kızlar ben bugun başladım sabah 1 saat yurudum ama birazdan dışarı çıkcam umarım bozmam kalori hesabı yapıyorum ona göre yapcam
kızlar cuma günkü menüm;
sabah 1 dilim kepekli ekmek bol eşillik az peynir
öğle; 2 kase çorba 1 dilim ekmek
akşam;4-5 etli lahana dolması peynir 1 dilim ekmek
su :2 ltre
cts menüsü;
öğle; 1 kaşık patlıcan salatası 2kaşık brokoli salatası 2 kaşık lahana salatası 1kaşık bulgurlu köfte yarım börek ama küçüktü
akşam; 1 kase çorba 3 kaşık bamyayarım dilim ekmek
2porsiyon meyve1dilim kek biraz çerez 2 yemek kaşığı kadar
su: 2 ltre
spor her iki gündede yok ama çoook yorgun ve bitkin hissediyorum
su
yok cnm ya yarin basliyorum,dün misafirlikteydik,bu günde kayinvalidemler gelmisti kahvaltiya yani baslayamadim
yarin basliyorum ama
hemen dünkü menümüde yazayimda,gecmisi okuyim
sabah
2 dl ispanakli,peynirli börek
cay
ögle yok,
aksam
1 dl börek,1 lahmacun,salata,ayran
su
3 lt
spor cok gec geldik,yinede sporumu yaptim
1 saat callen
sabahta 30 dk body workout yapmistim
mesaj saymadim,zaten yok dün
ya ben tatlıyı çok severim diyete başladığımdan beri tatlı yemediğime inanamıyorum tatlı isteğini gideren bişey biliyormusuz.. ya keske kalorisiz çikolata olsaydıı
günaydın hanımlarrrr:)
2 günlük menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam ama bugün pazartesi işler yoğun daha sonra yorumları yaparım
cumartesi
sabah
2 dilim kepek ekmeği
peynir
zeytin
domates
öğle
ciğer
salata
ara
kahve
ara
çay
akşam
2 dilim ekmek
peynir
çay
2 lt su
spor
150 mekik çekebildim arkadaşımdaydım spor aletlerim yoktu:)
pazar
sabah
2 dilim ekmek
peynir
3 sucuk
1 yumurta
çay
öğle
çeyrek ekmek köfte
ayran
akşam
1 tabak mercimek çorbası
2 lt su
yarım saat bisiklet
dün yediklerimmi yazayim hemen
sabah
2 dl peynirli börek,cay
aksam
2 adet pirzola,1 dl ekmek,közlenmis domates ve sivri biber,salata,ayran
su
2,3 lt
spor
30 dk body workout,baska yapamadim,misafirlerim vardi,bunuda sabah kalktigimda yapmstim
mesaj sayip geliyorum hemencik
saydim 10 mus
Günydın hatunlar:))
hemen menümü paylaşayım;
çok saçma sapan bir gün ve menüyaptım
sabah 2 dilim kek 1 avuç çerez
öğle; 1 adet sucuklu kaşarlı tost
akşam; 2 adet galeta 2elma
1 bardak süt
spor: 30 dk trambolin 20 dakika zumba 10 dakika ortaya karışık :))
toplamda kalori aşmamıştır ama çok dengesiz ve sağlıksız olduğunun farkındayım. Gece hiç uyumamıştım o yüzden birazda depresif ruh halie sahiptim saçmaladım. Ama bana iyi geldi.
Kendime bir yol haritası çizdim yok kuşandiyeti yok isveç diyeti ile uğraşmak istemiyorum. çünkü gerçekten çok kilo verenlere bakıyorum hep dengeli beslenme sonucunda zamana yayarak vermişler. Eski diyet listelerime devam edeceğim. Gün içinde listelerimden bir kısmını paylaşacağım burada. O dönemde çokta dikkat etmememe rağmen bayağı yağdan vermiştim. şimdi dahadikkatli olursam üzerinede spor eklersem biraz yavaş olacak ama daha sağlıklı kilo kaybederim. Mucize diyet listelerine inanmıyorm. Geçtiğimiz dönemde oldukça az şey yedim ara öğünlri atladım ama metabolizmamı yavaşlattı giderek kilo vermem yavaşladı. Metabolizmamı yavaşlattığımı düşünüyorum o yüzden bir listenin gerekliliğine inandım. Daha önce şahsıma verilmiş listenin en uygun olabileceğini düşünüyorum. Zaten onun içerisindede var 3 günlük şok diyetler. Neyse geçmişi okuyup çıkmalıyım kızımla ilgilenmeliyim. Uyuduğunda görüşürüz.
