Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benım menumde 3 dlım peksımet yaptım pynır domates ınce kepek ekmegını frına verıp sabah 1 tanede kahve
öglen bse yemedım
aksam 1 kaseden braz az sebze yemegı 4 kasık lıght yogrt yedım
1 bcuk ltrede su

Günaydın;

Sabah tartıldım 75,1

SAbah 1 dilim peynir,
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
2 hurma

Henüz bir diyat listem yok yardımcı olur musunuz?

günaydın herkeseeee:)

bugün ablam( topraks) çocuklarla evde kalıcak evde bilgisayar olmadığı için foruma gelemeyebilir bilgi vermek istedim

dünkü menümü yazıyım:)

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
meyve çayı

öğle
mercimek çorbası
tavuk
cacık

ara
meyve çayı

akşam
gemici ( barbunya)
yarım tabak pilav
yoğurt

2lt su
yarım saat bisiklet
yarım saat trambolin

sabah
1 dl ekmek,ufak peynir
ögle
1 kase sebze corbasi,1 sosis,1 dl ekmek
aksam
bi kac parca izgara et,1 dl ekmek,salata.ayran
su
3 lt
spor
30 dk body worout,30 dk zumba
mesaj sayiyorum hemen
saydim 23

Son düzenleme:

hos geldin cnm
sana kurallardan bahsedeyim,lütfen iyice oku ve ona göre kabul et,uygulamada sorun yasamayalim sonra

2 hafta deneme süren var,bu iki hafta icerisinde elinden geldigi kadar katilimda bulunmalisin,ne kadar cok katilim,o kadar cabuk takima alinirsin,bu durumda en erken diger cuma listeye alinabilirsin
günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var
her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne spor yaptin,kac dakika hepsini yazmalisin,diger arkadaslarin menülerine yorum yapip,kendine göre yanlis veya dogrulari soöyleyebilirsin

diyelimki bu gün yediklerinin yanida canin cok cikolata cekti,dayanamdin yedin,veya bir hamburge yiyeyim dedin,bu yedigin yiyecegin kalorisi kadar spor cezasi aliyorsun,ve cezalari uygulamak mecburidir,1 hafta icerisinde cezalarin bitmeli,2. hafta hala cezadan haber olmadiysa haftalik listede olmuyorsun

baska yerlerde görüp,takim adina faydali olacagina inandigin bilgileri paylasabilirsin

saglikli kilo vermeler

heyecanin daim olsun,en kisa sürede mezun olman dilegiyle

Ya bide bişey sorucam. Yazdığınız yazıların altındaki köpek izleri nasıl oluşturuluyor, nedir ? açıklar mısınız?

o kilo cizelgesi,sen verdikce o rakamlari asagi cekeceksin,ne kadar verdigini görürsen,motivasyonun artar,burdan yapabilirsin sende
Weight Loss - Diet Ticker

bide kendinden bahsedermisin biraz,yasin kac,evlimisin,cocuk varmi gibi

menün cok güzel olmus,sporda yapmissin
canim menü paylasayimmi diye sormussun ya,kendini iyi hissedersen gel paylas,rahatsizlik durumun devam ederse dinlen,yani kendi durumuna göre ayarla
bide bu hafta listeye almayi düsünüyordum seni,oylamayla aliyoruz listeye,tüm üyelerin karariyla,eger ameliyattan sonra bir sorun cikmazsa alinabilirsin,fakat dinlenmen gerekirse haftaya aliriz diye düsündüm,tabi bu tamamen senin sagliginla ilgili,cumaya daha var o zaman kadar yine konusalim
günaydınlarrr kızlar ben uyumadım hıc o yuzden bana gunaymadn
hayirrdir tatlim,neden uyuyamadin,benimi gördün yoksa rüyanda

afiyet olsun cnm,rahatsizligin gecsin,eski su icme düzenine dönersin,yat uyu hadi biraz
Günaydın;

Sabah tartıldım 75,1

SAbah 1 dilim peynir,
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
2 hurma

tamma cnm,not aliyorum kilonu,bide bu gün yediklerimizi yarin toplu halde yaziyoruzkurallari yazdim orda var

diyetisyene giden arkadaslarimiz var,onlarin düzenli listeleri oluyor,benim gibi evde olanlarda kendi listesini kendine göre ayarliyor,tavsiye istiyorsan sabah 2 dl kepek ekmegi,yanina peynir veya yumurta,salata türü seyler,sekersiz cay
ara yapiyorsan bir meyve yiyebilirsin
öglen ve aksam dengelemelisin,yani öglen sebze yediysen aksam protein ye veya tersi,yinede evine göre ayarla kendini,sen yaz menülerini,düzeltilöecek yerlere el atariz biz
günaydinnnnnnnnnnnn
ben begendim valla,afiyet olsun
sporuda yapmissin,ohh
ablan topraks a slm söyle,özletmesin

iyi geceler hepimize ben biraz el işi yapayım sonrada uyumaya gidiyim yarın sabah görüşmek üzere
ne tür el isleri yapiyorsun acaba,bende kizimin ögretmeni icin bi sapka ve boyunluk yapiyorum,biterse resmini ceker eklerim,kizima bir fullar yapmistim,cok begenmisti,bu gün dogum günü diye bende hediye olsun dedim
3 kalbım olmusss
msaj sayısına gore oluo heralde 16 ocak 2013 katıldım steye yanı byaga knusmusum demekkı
bde az knustum gbı burda cenem dusuk demıstım
enn fazla kaç tane kalp olabılıyorrrrr :)))
canim heralde 5 kalp oluyor,daha nice kalplere
karatayi duydumda pek ilgimi cekmedi,ismi öyle gicigima gitti:18ismini sevmedim diye karatayi bitirdim bende)

