tesekkuler sporu aksatmamaya çalışıyorum bugun de leslie başlıcam
sabırsızlığım yüzünden çok diyete başlayıp bıraktım :)
ben de öyle yeptım
hiç su içmeyen biri olarak kendime şaşırıyorum zaten zayıflamak uğruna su içmeye zorluyorum kendimi :)
saol
oyyy bu ne kizz,aclik gervimi yapiyonsaglikla lütfen,ögün atlamamaya gayret edelim
canım bişey yemek istemiyor ya ameliyat stresinden herlde
hatırlamıyorum kalorisini bakmak lazımtam da benim aradığım seyy.. insallah kalorisi fazla değildir :)
of kışın dışarıda spor yapmak bana zor gelir ama ciddi fark varmış aradaevet kızlar çok zamansız öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.geçen hafta haluk saçaklı bir programda konuktu.egzersiz hakkında söylediği birşey dikkatimi çekti.sizle de paylaşacaktım ama enerjim ancak kendine gelmeye başladı:)))
18 derecenin altında açık havada yapılan spor %44 daha fazla kalori harcatıyormuş:))tam da bahara girerken harika bir bilgi değil mi???insan kış başında söyler bunu!!!
biraz farkediyo diyetler o da şekerden dolayı olabilir bilmiyorum canımfazladır bence kızlar cnku etı frmunkı 200 kalorı ınternetten bı bakın ıstersenız dıyet urunu dyolar ama kalorılerı genede pek az deıl ...
su çok farkettiriyor, yudum yudum başlasan bile zamanla vücut istiyor zatentesekkuler sporu aksatmamaya çalışıyorum bugun de leslie başlıcam
sabırsızlığım yüzünden çok diyete başlayıp bıraktım :)
ben de öyle yeptım
hiç su içmeyen biri olarak kendime şaşırıyorum zaten zayıflamak uğruna su içmeye zorluyorum kendimi :)
saol
ben sabahın köründe çıkama dışarı valla hafta sonu olabilir, sabah 6 da spor yaptığım içincok güzelmis,dedigin gibi baharda geliyor,artik sporlari disarda yapiyoruz kizlar,itiraz yok
ben de denemiştim ama zor geldi yapmamadım her daim bilgisayar karşısında olmak gerek ben koridorda bile spor yapabiliyorum yer bulamayınca:)) bana uymadı o yüzdencanim zamanin varsa callenetics de yapabilirsin,10 günde 10 cm programi var,ben 1 hafta yaptim ve 38 den 36 ya düstüm,sonra biraktim,arada yapiyorum,yinede 36 giyiyorumhatta üstte 34 bile oluyor
hayırdır canım ben mi kaçırdım geçmiş olsuncanım bişey yemek istemiyor ya ameliyat stresinden herlde
canim disarda spor kapsaminda seni kastetmedim,sözüm ona benim gibi evde bos bos oturan, isi olmayanlara diyorumhatırlamıyorum kalorisini bakmak lazım
of kışın dışarıda spor yapmak bana zor gelir ama ciddi fark varmış arada
biraz farkediyo diyetler o da şekerden dolayı olabilir bilmiyorum canım
su çok farkettiriyor, yudum yudum başlasan bile zamanla vücut istiyor zaten
ben sabahın köründe çıkama dışarı valla hafta sonu olabilir, sabah 6 da spor yaptığım için
ben de denemiştim ama zor geldi yapmamadım her daim bilgisayar karşısında olmak gerek ben koridorda bile spor yapabiliyorum yer bulamayınca:)) bana uymadı o yüzden
hayırdır canım ben mi kaçırdım geçmiş olsunkonusu geçtiyse kusura bakma görmemişim
Eveeeet çağırdınız geldim.
Mülakat mı var şimdi sırada :18::18::18:
Diyet adına yapmam gerekenleri biliyorum da grup adına ne yapmam gerek onları alayım bir zahmet.
Bilgilerimi kısaca paylaşayım , yaş 34 ; 1.63 boy 68.8 kilo
Bu kilonun 6 kilosunu son bir yılda aldım .
Onun öncesinde 100 kilodan 62 kiloya diyetisyen kontrolünde 9 ayda düşmüştüm , hedefim 58 . İlkokuldan beri 50 lerle başlayan bir kilom olmadı
Sitede zaten son derece aktif bir üyeyim , paylaşım açısından sorun yaşamam. Eski diyet listemi uygulayacağım , ortalama haftada 1,5 kg verdiren bir diyet ...2 ay sonra 1 kiloya düşüyor tabii aylık.
Hmmmm başka , 3,5 yaşında bir oğlum var .Spor salonlarında ya da sürekli yürüyüşlerde bulunamıyorum.O sebeble evimde kurduğum küçük bir spor salonum var. Gerçi son bir yıldır tozlanmış aletler ama ...
Neyse , ben böyle biriyim işte . En son 62 iken alt 38 üst 40 bedendim . Şimdi 42-42
Cuma günü kilo bildiri yapacağım sanırım bu topiğe , onun dışındaki paylaşımlarda dediğim gibi sorun yok .
