hoşgeldin canım, sen kendini tanıtmışsın ben de gökçe aynı yaştayız:) ben de 93 kilodan geldim ama 58 benim için çok az 65 olsam şimdilik yeter, burada birlikte güzel güzel verecez kiloları:)) görüşmek üzere
evet kızlar çok zamansız öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.geçen hafta haluk saçaklı bir programda konuktu.egzersiz hakkında söylediği birşey dikkatimi çekti.sizle de paylaşacaktım ama enerjim ancak kendine gelmeye başladı:)))
18 derecenin altında açık havada yapılan spor %44 daha fazla kalori harcatıyormuş:))tam da bahara girerken harika bir bilgi değil mi???insan kış başında söyler bunu!!!
Ciddi anlamda arkadaş ortamı olan bir kadınım .
Gelsin börekler , gitsin kekler iyi güzel de...Eğer bir şeye başlamaya karar vermişsem kimse tutamaz beni.
Karşı tarafa saygısızlık gibi gözükse de o misafirlikte ki hayır demem , aslında benim diyetime ve aldığım karara '' aaa ölümü gör ,bir lokma yeee ''' diyerek onlar yanlış yapıyor.Bunu farkettiğim günden beri diyetteysem herkese hayır diyebiliyorum.
İrade meselesi sanırım .Bana geldi mi tam geliyor gitti mi de tam gidiyor. Şuan gitmişti , geri çağırdım
Çünkü iki sabah nutellaya bakıyordu iki güne kalmaz 70 lere geri dönmemem.
selam kızlar size bir itirafda bulunacağım...biz akşama eşimin akrabalarına yemeğe davetliyiz bende yeni gelinim ya dedim ki kalkayım kurabiye yapayım havam olur dedim..hay yapmaz olaydım bi kere kurabiye yandı götürülmez oldu.yarısı yandı keşke hepsi yansaydı.yanmayanları ayırıyım da eşim yer dedim ama ben ne yaptım tam 3 tanesini yedim.valla içime şeytanmı girdi ne oldu anlamadım.ben mutfakta yerde oturmusum kurabiye yiyorum.bide akşam yemeğe gitcez diye kahvaltı yapmadım öğle yemeği yemedim ki akşam biraz yerim ayıp olmasın diye dedim.tabi karnım aç olup kurabileri yiyince hepsini çıkardımsevgili kaptanım bana istediğin cezayı ver ama ben kendime çok daha büyük cezalar verdim.yarın fazladan 1 saat daha spor yapcam.akşam da hareketlerimi daha fazla yapcam.kızlar çok utanıyorummmm:26::26::26::26: yememem lazım dı.inşalah yarın tartıda artı çıkmam yoksa kendime hayatı zehir ederim.yani yedim de ne oldu mutlu mu oldum:HAYIR.bişeyemi yaradı hayır.neyse işte itiraf ettim ve rahatladım.takdir sizindir:18::18:
canım takıma hoşgeldin.ben merve inşallah kısa sürede verirsin kilolarını
canım sende benim gibiymişsin.yedimmi de cılkını çıkartıyorum yemedimmi de cılkını çıkartıyorum.ortasını bulamadım.
selam kızlar size bir itirafda bulunacağım...biz akşama eşimin akrabalarına yemeğe davetliyiz bende yeni gelinim ya dedim ki kalkayım kurabiye yapayım havam olur dedim..hay yapmaz olaydım bi kere kurabiye yandı götürülmez oldu.yarısı yandı keşke hepsi yansaydı.yanmayanları ayırıyım da eşim yer dedim ama ben ne yaptım tam 3 tanesini yedim.valla içime şeytanmı girdi ne oldu anlamadım.ben mutfakta yerde oturmusum kurabiye yiyorum.bide akşam yemeğe gitcez diye kahvaltı yapmadım öğle yemeği yemedim ki akşam biraz yerim ayıp olmasın diye dedim.tabi karnım aç olup kurabileri yiyince hepsini çıkardımsevgili kaptanım bana istediğin cezayı ver ama ben kendime çok daha büyük cezalar verdim.yarın fazladan 1 saat daha spor yapcam.akşam da hareketlerimi daha fazla yapcam.kızlar çok utanıyorummmm:26::26::26::26: yememem lazım dı.inşalah yarın tartıda artı çıkmam yoksa kendime hayatı zehir ederim.yani yedim de ne oldu mutlu mu oldum:HAYIR.bişeyemi yaradı hayır.neyse işte itiraf ettim ve rahatladım.takdir sizindir:18::18:
sevgili kaptan ceza olarak yarın açık havada 1 saat yürüyeyim mi??valla totom donsada yürürüm
Memnun oldum arkadaşım.