fıstık menün öğlen de yeseymişsin çok iyi olacakmış ama spor çok güzel olmuş:) hafta sonu insan saati kaçırıyor öğünler de kaçıyor fakat doktorlar düzenli yemek gerektiğini söylüyorlarben de menümü paylaşayım hemen
sabah 2 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek
ara yok
öğlen yok
ara 1 çay bardağı süt
akşam 2 dilim ekmek 1 kase çorba
spor 2 saat yürüyüş 100 mekik
mesaj 13
seninle aynı fikirdeyim çok iyi düşünmüşsün ben de ne zaman uzun vadede yapsam daha sağlıklı kilo veriyorum:))Kendime bir yol haritası çizdim yok kuşandiyeti yok isveç diyeti ile uğraşmak istemiyorum. çünkü gerçekten çok kilo verenlere bakıyorum hep dengeli beslenme sonucunda zamana yayarak vermişler. Eski diyet listelerime devam edeceğim. Gün içinde listelerimden bir kısmını paylaşacağım burada. O dönemde çokta dikkat etmememe rağmen bayağı yağdan vermiştim. şimdi dahadikkatli olursam üzerinede spor eklersem biraz yavaş olacak ama daha sağlıklı kilo kaybederim. Mucize diyet listelerine inanmıyorm. Geçtiğimiz dönemde oldukça az şey yedim ara öğünlri atladım ama metabolizmamı yavaşlattı giderek kilo vermem yavaşladı. Metabolizmamı yavaşlattığımı düşünüyorum o yüzden bir listenin gerekliliğine inandım. Daha önce şahsıma verilmiş listenin en uygun olabileceğini düşünüyorum. Zaten onun içerisindede var 3 günlük şok diyetler. Neyse geçmişi okuyup çıkmalıyım kızımla ilgilenmeliyim. Uyuduğunda görüşürüz.
arada olur öyle neyseki sen benim gibi depresif olunca hamurlara saldırmamışsın:)Günydın hatunlar:))
hemen menümü paylaşayım;
çok saçma sapan bir gün ve menüyaptım
sabah 2 dilim kek 1 avuç çerez
öğle; 1 adet sucuklu kaşarlı tost
akşam; 2 adet galeta 2elma
1 bardak süt
spor: 30 dk trambolin 20 dakika zumba 10 dakika ortaya karışık :))
toplamda kalori aşmamıştır ama çok dengesiz ve sağlıksız olduğunun farkındayım. Gece hiç uyumamıştım o yüzden birazda depresif ruh halie sahiptim saçmaladım. Ama bana iyi geldi.
gündüzler yenmemiş yinedün yediklerimmi yazayim hemen
sabah
2 dl peynirli börek,cay
aksam
2 adet pirzola,1 dl ekmek,közlenmis domates ve sivri biber,salata,ayran
su
2,3 lt
spor
30 dk body workout,baska yapamadim,misafirlerim vardi,bunuda sabah kalktigimda yapmstim
mesaj sayip geliyorum hemencik
saydim 10 mus
canım tekrardan geçmiş olsun, seni tebrik ediyorum takımımızın örnek kişisi oldun, iyileşir iyileşmez tekrar gel bizi unutma, karneni de gördüm hayırlı olsungünaydın muhteşem takımım!!!!hepinizi tebrik ediyorum,birinciliği kaptırmamışız yine:)))
cuma günü burada bulunamadım ne yazıkki.bizim ailece yakalandığımız şey göz enfeksiyonu salgınıymış.benim gözlerde bayrak kırmızısı oldu,şişti,çapaklandı.boğaz burun iptal zaten.3 haftaya kadar iyileşirmiş ve tedavisi yokmuş...acayip bulaşıcı bişeymiş.o yüzden kendimizi tecrit ettik...şimdi eşime de bulaştı.rapor almazsa bütün çalışma arkadaşları vampir gibi gezer:)))
arkadaşlar nihai hedefime ulaşmamda asıl pay sizin ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.aradığım motivasyonu ben burada buldum.inşallah hepiniz hedefinize sağlıkla ulaşırsınız..resmi olarak aranızdan ayrılıyorum ancak fiilen ayrılabileceğimi pek sanmıyorum.yazdıklarınızı okumak bile günüme keyif katıyor ve o keyiften kendimi mahrum bırakmayı düşünmüyorum.arada sayfayı okuyanlar bölümünde ziyaretçi görürseniz kızçeyi uyuturken telefon aracılığıyla ne yapıyorsunuz diye okumaya çalışan nilaydır o:)))
