Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın muhteşem takımım!!!!hepinizi tebrik ediyorum,birinciliği kaptırmamışız yine:)))

cuma günü burada bulunamadım ne yazıkki.bizim ailece yakalandığımız şey göz enfeksiyonu salgınıymış.benim gözlerde bayrak kırmızısı oldu,şişti,çapaklandı.boğaz burun iptal zaten.3 haftaya kadar iyileşirmiş ve tedavisi yokmuş...acayip bulaşıcı bişeymiş.o yüzden kendimizi tecrit ettik...şimdi eşime de bulaştı.rapor almazsa bütün çalışma arkadaşları vampir gibi gezer:)))

arkadaşlar nihai hedefime ulaşmamda asıl pay sizin ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.aradığım motivasyonu ben burada buldum.inşallah hepiniz hedefinize sağlıkla ulaşırsınız..resmi olarak aranızdan ayrılıyorum ancak fiilen ayrılabileceğimi pek sanmıyorum.yazdıklarınızı okumak bile günüme keyif katıyor ve o keyiften kendimi mahrum bırakmayı düşünmüyorum.arada sayfayı okuyanlar bölümünde ziyaretçi görürseniz kızçeyi uyuturken telefon aracılığıyla ne yapıyorsunuz diye okumaya çalışan nilaydır o:)))

hepinize mutlu bir hafta ve çok daha mutlu hayat diliyorum...sabrınız,anlayışınız ve desteğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum:))))

cok gecmisolsun cnm,bir an önce sagliginiza kavusun ailece
her kacamak yaptiginda ugra buraya,kacamak yapmadanda ugra,ara sira bi slmi esirgeme bizden,darisi tüm arkadaslarimizin basina,bizde senin gibi basariyla nmezun oluruz insallah

dün yediklerimmi yazayim hemen
sabah
2 dl peynirli börek,cay
aksam
2 adet pirzola,1 dl ekmek,közlenmis domates ve sivri biber,salata,ayran
su
2,3 lt
spor
30 dk body workout,baska yapamadim,misafirlerim vardi,bunuda sabah kalktigimda yapmstim
mesaj sayip geliyorum hemencik
saydim 10 mus

Son düzenleme:

hafta sonu gecmis ve kacamak yapmamissinben nasil ceza verecem simdi

saka saka cok güzel cnm,afiyet olsun,ne güzel yemissin:81:

çok güzel olmuş menü spor da tamamlamış tebrikler

Günydın hatunlar:))

hemen menümü paylaşayım;

çok saçma sapan bir gün ve menüyaptım

sabah 2 dilim kek 1 avuç çerez
öğle; 1 adet sucuklu kaşarlı tost
akşam; 2 adet galeta 2elma
1 bardak süt
su: 2 ltre
spor: 30 dk trambolin 20 dakika zumba 10 dakika ortaya karışık :))

toplamda kalori aşmamıştır ama çok dengesiz ve sağlıksız olduğunun farkındayım. Gece hiç uyumamıştım o yüzden birazda depresif ruh halie sahiptim saçmaladım. Ama bana iyi geldi.

öncelikle tüm ailene geçmişler olsun canım vee seni tebrik ediyorum hedefine ulaştığın için darısı başımıza artık
herzaman bekleriz arada fırsat buldukça sohbetlerimize de bekleriz öpüyorum çok bundan sonraki hayatında da tüm güzellikler seninle olsun

evet gerçekten de biraz sağlıksız bir beslenme olmuş ama sporun iyi dengelemiş durumu mideni bozmadığı sürece arada sırada bu tarz menüler olabilir bence

Kendime bir yol haritası çizdim yok kuşandiyeti yok isveç diyeti ile uğraşmak istemiyorum. çünkü gerçekten çok kilo verenlere bakıyorum hep dengeli beslenme sonucunda zamana yayarak vermişler. Eski diyet listelerime devam edeceğim. Gün içinde listelerimden bir kısmını paylaşacağım burada. O dönemde çokta dikkat etmememe rağmen bayağı yağdan vermiştim. şimdi dahadikkatli olursam üzerinede spor eklersem biraz yavaş olacak ama daha sağlıklı kilo kaybederim. Mucize diyet listelerine inanmıyorm. Geçtiğimiz dönemde oldukça az şey yedim ara öğünlri atladım ama metabolizmamı yavaşlattı giderek kilo vermem yavaşladı. Metabolizmamı yavaşlattığımı düşünüyorum o yüzden bir listenin gerekliliğine inandım. Daha önce şahsıma verilmiş listenin en uygun olabileceğini düşünüyorum. Zaten onun içerisindede var 3 günlük şok diyetler. Neyse geçmişi okuyup çıkmalıyım kızımla ilgilenmeliyim. Uyuduğunda görüşürüz.

menüler güzel olmuş arkadasındayken bile sporunu yapıyosn ne güzel devam et böyle )

menü gayet güzel olmuş

pek besleyici bisey yememissin ama 2 dilim keki sporla yakmıssın zaten

bence güzel bir tercih yapmıssın en sağlıklısı dengeli, düzenli beslenme..

ya ben tatlıyı çok severim diyete başladığımdan beri tatlı yemediğime inanamıyorum tatlı isteğini gideren bişey biliyormusuz.. ya keske kalorisiz çikolata olsaydıı

CANIM CİNNEMA DİYE BİR BİTKİ, TARÇIN VE CHROMİUM DİYE Bİ ÜRÜN VAR GNC NİN BUNLARIN 3 ÜDE GERÇEKTEN TATLI İSTEĞİNİ GİDERİYOR.

CANIM İÇİMİZDEN BİRİNE YADA BİRKAÇINI KIZARAK BURAYI BIRAKMAMALISIN. BURASININ SENİ İYİ MOTİVE ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORSAN BENCE DEVAM ETMELİSİN. ÇÜNKÜ BU SENİN BEDENİN İÇİN GEREKLİ. EN AZINDAN BAŞKA BİR TAKIMDA DEVAM ETMELİSİN AMA BURAYI BIRAKIRSAN EN BÜYÜK HAKSIZLIĞI KENDİNE YAPMIŞ OLURSUN

canım belli bir zaman sonra düşük kaloriye vücut alışıyor metabolizman yavaşlıyor. ayrıca dengesiz beslenerek kaslarını eritirsin buda kilonu korumanı engeller.

kaçamaksız güzel bir haftasunu menüsü :)) tebrikler.

börekdışında gayet güzel ama zaten öğlen birşey yememişsin.

ben de menümü paylaşayım hemen
sabah 2 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek

ara yok

öğlen yok

ara 1 çay bardağı süt

akşam 2 dilim ekmek 1 kase çorba

spor 2 saat yürüyüş 100 mekik

mesaj 13

Son düzenleme:

canım seni gerçekten yürekten tebrikediyorum. imrenilesi bir durum. inşallah kilonı ömür boyu muhafaze edersin. esas sen bizi kendinden mahrum bırakma çünkü senin yorumlarına gerçekten ihtiyacmız var bilgine güveniyorum.bu arada hepinize geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…