Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süpersin kilo milo kalmaz hayatım böyle devam edersen:hooray:

ay brezilyum nerden çıktı :roflol: :roflol: beyazlilyuum pardon biraz yoğunum ne sizden ne bizden kimse olmayınca sapıttım bir oraya bir buraya
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:hey yarabbim takmış brezilyum da brezilyum valla çok güldüm canım yaa

bu arada benim mezun olduğum kilo 62...
ama püsküte sordum ben yeni doğum yaptım.doğum yapanların özel durum olduğu için giriş olarak eski kilom değil şimdiki kilom geçerli olacakmış.şuan 69.7 yim canım

acaba özgenin interneti de yavaşmı işliyorki
yazardı yoksa şimdiye kadar

şimdi beyazlilyumcum son bi soru daha takıma girdiğinde yani geçen hafta kilon neydi bu bugünkü kilon anladık birde buraya başladığın zamanki kilonu söylersen olcak canım

betüş cüm ben daha dün katıldım takıma..evelsi gün başvurdum o zaman 70.7 idi.dünde şebnem girebilirsin dedi..zaten haftaya tam giriş yapacağız diye biliyordum ben
nyse geçen sene takımlara girdiğim kilomda 70.6 canım

beyaz lilyumun özel durumu varmış okuduğum kadarıyla o şu anki kilosunu yazacak .....diğer üyenede sadece çok eski üye yaz yeterli bi yeni üye bi eski üye yazma şebnemcim:)

4. TAKIM * *100.etap * *
Esmeralda ( 67,80 /67,8/0 /%00 )
toplight ( 63,90 /66,6 / - 2,7/ -%4,23 )
nurcanogretmen ( 73,00 /73/ 0 / %00 )
sebnemselayfurkan ( 69,70 /69,7/0 / %00 )
fguler ( 84,10 / 84,40 / -0,30 /% -0,36)
kuzuzuzubambino ( 70,90 / 70,50 / 0,4 / %0,56)
simiryna ( 73,40 / 73,00 / 0,4 / %0,54 )
yellowdaisy ( 70,40 /71,2/-0,8/ %-1,14 )
akrep 33 (70.00 / 71,00 / -1,00 / % -1,43) (çok eski üye)
BeyazLilyum (70,7/ 69,7 /1,00/ % 1,41) yeni üye
4.TAKIM TOPLAM KİLO (713,9/716,9/-3,00/ %-0,42 )

bakın kızlar son kez anlatıyorum beyazlilyu daha önce 60 la ayrılmamış mezun olmuş ve hamile kalmış doğum yapmış gelmiş kilo alarak tabi :mymeka: yani yeniden başlıyor o yüzden eski kiloları yazılmıyor zaten geri dnmek üzere değil mezun olarak ayrılmış işi bitmiş yani şimdi tekrar yeniden doğumda aldığı kiloları vermek için giriyor yani eskiyi unutunnnnnnn yeni kilosu baz alınacak evelsi gün tartıldım 70.7 di dedi o halde şebnemcim başlangıcı 70.7 yapıyosun bu günkünüde 69.9 bilmem anlatabildimmi verem kanser ne kadar kahredici hastalık varsa hepsinden oldum :roflol: sayenizde şaka kızlar bizde geçirdik bunları tek sorun anlaşamamak hadi acele edinde bitirelim şu işi Şeniz

serseri düzenle renkleri onayla bildirim yapıver kaptan demek = sen demek:roflol: ben çıktım şükür çözüldü :Saruboceq:

Oh nıhayet
kızlar hepınızı ÖpÜyorum pazartesı hıÇ almamıŞ olarak geleceĞım ıyı hafta sonlarıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…