hepinize mutlu bir hafta ve çok daha mutlu hayat diliyorum...sabrınız,anlayışınız ve desteğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum:))))
aferin kaçamak yapmamışsın:)))günaydın hanımlarrrr:)
2 günlük menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam ama bugün pazartesi işler yoğun daha sonra yorumları yaparım
cumartesi
sabah
2 dilim kepek ekmeği
peynir
zeytin
domates
öğle
ciğer
salata
ara
kahve
ara
çay
akşam
2 dilim ekmek
peynir
çay
2 lt su
spor
150 mekik çekebildim arkadaşımdaydım spor aletlerim yoktu:)
pazar
sabah
2 dilim ekmek
peynir
3 sucuk
1 yumurta
çay
öğle
çeyrek ekmek köfte
ayran
akşam
1 tabak mercimek çorbası
2 lt su
yarım saat bisiklet
evet canım hata yapmışsın bence de aç bırakmışsın kendini ama hastalığına sayalımbugun hata yaptım blkıde
sabah yemedım
öglen yemedım
aksam 1 dlım kek 1 kahve ıctım ama cnım bska bse ckmedı bde 1 ltre su ıctım hastayken su içemıorum mdem ıyıce agrıyor
öncelikle hoşgeldin canım, menün çok az bence haftada iki kilo vermek istiyorsan daha sağlıklı beslenip daha fazla spor yapmalısın fıstık, diğer yöntemde bir süre sonra vücut kasıyo hiç veremiyorsunSABAH:misirgevregi
Ara:meyve
OGLE:bi simit
AKSAM:eti form
Ben kalori hesabi yapmaya calisiyorum.hesapladm bugun 854 kalori almisim gunde 1000 kalori az almaya caliscam gunluk kalori miktarimdan .bu yontemle haftada iki kilo veriliyomus .bugun 1100 kalorim kaldi :)
hoşgelddddddddinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tekrar:)))Hosbulduk o zaman :)
mavi yeşilin çikolatası var arada ondan yiyodum ben bi ara, bi bak istersenya ben tatlıyı çok severim diyete başladığımdan beri tatlı yemediğime inanamıyorum tatlı isteğini gideren bişey biliyormusuz.. ya keske kalorisiz çikolata olsaydıı
oh oh oh hamurlar lüpletilmişhemen dünkü menümüde yazayimda,gecmisi okuyim
sabah
2 dl ispanakli,peynirli börek
cay
ögle yok,
aksam
1 dl börek,1 lahmacun,salata,ayran
su
3 lt
spor cok gec geldik,yinede sporumu yaptim
1 saat callen
sabahta 30 dk body workout yapmistim
mesaj saymadim,zaten yok dün
hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar, pegasuscum seni de tebrik ederim, hepimize hayırlı olsun İnşallaharkadaslar herkesin bildigi gibi kaptanimiz zeburus basariyla mezun oldu
gecen hafta yeni kaptan ben,yardimcida topraks demistim,ve itirazi veya aday olanlar yazsin demistim,kimseden itiraz gelmedigi icin bu bilgiyi paylasim alanina bildirdim ve artik yeni kaptan benim,yardimcida topraksdir,hayirli olsun
menüler güzel bence canım, bahar çarpmış olabilir ya da kızın rahatsızdı o yormuştur seni hafta içi yaparsın sporunukızlar cuma günkü menüm;
öğle; 2 kase çorba 1 dilim ekmek
akşam;4-5 etli lahana dolması peynir 1 dilim ekmek
su :2 ltre
cts menüsü;
öğle; 1 kaşık patlıcan salatası 2kaşık brokoli salatası 2 kaşık lahana salatası 1kaşık bulgurlu köfte yarım börek ama küçüktü
akşam; 1 kase çorba 3 kaşık bamyayarım dilim ekmek
2porsiyon meyve1dilim kek biraz çerez 2 yemek kaşığı kadar
spor her iki gündede yok ama çoook yorgun ve bitkin hissediyorum
su
hadi hayırlısı bakalım, yürüyüş güzeldir burada daha başka sporlarla da tanışıp hevesleneceksin:)kızlar ben bugun başladım sabah 1 saat yurudum ama birazdan dışarı çıkcam umarım bozmam kalori hesabı yapıyorum ona göre yapcam
Aman Allahım o neydi öylehttp://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet-2.html
kızlar lütfen bu topiğe bakarmısınız.