Kaç kilosun şuanda ?
Ya 62 ye indiğimde bende kendimi iyi hissediyordum ama 58 takıntı bende . Dediğim gibi ilkokuldan beri 50 li kiloları görmedim :26:
Bir de 3-5 kilo geri alma payı bırakayım kendime diyorum.
Veririz tabii niye vermeyelim.
Ben gözünüzün önünde örnek olayım işte.Tam aç karnına 100 kilo çıkardım sabah tartıldığımda. Tam 9 ay inat ettim , oğlum o zaman 1 yaşında yoktu , bebek arabası ile tepe bayır demeden yürüdüm. Diyetisyen ne dediyse uyguladım . Ve 62 kiloya , çoğu yağ kaybıyla indim.
Alışverişe çıktık eşimle , jean alacağım . Bedeniniz dedi görevli heralde 30-30 dedim ve o gün 28 beden kot aldığımda ağlayacaktım sevinçten . Yine olur .Yeter ki gözümüzü karartalım ve bunun bir yaşam tarzı olduğunu unutmayalım
iyi hatirlattin cnm ya,sen gecen hafta cuma ameliyoat olmayacakmiydin,ertelendimi:18:
ben ciktim kizlar,cocuklar etrafi dagitmis yine,onlari toplayip kizimi flüt e götürecegim,yürüyüsde yapmis olurum,sonrada yemek felan derken aksam ancak ugrarim
hayırdır canım ben mi kaçırdım geçmiş olsunkonusu geçtiyse kusura bakma görmemişim
aramıza hoşgeldinEveeeet çağırdınız geldim.
Mülakat mı var şimdi sırada :18::18::18:
Diyet adına yapmam gerekenleri biliyorum da grup adına ne yapmam gerek onları alayım bir zahmet.
Bilgilerimi kısaca paylaşayım , yaş 34 ; 1.63 boy 68.8 kilo
Bu kilonun 6 kilosunu son bir yılda aldım .
Onun öncesinde 100 kilodan 62 kiloya diyetisyen kontrolünde 9 ayda düşmüştüm , hedefim 58 . İlkokuldan beri 50 lerle başlayan bir kilom olmadı
Sitede zaten son derece aktif bir üyeyim , paylaşım açısından sorun yaşamam. Eski diyet listemi uygulayacağım , ortalama haftada 1,5 kg verdiren bir diyet ...2 ay sonra 1 kiloya düşüyor tabii aylık.
Hmmmm başka , 3,5 yaşında bir oğlum var .Spor salonlarında ya da sürekli yürüyüşlerde bulunamıyorum.O sebeble evimde kurduğum küçük bir spor salonum var. Gerçi son bir yıldır tozlanmış aletler ama ...
Neyse , ben böyle biriyim işte . En son 62 iken alt 38 üst 40 bedendim . Şimdi 42-42
Cuma günü kilo bildiri yapacağım sanırım bu topiğe , onun dışındaki paylaşımlarda dediğim gibi sorun yok .
Grup liderimiz pegasus sanırım , selamlar şef :13:
Davetiniz için teşekkür ederim. Geçen hafta tartıldım en son 75,8 di. Akşam eve gidince tartılır son halimi yazarım. Boy 1,54 yaş 28
Ayrıca internette aktifim ama bugüne kadar hiç foruma üye olmamıştım. İlk başta aksaklık olursa ikaz edin lütfen. Ayyy çok heycanlıyım. Sanırım aradığım buymuş...
selam kızlar
kusura bakmayın işe daha yeni geldim, bir müşteriye uğramam gerekti, menülerimi yazayım
cuma
sabah
bir bardak hazır çorba
öğlen
1 simit
1 ayran
ara
1 intense
akşam
döner porisyon
ayran
spor
sabah kalktığımda 50 dk spor( 25 dk trambolin+20 dk bisiklet+5 dk twister) 110 mekik
su 1,5-2 arası
cumartesi
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 yeşil zeytin
2-3 parça kaşar
kapanış olarak 1 lokma ekmeğe şokella
çay
öğlen yok
öğleden sonra
3 galeta
b.peynir
5 yeşil zeytin
çay
akşam
çok az makarna
2 parça tavuk göğüs
kereviz salatası
spor yapmadım temizlik yaptım
su 1.5-2 lt tam sayamadım hafta sonu ama bu kadardır daha az olmaz fazlası olabilir.
