bunlar yemediklerim daha:100::112:
bende çıkıyorum spor yapacağım :))
kolay gelsin cnm,bol terlemelr

Son düzenleme:
ewet gidiyorum ama ne diyet listesi görsem beni çekiyor :)
sen bakma o listelere cnm,elindekine bak
hafta sonu menü paylaşımı olmuyor mu ?
oluyor evet,yoksa nasil ceza verecem

yediklerin doyurucu olmus cnm,sabahi atlamamaya garet göster
hic pismanlik duyma,kacamak hakki vardi,
kızlar bu arada bugün kuşan diyetine başladım.bakalım cumaya kadar tartıda nasıl değişmeler olacak
kolay gelsin cnm,bol kilo vermeler,bende yarin katiliyorum sana

azmi olmus ne,helva icin afiyet olsun cnm
bu arada su yazmayı unutmuşum 10 bardak
ohh yarasin
kilo çizelgesi nasıl güncelleniyo arkadaşlar bilgi verirseniiz sevinirim
valla bende bilmiyorum cnm,bi bakim topikte yazi varmi bunla ilgili:44:
canim benim sen 1 haftada 2 kilo verdin,bunudan daha cabuguda biraz zor zaten:26:
Hosbuldukk :)) pazartesi mi baslaniyo simdi ve her gun yazlicak dimi
istedigin zaman baslayabilirsin
bu sefer bırakmıcam kararlıyım takım halinde olması daha da iyi oluyo gitcek fazlalıklarr
sen kendini benim sefkatli ellerime birak cnm,tig gibi yaparim seni:94::94:
Hisbulduk canim ben de ozlem insallah Hep birlikte ulasiriz :)
özlem kendineden biraz bahsedermisin,kac kilosun,hedefin,kilo gecmisin:112:
cok gecmisolsun cnm,adet sancisimi bu:44:
harfiyen uyulmus kusana:81:
sporda olsaymis süper olurmus
baktim cnm,hüpletmekten sogudum valla
kızlar ben bugun başladım sabah 1 saat yurudum ama birazdan dışarı çıkcam umarım bozmam kalori hesabı yapıyorum ona göre yapcam
tebrikler tatlim,spor en büyük destekcimiz,unutmayalim
hafta ici yaparsin cnm sporu,kek te kacamak hakki zaten,baskada güzel

ya ben tatlıyı çok severim diyete başladığımdan beri tatlı yemediğime inanamıyorum tatlı isteğini gideren bişey biliyormusuz.. ya keske kalorisiz çikolata olsaydıı

ya ben tatlıyı çok severim diyete başladığımdan beri tatlı yemediğime inanamıyorum tatlı isteğini gideren bişey biliyormusuz.. ya keske kalorisiz çikolata olsaydıı

dukan da kendi cikolatani kendin yapiyorsun,tatlandirici ile,tadi nasil bilmiyorum ama daha az kalorili oldugu kesin:112:

merhaba kardeş takım ben 7. takımdan geliyorum bi uğrayım dedim kendi takımımda kimse yokta :/

Son düzenleme:

Ben takima alinirken bana soylenen kurallarda ceza olayi yoktu, aldigin kalori kadarlik ceza ben takimdayken zeburus tarafindan oylamaya sunuldu, gecmise bakilabilir.. Kaldiki evdeyken ceza cekmiyorsun diyerek haksizlik etmis olursun, okuldan once burada gayet aktiftim spor konusunda da.. Bir de evde olupta kendini disaridakilerden yogun zannetmek biraz gulunc oluyor ki benim gunluk tempomu anlattigimda sen de allah kokaylik versin diyerek halime acimistin, bu yalnizca zaman meselesi olmaktan cikiyor,gun sonundaki yorgunluk agir basiyor.. Herneyse bu saatten sonra eskisi gibi olmaz zaten , benim icin buranin tadi kacti artik.. Keske boyle olmasaydi, ben burada gayet iyi motive olarak kilo verdim, ama tadinda birakalim madem...

Hepinize tesekkur ediyorum arkadaslar, bundan sonra yola tek devam edicem, herkese basarilar kilo vermede.. Musaadenizle takimdan ayriliyorum.. Tanistigimiza memnun oldum, iyi hafiflemeler:)

Hosbuldik canim .tesekkurler hep birlikte insallah kilo vercez hergun sporu dusunuyorum artk :)

Hosbulduk o zaman :)

SABAH:misirgevregi
Ara:meyve
OGLE:bi simit
AKSAM:eti form
Ben kalori hesabi yapmaya calisiyorum.hesapladm bugun 854 kalori almisim gunde 1000 kalori az almaya caliscam gunluk kalori miktarimdan .bu yontemle haftada iki kilo veriliyomus .bugun 1100 kalorim kaldi :)

ben bu yöntemi ilk defa duydum hadi bakalım inşallah güzel sonuç alırsın )

gecmise bakmama gerek yok,bizim takimda ceza olayi her zaman var,zeburusun yaptigi sadece kalorisini belirlemek oldu
senin yaptigin sporun bana faydasi yok daha öncede söyledim,daha önceki sporlarina asla laf etmedim,etmemde,sporunu ister yaparsin ister yapmazsin,benim demek istedigim ceza aldinmi cekmen,
sana haksizlik ettigimi düsünmüyorunm,hafta ici zaman bulamiyorsan hafta sonu cezani cekebilirsin,sen ceza cekmek surda dursun, cevap verme zahmetinde bile bulunmadin
evet ben evdeyim,ev kadini olmak dünyanin en zor isidir,bunu senin daha iyi bilmen lazim,evet sana allah kolaylik versin demis olabilirim,bu hafta ici icin gecerli,sende bana kalkip 30 dk bile olmuyor diyemezsin,defalarca dedigim gibi bunu benim icin degil kendin icin yapmalsin, ,demek istedigimi gayet iyi anladin sen,kimse seni diskalifiye etmedi,ben ve diger arkadaslar diyet konusunda her türlü elestirilebilir,sen bunu kaldiramadin,gitmeyi tercih ettin,bu senin tercihin,yolun acik olsun

Son düzenleme:

afiyet oslun cnm,yediklerini miktariyla yazarsan daha anlasilir olur
ictigin su,yaptigin spor,ve yazdigin mesajlarida eklersen süper olur
bendemi denesem acaba
kalorisepetindenmi bakioyrsun kalorilere:44:

evet canım adet sancısı ....

bugun hata yaptım blkıde
sabah yemedım
öglen yemedım
aksam 1 dlım kek 1 kahve ıctım ama cnım bska bse ckmedı bde 1 ltre su ıctım hastayken su içemıorum mdem ıyıce agrıyor

günaydın hanımlarrrr:)

2 günlük menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam ama bugün pazartesi işler yoğun daha sonra yorumları yaparım

cumartesi

sabah
2 dilim kepek ekmeği
peynir
zeytin
domates

öğle
ciğer
salata

ara
kahve

ara
çay

akşam
2 dilim ekmek
peynir
çay

2 lt su
spor
150 mekik çekebildim arkadaşımdaydım spor aletlerim yoktu:)

pazar

sabah

2 dilim ekmek
peynir
3 sucuk
1 yumurta
çay

öğle
çeyrek ekmek köfte
ayran

akşam
1 tabak mercimek çorbası

2 lt su
yarım saat bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…