çok güzel bir menü olmuş bir spor eksik o da olsaymış süper olurmuş fıstıkgünaydın.. menümü yazayım hemen
sabah 1 yumurta 2 tatlı kaşığı lor 6 zeytin 2 dilim ekmek
ara yok
öğlen 4 kaşık yeşil mercimek 2 kaşık bulgur pilavı
ara 1 çay bardağı süt
akşam 2 dilim ekmek 2 domates ince küçük bir dilim peynir
spor yapamadım
su 2 lt
mesaj 13
çok hoşsuncanım ağrıların için iğne vurdursana.ben dayanamayınca arvelesin iğnesini vurdururum.ona mutluluk iğnesi adını takmıştım
gayet başarılı menü su da çok iyi olmuş koşturmanı spora sayalım o zaman:)))kızlar günaydınnn.dünklü menümü yazayım;
sabah;1 dilim ekepek ekmeği,domates,salatalık,peynir
ara;yok
öğle;2 haşlanmış yumurta ile salata
ara;yok
akşam;4 köfte,salata
hafta sonu spor yapamıyorum ama çok fazla koşuşturuyorum
su 3 litre olmuştur.
canım çok geçmiş olsun iyice dinlen bakalım fakat beslenmene de dikkat etmen gerekya ben agrıdan uyuamadm btun gece
dunkı menum sabah 2 kahve bı kactana patates czartması ama 3 lokmayı gcmemıstr
aksam ıkı pksımet ekmegı 2 kahve
1 ltre su hastayken ıyıce su ıcemıorum
bu arada gnaydınlarrrrr
eveeeeeeetttttttt gidicek o yağlarrrrrrbu sefer bırakmıcam kararlıyım takım halinde olması daha da iyi oluyo gitcek fazlalıklarr
kilo konusunda sabırsız olmamalısın canım, yavaş verip kalıcı vermek en güzeliinşallah..ben çok sabırsız olduğumdan çok çabuk istediğim kiloya gelmek istiyorum tabi öyle olmayınca canım sıkılıyodu bırakıyodum diyet yapmayı ama bu sefr bırakmıcam takımla daha iyi motivasyon oluyo :)))
ben hiç güncelleyemiyorum o yüzden her seferinde baştan yapıyorum:44:kilo çizelgesi nasıl güncelleniyo arkadaşlar bilgi verirseniiz sevinirim
bravobu arada su yazmayı unutmuşum 10 bardak
afiyet olsun menün güzel spor da güzelmerhaba bugun misafirler vardı fazla uğrayamadım menümü yazayım
sabah; 2 yumurta 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 küçük elma
öğlen yok
akşam 1 dilim ekmek 1 kase çorba
spor 30 dk yürüyüş (yürüyüşü çok sevdiğim için hergün çıkıyorum:)) ) + 100 mekik
kaçamak hakkımı 2 tatlı kaşığı tahin helvası ile kullandım :))
mesaj 8
kolay gelsin tatlım:))kızlar bu arada bugün kuşan diyetine başladım.bakalım cumaya kadar tartıda nasıl değişmeler olacak
sabah kahvaltısını atlamamaya çalış fıstıkım, menün güzel eksi çıkmana da çok sevindimkızlar dün yediklerim
sabah;yok
öğle;6 kaşık taze fasülye yemeği
ara;1 küçük bardak süt
akşam;1 kase çorba,1 dilim ekmek
ara;kaçamak hakkımdan dolayı küçük bir kase kurutulmuş meyve yedim. o kadar pişman oldum ki sabah tartıda artı çıkarım diye düşünüyordum 100 eksi çıktım
menün güzel canım beğendim, spor da olsaymış çok güzel olacakmış:)Gunaydin hanimlar
Birinci olmusuz yine hepinizi tebrik ediyorum, zeburuscum ozellikle seni.. Azmin ornek alinasi, cok iyi bir basari ornegisin:)
Dunku menume gelince
Sabah
1 yumurta
Azicik peynir
Azicik kahvaltilik sos
Oglen
Bir parca palamu
Azicik enginar
1 kase corba
Aksam
1 tabak kapuska
Minik bir parca tavuk
2 kasik bulgur pilavi
Su
2 lt
Spor
Yok malesef
Mesaj 7-8
evet oluyor canısı benim gibi bilgisayarsızlar gelemiyorhafta sonu menü paylaşımı olmuyor mu ?
