Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mesajı düzelttiğini yeni gördüm tamam kendisi de istediğine göre alabiliriz. Listedeki diğer arkadaşlar da oylarını kullansınlar lütfen:))

Bizim oy hakkımız yok daha di mi Bizde oylamalık durumdayız ya daha o bakımdan yani ??

evet ben de öyle düşünmüştüm her gün birini belirleriz o kişiye bişeyler sorup onu tanırız sonra diğer kişiye geçeriz.

ay pardon kızlar. takımın oturmasını bekledim dün en son baharda takıma girip giremeyeceği netleşsin istedim. dün gecede unuttum yazmayı neyse yarın başlayalım sabah. rapunzelden tabi rapunzelde uygunsa. her kişi için 2 gün verelim. cuma günü olanlarda haftasonunu kapatsın. eğer 2 gün çok derseniz 1 günde olur ama haftasonuna yapmayalım çünkü o güne denkgelen kişiyi iyi sıkıştıramayız :)))

benimi kastettiniz acaba:18:girgirina söylemistim aslinda ama cok güzel kahve fali atabilirim

her rportaj gününde o kişinin falına bakabilirsin oylamaya sunuyorum evet diyen beğensin..

şaka bi tarafa röportaj olayı bittikten sonra.. birbirimizi biraz daha tanıdıktan sonra. kırıcı olmadan birbirimizi nasıl tanımışız onu knu alan bi oturum daha yapalım. hergünbiri çıksın diğerleri hakkında nasıl tanıdığını anlatsın. kişiliğini özeliklerini nasıl anlamış bunu anlatsın. uygunmudur

[FONT=[COLOR="#EE82EE"]Comic Sans MS]Çok Geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsın.[/COLOR]..[/FONT]

bişey diycem ben bunu düşündüm ama konuştuğunuzu görmemişim röpörtaj konusunu hiç okumadım, şimdi şaşırdım aynı şeyleri düşünmüşüz:)) fakat cuma günü yoğun oluyoruz hafta sonu da çok gelemiyoruz diğer 4 gün bir ya da iki gün farketmez kişileri seçelim. Bir gün yeter sanırım yine de siz bilirsiniz.

şu cumayı ve hafta sonunu atlatalım bu arada herkes fikrini söylesin ona göre liste yapıp sorguya başlayalım

pardon canım bu mesajını sonradan gördüm ben cuma demiştim mesajını okumadan ama ne zaman isterseniz o zaman başlasın.
benim toparlayabildiğim gruptki kişiler

pokemon51,
RrapunzelL,
bahar2106,
zeynep_canan
eftelya
wuwum
pegasus
zeynepcer
beyazleblebi
topraks
ausencia
buyumeyenbaby
ambitious girl

eksik olan varmı

sıralamayı daha sonra yaparız

ne oluyo anlamadım kızlar :)

canım birbirimizi tanıyalım kaynaşalım diye hergün birimiz sanal bir koltuğa oturacak onu tanımaya yönelik sorular soracağız

canım süpersin bu aralarsenşleaynı şeyleridüşünüyoruz sanırım :)))

bencede çok güzel düşünmüşsün hafatda dört gün. her kişi için bir gün. önceden listeyi hazırlayalım istekiler kendisini belirtirse dahaiyi olur

Valla ben şu anda zurnanın son deliği durumundayım galiba, oy hakkım da yok sanırım ama düşüncemi yine de söylemek istiyorum, Rapunzel bu takıma baya katkıda bulunuyor, elinden geldiğince de yorum yapıyor. Bence kalsın :26:

Bu menüyle senin diyet bozulur . İşin çok zor. Allah sabır versin.

fıstık biz de evet oyu verdik ama hayır dense de zaten gitmiycek haftaya tekrar oylamaya katılacak:)

Ben yağ yakacağımı bileyim kaşık kaşık yerim

Ama özellikle yoğurtla karıştırdığında hiç bir şey anlamıyorsun , rahatlıkla yersin . Birr kase yoğurda bir tatlı kaşığı kadar at , bence mutlaka deneyin.

kızlar ben çıkar dünya kaar ütü vardaha öğle yemeğini yemedim. pöffffffffffff. guya liste yapıyorum

kolay gelsin canım, yemeğini atlama ye sonra ütünü yap:)) offff benim de çok ütüm var bakalım ne zaman buluşucaz kendisiyle bu ara sadece yan gözle bakıyorum:))

[FONT=[COLOR="#0000FF"]Comic Sans MS]Bence de çok iyi fikir. Ama uygulama nasıl olacak belli bir saat veremeyiz ki. Ben mesela çalışıyorum . Her dakka internetin başındayım ama bazen çok yoğun oluyorum bazen müsait oluyorum. Diyelim ki sıra bende , sorularınıza hemen cevap veremeyebilirim[/COLOR].[/FONT]

tamam deniycem umarım yiyebilirim, teşekkürler:) ben gidip bi yeşil çay yapayım kendime :)
hadi kızlar size de bi bardak ısmarlıyım

Eki Görüntüle 657542

kolay gelsin canım, yemeğini atlama ye sonra ütünü yap:)) offff benim de çok ütüm var bakalım ne zaman buluşucaz kendisiyle bu ara sadece yan gözle bakıyorum:))

Ütü bugün benimde başımda bir dert . Sepet kapının arkasında , göz göze bile gelmiyoruz o yüzden

birileri ütümü dedi:18:
kizlarim cabuk büyüsün diye dua ediyorum,ellerini sicak sudan soguk suya koymam ama ütüyü yaptiririm

fıstık biz de evet oyu verdik ama hayır dense de zaten gitmiycek haftaya tekrar oylamaya katılacak:)

Oleeeey. Çok sevindim. O zaman aynı şey benim içinde geçerli di mi? Yani önümüzdeki hafta bana hayır dediniz diyelim (ki böyle bişey yapmamanızı rica ediyorum ) hayır dediğinizde takımdan çıkartılmıyorum biadahaki oylamaya mı kalıyorum? Doğrumu anladım ?

Ütü bugün benimde başımda bir dert . Sepet kapının arkasında , göz göze bile gelmiyoruz o yüzden

Benimde geçen hafta yatılı misafirim vardı , annem umrede olduğundan görümcem bize gelmişti kızıma bakmak için. Kuruyan çamaşırları saklıyorum dolaba ortalıkta gözüme batmasın diye, en sonunda görümcem meraktan sordu sen ütüleri hangi ara yapıyorsun , biz yattıktan sonra mı diye, çok güldüm... Çok güldüm de iki haftadır sakladığım o ütüleri yapıcam bu pazar .IIIyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…