Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugun hata yaptım blkıde
sabah yemedım
öglen yemedım
aksam 1 dlım kek 1 kahve ıctım ama cnım bska bse ckmedı bde 1 ltre su ıctım hastayken su içemıorum mdem ıyıce agrıyor
cok fena olmus vcnm ya:18:ac gezmissin resmen
cnm benim,hem yemissin,hem yememissin,kek 1 dl de kalsaymis keske,haftasonu kacamagina bisey demiyorum,afiyet olsun,cumaya kadar toparlarsin sen
bu arada araya karisiga bayildim
kesinlikle cnm,en sagliklisi acele etmeden vermektir,umarim saglikla kurtulursun kilolarindan
oyyy bu ne kizz,aclik gervimi yapiyonsaglikla lütfen,ögün atlamamaya gayret edelim
canim cuma günü hakkini vermissinafiyet olsun,ödül e saydim onu
diger günlerde güzel cnm
kusana devam,hadi bakalim,cuma gününü merakla bekliyorum
şekerim bugünden itibaren sende kuşancı oldun.hadi hayırlısı
yok cnm ya baslayamadim ben bir türlü,haftaya attm artik bende,cesaret edemiyorum daha:18:
öğle yemeklerin nereye gitti.hafta sonu hiç öğle yemeği yememisin.sanırım o böreklerde misafirler yüzündendir
cnm hafta sonu cocuklar evde oldugu icin biraz gec kahvalti ediyoruz,o yüzden acikmiyourm öglen
pazar günküler misafirler icin didigerleri bizim icin
kızlar ben çıkıyorum ev işlerini yapmam lazım.akşama yemeğe davetliymişiz.akşam uğrarım ama biraz geç girerim.
kolay gelsin tatlim
gündüzler yenmemiş yine koşturman çoktu galiba
hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar, pegasuscum seni de tebrik ederim, hepimize hayırlı olsun İnşallah
canim hafta sonundan gec yiyoruz,öglen acikmiyorum
bende seni tebrik ediyorum cnm aminnn
az yemissin,böyle az yersen metabolizmani yavaslatirsin,az ye fakat ögün atlama lütfen
insallah hersey senidne istedigin gibi olur,saglikla kurtulursun kilolarindan
tatli sevmemene sevindim,takimda bir ilksin cünkü
kendimi tanitayim biraz,adim helin,28 yasindayim,3 cocuk annesiyim,2 kizim,1 oglum var,almanyada kaliyorum,dogum kilolari yüzünden benimde yolum düstü burayabir yöntem ciksada,dogum kilolarini erkek alsa,kadinlarda öyle zayif leblebi yutmus solucan gibi zayif,zayif dogursa olmuyormu
mesajları tek tek okuyorum ne güzel kilolar verilmiş :) bir hafta sonra bende bir kaç kilo vermiş olarak sevincimi sizlerle paylaşıcam :) hepinize iyi haftalar dilerim
seninde verdigin kilolari okuyacagimiz günler yakindir emin ol

günlük en az 5 mesaj yazmalısın demişiniz ya 5 mesajı bu bölümemi yoksa formun diger konularınada yazabilirmiyiz ??

en az 5 mesaj buraya canim,tabi sen sohbet etmek istersen sürekli birileri burda daha fazla hatta istedigin kadar yazabilirsin,sinir yok yani
bu topige cnm,bizim takim icin gecerli bu kurallar

evet öyle oldu ama hıc canım ıstemedı helekı kıvranıyodum bsey pek yıyememstm aksam hıc deılse yıyım dedım yedgımde dgru bsey deıldı gercı ama bse yıyım amacyla yedım ...... btanem

cok sükür cnm,dilini isir,nazar degmesin,agrilardan kurtulmusken:18:

çok teşekkür ederim :)

bu arada canım benım adım merve 22 yasındayım byum 1.69 hdefım 58 daha cok var ama basarıcam dyete ılk basladgm kılo 93.5 smdyse 80 dıyelım cumaya kadar kılomu sölemıcem için braz esrarengz kalsın
evlı falan degılım dha ıdeallerım var kısaca ruhum cocuk kalmıs :))

kizlar bakin ne buldum

GİYSİLERLE ZAYIF GÖRÜNÜMÜN 6 YOLU

İşte bazı moda uzmanlarından daha ince gösteren moda ipuçları

Kilo vermeyi bekleyecek kadar zamanınız yok mu? İşte bazı moda uzmanlarından daha ince gösteren moda ipuçları

İyi görünmenin yolu sadece zayıflamaktan geçmiyor. Doğru kıyafetlerle daha zayıf ve daha ince görünmenin püf noktaları da var. İşte modacılardan daha zayıf görünmenizi sağlayacak 6 öneri..