güzeeeeeeeeellllll :)) hafta sonu ödülü de güzel:))) sabah çorbasına ben de alıştım bu ara iyi oluyorkizlar persembe günü ayran diyeti yapmistim yine yazmayi unutmusum
dün yediklerim
sabah
1 kase corba,1 dl ekmek
ögle yok
ara
yarim cay bardagi beyaz leblebi
aksam
2 lahmacun,ayra,yesllik
bide sey yaptim ama serbestti
bi kac tane kaymakli bisküviyi caya batirip yedim
su
3 lt
spor
40 dk yürüyüs
30 dk zumba
kızlar geç oldu ama tebrikler ben hariç herkesi alkışlıyorumCuma Zayıflama Yarışmaları 299. Etap Sonuçları
(1 Mart-8 Mart)
Takım Dereceleri
1)4. Takım (%1,04)
2) 8. Takım (%0.90)
3.)5. Takım (%0.89)
Bireysel Dereceler
1)zeburus (%3.81) 4. Takım
2) psikologg(%3.74) 8. Takım
3) venüskadını(%3.08) 13. Takım
sonuclar hazirlanmis,tebrikler kizlar ve zeburus
sen iyileşmene bak tatlım, tabi ben cevap yazana kadar senin ağrılar hafiiflemiştirdün btun gun yattım kızlar hala halım yok sankı savsa grmısım of ya dgru dzgun bsey yapamadm
günaydınlar....
sabah 3 tane peksımet yedım dun öglen gbydı
aksamda crba ıctım ve 1 salata yedım ama su ıcemedm 4 bardak anca canım acyodu bde su olaynı yapamadım
zaten dun lsteyı bıle benım yuzumden sız yaptınız k.bkmayın ltfen:2:
bende başlayım diye düşünüyodum ama okuyunca farkettim kalp rahatsızlığı olanlar yapmasın diye yazıyo benimde kalp rahatsızlığım var o yüzden yapamıcam o diyeti
sanada mutlu haftasonlari cnm,1 gün kacamak yapabiliriz,izin verdim takima ve kendime
lahmacun yiycem ben
slm kizlar
daha sonuc listesi hazirlanmadi fakat söyle bir baktim
bu hafta yine birinciyiz
vee zeburus ta bireyselde birinci
tebrik ediyorum zeburuscugum
ve bütün kizlar hepinizi
hafta sonu 1 gün istediginiz kacamagi yapin ceza yok
haftaya ayni tempoda devam lütfen
kolay gelsin tatlımkızlar ben çıkıyorum ev işlerini yapmam lazım.akşama yemeğe davetliymişiz.akşam uğrarım ama biraz geç girerim.
kesinlikle katılıyorum en güzeli yavaş yavaş vermek ama bazen insan sabırsızlanıyo:) ben yine de yavaş vermeyi tercih ediyorum yoksa açlığa çok dayanıksızımcanım bence çok güzel olmuş
öğle yemeklerin nereye gitti.hafta sonu hiç öğle yemeği yememisin.sanırım o böreklerde misafirler yüzündendir
olsun canım arada böyle durumlarda olmalı.sonuç olarak hepimiz insanız her zaman hari harfine uyamayız.bugüz az yersin açığı kapatırsın
canım bence o kadar da fazla kilon yok.ben geçen sene diyetisyene gitmiştim 1500 kalorilik diyet verdi 6 öğün yemek yiyordum ve hiç aç kalmıyordum.hep yağdan yakıyordum öyle yapabilirsin.hem senin küçük çocuğun var az yersen güçsüz olursun ve onunla ilgilenemzsin.haftada 1 kilo ver ama ver o kiloyu.bence şok diyetlerde yapma ben o zıkkımları yaptım sonra geri aldım kilolarımı.gene de sen bilirsin.
