Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fundacım günaydın tatlım nasılsın.....

dün sana özelden mesaj attım canım cevap vermedin umarım bana kırılmamışsındır....

ben dün akşamki raporumu vereyim hemen

1 kase mercimek
1 kase madımak (faydalı bir ot türüdür..ıspanak gibi pişiriliyor..)
1 kase yoğurt

yatmadan önce 1 bardak süt...

günaydın kızlarrr nasılsınızzz

canım öncelikle başınız sağolsun...

bebişimize gelince dün resimlerine baktımm çok tatlı maşallahh...canım iyi almışş kiloyu kafana takma o zaten sütünden doymazsa ağlarki....birde şu var canım geçmiş mesajlarında görmüştüm dalıpda uyumuyo yazmıştın bunu deneyebilirsin bir kereliğine mama verip uyut bakalım uyucakmı belki de senin dediğin gibi doymadığı içinde uyumuyo olabilir....kardeşiminkide aynıydı mama vermeye başladı maşallahı var şimdi çok rahat uyuyo....bi dene bakalım arkadaşım...

kızlarrr ben bu sabah poça yedimm 2 adet ama öğlende dengelicem sözz....

4. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı

Analiz Tarihi : 10 Nisan 2009
Kaynak : 99. Etap
Takım Mevcudu : 8
Sınıfı Geçenler : 5
Sınıfta Kalanlar : 3
Analiz Notu : 63 (4. Takımın %63 ü sınıfı geçmiştir.)

nurcanogretmen
Hedef : Temmuz => 60
Başlangıç Tarih : 28.09.2007
Kaç aydır rejimde? : 18
Başlangıç Kilo : 81
Şimdiki Kilo : 73
Verilen Kilo: 8
Minimum Değer: 18
Kilo kaybı yüzdesi: 10%
Karne Notu : 44
Sonuç : Sınıfta kaldı.

Esmeralda
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 30.11.2007
Kaç aydır rejimde? : 16
Başlangıç Kilo : 85
Şimdiki Kilo : 67,8
Verilen Kilo: 17,2
Minimum Değer: 16
Kilo kaybı yüzdesi: 20%
Karne Notu : 108
Sonuç : Sınıfı geçti.

toplight
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 14
Başlangıç Kilo : 66,9
Şimdiki Kilo : 63,9
Verilen Kilo: 3
Minimum Değer: 14
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 21

yellowdaisy
Başlangıç Tarih : 26.09.2008
Kaç aydır rejimde? : 6
Başlangıç Kilo : 70,2
Şimdiki Kilo : 70,4
Verilen Kilo: -0,2
Minimum Değer: 6
Kilo kaybı yüzdesi: 0%
Karne Notu : -3

sebnemselayfurkan
Başlangıç Tarih : 17.10.2008
Kaç aydır rejimde? : 5
Başlangıç Kilo : 80
Şimdiki Kilo : 69,7
Verilen Kilo: 10,3
Minimum Değer: 5
Kilo kaybı yüzdesi: 13%
Karne Notu : 206

fguler
Başlangıç Tarih : 09.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 2
Başlangıç Kilo : 89
Şimdiki Kilo : 84,1
Verilen Kilo: 4,9
Minimum Değer: 2
Kilo kaybı yüzdesi: 6%
Karne Notu : 245

kuzuzuzubambino
Başlangıç Kilo : 73,2
Şimdiki Kilo : 70,9
Verilen Kilo: 2,3
Kilo kaybı yüzdesi: 3%
Karne Notu : 115

simiryna
Başlangıç Kilo : 79
Şimdiki Kilo : 73,4
Verilen Kilo: 5,6
Kilo kaybı yüzdesi: 7%
Karne Notu : 280

NOT: "En ıyi Karne Notu" MıNıMUM 100 olarak belirlenmiştir.