Grup liderimiz pegasus sanırım , selamlar şef :13:
hoşgeldın ınsallah ıyı kılo verırsın dıcemde 10 kılo kalmıs onu da verırsın ...Eveeeet çağırdınız geldim.
Diyet adına yapmam gerekenleri biliyorum da grup adına ne yapmam gerek onları alayım bir zahmet.
Onun öncesinde 100 kilodan 62 kiloya diyetisyen kontrolünde 9 ayda düşmüştüm , hedefim 58 . İlkokuldan beri 50 lerle başlayan bir kilom olmadı
Sitede zaten son derece aktif bir üyeyim , paylaşım açısından sorun yaşamam. Eski diyet listemi uygulayacağım , ortalama haftada 1,5 kg verdiren bir diyet ...2 ay sonra 1 kiloya düşüyor tabii aylık.
Hmmmm başka , 3,5 yaşında bir oğlum var .Spor salonlarında ya da sürekli yürüyüşlerde bulunamıyorum.O sebeble evimde kurduğum küçük bir spor salonum var. Gerçi son bir yıldır tozlanmış aletler ama ...
Neyse , ben böyle biriyim işte . En son 62 iken alt 38 üst 40 bedendim . Şimdi 42-42
Cuma günü kilo bildiri yapacağım sanırım bu topiğe , onun dışındaki paylaşımlarda dediğim gibi sorun yok .
mesajları tek tek okuyorum ne güzel kilolar verilmiş :) bir hafta sonra bende bir kaç kilo vermiş olarak sevincimi sizlerle paylaşıcam :) hepinize iyi haftalar dilerim
hos geldin,kisaca kurallardan bahsedeyim sana,zamanla dahada alisirsin zaten,lütfen kurallari iyi oku ve ona göre kabul et.sonra uygulamada sorun yasamayalim
2 hafta deneme süren var,bu iki hafta icerisinde elinden geldigi kadar katilimda bulunmalisin,ne kadar cok katilim,o kadar cabuk takima alinirsin,bu durumda en erken diger cuma listeye alinabilirsin
günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var
her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne spor yaptin,kac dakika hepsini yazmalisin,diger arkadaslarin menülerine yorum yapip,kendine göre yanlis veya dogrulari soöyleyebilirsin
diyelimki bu gün yediklerinin yanida canin cok cikolata cekti,dayanamdin yedin,veya bir hamburge yiyeyim dedin,bu yedigin yiyecegin kalorisi kadar spor cezasi aliyorsun,ve cezalari uygulamak mecburidir,1 hafta icerisinde cezalarin bitmeli,2. hafta hala cezadan haber olmadiysa haftalik listede olmuyorsun
baska yerlerde görüp,takim adina faydali olacagina inandigin bilgileri paylasabilirsin
saglikli kilo vermeler
kendimide tanitayim,ben helin,28 yasindayim,2 kizim,1 oglum var,almanyada yasiyorum,dogum harici hic kilolu olmamistim,son hamileligimden sonra kilo veremez duruma geldim ve kendimi diyet yollarinda buldum,oysaki rüyamda görsem hayra yormazdim diyetet girdigimi
artik olan oldu,simdi geriye dönme cabasindayim,hep birlikte basaracagiz
hoşgeldın ınsallah ıyı kılo verırsın dıcemde 10 kılo kalmıs onu da verırsın ...
bu arada adım merve 22 yasındayım byum 1.69 kılom 80 93 .5 kıloyla dyete basladım evlı felan dehılım dha okuorum cocukluguma dymadım henuz
Tamamdır kaptan mesele yok
Günde 5 mesaj gözüm kapalı yazarım.
Her yediğimi paylaşırım.
Spor haftada 2- 3 gün zaman ayırabilirim.Tüm aktivitilerimi yazarım.
En çokta ceza sistemine bayıldım .Yok her spor cezasını uygularımda ceza alacağımı hiç sanmam . Diyetteyken lanet biri oluyorum , listemde şekersiz çay yoksa onu bile gittiğim yerde ağzıma sürmem.
Şimdi ben yarın sabah itibarıyla bugün ne yedim ne içtim , ne hareket yaptım yazarım.
Ama en hızlı kiloyu ilk 10 günde veriyorum ben , sanırım onlar listeye giremeyecek ve gruba faydası olmayacak .
cnm 5 mesaj en az olan rakam,üstü sinirsizdir
listeye alinacagin haftaya kadar verdigin kilolar toplanir ve kac hafta deneme süresinde kaldiysan yüzden ona göre bölünür,yani bu hafta verdigin kilolarinda faydasi oluyor
diyet yaparkenki kisiliginede bayildim,hayir diyebilmek güzel olmali
kizlar unuttugum bir kuralimiz daha var
her gün yediklerimizi yazarken önceki gün kac mesaj yazdigimizida sayip yaziyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?