günaydın muhteşem takımım!!!!hepinizi tebrik ediyorum,birinciliği kaptırmamışız yine:)))
cuma günü burada bulunamadım ne yazıkki.bizim ailece yakalandığımız şey göz enfeksiyonu salgınıymış.benim gözlerde bayrak kırmızısı oldu,şişti,çapaklandı.boğaz burun iptal zaten.3 haftaya kadar iyileşirmiş ve tedavisi yokmuş...acayip bulaşıcı bişeymiş.o yüzden kendimizi tecrit ettik...şimdi eşime de bulaştı.rapor almazsa bütün çalışma arkadaşları vampir gibi gezer:)))
arkadaşlar nihai hedefime ulaşmamda asıl pay sizin ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.aradığım motivasyonu ben burada buldum.inşallah hepiniz hedefinize sağlıkla ulaşırsınız..resmi olarak aranızdan ayrılıyorum ancak fiilen ayrılabileceğimi pek sanmıyorum.yazdıklarınızı okumak bile günüme keyif katıyor ve o keyiften kendimi mahrum bırakmayı düşünmüyorum.arada sayfayı okuyanlar bölümünde ziyaretçi görürseniz kızçeyi uyuturken telefon aracılığıyla ne yapıyorsunuz diye okumaya çalışan nilaydır o:)))
hepinize mutlu bir hafta ve çok daha mutlu hayat diliyorum...sabrınız,anlayışınız ve desteğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum:))))
günaydın hanımlarrrr:)
2 günlük menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam ama bugün pazartesi işler yoğun daha sonra yorumları yaparım
cumartesi
sabah
2 dilim kepek ekmeği
peynir
zeytin
domates
öğle
ciğer
salata
ara
kahve
ara
çay
akşam
2 dilim ekmek
peynir
çay
2 lt su
spor
150 mekik çekebildim arkadaşımdaydım spor aletlerim yoktu:)
pazar
sabah
2 dilim ekmek
peynir
3 sucuk
1 yumurta
çay
öğle
çeyrek ekmek köfte
ayran
akşam
1 tabak mercimek çorbası
2 lt su
yarım saat bisiklet
dün yediklerimmi yazayim hemen
sabah
2 dl peynirli börek,cay
aksam
2 adet pirzola,1 dl ekmek,közlenmis domates ve sivri biber,salata,ayran
su
2,3 lt
spor
30 dk body workout,baska yapamadim,misafirlerim vardi,bunuda sabah kalktigimda yapmstim
mesaj sayip geliyorum hemencik
saydim 10 mus
hafta sonu gecmis ve kacamak yapmamissinben nasil ceza verecem simdi
saka saka cok güzel cnm,afiyet olsun,ne güzel yemissin:81:
günaydın muhteşem takımım!!!!hepinizi tebrik ediyorum,birinciliği kaptırmamışız yine:)))
cuma günü burada bulunamadım ne yazıkki.bizim ailece yakalandığımız şey göz enfeksiyonu salgınıymış.benim gözlerde bayrak kırmızısı oldu,şişti,çapaklandı.boğaz burun iptal zaten.3 haftaya kadar iyileşirmiş ve tedavisi yokmuş...acayip bulaşıcı bişeymiş.o yüzden kendimizi tecrit ettik...şimdi eşime de bulaştı.rapor almazsa bütün çalışma arkadaşları vampir gibi gezer:)))
arkadaşlar nihai hedefime ulaşmamda asıl pay sizin ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.aradığım motivasyonu ben burada buldum.inşallah hepiniz hedefinize sağlıkla ulaşırsınız..resmi olarak aranızdan ayrılıyorum ancak fiilen ayrılabileceğimi pek sanmıyorum.yazdıklarınızı okumak bile günüme keyif katıyor ve o keyiften kendimi mahrum bırakmayı düşünmüyorum.arada sayfayı okuyanlar bölümünde ziyaretçi görürseniz kızçeyi uyuturken telefon aracılığıyla ne yapıyorsunuz diye okumaya çalışan nilaydır o:)))
hepinize mutlu bir hafta ve çok daha mutlu hayat diliyorum...sabrınız,anlayışınız ve desteğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum:))))
Günydın hatunlar:))
hemen menümü paylaşayım;
çok saçma sapan bir gün ve menüyaptım
sabah 2 dilim kek 1 avuç çerez
öğle; 1 adet sucuklu kaşarlı tost
akşam; 2 adet galeta 2elma
1 bardak süt
su: 2 ltre
spor: 30 dk trambolin 20 dakika zumba 10 dakika ortaya karışık :))
toplamda kalori aşmamıştır ama çok dengesiz ve sağlıksız olduğunun farkındayım. Gece hiç uyumamıştım o yüzden birazda depresif ruh halie sahiptim saçmaladım. Ama bana iyi geldi.