pazar
sabah
5 dilim sucuk
1 dilim tam buğday
2 parça dil peyniri
4 yeşil zeytin
3 parça kaşar
çok küçük bir parça da b.peynir
çay
öğlen
1 kase nesfit
süt
öğleden sonra
1,5 dilim ekmek
1,5 köfte
aslında bir yarım ekmek köfteyi 3 kişi bölüştük toktum sadece kokunca bir parça bölüp aldım:))
ayran
akşam
1 tabak mercimek çokba
içine az kıtır ekmek
su 1.5 lt
spor 45 dk spor( 20 dk trambolin+20 dk bisiklet+5 dk twister) 80 mekik
ev işi
selan kızlar hepinize mutlu haftalar diliyorum.dünkü menüm
sabah;1 dilim kepek ekmeği,peynir,domates,salatalık
ara;yok
öğle;1 simit,1 ayran
ara;yok
akşam;2 tane tavuk butu,2 fırında patates
hafta sonu sebebiyle spor yapamadım ama çok fazla koşuşturuyorum
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum çok azimliyim ve cok hırslıyım adım zeynep canan size uyum saglıcamdan emin olabilirsiniz :) bir haftadır evde plates yapıyorum ve bugün spora başladım cumada diyetisyende randevum var kızlar sizlerleyim inşallah bundan sonra :) boyum 1.55 kilom 78 :S ama gidicek
bende menümü yazayım
sabah küçük bir kase çorba ekmeksiz
arkasından bir saatten fazla spor yaptım
ara : bir fincan kahve bir bardak sıcak su
öglen yok
ara; yok
akşama 3 kasık yagsız makarna bol satata
bir barkak yagsız süt
anca geldım elektrıkler yktu 12 cvarydı uyudum uyandgmda gelmiş elektrıkler
hemen grdım bnde agrım smdılık yokgectı gectııı
menulerı okudum yanlıs bsey yenılmemıs cok mktarda o yuzden ses ckarmadm
bnım menuler braz yanliştıı ama canım pek bse cekmedı
kizlar bakin ne buldum
GİYSİLERLE ZAYIF GÖRÜNÜMÜN 6 YOLU
İşte bazı moda uzmanlarından daha ince gösteren moda ipuçları
Kilo vermeyi bekleyecek kadar zamanınız yok mu? İşte bazı moda uzmanlarından daha ince gösteren moda ipuçları
İyi görünmenin yolu sadece zayıflamaktan geçmiyor. Doğru kıyafetlerle daha zayıf ve daha ince görünmenin püf noktaları da var. İşte modacılardan daha zayıf görünmenizi sağlayacak 6 öneri..
1. Tek renk kullanın
Gece mavisi, kahverengi ya da siyah gibi tek renk koyu renkli elbiseler giyin.. Bunun yanı sıra aynı rengin farklı tonlarını da birlikte giyebilirsiniz. Bej, deniz mavisi, mercan ya da teninize en iyi giden renklerde desenleri bulunan giysiler de olabilir. Eğer rengin sizi daha kilolu gösterdiğini düşünüyorsanız, elbise olarak sizde nasıl durduğuna da bakın.
2. Kumaşları doğru seçin
Katı, sert ve ağır hatta yapışan kumaşlardan uzak durun. En iyi seçim hafif, yumuşak ve giydiğinizde vücudunuzdan kayan kumaşlardır. Amacınız vücudunuzun genel şeklini görmek olmamalı..
3. Vücudunuza göre ayarlayın
Geniş omuzlarınız varsa, vatka ya da herhangi bir omuz aperatı kullanmayın. Kayık ve yuvarlak yakalı giysileri tercih etmeyin. Üstünüzü daha küçük göstermek için modaya uygun V yakalı elbiseler, V yakalı üst ve etek veya bol pantolonları tercih edin. Eğer üst küçük alt büyükse, yani armut vücutluysanız, boynunuzu kalın göstermeyen, omuzlarınıza uygun sizi dik gösteren kıyafetleri arayın. Üst için yuvarlak, oyuk yaka kesimleri, alt için de düz etek ya da normal kesim pantolonları seçin.
4. Kalça ve basenler
Büyük kalça ve basenleri kamufle etmek için, rahat pileli, bel kısmı büzgülü rahat etek ve pantolonlar tercih edilebilir. Modaya uygun, düz çizgiler yan cepli ya da cepsiz modeller seçin. Basenleri küçük göstermek için beli düz yarım ya da dizden hafifçe aşağıda pantolonlar arayın. Daha uzun ve zayıf görünüm için pantolonunuz ya da eteğiniz yere değecek kadar uzun olmalı.
