- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
cok fena olmus vcnm ya:18:ac gezmissin resmenbugun hata yaptım blkıde
sabah yemedım
öglen yemedım
aksam 1 dlım kek 1 kahve ıctım ama cnım bska bse ckmedı bde 1 ltre su ıctım hastayken su içemıorum mdem ıyıce agrıyor
cnm benim,hem yemissin,hem yememissin,kek 1 dl de kalsaymis keske,haftasonu kacamagina bisey demiyorum,afiyet olsun,cumaya kadar toparlarsin senGünydın hatunlar:))
hemen menümü paylaşayım;
çok saçma sapan bir gün ve menüyaptım
sabah 2 dilim kek 1 avuç çerez
öğle; 1 adet sucuklu kaşarlı tost
akşam; 2 adet galeta 2elma
1 bardak süt
su: 2 ltre
spor: 30 dk trambolin 20 dakika zumba 10 dakika ortaya karışık :))
toplamda kalori aşmamıştır ama çok dengesiz ve sağlıksız olduğunun farkındayım. Gece hiç uyumamıştım o yüzden birazda depresif ruh halie sahiptim saçmaladım. Ama bana iyi geldi.
bu arada araya karisiga bayildim
kesinlikle cnm,en sagliklisi acele etmeden vermektir,umarim saglikla kurtulursun kilolarindanKendime bir yol haritası çizdim yok kuşandiyeti yok isveç diyeti ile uğraşmak istemiyorum. çünkü gerçekten çok kilo verenlere bakıyorum hep dengeli beslenme sonucunda zamana yayarak vermişler. Eski diyet listelerime devam edeceğim. Gün içinde listelerimden bir kısmını paylaşacağım burada. O dönemde çokta dikkat etmememe rağmen bayağı yağdan vermiştim. şimdi dahadikkatli olursam üzerinede spor eklersem biraz yavaş olacak ama daha sağlıklı kilo kaybederim. Mucize diyet listelerine inanmıyorm. Geçtiğimiz dönemde oldukça az şey yedim ara öğünlri atladım ama metabolizmamı yavaşlattı giderek kilo vermem yavaşladı. Metabolizmamı yavaşlattığımı düşünüyorum o yüzden bir listenin gerekliliğine inandım. Daha önce şahsıma verilmiş listenin en uygun olabileceğini düşünüyorum. Zaten onun içerisindede var 3 günlük şok diyetler. Neyse geçmişi okuyup çıkmalıyım kızımla ilgilenmeliyim. Uyuduğunda görüşürüz.
oyyy bu ne kizz,aclik gervimi yapiyonben de menümü paylaşayım hemen
sabah 2 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek
ara yok
öğlen yok
ara 1 çay bardağı süt
akşam 2 dilim ekmek 1 kase çorba
spor 2 saat yürüyüş 100 mekik
mesaj 13
canim cuma günü hakkini vermissinselam kızlar
kusura bakmayın işe daha yeni geldim, bir müşteriye uğramam gerekti, menülerimi yazayım
cuma
sabah
bir bardak hazır çorba
öğlen
1 simit
1 ayran
ara
1 intense
akşam
döner porisyon
ayran
spor
sabah kalktığımda 50 dk spor( 25 dk trambolin+20 dk bisiklet+5 dk twister) 110 mekik
su 1,5-2 arası
cumartesi
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 yeşil zeytin
2-3 parça kaşar
kapanış olarak 1 lokma ekmeğe şokella
çay
öğlen yok
öğleden sonra
3 galeta
b.peynir
5 yeşil zeytin
çay
akşam
çok az makarna
2 parça tavuk göğüs
kereviz salatası
spor yapmadım temizlik yaptım
su 1.5-2 lt tam sayamadım hafta sonu ama bu kadardır daha az olmaz fazlası olabilir.
pazar
sabah
5 dilim sucuk
1 dilim tam buğday
2 parça dil peyniri
4 yeşil zeytin
3 parça kaşar
çok küçük bir parça da b.peynir
çay
öğlen
1 kase nesfit
süt
öğleden sonra
1,5 dilim ekmek
1,5 köfte
aslında bir yarım ekmek köfteyi 3 kişi bölüştük toktum sadece kokunca bir parça bölüp aldım:))
ayran
akşam
1 tabak mercimek çokba
içine az kıtır ekmek
su 1.5 lt
spor 45 dk spor( 20 dk trambolin+20 dk bisiklet+5 dk twister) 80 mekik
ev işi
diger günlerde güzel cnm
kusana devam,hadi bakalim,cuma gününü merakla bekliyorumselan kızlar hepinize mutlu haftalar diliyorum.dünkü menüm
sabah;1 dilim kepek ekmeği,peynir,domates,salatalık
ara;yok
öğle;1 simit,1 ayran
ara;yok
akşam;2 tane tavuk butu,2 fırında patates
hafta sonu sebebiyle spor yapamadım ama çok fazla koşuşturuyorum
yok cnm ya baslayamadim ben bir türlü,haftaya attm artik bende,cesaret edemiyorum daha:18:şekerim bugünden itibaren sende kuşancı oldun.hadi hayırlısı
cnm hafta sonu cocuklar evde oldugu icin biraz gec kahvalti ediyoruz,o yüzden acikmiyourm öglenöğle yemeklerin nereye gitti.hafta sonu hiç öğle yemeği yememisin.sanırım o böreklerde misafirler yüzündendir
pazar günküler misafirler icin didigerleri bizim icin
kolay gelsin tatlimkızlar ben çıkıyorum ev işlerini yapmam lazım.akşama yemeğe davetliymişiz.akşam uğrarım ama biraz geç girerim.
canim hafta sonundan gec yiyoruz,öglen acikmiyorumgündüzler yenmemiş yinekoşturman çoktu galiba
hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar, pegasuscum seni de tebrik ederim, hepimize hayırlı olsun İnşallah
bende seni tebrik ediyorum cnm aminnn
az yemissin,böyle az yersen metabolizmani yavaslatirsin,az ye fakat ögün atlama lütfenbende menümü yazayım
sabah küçük bir kase çorba ekmeksiz
arkasından bir saatten fazla spor yaptım
ara : bir fincan kahve bir bardak sıcak su
öglen yok
ara; yok
akşama 3 kasık yagsız makarna bol satata
bir barkak yagsız süt
insallah hersey senidne istedigin gibi olur,saglikla kurtulursun kilolarindankurallarınıza harfiyen uyacagdan enim olabilirsiniz
teşekkür ederim bu arada inşallah her sey istedigiz gibi olucak
daha acemiyim ama uyum saglıcamdan eminim
bugunki menumu yazmıstım akşam tekrardan girerim bu arada tatlıyı hiç sevmem ve de yemem :)
tatli sevmemene sevindim,takimda bir ilksin cünkü
kendimi tanitayim biraz,adim helin,28 yasindayim,3 cocuk annesiyim,2 kizim,1 oglum var,almanyada kaliyorum,dogum kilolari yüzünden benimde yolum düstü buraya
seninde verdigin kilolari okuyacagimiz günler yakindir emin olmesajları tek tek okuyorum ne güzel kilolar verilmiş :) bir hafta sonra bende bir kaç kilo vermiş olarak sevincimi sizlerle paylaşıcam :) hepinize iyi haftalar dilerim