ne güzel düzensizlikmis bu,7 kilo
eger düzen istiyorsan takimlardan birine kayit yap bence,simdi diger menülere ye yeme derken,kendin yersen utaniyorsun ve yemiyorsun,kendimden biliyorum
o seytan durmadan dürtüyor valla,hemen verim diye tepiniyorum bende,ama ne olursa olsun yok gram gram gidiyr
ne güzel demissin,vede ne kadar haklisin,30 saniye icin bütün gün verdigin emek cöpe,
Selamlar konunuza atladım ama:26:
Aus nasıl verdin o kiloyu maşallah iradene hayran kaldım Bende aylardır uğraşıorum ama düzensizim malesef
her türlü atlayabilirsin,sorun yok

Günaydınnnnnnnnnnnnn

Enerji dolu bir sabah işte. Hıhh kim demiş diyette olan insan mutsuz olur diye

Bu sabah itibarıyla yeniden başlıyor işte herşey benim için , başlangıç 68 .8

Sabah uyanır uyanmaz ılık bir büyük bardak suyumu içtim .

Saat 09:00 gibide ;

• 1 fincan şekersiz yeşil çay
  • 1 dilim kadar yağsız beyaz peynir
  • 4 adet siyah zeytin
  • 3 adet etimek
  • Bol maydanoz
  • 1 adet haşlanmış yumurta beyazı

Hadi bakalım rast gelsin herkese , kaçamak yok , pes etmek yok , olmuyor demek hiççç yok

hayirlisi cnm,sende bu istek olduktan sonra hedefine kolaylikla ulasirsiz
bazen geliyorlar,1-2 gün menü paylasip nezaketende 2-3 mesaj yazip kayboluyorlar,simdi bende isimi garantiye almak adina mesaj konusuna vurgu yapiyorum
yok cnm her gurup ayni degilyani en üst sinir 15,bundan asagida olabilir
biz gecen hafta 9 kisiydik listede 2 de deneme vardi
bir arkadasimiz mezun oldu,biride ayrildi 7 kaldik fakat gece haftaki denemeleri oylamaya sunacagim,kabul edilirse onlarla yine 9 oluyoruz,egerki bu haftaki 3 denemede olan arkadasida haftaya alirsak haftayada 12 oluyoruz off ne uzattim ya

enerjin takimada yansidi valla
yediklerimizi toplu yazmaya dikkat ediyoruz,gerci sen listeni verdin ama gözen kaciran arkadaslar olabilir,bi sonraki gün ve yeme islemin bittikten sonra,aksam, suyun ve sporunuda ekleyerek yazarsan memnun olurum

günaydın kıslaaaaaaar;

sabah:2 dilim peynir ve 1dilim lighte ekmek bol yeşillik
ara; 1 ç.b. süt 1 kivi
öğle; 2 köfte 1 dilim light ekmek
ara; 1 armut küçük yarım ç.b. leblebi
ara2; 1galeta 1 ç.b. süt
akşam; 6 y.k. bamya
ara; 1 ç.b. süt çeyrek ayva çeyrek portakal

su;2-3 ltre
spor;30 dk. leslie walk
mesaj;10

geçmişi okuyup geliyorum

Ara öğünlerde meyve ile beraber süt ya da yoğurt tüketmek (yağsız mümkünse ) meyvenin şeker oranını dengeler.
Tek başına meyve yemeyi tavsiye etmez diyetisyenler canım.

Günaydın;

Sabah tartıldım 75,1

SAbah 1 dilim peynir,
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
2 hurma

Benim yazdığım listeye bir bakın isterseniz , bende dün başladım

Yeşillik olsun kahvaltınızda ve bence 1 dilim ekmek az.

sabah
1 dl ekmek,ufak peynir
ögle
1 kase sebze corbasi,1 sosis,1 dl ekmek
aksam
bi kac parca izgara et,1 dl ekmek,salata.ayran
su
3 lt
spor
30 dk body worout,30 dk zumba
mesaj sayiyorum hemen
saydim 23

Mesaj neden sayıyoruz :26:

Hmm bir de ben dünü değil bugünü paylaştım yediklerimi.Genelde pc im online olduğu için sürekli , şimdi şunu yaptım diye anlık bildireyim dedim :26:

Aaa ne çok utandım

bu ara duygusal çöküş içindeyım napsam mtlu olamıorum aksamda hep burdaydım kımse yoktu valla bekledım grubun basını

sevgili kaptan ceza olarak yarın açık havada 1 saat yürüyeyim mi??valla totom donsada yürürüm
oyyyyy oyyy oyyyy sen gel benim klavyemin sefkatli tuslarina,ben donduracam senin totoyu

hic olmamis cnm,bu nasil bir gündür,sabah yok,ögle yok,e aksami bekleyememen normal tabi,aksam yemegi kacirmak zorunda olacagini düsünsen bile sabahta,ögledehafif birseyler yemeliydin,hic bisey yememek ne oluyor
sen topluca yaz bakalim yediklerini,ona göre acik oturum yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…