Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar
kusura bakmayın işe daha yeni geldim, bir müşteriye uğramam gerekti, menülerimi yazayım

cuma

sabah
bir bardak hazır çorba

öğlen
1 simit
1 ayran

ara
1 intense

akşam
döner porisyon
ayran

spor
sabah kalktığımda 50 dk spor( 25 dk trambolin+20 dk bisiklet+5 dk twister) 110 mekik
su 1,5-2 arası

cumartesi

sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 yeşil zeytin
2-3 parça kaşar
kapanış olarak 1 lokma ekmeğe şokella
çay

öğlen yok

öğleden sonra
3 galeta
b.peynir
5 yeşil zeytin
çay

akşam
çok az makarna
2 parça tavuk göğüs
kereviz salatası

spor yapmadım temizlik yaptım
su 1.5-2 lt tam sayamadım hafta sonu ama bu kadardır daha az olmaz fazlası olabilir.

pazar

sabah
5 dilim sucuk
1 dilim tam buğday
2 parça dil peyniri
4 yeşil zeytin
3 parça kaşar
çok küçük bir parça da b.peynir
çay

öğlen
1 kase nesfit
süt

öğleden sonra
1,5 dilim ekmek
1,5 köfte
aslında bir yarım ekmek köfteyi 3 kişi bölüştük toktum sadece kokunca bir parça bölüp aldım:))
ayran

akşam
1 tabak mercimek çokba
içine az kıtır ekmek

su 1.5 lt
spor 45 dk spor( 20 dk trambolin+20 dk bisiklet+5 dk twister) 80 mekik
ev işi

selan kızlar hepinize mutlu haftalar diliyorum.dünkü menüm

sabah;1 dilim kepek ekmeği,peynir,domates,salatalık

ara;yok

öğle;1 simit,1 ayran

ara;yok

akşam;2 tane tavuk butu,2 fırında patates

hafta sonu sebebiyle spor yapamadım ama çok fazla koşuşturuyorum

kızlar ben bugun başladım sabah 1 saat yurudum ama birazdan dışarı çıkcam umarım bozmam kalori hesabı yapıyorum ona göre yapcam

canım bozmak yok.bi kere başladın mı hedefine ulaşana kadar devam edeceksin.tamam arada kaçamaklar olabilir ama bırakmak yok

bence o kadar da önemli bir kaçamak değil.kolayca telafi edebilirsin

yok cnm ya yarin basliyorum,dün misafirlikteydik,bu günde kayinvalidemler gelmisti kahvaltiya yani baslayamadim
yarin basliyorum ama

şekerim bugünden itibaren sende kuşancı oldun.hadi hayırlısı

börek yemişsin ama sende kolayca telafi edebilirsim.öğlen yememişsin o yüzden akşamkilerde pek sorun yaratmaz

ya ben tatlıyı çok severim diyete başladığımdan beri tatlı yemediğime inanamıyorum tatlı isteğini gideren bişey biliyormusuz.. ya keske kalorisiz çikolata olsaydıı

ya benimde acayip tatlı hastalığım vardı tatlı yemeden duramıyordum.geçen hafta incirle hallaettim tatlı isteğimi ama tatlı yemedim.hala inanamıyorum.bu hafta incirde yemedim

canım bence çok güzel olmuş

öğle yemeklerin nereye gitti.hafta sonu hiç öğle yemeği yememisin.sanırım o böreklerde misafirler yüzündendir

olsun canım arada böyle durumlarda olmalı.sonuç olarak hepimiz insanız her zaman hari harfine uyamayız.bugüz az yersin açığı kapatırsın

canım bence o kadar da fazla kilon yok.ben geçen sene diyetisyene gitmiştim 1500 kalorilik diyet verdi 6 öğün yemek yiyordum ve hiç aç kalmıyordum.hep yağdan yakıyordum öyle yapabilirsin.hem senin küçük çocuğun var az yersen güçsüz olursun ve onunla ilgilenemzsin.haftada 1 kilo ver ama ver o kiloyu.bence şok diyetlerde yapma ben o zıkkımları yaptım sonra geri aldım kilolarımı.gene de sen bilirsin.

