bukadar kargaşaya sebep olna beyazlilyum ama benim taktığım adla brezilyumu :roflol: :roflol: öpüyorum Şeniz
Niloş devam et canım, ama katılımda bulun sıkca
Ne kadar aldın hamilelikte kaç gitti. ve şuan kaç kilosun. Spor yapabiliyor musun?
:CüvCüv:ben hamileliğe 76 başladım 87 ile bitirdim şuan 81 kiloyum hedefim ise 65 şuanlık istediğim kiloya inersem 55 düşmek istiyorum oooooffffff of inş düşerim hamilelikten önce çok spor yapıyordum 3 yıl kadar fitnss gittim sonrasında ise sürekli açık havada yürüğüş yapıyordum şuan daha başlıyamadım başlıyacağımkaydirigubbakcemile2 spor a başlamadan önce 96 kilo idim sonrasında 64 e kadar düşmüştüm biraz dikkat etmeğince 76 yakadar çıktım benim mazim böyle canım:çok üzgünüm:
nilüfercim ne kadar çok farklı kilo var öyle..anlamak için 2 kere okudum..anladığım kadarıyla alıp vermelerin çok olmuş.. yalnız 96 ve hedefin olan 55 larasında çok fark var..40 kilo...boyun kaç canım senin 96 dan sonra 55 pek bi az geldi gözüme..umarım herkes kendini iyi hissettiği kiloya kavuşur..
bende tanımayan arkadaşlar için kendimi tanıtayım..mazimden bahsedeyim..ben oldum olası toplu bir çocuktum..balık etliydim ergenlikten sonrada...üniversite 1 de 67ydm (bu arada boyum 1.74) azmettim 3-4 ayda 58-57 lere kadar düştüm..kendimi böyle çok beğeniyordum..her istediğimi alıp giyebiliyordum..sonra nolduysa eve çıktım ve ev arkadaşlarım abur cubura çok düşkündü..hadi orda yiyelim burda yiyelim,pasta börek yapalım,cips alalım derkene ben yine eski kilolarıma döndüm..her yıl rejim yaptığım dönemler oldu..hepsindede en fazla 65 e kadar düştüm..öğretmenlik yaparken bi baktım 71 im aman Allahım hiç 7 li rakamları görmemiştim.hemen o işimin gücümün arasında fitnese yazıldım ve rejim yaptım.64 e düştüm sonra 2007 de evlendim...evlendikten 3 ay sonra hastalığa tutuldum aşırı kansızlık çıktı..eşim kuru üzüm pekmezleri tıktı durdu ağzıma..rejim yapmama izin vermedi..bir gün tartıya çıkayım dedim baktım 70.6 olmuşum off dedim tekrar başamı döndük yaaa..artık fenalık gelmişti aynı rakamlarda dolaşmaktan..al ver al ver nereye kadardı..oturdum düşündüm aynı şeyleri neden yaşıyorsun dedim..ne güzel kilo veriyorsun hem onca eziyeti çekerek sonra yavaş yavaş birkaç ay içinde geri alıyorsun..hayatından yanlışları çıkar dedim..bir daha aynı hatalara düşme...takımlara girdim sonra 62 ye kadar indim..ay ne mutluydum ama...her gören çok zayıflamışsın diyordu..en son o kiloyu lise 1 de gördüm galiba..balık etlilikten çıkmak üzereydim..bide çocuk istediğim içinde yapmıştım diyeti..kilovermeden hamile kalmak istemedim..zaten hemen hamile kaldım hedefime ulaşınca...sonra dikkat ettiğim halde 18 kilo aldım..şimdi onun10 kilosunu verdim 8 i kaldı..ama benim çok zor veren bir yapım var.işte sürekli al ver diyet yap lardan dolayı çok çabuk alıyor ve çok zor veriyorum..geçen sene bir çok arkadaştan daha çabuk ulaştım hedefime ama bir sorun neler yaptım.günde 2 saat yürüdüğüm oldu..diyet yaptım..arada fhurman diyetini yaptım..sürekli takviye çaylar içtimde öyle verebildim.şimdi yememden çok kısamam ama sulu ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum..süt yapacak sıvılar tüketiyorum.rezene humana komposto gibi..şuan çok hastayım ama ayaklandığımda hemen spora başlayacağım..
gerçi bizim kızın uykusu çok bölünmeye başladı önceden 3 saat 4 saat aralıksız uyurken şimdi sık sık uyanıyor..herşeyim yarım kalıyor..akşam eşim gelince rahata eriyorum..yoksa ben bu kadar yazıyı nasıl yazacaktım....
kızlar çok uzun oldu kusura bakmayın...sıkılmazsanız okursunuzkaydirigubbakcemile3
yaklaşık 10 gündür diyetdeyim 1 kilo vermişim çok sıkı yapamıyorum emdirdiğim için yavaş ama istikrarlı gitmek istiyorum cuma yarışmasınada sizlerle olmak ve hırs yapıp kilolardan kurtulmak istediğim için a.s.
kızlar tam okutyamadım işim yeni bitti sayılır akşam fırsat olursa evden yazarım görüşmek üzere
kızlarr bu gün bildirim yapamadımm inanınn 2 dk nete girmeye fırsat bulamadım...patronla beraber hesaplara baktık onun yanındada giremedim..çok özür dilerimm...900 gr vermiştimm ama haftaya inşallah üstüne eklerim ve jübilemi yaparım
bukadar kargaşaya sebep olna beyazlilyum ama benim taktığım adla brezilyumu :roflol: :roflol: öpüyorum Şeniz
canım haklısın biraz karışık olmuş anlatımım acele ettim bebişim uyanmadan tamamlayim dedim yazımı ben 5 yıl önce 96 kiloydum sporla 15 kilosunu verdim sonrasınıda yürüğüş ve diyetle verdim64de kadar düşmüştüm sonrasında tekrar aldım hamileliğime başladığımda 76 idim hamileliğimin sonunda 87 oldum şuan 81umarım şimdiki yazım daha açık olmuştura.s.
bende bugün kahvaltıyı güzel yaptım aylece toplandığımız için öğle yemek yemiyeceğim akşamda hafif geçirmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?