slm kizlar
gecmise sonra baksam ayip olmaz demi,hepsini okudum,cevaplari sonra vercem
röportaj gününde top pokemondaydi,ben ondan haber bekledim,bi daha hatirlatalim,zamani yoksa aramizda bir kisi belirleriz,o yürütür bu isi
ilk rapunzel olacakti,taninmak isteyen,o da rahatsiz,liste olusturalim her gün bir kisilik,bu sekilde sirayla devam ederiz,basta gönüllü arkasdaslari yazalim,sonrada gönülsüzlri zorla taniyalim
mesajı düzelttiğini yeni gördüm tamam kendisi de istediğine göre alabiliriz. Listedeki diğer arkadaşlar da oylarını kullansınlar lütfen:))
Ya evet birbirimizi tanımak için daha yakından bir ara gözüme takılmıştı , röpartaj yapılacaktı her hafta ya da gün biri ile.
4.Takım cam oda günün röpartajı yapabiliriz mesela , sırayla herkes soruları yanıtlar , daha bir kaynışırız
evet ben de öyle düşünmüştüm her gün birini belirleriz o kişiye bişeyler sorup onu tanırız sonra diğer kişiye geçeriz.
slm kizlar
gecmise sonra baksam ayip olmaz demi,hepsini okudum,cevaplari sonra vercem
röportaj gününde top pokemondaydi,ben ondan haber bekledim,bi daha hatirlatalim,zamani yoksa aramizda bir kisi belirleriz,o yürütür bu isi
ilk rapunzel olacakti,taninmak isteyen,o da rahatsiz,liste olusturalim her gün bir kisilik,bu sekilde sirayla devam ederiz,basta gönüllü arkasdaslari yazalim,sonrada gönülsüzlri zorla taniyalim
benimi kastettiniz acaba:18:girgirina söylemistim aslinda ama cok güzel kahve fali atabilirim
selam kızlar dün miğde kanaması geçirmişim.şimdi hastanedeyim belki yarın kilo bildirimi yapamayabilirim.pegasuscum istersen son kilom 92 di onu listeyye sokun isterseniz bu haftada listede olmayayayım haftaya listeye gireyim.takdir sana kalmış.ben en yakın zamanada gelip sohbete dahil olcam.hepiniz öpüyorum
ay pardon kızlar. takımın oturmasını bekledim dün en son baharda takıma girip giremeyeceği netleşsin istedim. dün gecede unuttum yazmayı neyse yarın başlayalım sabah. rapunzelden tabi rapunzelde uygunsa. her kişi için 2 gün verelim. cuma günü olanlarda haftasonunu kapatsın. eğer 2 gün çok derseniz 1 günde olur ama haftasonuna yapmayalım çünkü o güne denkgelen kişiyi iyi sıkıştıramayız :)))
şu cumayı ve hafta sonunu atlatalım bu arada herkes fikrini söylesin ona göre liste yapıp sorguya başlayalım
ne oluyo anlamadım kızlar :)
bişey diycem ben bunu düşündüm ama konuştuğunuzu görmemişim röpörtaj konusunu hiç okumadım, şimdi şaşırdım aynı şeyleri düşünmüşüz:)) fakat cuma günü yoğun oluyoruz hafta sonu da çok gelemiyoruz diğer 4 gün bir ya da iki gün farketmez kişileri seçelim. Bir gün yeter sanırım yine de siz bilirsiniz.
selam kızlar dün miğde kanaması geçirmişim.şimdi hastanedeyim belki yarın kilo bildirimi yapamayabilirim.pegasuscum istersen son kilom 92 di onu listeyye sokun isterseniz bu haftada listede olmayayayım haftaya listeye gireyim.takdir sana kalmış.ben en yakın zamanada gelip sohbete dahil olcam.hepiniz öpüyorum
her rportaj gününde o kişinin falına bakabilirsin oylamaya sunuyorum evet diyen beğensin..