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum çok azimliyim ve cok hırslıyım adım zeynep canan size uyum saglıcamdan emin olabilirsiniz :) bir haftadır evde plates yapıyorum ve bugün spora başladım cumada diyetisyende randevum var kızlar sizlerleyim inşallah bundan sonra :) boyum 1.55 kilom 78 :S ama gidicek

fıstık menün öğlen de yeseymişsin çok iyi olacakmış ama spor çok güzel olmuş:) hafta sonu insan saati kaçırıyor öğünler de kaçıyor fakat doktorlar düzenli yemek gerektiğini söylüyorlar

seninle aynı fikirdeyim çok iyi düşünmüşsün ben de ne zaman uzun vadede yapsam daha sağlıklı kilo veriyorum:))

arada olur öyle neyseki sen benim gibi depresif olunca hamurlara saldırmamışsın:)

gündüzler yenmemiş yine koşturman çoktu galiba

canım tekrardan geçmiş olsun, seni tebrik ediyorum takımımızın örnek kişisi oldun, iyileşir iyileşmez tekrar gel bizi unutma, karneni de gördüm hayırlı olsun seni seviyoruzzzzzzzzz

aferin kaçamak yapmamışsın:)))

bugun hata yaptım blkıde
sabah yemedım
öglen yemedım
aksam 1 dlım kek 1 kahve ıctım ama cnım bska bse ckmedı bde 1 ltre su ıctım hastayken su içemıorum mdem ıyıce agrıyor
evet canım hata yapmışsın bence de aç bırakmışsın kendini ama hastalığına sayalım

öncelikle hoşgeldin canım, menün çok az bence haftada iki kilo vermek istiyorsan daha sağlıklı beslenip daha fazla spor yapmalısın fıstık, diğer yöntemde bir süre sonra vücut kasıyo hiç veremiyorsun

Hosbulduk o zaman :)
hoşgelddddddddinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tekrar:)))

ya ben tatlıyı çok severim diyete başladığımdan beri tatlı yemediğime inanamıyorum tatlı isteğini gideren bişey biliyormusuz.. ya keske kalorisiz çikolata olsaydıı
mavi yeşilin çikolatası var arada ondan yiyodum ben bi ara, bi bak istersen

oh oh oh hamurlar lüpletilmiş neyse spor yapmışsın bari :)))

hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar, pegasuscum seni de tebrik ederim, hepimize hayırlı olsun İnşallah

menüler güzel bence canım, bahar çarpmış olabilir ya da kızın rahatsızdı o yormuştur seni hafta içi yaparsın sporunu

kızlar ben bugun başladım sabah 1 saat yurudum ama birazdan dışarı çıkcam umarım bozmam kalori hesabı yapıyorum ona göre yapcam
hadi hayırlısı bakalım, yürüyüş güzeldir burada daha başka sporlarla da tanışıp hevesleneceksin:)

Aman Allahım o neydi öyle(( Ortaköy'e uzun bir süre daha gitmiyim ben en iyisi

çok güzel bir menü olmuş bir spor eksik o da olsaymış süper olurmuş fıstık

canım ağrıların için iğne vurdursana.ben dayanamayınca arvelesin iğnesini vurdururum.ona mutluluk iğnesi adını takmıştım
çok hoşsun ben de evlenmeden önce çok ağrılı geçirirdim özel günlerimi ama hiç iğne olmamıştım

gayet başarılı menü su da çok iyi olmuş koşturmanı spora sayalım o zaman:)))

canım çok geçmiş olsun iyice dinlen bakalım fakat beslenmene de dikkat etmen gerek

bu sefer bırakmıcam kararlıyım takım halinde olması daha da iyi oluyo gitcek fazlalıklarr
eveeeeeeetttttttt gidicek o yağlarrrrrr

kilo konusunda sabırsız olmamalısın canım, yavaş verip kalıcı vermek en güzeli

kilo çizelgesi nasıl güncelleniyo arkadaşlar bilgi verirseniiz sevinirim
ben hiç güncelleyemiyorum o yüzden her seferinde baştan yapıyorum:44:

bu arada su yazmayı unutmuşum 10 bardak
bravo

afiyet olsun menün güzel spor da güzel

kızlar bu arada bugün kuşan diyetine başladım.bakalım cumaya kadar tartıda nasıl değişmeler olacak
kolay gelsin tatlım:))

sabah kahvaltısını atlamamaya çalış fıstıkım, menün güzel eksi çıkmana da çok sevindim

menün güzel canım beğendim, spor da olsaymış çok güzel olacakmış:)

hafta sonu menü paylaşımı olmuyor mu ?
evet oluyor canısı benim gibi bilgisayarsızlar gelemiyor

güzeeeeeeeeellllll :)) hafta sonu ödülü de güzel:))) sabah çorbasına ben de alıştım bu ara iyi oluyor

kızlar geç oldu ama tebrikler ben hariç herkesi alkışlıyorum zeburusçum sana da

sen iyileşmene bak tatlım, tabi ben cevap yazana kadar senin ağrılar hafiiflemiştir

bende başlayım diye düşünüyodum ama okuyunca farkettim kalp rahatsızlığı olanlar yapmasın diye yazıyo benimde kalp rahatsızlığım var o yüzden yapamıcam o diyeti

sanada mutlu haftasonlari cnm,1 gün kacamak yapabiliriz,izin verdim takima ve kendime
lahmacun yiycem ben

