Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ada çayımı içiyorum şu an ve toplantı halindeyim
yazamasam da okuyorum

akrep canım sen çalışıyormuydun?

hemen bakıcam o yavru kuşun resimlerine :ecrin_bebek:

sağol kuzuzu :) damadım nasıl:) ya gelmemmi aşk olsun

özgem canım 8 ayı bitirdi 9 olacak nerdeyse teyzesi darısı senin başına .çok bunaldım gerçekten şebnemede özelden yazdım . bu hafta ben çıkıyım artı. şimdi fıstığının resimlerine bakıcam . kokla gıdısını benim için

kIZLAR ARA ARA leblebi yedim.

Öğlen 1 saat tempolu yürüdüm.

Öğle yemeğim 1 hazır çorba ,1 top kepek ekmeği

ara: 2 çik. kaplı diyet büsküvi

2 gündür tartılmıyorum yarını merak ediyorum.

Esracım kankimmm Cumadan beri ne alemdesin:? Kaçırmışsın onu gördüm..
Akşama mekiğe başlayalım biz.

Özgenin teklifi çok mantıklı aylık olacağına göre 1 Mayıs itibariyle onada başlayalım. Herkeşşş ölçülerini alsın.Amaaaa benim hilem olacak bu konuda heh heeehhhh.

Tamam nurcancım bizleri ziyaret etmeyi unutmazsan problem yok....

Şebnemcim hafta sonum kötüydü normalde cumartesi pazar yürüyüş için çıkardım yürüyüşe de çıkamadım...

Akşam bende mekiğe başlamayı düşünüyorum en az 20 çekicem çekebilirsem ara ara daha fazla da çekebilirim..

Bu arada özgecim baktım o güzel kuzucuk maaşallah ne tatliş ya yerim ben onu

Bence de ayda bir ölçüm yapalım ve başlangıç tarihimiz 1 mayıs olsun...

Ben çıkıyorum kızlar bu haftanın ilk 1 saatlik yürüyüşünü bu akşam yapmayı planlıyorum...
hepinizi kocaman öptüm...

20 mekik az geldi yaaa en 50 çekeyim diyorummm zorlanırmıyım acaba? neyse duruma göre bakıcam byeeee

selam kızlar..bugün sabah sinir oldum..kahvaltımı yaptım ve spora başladım..12.dakkada babaannem geldi..nöbettende çıkmıştım..yürüyüş yapıp uyumayı planlıyordum ve az önce gitti..akşama kadar bide kafamı şişirdi dedikoduyla ve geçmişte yaşadıgı olumsuzluklarla ..hiç susmadım ve sporum aksadı

Nurcum arada olur öyle aksilikler şimdi çıksan olmaz mı, şeker.?

Canım sen 2li kontrole katılmak istemiyor musun, farketmedin mi?

Birde senin yürüyüş uzatman sonunda kilondaki değişikliği merak ediyorum.

Bende az sonra çıkacağım. Eşim erken gelirse akşama 30-40 dk. yürüyüp hareket yapayım diyorum.

ıyi akşamlar.

ya kızlar ben bi sürü şey yazdım gelmemiş ya of
tekrar özetleyim size
şükür iyiyim baş ağrım artık daim olduğundan çok şiddetlenip zonklamadığı sürece onu artık saymıyorum :)))))
akşam çıkınca mr sonuçlarımı alcam ve haftaya pazartesi dr a göstercem neden haftaya randevu öle alabildim çünkü
yellow senide gökte araken yerde buldum bacım demin gelmeyen mesajımda senide sormuştum geliyomu die
aşkom gı ben bugün sonuçları alcam ya sana raporu okusum sen anlarmısın ne varmış yada bi hocana sorman mümkünmü tatlım gı ...

zuzu saol canım..talip olmuşun:))) bakalım nasip kısmet...:)))
yaa bu arada bana kız büyümüyor gibi geliyor yaklaşık 1 haftadır büyüdüğünü hissetmiyorum sinirlerim bozuldu..geçen gün sağlık ocağına gitmiştim sütün varsa mama verme dedi zaten vermiyorum...1.5 ay oldu 1.800 gr aldı..milletinkine bakınca iyi aslında ama bana küçük görünüyor yaa..kaşık kadar yüzü var..perşembe günü yine gidip kilosuna baktıracağım eğer alımı yavaşlamışsa mama vereceğim..içim hiç rahat değil..sütümde var ama benmi evham yapıyorum bilmiyorum

zuzu bencede 50 yap mekiği 20 çok az..

naptınız şekerler
bende kızımı aldım kreşten evdeyim şimdi
ev koşturmacası başladı işte..
yemek yaptım kendime de kayısı vişne ve erik koydum haşladım onu içicem yemek olarak
gelir helmez iki dilim cezerye yedim ve 1 de salatalık

şebnemcim ikili gruba ben de varım canım..ama ben bazen sabahtan katılamıyorum aranıza..bu sorun olmaz değil mi??
hayalcim canım hoşgeldin...canım senin tomografi sonuçlarının raporu mu?elimden geldiği kadar yardımcı olurum canımcım..yarın detaylıca konuşalıma.s.

kızlar bende mekiğebaşlıcam ..göbek 7 aylık gibi sankimbenneyaptımki
50 mekik çekelim hepimiz en az..bu arada tam mekik mi yoksa yarım mı faydalı sizce?

yarım daha faydalı canım tam mekiği birdenbire çekmek beli sakatlıyabilir daha öncesinde en az 20 dk ısınman gerekir yarım mekikte aynı işlem sonuçta

kızlar benim kız uyumuştu..bende fırsattan istifade yürüdüm..45 dk yürüyebildim ama...gönül isterdiki 1 saat olsun..

akşam yemeğinde 1 tabak çorba ve 2 incik tavuk yedim..

off yaaa en yakın arkadaşımın abisi vefat etmiş ve 4 ay olmuş ben yeni öğreniyorum..bütün arkadaşlarımı tembihlemiş bana söylememeleri için..hamile hamile yanıma gelmeya kalkar demiş..ki kesin giderdim doğru..çok üzüldüm az önce konuştuk ağlamaktan bir süre konuşamadı..çok iyi çocuktu yaa..dünya işte biri geliyor biri gidiyor((((

canım hadi hayırlısııııı inşallah kötü birşey çıkmayacak Allahın izniyle...

özgecimm bence evham yapma gözünün önünde olduğu iin büyüdüğünü anlayamaman gayet normal.. sağlık ocağına götürdüğünde kilo aldığını göreceksin... Bu arada arkadaşın abisi vefat etmiş Allah rahmet eylesin canım...

akşam 1 saat tempolu yürüyüş
40 tam 40 yarım mekik çektim... (20tam+20yarım)x2 set halinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…