Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin canım. diyet listeni kısaca paylaşırsan sevinirim :)))

Hoşbulduuum canım

Diyet listemi zaten günlük olarak uygulayacağım için burayada yazacağım.

Listem ilk olarak 100 kilo için verilmişti , sonra 75 e kadar aynı listede devam ettim çünkü kilo vermem durmadı.75 den sonra ufak değişiklikler oldu.En son da 62 de koruma programı listesi verilmişti ama de ki kim korudu

Sabah :

1 fincan şekersiz yeşil çay
3 adet etimek
1 dilim yağsız beyaz peynir
3-5 adet zeytin
2-3 adet ceviz içi
Sınırsız yeşillik

Öğlen :

1 kase yağsız çorba
4 kaşık sebze yemeği
1 pors. beyaz et
4 kaşık yağsız yoğurt
Sınırsız yeşil salata
2 dilim esmer ekmek

Akşam :

1 kase yağsız çorba
4 kaşık sebze yemeği
1 dilim yağsız peynir
Sınırsız yeşil salata
2 Kaşık yoğurt yağsız
1 dilim esmer ekmek

3 ara öğün var , 1 çay bardağı kadar yağsız süt ve 1 porsiyon meyve ya da 2-3 adet bisküvi ve meyve şeklinde.Bir porsiyon sütlü tatlı da olabilir bu sadece bir ara öğünde.

İşte ben bu liste ile 9 ayda 38 kilo verdim . Ama harfi harfine uyguladım.Dışarıdayım yiyemedim yok , bildiğim yemeğimi yanımda taşıdım.

Şİmdi de bu liste ile yola başladım .Hadi hayırlısı hepimiz için...

canım iyiki geldin gruba bi hareketlilik getirdin valla. buazimle 2. hafta listedeyken mutlaka faydası olur verdiğin kilonun yanılmıyorsam 2 haftada verdiğin kilonun toplamı 2 ye bölünerek yüzde oluşuyor

ohhh nutella bende çok severim.hayır demek önemli zaten.

aman olur ya böyle şeyler alt tarafı kurabiye 3 tane bişey olmaz

yaşam tarzı konusunda çok haklısın canım o yüzden yavaş verip zamana yayıp beslenme alışkanlığını kazanmak önemli

kızlar ben kaçtım iyi akşamlar hepinize

iyi akşamlar canım görüşürüz

Sağol canım

Çok uzun zamandır görüyorum takımları ama kendimde başlama isteği oluşmadan laf olsun diye girmek istememiştim.

Ama hafta sonu gardolap bana ben ona bakakaldık . İnsan dışarı çıkacağı zaman kilolardan dolayı kasvete bürününce , giydiğinin içinde kendini mutlu hissetmeyince hiç keyifli olmuyor yahu.

Yok dedim kızım ausencia bu böyle gitmez , gir şu takımlardan birine de bilemedim 3 ay sonra yaza dağıt mağazaları ne var ne yok

Bu arada paylaşım yaparsanız buyrun takımımıza bekliyoruz dediklerinde içimden gülümsedim , çenem düşüktür demiştim

canım diyetisyenin bna uygun diyet verdimi ne yiyeceksin zor olacak biraz.

eveeeet aradığınşey bu gerçekten burası motivasyon açıısndan hariika.bide hoşgeldin aramıza

Bir tespitte bulunmuşlar arkadaşlar .Türkiye'nin en çok satan kitapları listesinde 4 tane diyet kitabı var ama Türk kadınlarının yarısından fazlası şişman.Çok acayip.
hehehehhebende çok güldüm

wauuuuuuv teşekkürler canım

Neye başlıyorsunuz yarın , yok bileyim de hazırlıksız yakalanmayayım

grubu nasıl canlandırırz diye düşündük ve röportaj yapalım dedik. hergün birimizi soru yağmuruna tutacağız. hem birbirimizi daha iyi tanırsak daha kolay kaynaşırız diye düşündük

Son düzenleme:

Grup kaç kişi bu arada ?

Her grubun sayısı eşit değil yanılmıyorsam .

Olur olur güzel olur , bende deneme sürecini alnımın akıyla atlatırsam memnuniyetle katılırım.

Terletecek sorularımı hazırlayayım şimdiden

Selamlar konunuza atladım ama:26:
Aus nasıl verdin o kiloyu maşallah iradene hayran kaldım Bende aylardır uğraşıorum ama düzensizim malesef

evet canım hatalarımı bı8lıorum ama kendımıde bılıorum bu hastyken bsey yıemıorum nrfmalde brazdaha yıorum ama sunu dyeyım yapım bu ya hepp yıcem yada tamamen kesııcem bun yem bu canım

Selamlar konunuza atladım ama:26:
Aus nasıl verdin o kiloyu maşallah iradene hayran kaldım Bende aylardır uğraşıorum ama düzensizim malesef

Canım sende bir başvuru yap senide alalım hemen takıma

Dur ya bir atasözü vardı ; fare giremediği deliğe yavrusunuda bağlar girermiş

Beni daha almadılar takıma , deneme süresindeyim.

Canım benim, bir sayfa öncesinde yazdım diyet listemi , 2 yıl kadar önce verdim tabii .Sadece irade , kafaya koydum bir kere .