bende menümü yazayım

sabah küçük bir kase çorba ekmeksiz

arkasından bir saatten fazla spor yaptım

ara : bir fincan kahve bir bardak sıcak su

öglen yok

ara; yok

akşama 3 kasık yagsız makarna bol satata

bir barkak yagsız süt

kızlar ben çıkıyorum ev işlerini yapmam lazım.akşama yemeğe davetliymişiz.akşam uğrarım ama biraz geç girerim.
kolay gelsin tatlım
kesinlikle katılıyorum en güzeli yavaş yavaş vermek ama bazen insan sabırsızlanıyo:) ben yine de yavaş vermeyi tercih ediyorum yoksa açlığa çok dayanıksızım

afferin sana:)) ben hala arada kaçırıyorum geçen hafta özellikle çikolata yedim :26:

menün güzel canım bu arada ben de önceden kepek yiyordum fakat uzmanlar tam buğday ekmeğinin daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar bi bak istersen

zeynepcim merhaba , takım kaptanımız pegasus eğer takımda boşuk varsa sana kurallarımızı bildirecektir. Menün az olmuş bu arada öğün atlamamaya çalışsan iyi olur:)

fıstıklar bu arada cuma günü 28 mesaj yazmışım, hafta sonu :26::18: yok

ben okuduklarımdan quail için ayrıca bişeyler yazmak istedim. Ben biraz fevri davrandığını düşünüyorum canım. Pegasus arkadaşımızı biraz daha iyi tanırsan onun idealist ve hırslı biri olduğunu dolayısıyla seni veya diğer arkadaşları kendisi kadar düşündüğü için böyle davrandığını anlayabilirsin. Biraz sivri dilli olabilir fakat aman banane deyip geçemeyecek bir yapısı var ki bu da bana göre çok iyi birşey:) o yüzden sana yazdıklarını yanlış değerlendirme başka açıdan bak ve bir daha düşün:)) sonuçta burası birbirimizi motive etmek için var ve bu şekilde daha iyi kilo verdiğimiz açık. Bu yaklaşım senin tarzına uygun olmamış olabilir ancak benim dışarıdan gözlemlediğim ikiniz için de arada kötü niyetin ötesinde bir durum var. Benim kişisel görüşüm bu yine de son karar senin
Herkes için güzel bir hafta diliyorum.

kizlar zeynebi ben cagirmistim takima,malum bu hafta 2 kisi ayrildi,zeburusta mezun oldu

hosgeldin zeynep,sana takim kurallarini yazayim,eger kabul edersen tanisalim,lütfen kurallari iyice oku ki uygulamada sorun yasamayalim

2 hafta deneme süren var,bu iki hafta icerisinde elinden geldigi kadar katilimda bulunmalisin,ne kadar cok katilim,o kadar cabuk takima alinirsin,bu durumda en erken diger cuma listeye alinabilirsin
günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var
her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne spor yaptin,kac dakika hepsini yazmalisin,diger arkadaslarin menülerine yorum yapip,kendine göre yanlis veya dogrulari soöyleyebilirsin
diyelimki bu gün yediklerinin yanida canin cok cikolata cekti,dayanamdin yedin,veya bir hamburge yiyeyim dedin,bu yedigin yiyecegin kalorisi kadar spor cezasi aliyorsun,ve cezalari uygulamak mecburidir,1 hafta icerisinde cezalarin bitmeli,2. hafta hala cezadan haber olmadiysa haftalik listede olmuyorsun

baska yerlerde görüp,takim adina faydali olacagina inandigin bilgileri paylasabilirsin

saglikli kilo vermeler

kurallarınıza harfiyen uyacagdan enim olabilirsiniz

teşekkür ederim bu arada inşallah her sey istedigiz gibi olucak

daha acemiyim ama uyum saglıcamdan eminim
bugunki menumu yazmıstım akşam tekrardan girerim bu arada tatlıyı hiç sevmem ve de yemem :)

mesajları tek tek okuyorum ne güzel kilolar verilmiş :) bir hafta sonra bende bir kaç kilo vermiş olarak sevincimi sizlerle paylaşıcam :) hepinize iyi haftalar dilerim

günlük en az 5 mesaj yazmalısın demişiniz ya 5 mesajı bu bölümemi yoksa formun diger konularınada yazabilirmiyiz ??

anca geldım elektrıkler yktu 12 cvarydı uyudum uyandgmda gelmiş elektrıkler
hemen grdım bnde agrım smdılık yok gectı gectııı
menulerı okudum yanlıs bsey yenılmemıs cok mktarda o yuzden ses ckarmadm
bnım menuler braz yanliştıı ama canım pek bse cekmedı

o zaman tekrar hoşgeldin aramıza canım:) ben gökçe 34 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum. 2 çocuğum var ve çalışıyorum. Geçen yaz 93 kilo ile zayıflama macerama başladım. Yavaş yavaş hedefime ilerliyorum. Sen de biraz kendinden bahsedip, kilonu ve hedefini bildirirsen memnun oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…