1. Tek renk kullanın
Gece mavisi, kahverengi ya da siyah gibi tek renk koyu renkli elbiseler giyin.. Bunun yanı sıra aynı rengin farklı tonlarını da birlikte giyebilirsiniz. Bej, deniz mavisi, mercan ya da teninize en iyi giden renklerde desenleri bulunan giysiler de olabilir. Eğer rengin sizi daha kilolu gösterdiğini düşünüyorsanız, elbise olarak sizde nasıl durduğuna da bakın.

2. Kumaşları doğru seçin
Katı, sert ve ağır hatta yapışan kumaşlardan uzak durun. En iyi seçim hafif, yumuşak ve giydiğinizde vücudunuzdan kayan kumaşlardır. Amacınız vücudunuzun genel şeklini görmek olmamalı..

3. Vücudunuza göre ayarlayın
Geniş omuzlarınız varsa, vatka ya da herhangi bir omuz aperatı kullanmayın. Kayık ve yuvarlak yakalı giysileri tercih etmeyin. Üstünüzü daha küçük göstermek için modaya uygun V yakalı elbiseler, V yakalı üst ve etek veya bol pantolonları tercih edin. Eğer üst küçük alt büyükse, yani armut vücutluysanız, boynunuzu kalın göstermeyen, omuzlarınıza uygun sizi dik gösteren kıyafetleri arayın. Üst için yuvarlak, oyuk yaka kesimleri, alt için de düz etek ya da normal kesim pantolonları seçin.

4. Kalça ve basenler
Büyük kalça ve basenleri kamufle etmek için, rahat pileli, bel kısmı büzgülü rahat etek ve pantolonlar tercih edilebilir. Modaya uygun, düz çizgiler yan cepli ya da cepsiz modeller seçin. Basenleri küçük göstermek için beli düz yarım ya da dizden hafifçe aşağıda pantolonlar arayın. Daha uzun ve zayıf görünüm için pantolonunuz ya da eteğiniz yere değecek kadar uzun olmalı.
Basenlerinizi daha fazla kamufle etmek için etek ve pantolon giydikten sonra kalçalarınızı örtecek kadar uzun bluz ya da bluzunuzun üzerine hjafifi dantel ya da örgü tunikler giyebilirsiniz. Kalçalarınızdan aşağısının çok fazla uzun olmamasına dikkat edin.

5. Kesim ve dikişileri inceleyin
Giysilerinizde, özellikle ceketlerde kare şekilli olanları ya da sıkı saran modelleri tercih etmeyin. Bunun yerine hatları hafif belli eden modelleri tercih edin. Elbiselerin dikişleri daha ön plana çıkartılmış olabilir.

6. Ayakkabıları unutmayın
Sadece elbiselerle zayıf görüneceğinizi sanmayın. Giysilerinizi belirledikten sonra ayakkabılarınızı deneyin. Özellikle ayaklarınız genişse ince şeritli ve düz sandaletler, ufak topuklu ayakkabılar giymeyin. Bunun yerine, kısa topuklu ya da üzerinde durabiliyorsanız yüksek topuklu ayakkabılar giyin. 5 cm'lik topuk ne giyerseniz giyin sizi daha ince gösterecektir. Ayak bileğinize dolanan ayakkabılardan, kare topuklardan uzak durun. Tüm bunlar sizi daha bodur ve bacaklarınızın daha kısa görünmesine neden olur.

Alintdir

intense dışında herşey güzel ama intense de haftasonu kaçamağı hakkındı afiyet olsun )

benım sımıt ıcın bısey yok ama olsun ben sımıtımı yıcem tek renk bna braz uygun deıl ama ınanın elbse gymıorum zaten ınce olım gyerım galıba pantolon tsort takılıorum genel

ama genel ıcın ıyı onerıler

aramıza hoşgeldin bence doktora gitmekle çok iyi yapmıssın sağlıklı beslenme açısından

kaçırmamaya dikkat ediyorum ama bazen kaçıyo işte dışarda olduğumda

evet kızlar çok zamansız öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.geçen hafta haluk saçaklı bir programda konuktu.egzersiz hakkında söylediği birşey dikkatimi çekti.sizle de paylaşacaktım ama enerjim ancak kendine gelmeye başladı:)))

18 derecenin altında açık havada yapılan spor %44 daha fazla kalori harcatıyormuş:))tam da bahara girerken harika bir bilgi değil mi???insan kış başında söyler bunu!!!

en az 5 mesaj buraya canim,tabi sen sohbet etmek istersen sürekli birileri burda daha fazla hatta istedigin kadar yazabilirsin,sinir yok yani
bu topige cnm,bizim takim icin gecerli bu kurallar

bu arada profil resmin hoş olmuş fıstık:))

tesekkuler sporu aksatmamaya çalışıyorum bugun de leslie başlıcam

sabırsızlığım yüzünden çok diyete başlayıp bıraktım :)

ben de öyle yeptım

hiç su içmeyen biri olarak kendime şaşırıyorum zaten zayıflamak uğruna su içmeye zorluyorum kendimi :)

saol

cok güzelmis,dedigin gibi baharda geliyor,artik sporlari disarda yapiyoruz kizlar,itiraz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…