hoşgeldin canım. diyet listeni kısaca paylaşırsan sevinirim :)))
grup otursun diye bekledim açıkcası yarın başlayabiliriz :) rapunzel ne zaman ameliyat olacaktı yarın buradaysa ondan başlayabiliriz.
Tamamdır kaptan mesele yok
Günde 5 mesaj gözüm kapalı yazarım.
Her yediğimi paylaşırım.
Spor haftada 2- 3 gün zaman ayırabilirim.Tüm aktivitilerimi yazarım.
En çokta ceza sistemine bayıldım .Yok her spor cezasını uygularımda ceza alacağımı hiç sanmam . Diyetteyken lanet biri oluyorum , listemde şekersiz çay yoksa onu bile gittiğim yerde ağzıma sürmem.
Şimdi ben yarın sabah itibarıyla bugün ne yedim ne içtim , ne hareket yaptım yazarım.
Ama en hızlı kiloyu ilk 10 günde veriyorum ben , sanırım onlar listeye giremeyecek ve gruba faydası olmayacak .
Ciddi anlamda arkadaş ortamı olan bir kadınım .
Gelsin börekler , gitsin kekler iyi güzel de...Eğer bir şeye başlamaya karar vermişsem kimse tutamaz beni.
Karşı tarafa saygısızlık gibi gözükse de o misafirlikte ki hayır demem , aslında benim diyetime ve aldığım karara '' aaa ölümü gör ,bir lokma yeee ''' diyerek onlar yanlış yapıyor.Bunu farkettiğim günden beri diyetteysem herkese hayır diyebiliyorum.
İrade meselesi sanırım .Bana geldi mi tam geliyor gitti mi de tam gidiyor. Şuan gitmişti , geri çağırdım
Çünkü iki sabah nutellaya bakıyordu iki güne kalmaz 70 lere geri dönmemem.
selam kızlar size bir itirafda bulunacağım...biz akşama eşimin akrabalarına yemeğe davetliyiz bende yeni gelinim ya dedim ki kalkayım kurabiye yapayım havam olur dedim..hay yapmaz olaydım bi kere kurabiye yandı götürülmez oldu.yarısı yandı keşke hepsi yansaydı.yanmayanları ayırıyım da eşim yer dedim ama ben ne yaptım tam 3 tanesini yedim.valla içime şeytanmı girdi ne oldu anlamadım.ben mutfakta yerde oturmusum kurabiye yiyorum.bide akşam yemeğe gitcez diye kahvaltı yapmadım öğle yemeği yemedim ki akşam biraz yerim ayıp olmasın diye dedim.tabi karnım aç olup kurabileri yiyince hepsini çıkardımsevgili kaptanım bana istediğin cezayı ver ama ben kendime çok daha büyük cezalar verdim.yarın fazladan 1 saat daha spor yapcam.akşam da hareketlerimi daha fazla yapcam.kızlar çok utanıyorummmm:26::26::26::26: yememem lazım dı.inşalah yarın tartıda artı çıkmam yoksa kendime hayatı zehir ederim.yani yedim de ne oldu mutlu mu oldum:HAYIR.bişeyemi yaradı hayır.neyse işte itiraf ettim ve rahatladım.takdir sizindir:18::18:
Memnun oldum arkadaşım.
Kaç kilosun şuanda ?
Ya 62 ye indiğimde bende kendimi iyi hissediyordum ama 58 takıntı bende . Dediğim gibi ilkokuldan beri 50 li kiloları görmedim :26:
Bir de 3-5 kilo geri alma payı bırakayım kendime diyorum.
Veririz tabii niye vermeyelim.
Ben gözünüzün önünde örnek olayım işte.Tam aç karnına 100 kilo çıkardım sabah tartıldığımda. Tam 9 ay inat ettim , oğlum o zaman 1 yaşında yoktu , bebek arabası ile tepe bayır demeden yürüdüm. Diyetisyen ne dediyse uyguladım . Ve 62 kiloya , çoğu yağ kaybıyla indim.
Alışverişe çıktık eşimle , jean alacağım . Bedeniniz dedi görevli heralde 30-30 dedim ve o gün 28 beden kot aldığımda ağlayacaktım sevinçten . Yine olur .Yeter ki gözümüzü karartalım ve bunun bir yaşam tarzı olduğunu unutmayalım
kızlar ben kaçtım iyi akşamlar hepinize
grup otursun diye bekledim açıkcası yarın başlayabiliriz :) rapunzel ne zaman ameliyat olacaktı yarın buradaysa ondan başlayabiliriz.
