Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

niloşcum canım sen kaç kilosun şu anda...yeni doğum yaptın sanırım..ALLAH analı babalı büyütsün canım bebişini...yaşı uzun olsun..öpüyorum gül yanaklı bebişini:CüvCüv:

anacım napcaz biz bu canavar iştahımızı yaa
nolcak bizim sonumuz..yerken tamam ama yedikten sonraki pişmanlık fena yapıyor insanı yaa
acaip gergin oluyorum bi kere aynaya bakmak istemiyorum iki gündür akşamları yiyorum
amaaaaaaaa
yarın böyle olmicak buraya da yazıyorum en azından bu hafta gramda olsa kilomuza veda edicez kızlar ona hazırlayalım kendimizi

akrepcim sorma yaa...bende bu hafta elma sirkesini..yeşil çayımı..sarımsagımı ..sodamı ve özellikle suyumu düzene oturtmalıyım..kilo verip motivasyona ihtiyacım var

evet canım yaa
aslında ben bu hafta 70 e inememenin stresini yaşıyorum çok canım sıkıldı ama spor yapmamdan dolayı ince görünüyorum çok tezat bir durum ama sabretmek gerekiyor tabi
ama yarından itibaren kesinlikle dikkat ediyorum akşam 7 den sonra hiçbişey yok ve kendime spor cezası verdim yarın fazlasıyla spor yapıcam
yaz geliyor ve daha ince olmak istiyorum evet daha ince ve daha hafif

akşam 7 den sonra hiçbişiy yemiyerek çok ciddi kilo veren insanlar tanıyorum...çok önemli bir detay bu sanırım..ama benim eşim eve 8 gibi geliyor ve yemeği ancak 8.15 te yiyoruz ..kilo veremememin sebebplerinden biri de bu olabilir değil mi..bu olaya da el atmam gerek benim:mymeka:

evet canım gündüz istediğin kadar çabala akşam yediğide hepsi boşa gidiyor
işin sırrı akşam belli bir saatten sonra yememek bir de spor tabii
gidicek inşallah bu kilolar gidecek

canım benim durumuna çok üzüldüm...
inşallah bir an önce iş bulursun...

kızlar merhaba bugün öğleyin 1 tane çikolatalı bisküvi ve dondurma yedim akşam ise çorba türlü ve salata hepsinden azar azar şimdilik bukadar :ecrin_bebek:

niloşcum aramıza hoşgeldin inşallah katılımın iyi olursa seni de aramızda görmek isteriz..

canım çok geçmiş olsun hastalıklardan kurtulamadık ya...

ahhh ahhhh saat 7-8 den sonra birşey yemesek evet çok güzle veriririzde bende ki problem de o zaten 7 den 8 den sonra benim canavar azıyor...

evet canım gündüz istediğin kadar çabala akşam yediğide hepsi boşa gidiyor
işin sırrı akşam belli bir saatten sonra yememek bir de spor tabii
gidicek inşallah bu kilolar gidecek

akrep ve özgecim bu arada resmi olarak sizde aramıza katılmış oldunuz hihoyyyt hoşgeldiniz sağlıklı zayıflamalar...

günaydın kızlar..gerçi gün aban çoktan aydı bu gece berbat geçti..harap durumdayım..hanımefendi kakasını yapamadı dün acısını gece bizden çıkardı..daha doğrusu benden..eşim çok ilgileniyor sağolsun ama kıyamadım adama ona git dedim salonda ikimizin birden uykusu bölünmesin sen işe gideceksin..zar zor yatırdım salona...kaç gecedir o uyutuyor çünkü sabırlı..ben deliriveriyorum bazen..off puff hadi kızım diye diye..o alıyor gık demeden saatlerce oyalayıp uyutmaya çalışıyor..aman nazar eğmesin..
sabah domates salatalık,1 dilim peynir 2 zeytin,tuzsuz lor ve 1 bardak süt içtim..
1 dilimde ekmek yedim..şimdi rezenemi içiyorum...daha sonra gelirim..huysuz virjin beni bekliyor

günaydınlarr
kızlar dr a gidiyorum tüm haftasonu yattım ama hala düzelemedim bakalım dr ne diyecek kendinize iyi bakın

Günaydın kızlar,

Şahnurcum geçmiş olsun, bademcik ameliyatından mı bahsediyorsun? Dr. görüşmenin sonucunu bildir canım. Eğer bademcikse bende aldırdım çok rahatladım.
Diyetisyenin haklı canım aldığının tamamı kg. değildir ötem atıcı çaylar iç, yada Özgenin yaptığı gibi pirinç lapası yapabilirsin.