En son tartıda 3 haneli rakamlara ulaşınca tamam dedim dur aus

Ama dediğim gibi o listeyi hayatımın merkezi yapmadım ama günlük yaşatımda yeme alışkanlıklarımı değiştirdim sadece.

Sende gerçekten istersen , hayatından bir kaç ayı keyifli lezzetlere kapat canım.

Mesela ben kazandibini çok severim dondurmalı , öyle bir tanede kesmezdi beni

Diyetteyken kazandibi ile burun buruna geldim . Baktım ona ve dedim ki ;

Senin tadını biliyorum , yemediğim bir şey değilsin . Şimdi seni yesem , yerken damağımda bırakacağın lezzet 30 saniye . Sonra 3 gün pişman olmaktansa hadi sana güle güle dedim

Son düzenleme:

evet dogru olan en buyuk sey ırade yapıcam dedıkmı gerısı yalan zaten

evet canım hatalarımı bı8lıorum ama kendımıde bılıorum bu hastyken bsey yıemıorum nrfmalde brazdaha yıorum ama sunu dyeyım yapım bu ya hepp yıcem yada tamamen kesııcem bun yem bu canım

Bak canım , ben istikrarlı bir şekilde kilo veiyordum.15 günde bir de diyetisyen kontrolüm vardı . Her gittiğimde kadının gözleri yuvalarından çıkıyordu , bravo demekten.

Sonra beni 70 lere gelince bir şeytan dürttü. Yazda yaklaşıyordu ya , daha az yiyeyim de daha hızlı vereyim dedim .Listeden kafama göre ara öğünlerimi çıkardım .Çorbayı çıkardım , ekmeği azalttım hatta hemen hemen hiç yemedim.

15 gün sonra ilk kez diyetisyen tartısında hüsran yaşadım . Daha az yememe rağmen yağ yüzdem artmıştı , sadece 800 gr falan vermiştim ama tabii su ve kas kaybıymış.Üstüne üstelik fazladan yağ.

Sadece yememekle , az yemekle 1-2 kilo fazlası olanların , hani bu aralar karnım biraz şiş diyenlerin göbekleri iner.

Bizler yiyerek kalıcı zayıflayabiliriz ancak.

Ya hep ya hiç yok anlayacağın.

Aman nazar değmesin
Ben diyet yapamıyorumTakımlara düzensiz gelir benim menülerim:26:Bir başıma olduğum için çok sağlıklı beslenemiyorum 2 öğün yiorum mesela öyle aman çorbam olsun salatam olsun sebze yemeğim olsun yapamıyorumTek çeşit yemek yaparsamAma asla ekmek yemiorum mesela çok nadir nişanlım izne falan geldiğinde kaçamaklarım oluyor:26:Tatlıdan çok çekemiorum kendimi şimdi kuru kaysı üzüm incir depoladım bakalım tatlı ihtiyacımı giderecekmi Düzenli bir hayatım olsa keşkeE ben düzensiz beslendiğim için herkesin menüsünede yorum yapamıyorum şunu ye şunu yeme:44:Bakalım düzensiz bir şekilde de olsa 2 ayda 7 kilo verdim bende devamını getirebilirim inşallahKaratay diyeti dikkatii çekiyor aslında:26:

canım bendekı durum bıraz farklı ben gereklı ama az yıyorum kendımı dengeledım kısaca 2 ayda 14 kılo verdım 1 ayda spora gttım 60 cm ınceldım smdı bu ay spora ara verdım ama kılo almadımyemek ıstehım azaldı artık ıstesemde yıemıorum
bı ara kan hapı kullandım dye kılo almıstım zaten acayıp yıodum elımde dehıldı bı kestım tam kestım
kas oranım ıyıymıs dktra gttıgımde baktı ama onun lıstesını uygulamadım bana ye dedıklerıde benım lıstemde vardı ama daha az vardı o sadece sayısını fazla dedı
ben metabolızmamı sasrtarak gdıorum bu yolda tam deıl kılom dracakken gene verıyorum
ama su var hepımız ıcın deıl tabıkıde bu dyet soook dyet yapmadım kndım uydrup uyguluyorum sadece zararlı seylerı hayatımdan ckardım kola meyve suyu ve benzerı gdaları
spora gdıokende neden verdgme bakıolar byuk bölumu yagdan gttı canım 6 km yuruodm gun byunca bde 1050 kalorı yakıodm hergun toplam ama smdı bı ara verdım 1 ay snra tekrar baslıcam spora

3 kalbım olmusss
msaj sayısına gore oluo heralde 16 ocak 2013 katıldım steye yanı byaga knusmusum demekkı
bde az knustum gbı burda cenem dusuk demıstım
enn fazla kaç tane kalp olabılıyorrrrr :)))

iyi geceler hepimize ben biraz el işi yapayım sonrada uyumaya gidiyim yarın sabah görüşmek üzere

günaydın menümü yazayım birazdan çıkacağım

sabah 2 dilim ekmek 1 küçük dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

ara 1 elma

öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek

ara 1 çay bardağı süt

akşam 4 kaşık börülce 2 kaşık pilav 1 küçük kase yoğurt

spor 1.5 saat yürüyüş 115 mekik

mesaj 23

su 1.5 2 lt arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…