Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim zamanin varsa callenetics de yapabilirsin,10 günde 10 cm programi var,ben 1 hafta yaptim ve 38 den 36 ya düstüm,sonra biraktim,arada yapiyorum,yinede 36 giyiyorumhatta üstte 34 bile oluyor

ben ciktim kizlar,cocuklar etrafi dagitmis yine,onlari toplayip kizimi flüt e götürecegim,yürüyüsde yapmis olurum,sonrada yemek felan derken aksam ancak ugrarim

bu arada 2 yeni arkadas davet ettim bilginize

bide pokmon cnm,röportaj günü diye bir önerin olmustu,bu durumu sana birakiyorum,sen belirle günleri,kisileri bizde uyalim tatlim

tam da benim aradığım seyy.. insallah kalorisi fazla değildir :)
hatırlamıyorum kalorisini bakmak lazım

of kışın dışarıda spor yapmak bana zor gelir ama ciddi fark varmış arada

fazladır bence kızlar cnku etı frmunkı 200 kalorı ınternetten bı bakın ıstersenız dıyet urunu dyolar ama kalorılerı genede pek az deıl ...
biraz farkediyo diyetler o da şekerden dolayı olabilir bilmiyorum canım

su çok farkettiriyor, yudum yudum başlasan bile zamanla vücut istiyor zaten

cok güzelmis,dedigin gibi baharda geliyor,artik sporlari disarda yapiyoruz kizlar,itiraz yok
ben sabahın köründe çıkama dışarı valla hafta sonu olabilir, sabah 6 da spor yaptığım için

canim zamanin varsa callenetics de yapabilirsin,10 günde 10 cm programi var,ben 1 hafta yaptim ve 38 den 36 ya düstüm,sonra biraktim,arada yapiyorum,yinede 36 giyiyorumhatta üstte 34 bile oluyor
ben de denemiştim ama zor geldi yapmamadım her daim bilgisayar karşısında olmak gerek ben koridorda bile spor yapabiliyorum yer bulamayınca:)) bana uymadı o yüzden

canım bişey yemek istemiyor ya ameliyat stresinden herlde
hayırdır canım ben mi kaçırdım geçmiş olsun konusu geçtiyse kusura bakma görmemişim

canim disarda spor kapsaminda seni kastetmedim,sözüm ona benim gibi evde bos bos oturan, isi olmayanlara diyorum

canim bi süre sonra ezberliyorsun hareketleri,koridordada yapabilirsin,mesela bacak hareketlerini ayagini ayakkabiliga uztarak yaptigimi düsündüm bir an

Eveeeet çağırdınız geldim.

Mülakat mı var şimdi sırada :18::18::18:

Diyet adına yapmam gerekenleri biliyorum da grup adına ne yapmam gerek onları alayım bir zahmet.

Bilgilerimi kısaca paylaşayım , yaş 34 ; 1.63 boy 68.8 kilo

Bu kilonun 6 kilosunu son bir yılda aldım .

Onun öncesinde 100 kilodan 62 kiloya diyetisyen kontrolünde 9 ayda düşmüştüm , hedefim 58 . İlkokuldan beri 50 lerle başlayan bir kilom olmadı

Sitede zaten son derece aktif bir üyeyim , paylaşım açısından sorun yaşamam. Eski diyet listemi uygulayacağım , ortalama haftada 1,5 kg verdiren bir diyet ...2 ay sonra 1 kiloya düşüyor tabii aylık.

Hmmmm başka , 3,5 yaşında bir oğlum var .Spor salonlarında ya da sürekli yürüyüşlerde bulunamıyorum.O sebeble evimde kurduğum küçük bir spor salonum var. Gerçi son bir yıldır tozlanmış aletler ama ...

Neyse , ben böyle biriyim işte . En son 62 iken alt 38 üst 40 bedendim . Şimdi 42-42

Cuma günü kilo bildiri yapacağım sanırım bu topiğe , onun dışındaki paylaşımlarda dediğim gibi sorun yok .

Grup liderimiz pegasus sanırım , selamlar şef :13:

hos geldin,kisaca kurallardan bahsedeyim sana,zamanla dahada alisirsin zaten,lütfen kurallari iyi oku ve ona göre kabul et.sonra uygulamada sorun yasamayalim

2 hafta deneme süren var,bu iki hafta icerisinde elinden geldigi kadar katilimda bulunmalisin,ne kadar cok katilim,o kadar cabuk takima alinirsin,bu durumda en erken diger cuma listeye alinabilirsin
günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var
her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne spor yaptin,kac dakika hepsini yazmalisin,diger arkadaslarin menülerine yorum yapip,kendine göre yanlis veya dogrulari soöyleyebilirsin
diyelimki bu gün yediklerinin yanida canin cok cikolata cekti,dayanamdin yedin,veya bir hamburge yiyeyim dedin,bu yedigin yiyecegin kalorisi kadar spor cezasi aliyorsun,ve cezalari uygulamak mecburidir,1 hafta icerisinde cezalarin bitmeli,2. hafta hala cezadan haber olmadiysa haftalik listede olmuyorsun