Geçmiş olsun çok , yeni bdemcik ameliyatı olan bir arkadaşım var , hem de bu forumda .Yanılmıyorsam 10 gün kadar önce oldu , çok memnun iyi ki olmuşum diyor şuanda.Ha bu arada 5-6 kiloda verdiğini söylemişti.
canım iyiki geldin gruba bi hareketlilik getirdin valla. buazimle 2. hafta listedeyken mutlaka faydası olur verdiğin kilonun yanılmıyorsam 2 haftada verdiğin kilonun toplamı 2 ye bölünerek yüzde oluşuyor
ohhh nutella bende çok severim.hayır demek önemli zaten.
aman olur ya böyle şeyler alt tarafı kurabiye 3 tane bişey olmaz
yaşam tarzı konusunda çok haklısın canım o yüzden yavaş verip zamana yayıp beslenme alışkanlığını kazanmak önemli
iyi akşamlar canım görüşürüz
yarın olcam ama ameliyattan sonra 10 gün kadar normal yemek yiyemicem süt puding çorba yoğurt dondurma gibi şeyler yicem ( yiyebilirsem)
menü paylaşımı yapayım mı yapmayım mı yoksa sadece kilo bildirimi mi yapayım ? sen nasıl dersen ben uyarımbu hafta listeye alıncakmıyım ?
Davetiniz için teşekkür ederim. Geçen hafta tartıldım en son 75,8 di. Akşam eve gidince tartılır son halimi yazarım. Boy 1,54 yaş 28
Ayrıca internette aktifim ama bugüne kadar hiç foruma üye olmamıştım. İlk başta aksaklık olursa ikaz edin lütfen. Ayyy çok heycanlıyım. Sanırım aradığım buymuş...
hehehehhebende çok güldümBir tespitte bulunmuşlar arkadaşlar .Türkiye'nin en çok satan kitapları listesinde 4 tane diyet kitabı var ama Türk kadınlarının yarısından fazlası şişman.Çok acayip.
Hoşbulduuum canım
Diyet listemi zaten günlük olarak uygulayacağım için burayada yazacağım.
Listem ilk olarak 100 kilo için verilmişti , sonra 75 e kadar aynı listede devam ettim çünkü kilo vermem durmadı.75 den sonra ufak değişiklikler oldu.En son da 62 de koruma programı listesi verilmişti ama de ki kim korudu
Sabah :
1 fincan şekersiz yeşil çay
3 adet etimek
1 dilim yağsız beyaz peynir
3-5 adet zeytin
2-3 adet ceviz içi
Sınırsız yeşillik
Öğlen :
1 kase yağsız çorba
4 kaşık sebze yemeği
1 pors. beyaz et
4 kaşık yağsız yoğurt
Sınırsız yeşil salata
2 dilim esmer ekmek
Akşam :
1 kase yağsız çorba
4 kaşık sebze yemeği
1 dilim yağsız peynir
Sınırsız yeşil salata
2 Kaşık yoğurt yağsız
1 dilim esmer ekmek
3 ara öğün var , 1 çay bardağı kadar yağsız süt ve 1 porsiyon meyve ya da 2-3 adet bisküvi ve meyve şeklinde.Bir porsiyon sütlü tatlı da olabilir bu sadece bir ara öğünde.
İşte ben bu liste ile 9 ayda 38 kilo verdim . Ama harfi harfine uyguladım.Dışarıdayım yiyemedim yok , bildiğim yemeğimi yanımda taşıdım.
Şİmdi de bu liste ile yola başladım .Hadi hayırlısı hepimiz için...
Neye başlıyorsunuz yarın , yok bileyim de hazırlıksız yakalanmayayım
canım diyetisyenin bna uygun diyet verdimi ne yiyeceksin zor olacak biraz.
eveeeet aradığınşey bu gerçekten burası motivasyon açıısndan hariika.bide hoşgeldin aramıza
hehehehhebende çok güldüm
wauuuuuuv teşekkürler canım
grubu nasıl canlandırırz diye düşündük ve röportaj yapalım dedik. hergün birimizi soru yağmuruna tutacağız. hem birbirimizi daha iyi tanırsak daha kolay kaynaşırız diye düşündük
canım diyetisyenin bna uygun diyet verdimi ne yiyeceksin zor olacak biraz.
Hoşbulduuum canım
Diyet listemi zaten günlük olarak uygulayacağım için burayada yazacağım.