2 günlük menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam ama bugün pazartesi işler yoğun daha sonra yorumları yaparım
cumartesi
sabah
2 dilim kepek ekmeği
peynir
zeytin
domates
öğle
ciğer
salata
ara
kahve
ara
çay
akşam
2 dilim ekmek
peynir
çay
2 lt su
spor
pazar
sabah
2 dilim ekmek
peynir
3 sucuk
1 yumurta
çay
öğle
çeyrek ekmek köfte
ayran
akşam
1 tabak mercimek çorbası
2 lt su
yarım saat bisiklet
sabah
2 dl peynirli börek,cay
aksam
su
2,3 lt
spor
30 dk body workout,baska yapamadim,misafirlerim vardi,bunuda sabah kalktigimda yapmstim
saydim 10 mus
ben kahvalti hazirlamaya kactim kizlar,sonra gelirim
pek besleyici bisey yememissin ama 2 dilim keki sporla yakmıssın zatenGünydın hatunlar:))
hemen menümü paylaşayım;
çok saçma sapan bir gün ve menüyaptım
sabah 2 dilim kek 1 avuç çerez
öğle; 1 adet sucuklu kaşarlı tost
akşam; 2 adet galeta 2elma
1 bardak süt
su: 2 ltre
spor: 30 dk trambolin 20 dakika zumba 10 dakika ortaya karışık :))
toplamda kalori aşmamıştır ama çok dengesiz ve sağlıksız olduğunun farkındayım. Gece hiç uyumamıştım o yüzden birazda depresif ruh halie sahiptim saçmaladım. Ama bana iyi geldi.
Kendime bir yol haritası çizdim yok kuşandiyeti yok isveç diyeti ile uğraşmak istemiyorum. çünkü gerçekten çok kilo verenlere bakıyorum hep dengeli beslenme sonucunda zamana yayarak vermişler. Eski diyet listelerime devam edeceğim. Gün içinde listelerimden bir kısmını paylaşacağım burada. O dönemde çokta dikkat etmememe rağmen bayağı yağdan vermiştim. şimdi dahadikkatli olursam üzerinede spor eklersem biraz yavaş olacak ama daha sağlıklı kilo kaybederim. Mucize diyet listelerine inanmıyorm. Geçtiğimiz dönemde oldukça az şey yedim ara öğünlri atladım ama metabolizmamı yavaşlattı giderek kilo vermem yavaşladı. Metabolizmamı yavaşlattığımı düşünüyorum o yüzden bir listenin gerekliliğine inandım. Daha önce şahsıma verilmiş listenin en uygun olabileceğini düşünüyorum. Zaten onun içerisindede var 3 günlük şok diyetler. Neyse geçmişi okuyup çıkmalıyım kızımla ilgilenmeliyim. Uyuduğunda görüşürüz.
ya ben tatlıyı çok severim diyete başladığımdan beri tatlı yemediğime inanamıyorum tatlı isteğini gideren bişey biliyormusuz.. ya keske kalorisiz çikolata olsaydıı
Ben takima alinirken bana soylenen kurallarda ceza olayi yoktu, aldigin kalori kadarlik ceza ben takimdayken zeburus tarafindan oylamaya sunuldu, gecmise bakilabilir.. Kaldiki evdeyken ceza cekmiyorsun diyerek haksizlik etmis olursun, okuldan once burada gayet aktiftim spor konusunda da.. Bir de evde olupta kendini disaridakilerden yogun zannetmek biraz gulunc oluyor ki benim gunluk tempomu anlattigimda sen de allah kokaylik versin diyerek halime acimistin, bu yalnizca zaman meselesi olmaktan cikiyor,gun sonundaki yorgunluk agir basiyor.. Herneyse bu saatten sonra eskisi gibi olmaz zaten , benim icin buranin tadi kacti artik.. Keske boyle olmasaydi, ben burada gayet iyi motive olarak kilo verdim, ama tadinda birakalim madem...
Hepinize tesekkur ediyorum arkadaslar, bundan sonra yola tek devam edicem, herkese basarilar kilo vermede.. Musaadenizle takimdan ayriliyorum.. Tanistigimiza memnun oldum, iyi hafiflemeler:)
SABAH:misirgevregi
Ara:meyve
OGLE:bi simit
AKSAM:eti form
Ben kalori hesabi yapmaya calisiyorum.hesapladm bugun 854 kalori almisim gunde 1000 kalori az almaya caliscam gunluk kalori miktarimdan .bu yontemle haftada iki kilo veriliyomus .bugun 1100 kalorim kaldi :)
cumartesi
sabah
2 dilim kepek ekmeği
peynir
zeytin
domates
öğle
ciğer
salata
ara
kahve
ara
çay
akşam
2 dilim ekmek
peynir
çay
2 lt su
spor
pazar
sabah
2 dilim ekmek
peynir
3 sucuk
1 yumurta
çay
öğle
çeyrek ekmek köfte
ayran
akşam
1 tabak mercimek çorbası
2 lt su
yarım saat bisiklet
sabah
2 dl peynirli börek,cay
aksam
su
2,3 lt
spor
saydim 10 mus
ben de menümü paylaşayım hemen
sabah 2 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek
ara yok
öğlen yok
ara 1 çay bardağı süt
akşam 2 dilim ekmek 1 kase çorba
spor 2 saat yürüyüş 100 mekik
mesaj 13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?