şaka bi tarafa röportaj olayı bittikten sonra.. birbirimizi biraz daha tanıdıktan sonra. kırıcı olmadan birbirimizi nasıl tanımışız onu knu alan bi oturum daha yapalım. hergünbiri çıksın diğerleri hakkında nasıl tanıdığını anlatsın. kişiliğini özeliklerini nasıl anlamış bunu anlatsın. uygunmudur
mesaji düzeltiyorum
sadece rapunzel icin oylama yapiyoruz,listeye alinip alinmamasi konusunda,benim oyum alinmasindan yana,sizinde düsüncelerinizi bekliyrum
bide yarin listeyi quiel hazirlayacakti,ayrildigi icin sira beyaz_leblebiye gecti,oda gelemeyecek gibi gözüküyor,yarin ben aldim hazirlama isini,haftaya yeni bir liste hazirayip sunacagim
topraks cnm,beyaz leblebiyle mesaj gönderme hakkinda biz yaziniz vardi,bu konuyu uygulamaya gecirdinizmi,yarin gelmezse nasil haber alacagiz,bir bilgin varmi:44:
sizi koccaman öpüyorum ben kaçar yarın günüm var bende toplanıcaz :) evi temizliyim dışarı çıkıcam sonrada pasta felan yapıcam allahtan 3 ceşit diye anlaştık
kıymakı yalancı tandır böregi. muhallebili kadayif ve yogurtlu patates basması yapcam ekstradan ben birde otlu puaca yapıyım diyorum :) cumartesi sabahtan ankara gidicez eşim babam annem ben yolda yerler onlar bende gözlerine bakarım :) :)
Valla ben şu anda zurnanın son deliği durumundayım galiba, oy hakkım da yok sanırım ama düşüncemi yine de söylemek istiyorum, Rapunzel bu takıma baya katkıda bulunuyor, elinden geldiğince de yorum yapıyor. Bence kalsın :26:
tadı nasıl kızlar ben bu gibi şeyleri pek yiyemiyorumçok kötü değilse deniyim
önümüzdeki hafta bakalım ben verdimde geçen hafta aldım bu haftada uğraşıyorum uğraşıyorum tık yok, bugün çok tuvalete gittim, yeşil çay içiyorum ödem varsa çıksın bari:)
baharcım ben de hoşgeldin dedim ama çok geride kaldı sanırım sonra topraks bana bakmadı deme yani :))) sağlıklı kilo vermeler diliyorum
kızlar ben çıkar dünya kaar ütü vardaha öğle yemeğini yemedim. pöffffffffffff. guya liste yapıyorum
sizi koccaman öpüyorum ben kaçar yarın günüm var bende toplanıcaz :) evi temizliyim dışarı çıkıcam sonrada pasta felan yapıcam allahtan 3 ceşit diye anlaştık
kıymakı yalancı tandır böregi. muhallebili kadayif ve yogurtlu patates basması yapcam ekstradan ben birde otlu puaca yapıyım diyorum :) cumartesi sabahtan ankara gidicez eşim babam annem ben yolda yerler onlar bende gözlerine bakarım :) :)
canım süpersin bu aralarsenşleaynı şeyleridüşünüyoruz sanırım :)))
bencede çok güzel düşünmüşsün hafatda dört gün. her kişi için bir gün. önceden listeyi hazırlayalım istekiler kendisini belirtirse dahaiyi olur
Ben yağ yakacağımı bileyim kaşık kaşık yerim
Ama özellikle yoğurtla karıştırdığında hiç bir şey anlamıyorsun , rahatlıkla yersin . Birr kase yoğurda bir tatlı kaşığı kadar at , bence mutlaka deneyin.
kolay gelsin canım, yemeğini atlama ye sonra ütünü yap:)) offff benim de çok ütüm var bakalım ne zaman buluşucaz kendisiyle bu ara sadece yan gözle bakıyorum:))
fıstık biz de evet oyu verdik ama hayır dense de zaten gitmiycek haftaya tekrar oylamaya katılacak:)
fıstık biz de evet oyu verdik ama hayır dense de zaten gitmiycek haftaya tekrar oylamaya katılacak:)
Ütü bugün benimde başımda bir dert . Sepet kapının arkasında , göz göze bile gelmiyoruz o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?