Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar
sabahtan beri çok yogunum..bizim ilçenin pazarı bugün salılar çok yogun olur..eşime yardım ediyorum dükkanda..dükkanın içinde gel git spor oluyor...ohhh ohhh:sm_cool:

Selam kızlar,

Juju, ahleyar, hayal hoşgeldiniz. Ne alemdesiniz?
Özgecim ben ilk çocuğumda mama vermedim göğüslerim parçalandı yinede vermedim. Ama 2. cide o kadar kasmadım, ki doğrusuda bu bence. Mutlu anne, mutlu çocuk.
Bencede mama deneyebilirsin ama günde 2 kez falan ver, fazlasına alışmasın. Uyku öncesi ver uykusu kaliteli olmuşsa, devam edersin farketmiyorsa bırakırsın.

Bu arada başınız sağolsun çok üzücü gerçekten.

Şahnurcum ameliyat demedi sanırım dr. Çok geçmiş olsun.

Hayalcim sonuçlarını bekliyoruz. Öptüm şeker.

Benimde bugün feci başım ağrıyor. Kızımda yanımda ara ara katılırım.

Esracım saol, biras baktım analizimize . Sınfta kalanların savunmasını vermesi gerekiyor:) Takipteyim.

Sanırım Nurcanın hamilelikle ilgili durumunu bildirmesi gerekiyor ozaman düzeltme yapılabilir.

1 Mayıstan itibaren grup içide analizler yapmayı düşünyorum aylık olarak.

Esracım dünkü raporumu vereyim sana. akşam 20 dk. yürüyüş, 15 dsk. spor yaptım. Dünkü toplam yürüyüşüm 80 dk. Cuma günüde 50 dk. idi. Bugün inş. mekiğe başlayacağım.

Valla bende Özledım takımı ama bu haftam yoĞun Şefım ızınlı koca oda bana bakıyor Ödemeler vs kontrol etmem gereken Çok Şey var...

Ama aklım sızlerde tabe.. Ben kılomu koruyorum sanırım belkı gr bazında almıŞ olabılırım bılmıyorum tartılmıyorum hıÇ... Ama almayı dÜŞÜnmedıĞım kesın ÖĞÜnlerımı abartmıyorum hıÇ hatta bazen canım bıŞey ıstemıyor.. Tek eksıĞım yÜrÜmeyı kestım gene alırsam sırf yÜrÜmedıĞımden olur ...

ben öğle yemeğinde sadece mercimek çorbasıyla salata yedim..
çünkü yemeğin ortasında bağır bağır yıktı ortalığı..bende emizrmek için kalktım..sonrada doyduğumu hissettim canım istemedi..arada meyve yerim.....
eğer uyursada yürürüm..
bu arda egzersizlerimide yaptım
100 sağ sol eğilme
300 sağa sola sopalı dönme
100 sırt hareketi
50 yarım mekik
50 çapraz mekik
100 bacak indir kaldır
20 2 ayak indir kaldır
50 geri tekme
50 kalçayı yukarı kaldırma
1 dk görünmez sandalye
20 ters mekik

ahleyar ve juju gelmişler hoşgelmişler...

sinirlerimi bozdular yine.... şu insanlar ne kadar bencil varlıklar... hele erkekler..... offf iş hayatından nefret ediyorum...

anammm kız esra noldu niye kızdırdılar seni...
bu arada ben 1 saat yürüdüm.. dünde 45 dk geriye kaldı 2 saat 15 dk..
fundaaa canım takip ediyonmu beniii :))))

herkese slm fıstıklar
sağolun hepiniz Şeniz

yellowum sarı şekerim ben sana ne yazıyosa raporda aynen yaıyorum gülüm özeldende atarım:)

T1A,T2A,FLAIR aksiyal,T2Asagital,IVKM enjeksiyonu sonrası T1A aksşyal,sangital,koronal kesitlerden incelemede

Posterior fossa yapıları normaldir
4. ventrikül orta yapıları normaldir
3. ve lateral ventriküller normal olarak değelendirildi.
her iki lateral ventikül oksipital hornu içerisinde,koroid pleksuslarda,nodülarite oluşturan belirginleşme ve T1A görüntülerde hiperidens,T2A görüntülerde ise yer yer hipointens olarak iazlenen sinyal değişiklikleri mevcuttur.
BT bulguları ile birlikte değerlendirildiğinde bu görünümlerin atipik kalsifikasyona ait oldukları düşünülmüştür.
bu lokalizasyonlarda belirgin kitle formasyonu gözlenmemiştir.
Bilateral bazal ganglionlar,kapsula interna,sentrum semiovale normaldir.
Hemisferik kortikal sulkuslar düzeyinde patoloji izlenmedi.
10,04,2009 tarihli BT tetkikinde sol parietal bölgede izlenen ve menenjiom açıdan şüphe uyandıran görünüm kortikal venlere ait olduğu gözlenmiştir.
her iki parietal bölgede , skalp içerisinde,büyüklüğü yaklaşık 10*6mm boyutlarında olmak üzere birer adet fibrom uyumlu nodüler lezyon izlenmiştir.
sağ maksiller sinüste mukus retansiyon kisti mevcuttur.

ahada bu sarı çeçiğim şekerim benim senden haber bekliyorum pazartesiye daha bi dünya zaman var aslında merak etmiyorum nedir ne değildir diye Allah hayırlısını versin benim için hayırlı olan neyse
ama işte evdekiler falan baya merakta tatlım raporu aynen geçtim sana sağol gülüm ilgine...

iyi aksamlar kizlar :)
ben bugun yediklerimi özetliyim sabah
keloks yedim
öglen bir armut
arada bol su
uc kasiz sevze yemeyi
aksama salata turlu
bu arada gecen cumadan bu yana bir klo vermisim 58 olmusum kizlar:)

1.yürüyüş / 60 dk
2. bacak esnetme / 50
3. yere yat bacak kaldir / 60
4. stepper / 70
5. ters mekik / 60
6. ip atlama (zıplama) 100 defa
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 100
12. çömelme / 45
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 25

bugünlük bu kadar şekerler

bugünkü yediklerim
sabah yumurta,domates,salatalık,biber,soğan,ekmek,şekersiz çay
öğle bir kuru incir
ikindi peynir biber maydanozla bir sandviç ve bir kase hoşaf
akşam bir kase hoşaf

selam kızlar bugün bikaç defa yazışmak için oturdum ama benim ufaklık izin vermedi bugün misafirim vardı onunla 1dilim kek 1poğaça az börek akşam 2 dilim fırında makarna salata sabahı yazmayı unuttum sabah ise yumurta az peynir 1 dilim kepek ekmek domates kızlar yememi çok kıstığım zaman sütüm azalıyor sütümüde azaltmadan yememe dikkat etmek istiyorum hoşcakalın

canım desene bugün ben abartmışım tamda yediklerimi yazmışsın misafirim vardı yemesem neden yemiyosundiye kızacak mecburen yiyorsun ağzıma alıncada yarım bırakamadım devamı geldi anlıyacağın neyse yarın dikkat eder bugünü telefi etmeğe çalışırım kızlar step e başlamak istiyorum acaba erkenmidir sezeryan doğum yaptım bebeğim 1.5 aylık:ecrin_bebek:

GÜNAYDN CANLARIM
gece spor yaptım beeennnn
500 adım stepper
55 yarım mekik
50 sağ sol sopalı
50 yanlara eğilme
20 bisiklet
20 yerde bacak kaldır
bir kaç esneme harekeleri

gelicem öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…