afferin sana:)) ben hala arada kaçırıyorum geçen hafta özellikle çikolata yedim :26:canım bozmak yok.bi kere başladın mı hedefine ulaşana kadar devam edeceksin.tamam arada kaçamaklar olabilir ama bırakmak yok
bence o kadar da önemli bir kaçamak değil.kolayca telafi edebilirsin
şekerim bugünden itibaren sende kuşancı oldun.hadi hayırlısı
börek yemişsin ama sende kolayca telafi edebilirsim.öğlen yememişsin o yüzden akşamkilerde pek sorun yaratmaz
ya benimde acayip tatlı hastalığım vardı tatlı yemeden duramıyordum.geçen hafta incirle hallaettim tatlı isteğimi ama tatlı yemedim.hala inanamıyorum.bu hafta incirde yemedim
menün güzel canım bu arada ben de önceden kepek yiyordum fakat uzmanlar tam buğday ekmeğinin daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar bi bak istersenselan kızlar hepinize mutlu haftalar diliyorum.dünkü menüm
sabah;1 dilim kepek ekmeği,peynir,domates,salatalık
ara;yok
öğle;1 simit,1 ayran
ara;yok
akşam;2 tane tavuk butu,2 fırında patates
hafta sonu sebebiyle spor yapamadım ama çok fazla koşuşturuyorum
zeynepcim merhaba , takım kaptanımız pegasus eğer takımda boşuk varsa sana kurallarımızı bildirecektir. Menün az olmuş bu arada öğün atlamamaya çalışsan iyi olur:)bende menümü yazayım
sabah küçük bir kase çorba ekmeksiz
arkasından bir saatten fazla spor yaptım
ara : bir fincan kahve bir bardak sıcak su
öglen yok
ara; yok
akşama 3 kasık yagsız makarna bol satata
bir barkak yagsız süt
kizlar zeynebi ben cagirmistim takima,malum bu hafta 2 kisi ayrildi,zeburusta mezun oldumerhaba bende aranıza katılmak istiyorum çok azimliyim ve cok hırslıyım adım zeynep canan size uyum saglıcamdan emin olabilirsiniz :) bir haftadır evde plates yapıyorum ve bugün spora başladım cumada diyetisyende randevum var kızlar sizlerleyim inşallah bundan sonra :) boyum 1.55 kilom 78 :S ama gidicek
kizlar zeynebi ben cagirmistim takima,malum bu hafta 2 kisi ayrildi,zeburusta mezun oldu
hosgeldin zeynep,sana takim kurallarini yazayim,eger kabul edersen tanisalim,lütfen kurallari iyice oku ki uygulamada sorun yasamayalim
2 hafta deneme süren var,bu iki hafta icerisinde elinden geldigi kadar katilimda bulunmalisin,ne kadar cok katilim,o kadar cabuk takima alinirsin,bu durumda en erken diger cuma listeye alinabilirsin
günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var
her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne spor yaptin,kac dakika hepsini yazmalisin,diger arkadaslarin menülerine yorum yapip,kendine göre yanlis veya dogrulari soöyleyebilirsin
diyelimki bu gün yediklerinin yanida canin cok cikolata cekti,dayanamdin yedin,veya bir hamburge yiyeyim dedin,bu yedigin yiyecegin kalorisi kadar spor cezasi aliyorsun,ve cezalari uygulamak mecburidir,1 hafta icerisinde cezalarin bitmeli,2. hafta hala cezadan haber olmadiysa haftalik listede olmuyorsun
baska yerlerde görüp,takim adina faydali olacagina inandigin bilgileri paylasabilirsin
saglikli kilo vermeler
mesajları tek tek okuyorum ne güzel kilolar verilmiş :) bir hafta sonra bende bir kaç kilo vermiş olarak sevincimi sizlerle paylaşıcam :) hepinize iyi haftalar dilerim
hoşgeldın cnm ıns ıı kılolar verırsın
kurallarınıza harfiyen uyacagdan enim olabilirsiniz
teşekkür ederim bu arada inşallah her sey istedigiz gibi olucak
daha acemiyim ama uyum saglıcamdan eminim
bugunki menumu yazmıstım akşam tekrardan girerim bu arada tatlıyı hiç sevmem ve de yemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?