ızmirlim canım, hakkında hayırlısı olsun, eğer ayrılacaksın umarım hemencik daha iyi bir iş bulursun. Belkide yeni şinde daha sık yazabilirsin, senin durumlar düzelene kadar idare ederiz seni. Ayrılma takımdan. Olur mu şekercim.

Özgecim geçmiş olsun, Allahtan daha iyiymişsin. Senin fıstıkta ben,im oğlanın cinsinden desene her 40 dk. da bir uyanır. Allah kolaylık versin. Ama büyüdükçe gece uykuları daha düzenli oluyor.

Niloş, Akrep ve Nur:)) Demek kaçırdınız hafta sonu:)

Ben Cumartesi biras yedim ama gündüz akşam hafifi yedim. Pazar daha iyiydi.

Cuma akşamı ara yapmura rağmen 50.dk yürüdüm. Pazar günü spor parkında 20 dk. hareket yaptım.

Bugün tam gaz başlıyorum. Bu arada Cuma reglide oldum. Şimdi bitme yolunda.

1-Esra
2-Şebnem
3-Funda
4-Özge
5-Akrep
6--Şahnur

Buna göre
1.Grup Esra, Şebnem
2. Grup Funda- Özge
3.Grup Akrep- Şahnur

Şimdide listeleri belirleyelim yani 1 haftada yapılması zorunlu olanlar.

Ben yine önerilerimi yazıyorum.

1- Haftada en az 4 saat yürüyüş
2- Haftada en az 150 mekik
3- Hergün 2 bitki çayı
4- 19.30 dan sonra yemek yememek

Kızlar hadi bu iş bugün bitsin. Herkes önerisini yazsın.

şebnemcim ben bunu geçen sene juju yada önermiştim ve bence işe yarıyordu..herkes bel göbek kalça ve tek bacağını en kalın yerinden ölçüp ölçüsünü yazıyordu her ay ölçülerimizi bir daha veriyorduk..ölçüler küçüldükçe insana daha da azim geliyor

bide egzersiz olarak 150 mekiğin yanına bel basen hareketleri falanda ekleyelim..yürüyüşle birlikte en azından minimumda olsa zorunluluktan herkes egzersiz yapmış olur...

Ben şartsız uyuyorummmm bu listeye ilavelerde olabilir tabikiii.....

özgecim bu ölçü işi çok mantıklı geldi bana aylık olarak ölçersek ölçüler küçüldükçe moralde otomatikman artmış olur....

cnım benim zor bir durum yaa bebiş için
bak sana bi öneri eğer emziriyosan tabi
kayısı haşla şeker atmadan sonrada ılık ılık iç yemeklerinin yanında hem bol sütü olur hemde rahatlatır bebişini..ben böyle yaparak kilo da vermiştim aslında iyi aklıma geldi ben akşam kendime de yapim bunu yemeklerin yanında hatta akşama sedece bunu içerim tok ta tutuyor çünkü

selam şekerler
sabah 1 saat 20 dk cd den egzersiz yaptım ve 1 saat te yürüdüm eve gelince bir güzel de kese yaptım kendime
kahvaltım
yumurta ,peynir,domates,salatalık,biber ,ekmek ve şekersiz çay
ölçü işi haftalık olsun kızlar..
ben bugünkü ölçülerimi veriyorum
göbek:85
basen:95
bu arada geçen hafta 3 cm kalındı bu hafta incelmişim çok şükür

bu arad şahnur kim kızlar
kusura bakma çok fazla tanımıyorum ama konulara girmeye çalışıyorum ama zamanla tanicamdan eminim şekerler hepinizi

kızlar ben fena eli sopalıyımdır ona göre grup arkadaşıma duyurulur ve bana da öyle yapılsın isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…