Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmiş olsun tatlım, sen iyi ol yeter biz daha çok kaynatırız:))

ohh bee yirttik cezadan,tebrikler kizlar,3. olduk,daha resmi sonuclar aciklanmadi fakat belli oldu:129:
ceza yok,herkes haftaya eski düzen devam edebilir,ödül olarakta sadece 1 ögünde en fazla 500 kaloriye kadar kacamak yapma izini var,afiyet olsun,

Not:500 kaloriyi gecen kacamaklar cezadan sayilacaktir,bilginize

ben yürüyüse cikioyrum kizlar,aksama anca gelirim,herkese iyi hafta sonlari,yarin temizlik yapicam,o yüzden hafta sonu aktif olmayabilirim,elimden geldigi kadar ugramaya calisirim
az kalorili hafta sonlari

heyoooooooo yaşasın ben ne yesem acabaaaaaaaaaaa

benim bu konuda sadist bir önerim olacak takım ortalamasının altında kalan kaçamak yapamasın. mesela ben

merhaba kızçelerim geçmisi hiç okuyamadım ne oldu ne bitti bilmiyorum ama 3. olunmuş tebrikler kızlar sabah spora gittim misafirle bir eve girdim kosusturdum ha bira şimdi gittiler bende size geldim hemençik. tartıldım bugun 1 kilo 800 gram vermişim :)

takım kaptanım sabah erkenden ankaraya gidicez hafta sonu hep ankarada kalıcaz ben giremeye bilirim 2 3 gün yediklerimin listesini eve gelince yazsam olurmu

kızlar hepinizi öpüyorum, birazdan çıkıcam hafta sonu malum gelemiyorum. Teyzemin eve kaçar da fırsat bulursam arada bir bakarım İyi, mutlu, sağlıklı ve hafif bir hafta sonu diliyorum.

ya birbirimizin mesajına beğenmemizin bi faydası varmı??
bilmiyorum ben güzelim

afferin sanaaaaaa misafir olayını da atlattıysan süper

takım kaptanım sabah erkenden ankaraya gidicez hafta sonu hep ankarada kalıcaz ben giremeye bilirim 2 3 gün yediklerimin listesini eve gelince yazsam olurmu
iyi yolculuklar canım sorun olacağını sanmam hafta sonu sakin oluyo zaten, kendine iyi bak fıstık

Ha bide benim yüzde kaç oluyo wuwum diywte başladımga 67.6 idim bugün 65.1 geldim

canım benım 67.6-65.1 ckarıoruz :2.5
2.5 u 100 ıle carpıoruz 2.5*100:250 250 yode ılk kılona boluoruz yanı 250:67.6 burdan cıkan snuc yuzden oluo bebegım

korkmadım bebegım ama yas ıtıbaryle saygı gosterdım demesın bu kız saygısız dye auscum :34 yasındaymıs bnde 22 ablam sayılır ama yarsta acımam

kızlar hepinizi öpüyorum, birazdan çıkıcam hafta sonu malum gelemiyorum. Teyzemin eve kaçar da fırsat bulursam arada bir bakarım İyi, mutlu, sağlıklı ve hafif bir hafta sonu diliyorum.
tamam canım kndıne cıcı bak bnde senı öptum

hoş geldın zeynep abla tebrık ederım guzel vermıssın nıce kılolara ınsallahhh

gecmıs olsun cnmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…