Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Memnun oldum arkadaşım.

Kaç kilosun şuanda ?

Ya 62 ye indiğimde bende kendimi iyi hissediyordum ama 58 takıntı bende . Dediğim gibi ilkokuldan beri 50 li kiloları görmedim :26:

Bir de 3-5 kilo geri alma payı bırakayım kendime diyorum.

Veririz tabii niye vermeyelim.

Ben gözünüzün önünde örnek olayım işte.Tam aç karnına 100 kilo çıkardım sabah tartıldığımda. Tam 9 ay inat ettim , oğlum o zaman 1 yaşında yoktu , bebek arabası ile tepe bayır demeden yürüdüm. Diyetisyen ne dediyse uyguladım . Ve 62 kiloya , çoğu yağ kaybıyla indim.

Alışverişe çıktık eşimle , jean alacağım . Bedeniniz dedi görevli heralde 30-30 dedim ve o gün 28 beden kot aldığımda ağlayacaktım sevinçten . Yine olur .Yeter ki gözümüzü karartalım ve bunun bir yaşam tarzı olduğunu unutmayalım

sevgili kaptan ceza olarak yarın açık havada 1 saat yürüyeyim mi??valla totom donsada yürürüm

canım sende benim gibiymişsin.yedimmi de cılkını çıkartıyorum yemedimmi de cılkını çıkartıyorum.ortasını bulamadım.

Arkadaşım nacizane tavsiyem sana , kural dışına çıktın mı , kaçamak mı yaptın ? Hemen unut onu . Ya bugün kurabiye yedim nasıl olsa , yarın başlarım tekrar deme asla.

Bir de şu var , lütfen yemeyerek zayıflamayın.O saate kadar aç durunca içine canavar grmesine gerek yok , kim olsa o kurabiyelerden kendini alamaz.

Ben yarın müsait olunca diyet listemide paylaşacağım , 100 kilodan indiğim için 3 ayrı liste değiştirmişti doktorum .

Tabii takım cezanı bilemem :26:

100 mekik mi olur artık , 100 barfiks mi

canım takıma hoşgeldin.ben merve inşallah kısa sürede verirsin kilolarını

canım sende benim gibiymişsin.yedimmi de cılkını çıkartıyorum yemedimmi de cılkını çıkartıyorum.ortasını bulamadım.

Hoşbuldum canım .Yahu bu takımda herkes mi merve

4. takımın kod adı mı yoksa bu

Aynen aynen , eşim hep der ; hatun bir ortasını bulsan şu işin herşey hallolacakta.

Diyetteyken ağzına kural dışı lokma koymayan ben , saldığım zaman bir borcam sütlü tatlının (favorimdir sütlü ve çikolatalı tatlılar)3/2 sini ayakta götürürm

sevgili kaptan ceza olarak yarın açık havada 1 saat yürüyeyim mi??valla totom donsada yürürüm

ah canım kıyamam ben sana ya

canım ben şu an 76 kiloyum, biraz yavaş kilo veriyorum ama böyle daha iyi bence:) şu an 40 beden giyiyorum sanırım 63-65 ideal olurum diye düşünüyorum. Yaşam tarzı olduğu kesin ancak ben halen yemek yemeyi çok seviyorum şu an yaptığımız gibi kaçamaklar yapınca telafi edersek kilo sorunumuz ileride de olmaz İnşallah:))

iyi hatirlattin cnm ya,sen gecen hafta cuma ameliyoat olmayacakmiydin,ertelendimi:18:

yarın olcam ama ameliyattan sonra 10 gün kadar normal yemek yiyemicem süt puding çorba yoğurt dondurma gibi şeyler yicem ( yiyebilirsem )
menü paylaşımı yapayım mı yapmayım mı yoksa sadece kilo bildirimi mi yapayım ? sen nasıl dersen ben uyarım bu hafta listeye alıncakmıyım ?

Davetiniz için teşekkür ederim. Geçen hafta tartıldım en son 75,8 di. Akşam eve gidince tartılır son halimi yazarım. Boy 1,54 yaş 28

Ayrıca internette aktifim ama bugüne kadar hiç foruma üye olmamıştım. İlk başta aksaklık olursa ikaz edin lütfen. Ayyy çok heycanlıyım. Sanırım aradığım buymuş...

aramıza hoşgeldin

fazla sıkma canını bol sporla yakarsın sen onları

takıma hoşgeldinn ii kilo vermelerr )

Benim kociş maçta kızımda kendikendine geziniyor buraya bi gözatayım dedim yeni arkadaşlar var sanırım birazdan detaylı inceleyeceğim.

merhaba bende gurubunuza katılmak istiyorum.Cuma günleri bildirim yapıyoruz değilmi.deneyimli arkadaşlarım bilgi verirlerse mutlu

olurum.

Yaşım 28 boy : 1.58 Kilom 67.7 70 kg ile başladım.

Bir tespitte bulunmuşlar arkadaşlar .Türkiye'nin en çok satan kitapları listesinde 4 tane diyet kitabı var ama Türk kadınlarının yarısından fazlası şişman.Çok acayip.

canım o intense dışında süper
trambolini nası yapıuyosun bir videoya bakarakmı yoksa kafana göre sıçrama olarakmı yapıyorsun

hımmmm kuşan yaniw bakalım inşallah güzel sonuç alırsın.

hoşgeldin canım.vericez bu kiloları.

canım öğün atlaman dışında menün gayet güzel.

cANIM bişeydemiyorum diyecek bişey bulamıyorum çünkü etkilenmiyor seni söylediklerim.

tşkler canım güzel paylaşım

benim tatlı isteğim meyveyle geçmiyor ya illa çikolata olcak ama tutuyorum kendimi yemiyorum :)

en etkili yöntem evde işte bulundurmamak

tramboini balkonamı çıkartsam ne
bu arada 2 yeni arkadas davet ettim bilginize

bide pokmon cnm,röportaj günü diye bir önerin olmustu,bu durumu sana birakiyorum,sen belirle günleri,kisileri bizde uyalim tatlim

grup otursun diye bekledim açıkcası yarın başlayabiliriz :) rapunzel ne zaman ameliyat olacaktı yarın buradaysa ondan başlayabiliriz.

hoşgeldin canım. diyet listeni kısaca paylaşırsan sevinirim :)))

Ya zaten beynimize yerleştirmemiz gereken yemek yemeği severek , keyifle yemek yiyerek bir yandan da sağlıklı bir şekilde kilo vermek.
Mesela diyetteyken öğle öğününde ki salatamızı zaten diyetteyim , offf yiyeyim bitsin diye değil de görsel bir şölene dönüştürmeliyiz.

Hem keyif , hem sağlık bence olur mu olur

tesekkurlerr...yarın bademcik ameliyatı olcam cnm

Geçmiş olsun çok , yeni bdemcik ameliyatı olan bir arkadaşım var , hem de bu forumda .Yanılmıyorsam 10 gün kadar önce oldu , çok memnun iyi ki olmuşum diyor şuanda.Ha bu arada 5-6 kiloda verdiğini söylemişti.

aramıza hoşgeldin

Hoşbuldummmmm

Güzel paylaşımlarla güzel sonuçlara ulaşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…