baska yerlerde görüp,takim adina faydali olacagina inandigin bilgileri paylasabilirsin

saglikli kilo vermeler

kendimide tanitayim,ben helin,28 yasindayim,2 kizim,1 oglum var,almanyada yasiyorum,dogum harici hic kilolu olmamistim,son hamileligimden sonra kilo veremez duruma geldim ve kendimi diyet yollarinda buldum,oysaki rüyamda görsem hayra yormazdim diyetet girdigimi
artik olan oldu,simdi geriye dönme cabasindayim,hep birlikte basaracagiz

hoşgeldın ınsallah ıyı kılo verırsın dıcemde 10 kılo kalmıs onu da verırsın ...
bu arada adım merve 22 yasındayım byum 1.69 kılom 80 93 .5 kıloyla dyete basladım evlı felan dehılım dha okuorum cocukluguma dymadım henuz

Tamamdır kaptan mesele yok
Günde 5 mesaj gözüm kapalı yazarım.
Her yediğimi paylaşırım.
Spor haftada 2- 3 gün zaman ayırabilirim.Tüm aktivitilerimi yazarım.
En çokta ceza sistemine bayıldım .Yok her spor cezasını uygularımda ceza alacağımı hiç sanmam . Diyetteyken lanet biri oluyorum , listemde şekersiz çay yoksa onu bile gittiğim yerde ağzıma sürmem.
Şimdi ben yarın sabah itibarıyla bugün ne yedim ne içtim , ne hareket yaptım yazarım.
Ama en hızlı kiloyu ilk 10 günde veriyorum ben , sanırım onlar listeye giremeyecek ve gruba faydası olmayacak .

Memnun oldum mervecim , bana ausencia diyebilirsiniz genelde aus diye kısaltırlar forumda.

Sende epey yol kattetmişsin.Hedefin kaç ?

22 yaşında zaten doyma bence de , ben 26 da evlendim . 8 seneyi devirdik

cnm 5 mesaj en az olan rakam,üstü sinirsizdir
listeye alinacagin haftaya kadar verdigin kilolar toplanir ve kac hafta deneme süresinde kaldiysan yüzden ona göre bölünür,yani bu hafta verdigin kilolarinda faydasi oluyor
diyet yaparkenki kisiliginede bayildim,hayir diyebilmek güzel olmali

kizlar unuttugum bir kuralimiz daha var
her gün yediklerimizi yazarken önceki gün kac mesaj yazdigimizida sayip yaziyoruz

hoşgeldin canım, sen kendini tanıtmışsın ben de gökçe aynı yaştayız:) ben de 93 kilodan geldim ama 58 benim için çok az 65 olsam şimdilik yeter, burada birlikte güzel güzel verecez kiloları:)) görüşmek üzere

Ciddi anlamda arkadaş ortamı olan bir kadınım .

Gelsin börekler , gitsin kekler iyi güzel de...Eğer bir şeye başlamaya karar vermişsem kimse tutamaz beni.

Karşı tarafa saygısızlık gibi gözükse de o misafirlikte ki hayır demem , aslında benim diyetime ve aldığım karara '' aaa ölümü gör ,bir lokma yeee ''' diyerek onlar yanlış yapıyor.Bunu farkettiğim günden beri diyetteysem herkese hayır diyebiliyorum.

İrade meselesi sanırım .Bana geldi mi tam geliyor gitti mi de tam gidiyor. Şuan gitmişti , geri çağırdım

Çünkü iki sabah nutellaya bakıyordu iki güne kalmaz 70 lere geri dönmemem.

selam kızlar size bir itirafda bulunacağım...biz akşama eşimin akrabalarına yemeğe davetliyiz bende yeni gelinim ya dedim ki kalkayım kurabiye yapayım havam olur dedim..hay yapmaz olaydım bi kere kurabiye yandı götürülmez oldu.yarısı yandı keşke hepsi yansaydı.yanmayanları ayırıyım da eşim yer dedim ama ben ne yaptım tam 3 tanesini yedim.valla içime şeytanmı girdi ne oldu anlamadım.ben mutfakta yerde oturmusum kurabiye yiyorum.bide akşam yemeğe gitcez diye kahvaltı yapmadım öğle yemeği yemedim ki akşam biraz yerim ayıp olmasın diye dedim.tabi karnım aç olup kurabileri yiyince hepsini çıkardım sevgili kaptanım bana istediğin cezayı ver ama ben kendime çok daha büyük cezalar verdim.yarın fazladan 1 saat daha spor yapcam.akşam da hareketlerimi daha fazla yapcam.kızlar çok utanıyorummmm:26::26::26::26: yememem lazım dı.inşalah yarın tartıda artı çıkmam yoksa kendime hayatı zehir ederim.yani yedim de ne oldu mutlu mu oldum:HAYIR.bişeyemi yaradı hayır.neyse işte itiraf ettim ve rahatladım.takdir sizindir:18::18:

canım takıma hoşgeldin.ben merve inşallah kısa sürede verirsin kilolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…