Listem ilk olarak 100 kilo için verilmişti , sonra 75 e kadar aynı listede devam ettim çünkü kilo vermem durmadı.75 den sonra ufak değişiklikler oldu.En son da 62 de koruma programı listesi verilmişti ama de ki kim korudu
canım o intense dışında süper
trambolini nası yapıuyosun bir videoya bakarakmı yoksa kafana göre sıçrama olarakmı yapıyorsun
hımmmm kuşan yaniw bakalım inşallah güzel sonuç alırsın.
hoşgeldin canım.vericez bu kiloları.
canım öğün atlaman dışında menün gayet güzel.
cANIM bişeydemiyorum diyecek bişey bulamıyorum çünkü etkilenmiyor seni söylediklerim.
tşkler canım güzel paylaşım
en etkili yöntem evde işte bulundurmamak
tramboini balkonamı çıkartsam ne
hoşgeldin canım. diyet listeni kısaca paylaşırsan sevinirim :)))
Selamlar konunuza atladım ama:26:
Aus nasıl verdin o kiloyu maşallah iradene hayran kaldımBende aylardır uğraşıorum ama düzensizim malesef
Canım sende bir başvuru yap senide alalım hemen takıma
Dur ya bir atasözü vardı ; fare giremediği deliğe yavrusunuda bağlar girermiş
Beni daha almadılar takıma , deneme süresindeyim.
Canım benim, bir sayfa öncesinde yazdım diyet listemi , 2 yıl kadar önce verdim tabii .Sadece irade , kafaya koydum bir kere .
En son tartıda 3 haneli rakamlara ulaşınca tamam dedim dur aus
Ama dediğim gibi o listeyi hayatımın merkezi yapmadım ama günlük yaşatımda yeme alışkanlıklarımı değiştirdim sadece.
Sende gerçekten istersen , hayatından bir kaç ayı keyifli lezzetlere kapat canım.
Mesela ben kazandibini çok severim dondurmalı , öyle bir tanede kesmezdi beni
Diyetteyken kazandibi ile burun buruna geldim . Baktım ona ve dedim ki ;
Senin tadını biliyorum , yemediğim bir şey değilsin . Şimdi seni yesem , yerken damağımda bırakacağın lezzet 30 saniye . Sonra 3 gün pişman olmaktansa hadi sana güle güle dedim
evet canım hatalarımı bı8lıorum ama kendımıde bılıorum bu hastyken bsey yıemıorum nrfmalde brazdaha yıorum ama sunu dyeyım yapım bu ya hepp yıcem yada tamamen kesııcem bun yem bu canım
Canım sende bir başvuru yap senide alalım hemen takıma
Dur ya bir atasözü vardı ; fare giremediği deliğe yavrusunuda bağlar girermiş
Beni daha almadılar takıma , deneme süresindeyim.
Canım benim, bir sayfa öncesinde yazdım diyet listemi , 2 yıl kadar önce verdim tabii .Sadece irade , kafaya koydum bir kere .
En son tartıda 3 haneli rakamlara ulaşınca tamam dedim dur aus
Ama dediğim gibi o listeyi hayatımın merkezi yapmadım ama günlük yaşatımda yeme alışkanlıklarımı değiştirdim sadece.
Sende gerçekten istersen , hayatından bir kaç ayı keyifli lezzetlere kapat canım.
Mesela ben kazandibini çok severim dondurmalı , öyle bir tanede kesmezdi beni
Diyetteyken kazandibi ile burun buruna geldim . Baktım ona ve dedim ki ;
Senin tadını biliyorum , yemediğim bir şey değilsin . Şimdi seni yesem , yerken damağımda bırakacağın lezzet 30 saniye . Sonra 3 gün pişman olmaktansa hadi sana güle güle dedim
Bak canım , ben istikrarlı bir şekilde kilo veiyordum.15 günde bir de diyetisyen kontrolüm vardı . Her gittiğimde kadının gözleri yuvalarından çıkıyordu , bravo demekten.
Sonra beni 70 lere gelince bir şeytan dürttü. Yazda yaklaşıyordu ya , daha az yiyeyim de daha hızlı vereyim dedim .Listeden kafama göre ara öğünlerimi çıkardım .Çorbayı çıkardım , ekmeği azalttım hatta hemen hemen hiç yemedim.
15 gün sonra ilk kez diyetisyen tartısında hüsran yaşadım . Daha az yememe rağmen yağ yüzdem artmıştı , sadece 800 gr falan vermiştim ama tabii su ve kas kaybıymış.Üstüne üstelik fazladan yağ.
Sadece yememekle , az yemekle 1-2 kilo fazlası olanların , hani bu aralar karnım biraz şiş diyenlerin göbekleri iner.
Bizler yiyerek kalıcı zayıflayabiliriz ancak.
Ya hep ya hiç yok anlayacağın.
iyi geceler hepimize ben biraz el işi yapayım sonrada uyumaya gidiyim yarın sabah görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?