iyi pazarlar kızlarrkaydirigubbakcemile5
ben bugün nöbetçiyim ve hiç sevmem pazar nöbetlerini..umarım cabucak geçer
şahnur canım çok geçmiş olsun tekrardan..canım Allahın izniyle kendini toparla o zaman yaparsın yürüyüşlerini..canını sıkma hiç oldu mu ve kendine dikkat et..bol bol istirahat et ki çabuk toparlanasın..öpüyorum canım
beyaz lilyumcum..tşk ederim canım..geçer nöbette sabah evime gider hemencecikkaydirigubbakcemile5
canım bişi sorucam ben şimdi genelde misafirim filan gelmicekse günde 2 defa yürümeyi planlıyorum..ve yolum uzun vermem gerekn çok kilo var..bi süre sonra vücudum buna alışırda zayıflamama gibi bir durum olur mu sence?
aslında bende ayda bir gün pirinç lapası yapıcam diyorum ama yapmadım şimdiye kadar...günde 1 kilo ödem de olsa çok iyi yaaŞeniz
selam kızlar izmirlim canım inşallh işten ayrılmazsın işsizliğin ne olduğunu çok iyi biliyorum eşim 6 aydır evde ne kadar zor oluyor sorma inşallah ayrılırsan da çok kısa sürede yenisini bulursun bana gelince ben hala toparlanamadım sabahleyin diyetisyene gittim dedim böyle böyle 3 kg civarında aldım dedim o da saolsun beni motive etti o 3 kg nun kesin 1,5-2 kg su dur ödemdir dedi mümkün değil bu kadar kısa sürede bu kadar kilo alman dedi bi de kullandığım antibiyotik falan da su toplatırmış
boğazım hala çok kötü sabahleyin kalktığımda gözlerim şişmiş ve kapanmıştı çayla pansuman yaptım kan çanağı gibiydi boğazımdan ise su içerken bile zorlanıyorum ptesi kbb den randevu aldım eğer gerekiyorsa artık ameliyatı hemen yaptıracağım 3 haftada toparlayamadım konuşamıyorum bile öksürmekten düşünün durumum o kadar vahim yani
özgecim canım hastayken dikkat et kendine ben yataktan kalkamıyorum şimdi perşembe cuma eve gelir gelmez yattım bugün tüm gün yatakta uzandım hiç bişey yapmıyom srekli dinleniyorum ama toparlayamadım
niloş hoşgeldin sen de senin kilo maceranda benimkine benziyormuş
sarı şekerim maşallah ne güzel yürüyorsun bende yürümek istiyorum çok sıkıldım yatmaktan ama halim yok inanki kızlar yazarken bile zorlanıyom allahtan eşim anlayışlı kaç gündür bütün ev işi onun üzerinde sürekli yatıyom ama iyileşemiyorum neyse benden bu kadar kızlar yazdıklarınızı dün okumuştum akşam yatmaktan yorum yapamadım ben de size katılıyorum 2 li listeler haline elimden geldiğince uymaya çalışıyorum
bugün yediklerime gelince sabahleyin 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir biraz domates 1 dilim ekmek
1 bardak portakal suyu
arada 2 kuru kayısı
1 kase çorba 1 dilim ekmek
2 badem
3 küçük pirzola 1 dilim ekmek ve bol salata eğer halim olursa az sonra 1 meyve yerim bu kadar kızlar
canım nasıl yaptın pirinç lapasını bende yapimkolay gelsin canım sana..valla pazar günü sevilecek gibi değildir nöbet eminim..
bu arada dün söylemeyi unuttum..çok ii gidiyorsun yürüyüşlerini sakın aksatma..ben kendimden biliyorum düzenli yürüyüş yaptınmı 500 gr vereceksen 1000 gr veriyorsun..
ben yine klasik kahvaltımı yaptım
bu arada size bir itirafta bulunmam lazım...geçen gün 70.7 idim 1 gün sonra 69.7 oldum bunun sebebi 1 günlük pirinç lapası diyetini yapmamdı..ödem atıyor diye yapayım dedim ama çorba gibi yaptım sulu sulu ki daha çok karnımı doyursun...bahratlarla tatlandırdım..yanında tuzsuz yeşil salata yedim ve gün boyunca bitki çayları içtim.çok şükür sütüme yanetkisi olmadı...aynı ölçüde pirinçi çorbaya çevirdiğimden koca tencere oldu acıktıkça 1 kase içtim bende aç kalmadım yani..her ay 1 gün yapmaya karar verdim ayrıca..
canım nasıl yaptın pirinç lapasını bende yapim
bugün biraz kaçırdım yemelerimi..nefret ediyorum kendimden bu durumlarda..iradesiz ve kendine değer vermeyen insanın tekiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?