Basenlerinizi daha fazla kamufle etmek için etek ve pantolon giydikten sonra kalçalarınızı örtecek kadar uzun bluz ya da bluzunuzun üzerine hjafifi dantel ya da örgü tunikler giyebilirsiniz. Kalçalarınızdan aşağısının çok fazla uzun olmamasına dikkat edin.
5. Kesim ve dikişileri inceleyin
Giysilerinizde, özellikle ceketlerde kare şekilli olanları ya da sıkı saran modelleri tercih etmeyin. Bunun yerine hatları hafif belli eden modelleri tercih edin. Elbiselerin dikişleri daha ön plana çıkartılmış olabilir.
6. Ayakkabıları unutmayın
Sadece elbiselerle zayıf görüneceğinizi sanmayın. Giysilerinizi belirledikten sonra ayakkabılarınızı deneyin. Özellikle ayaklarınız genişse ince şeritli ve düz sandaletler, ufak topuklu ayakkabılar giymeyin. Bunun yerine, kısa topuklu ya da üzerinde durabiliyorsanız yüksek topuklu ayakkabılar giyin. 5 cm'lik topuk ne giyerseniz giyin sizi daha ince gösterecektir. Ayak bileğinize dolanan ayakkabılardan, kare topuklardan uzak durun. Tüm bunlar sizi daha bodur ve bacaklarınızın daha kısa görünmesine neden olur.
Alintdir
benim tatlı isteğim meyveyle geçmiyor ya illa çikolata olcak ama tutuyorum kendimi yemiyorum :)
evet kızlar çok zamansız öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.geçen hafta haluk saçaklı bir programda konuktu.egzersiz hakkında söylediği birşey dikkatimi çekti.sizle de paylaşacaktım ama enerjim ancak kendine gelmeye başladı:)))
18 derecenin altında açık havada yapılan spor %44 daha fazla kalori harcatıyormuş:))tam da bahara girerken harika bir bilgi değil mi???insan kış başında söyler bunu!!!
bu arada 2 yeni arkadas davet ettim bilginize
bide pokmon cnm,röportaj günü diye bir önerin olmustu,bu durumu sana birakiyorum,sen belirle günleri,kisileri bizde uyalim tatlim
Eveeeet çağırdınız geldim.
Mülakat mı var şimdi sırada :18::18::18:
Diyet adına yapmam gerekenleri biliyorum da grup adına ne yapmam gerek onları alayım bir zahmet.
Bilgilerimi kısaca paylaşayım , yaş 34 ; 1.63 boy 68.8 kilo
Bu kilonun 6 kilosunu son bir yılda aldım .
Onun öncesinde 100 kilodan 62 kiloya diyetisyen kontrolünde 9 ayda düşmüştüm , hedefim 58 . İlkokuldan beri 50 lerle başlayan bir kilom olmadı
Sitede zaten son derece aktif bir üyeyim , paylaşım açısından sorun yaşamam. Eski diyet listemi uygulayacağım , ortalama haftada 1,5 kg verdiren bir diyet ...2 ay sonra 1 kiloya düşüyor tabii aylık.
Hmmmm başka , 3,5 yaşında bir oğlum var .Spor salonlarında ya da sürekli yürüyüşlerde bulunamıyorum.O sebeble evimde kurduğum küçük bir spor salonum var. Gerçi son bir yıldır tozlanmış aletler ama ...
Neyse , ben böyle biriyim işte . En son 62 iken alt 38 üst 40 bedendim . Şimdi 42-42
Cuma günü kilo bildiri yapacağım sanırım bu topiğe , onun dışındaki paylaşımlarda dediğim gibi sorun yok .
Grup liderimiz pegasus sanırım , selamlar şef :13:
canım ben şu an 76 kiloyum, biraz yavaş kilo veriyorum ama böyle daha iyi bence:) şu an 40 beden giyiyorum sanırım 63-65 ideal olurum diye düşünüyorum. Yaşam tarzı olduğu kesin ancak ben halen yemek yemeyi çok seviyorum şu an yaptığımız gibi kaçamaklar yapınca telafi edersek kilo sorunumuz ileride de olmaz İnşallah:))
tesekkurlerr...yarın bademcik ameliyatı olcam cnm
aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?