selam kızlar ben geldim.midemde ülser varmış uzun süre dikkat etmeyince bu duruma gelmişim.ben dedim size bu konya beni mahvetti diye..her neyse hayat devam ediyor..ben yokken muhabbet almış başını gitmiş.bre vicdansızlar o kadar bekledim muhabbet olsun diye herkes birbirinin menüsüne yorum yapmaktan başka bişey yapmadı.demekki yokluğumu bekliyormuşsunuz..kızlar geçmiş çok uzun hepsine birden cevap vermem imkansız.pegasuscum serumlardan dolayı biraz kilo aldım ama midem çok kötü bişey yiyemiyorum en kısa zamanda aldıklarımı verip tam gaz devam edicem.ha önemli bişey varsa bana söyleyin,listedemiyim ne oldu
insallah cnm,yoksa toptan cezaya kalacagiz:18:
ellerine saglik cnm,tesekkürler
3.ve 9.takim kaldi onlarda paylassin belli olur:18:
ohh bee yirttik cezadan,tebrikler kizlar,3. olduk,daha resmi sonuclar aciklanmadi fakat belli oldu:129:
ceza yok,herkes haftaya eski düzen devam edebilir,ödül olarakta sadece 1 ögünde en fazla 500 kaloriye kadar kacamak yapma izini var,afiyet olsun,
Not:500 kaloriyi gecen kacamaklar cezadan sayilacaktir,bilginize
ohh bee yirttik cezadan,tebrikler kizlar,3. olduk,daha resmi sonuclar aciklanmadi fakat belli oldu:129:
ceza yok,herkes haftaya eski düzen devam edebilir,ödül olarakta sadece 1 ögünde en fazla 500 kaloriye kadar kacamak yapma izini var,afiyet olsun,
Not:500 kaloriyi gecen kacamaklar cezadan sayilacaktir,bilginize
benim bu konuda sadist bir önerim olacak takım ortalamasının altında kalan kaçamak yapamasın. mesela ben
Wuwummm gel birlikte kapışalım gecmişi okumadım olay ne bilmiyorum da :)
bilmiyorum ben güzelimya birbirimizin mesajına beğenmemizin bi faydası varmı??
afferin sanaaaaaamerhaba kızçelerim geçmisi hiç okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum ama 3. olunmuş tebrikler kızlarsabah spora gittim misafirle bir eve girdim kosusturdum ha bira şimdi gittiler bende size geldim hemençik. tartıldım bugun 1 kilo 800 gram vermişim :)
iyi yolculuklar canım sorun olacağını sanmam hafta sonu sakin oluyo zaten, kendine iyi bak fıstıktakım kaptanım sabah erkenden ankaraya gidicez hafta sonu hep ankarada kalıcaz ben giremeye bilirim 2 3 gün yediklerimin listesini eve gelince yazsam olurmu
Ha bide benim yüzde kaç oluyo wuwum diywte başladımga 67.6 idim bugün 65.1 geldim
tig gibi olacaksiniz:18: bu arada senden tarafim cnm,yüzümü kara cikarma,ausa da caktirma:18:
bende merak ediyorum,bakalim haftaya belli olacak
aynen öyle düsündüm,cokmu belli oldu
benim oyum sana cnm,hadi yüzümü kara cikarma,wuwumada söyleme:18:
sonra dua edeceniz bana4.takimi hemenceceik mezun edecem bakin
wuwum bakioymda yumusamaya baslamissin,korktunmu yoksa:18:
NOT :BU KIZLAR BENI ARAYA ALMSAZLARSA IYI
yok cnm,yanlis bisey demedin,olurmu öyle sey,hani bazen sok diyetlere gecis yapiyoruz ya,onumu kastettin dedim
ya birbirimizin mesajına beğenmemizin bi faydası varmı??
tamam canım kndıne cıcı bakkızlar hepinizi öpüyorum, birazdan çıkıcam hafta sonu malum gelemiyorum. Teyzemin eve kaçar da fırsat bulursam arada bir bakarımİyi, mutlu, sağlıklı ve hafif bir hafta sonu diliyorum.
hoş geldın zeynep ablamerhaba kızçelerim geçmisi hiç okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum ama 3. olunmuş tebrikler kızlarsabah spora gittim misafirle bir eve girdim kosusturdum ha bira şimdi gittiler bende size geldim hemençik. tartıldım bugun 1 kilo 800 gram vermişim :)
selam kızlar ben geldim.midemde ülser varmış uzun süre dikkat etmeyince bu duruma gelmişim.ben dedim size bu konya beni mahvetti diye..her neyse hayat devam ediyor..ben yokken muhabbet almış başını gitmiş.bre vicdansızlar o kadar bekledim muhabbet olsun diye herkes birbirinin menüsüne yorum yapmaktan başka bişey yapmadı.demekki yokluğumu bekliyormuşsunuz..kızlar geçmiş çok uzun hepsine birden cevap vermem imkansız.pegasuscum serumlardan dolayı biraz kilo aldım ama midem çok kötü bişey yiyemiyorum en kısa zamanda aldıklarımı verip tam gaz devam edicem.ha önemli bişey varsa bana söyleyin,listedemiyim ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?