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
Bütün görüşmeleri takım topiğinde yaptıktan sonra, aşağıdaki bilgileri içeren TEK bir mesajı, EN GEÇ BıR AY ıÇıNDE yayımlamak.
1- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler
2- Takımın en iyi kilo veren üyesinin deneyimleri, rejim yapma süresince nelere dikkat ettiği
3- Hedefi belirsiz olan ya da geçmiş tarihte kalmış üyelerin güncel hedefleri

UYARI : ılgili mesaj eksiksiz bir şekilde bir ay içinde yayımlanmazsa, 4. Takımın analizi bir daha yapılmayacaktır.
4. Takımın Şubat 2009 Analiz Raporu için tıklayınız.

saolun kızlar bende hala şoktayım üzgünüm..neyse...
hanifecim mama ver uyuyor mu bak demişsin onu denedim canım aynı...anneme dedim bende öyleymişim ilk başlarda..sıçrıyor tam dalacak tak gözü açılıveriyor...ellerini sıkıştırıyorum artık sıçramasın diye...
bide dün arkadaşımla konuştum o 6 ay anne sütü verdi sadece..dediki hep yetmiyor gibi gelir ama yeter dedi..takma kafaya bende öyle sanıyordum ama kilo alıyordu dedi..belkide yavaş yavaş büyüdüğü için daha çok çekiyor,daha çok çektiği içinde göğsüm sertleşmiyor..pazartesi gideceğim kilo alımına bakmak için

bu sabah klasik kahvaltıma ek olarak sucuklu yumurta yedim:tomato::tomato::tomato:

kızım uyudu evi topladım düzenledim yemek yapacağım şimdi

bide şu karne işini inceleyeyim bakayım...kuzuzuzu cum benim eski nick rehavetti evet

afiyet olsun özgecimmm sen sütlüsün..:) (kızlar bana yedirmek için sen sütlüsün derlerdi...:) ye anacm sabah yersen birşeycik olmaz..... tabi abartmamak lazım benim gibi.... hamileyken kilo almadım.. doğum yaptım kilo aldım :mymeka:klava:

kuzumm sen de bendensin bende aynı walla doğumdan sonra kilo aldım...gelen giden börekler kekler anca toparlanıyorumm bak 1,5 yıldır dolanıyorum buralardakafamçokkarıştı

özgem afiyet olsun...sen yediysen muhakkak yürüyüşle telafi edersin bilirim seni.....

yimeee de koydum ocağa...tam onuda hallettim kız uyandı şimdi beşiğinde aguluyor..dursun bakalım kendi kendine biraz..aslında duşa girmek kendime bakım yapmak istiyorum ama nerdeee.......pijamalarla oturuyorum halim berbat..hemen bir kot,üstüme bir penye çekeyim..azcık süsleneyim koca gelmeden...o sorun etmezde ben rahatsız oluyorum böyle durmaktan...

hanifeceim bak sende ite kaka da olsa 17.5 vermişsin..yavaş olsun kalıcı olsun canım...

zuzucum adın ne bilmiyorum..öyle hitap edeyim..annemdeyken bize bebek görmeye gelen kadınlardan birininde 10 aylık bebeği var..bana herkes orda bişey kalmamış göbek falan yok dedi..kalanıda verirsin dediler..10 aylık kızı olan kadın atladı asıl bundan sonra alacak dedi..bende neden dedim,kendime hakim olursam almam dedim..öyle olmuyor işte o zamanda sütün olmuyor dedi..sütün yemeden çok suyla ilgisi var tabi düzenli besleneceksin dedim..valla biz denedik olması duru duru oluyor tatlı yemeden olmuyor dedi..sen bundan sonra göreceksin dedi..ayy sinir oldum kadına..illa kilo aldıracak bana...bişey dememek için kendimi zor tuttum..belli olmaz herkesin bünyesi farklıdır dedim sadece

özgecim boş ver kim ne derse desin....
ama gerçekten benimde sütüm az olduğundan birazda işime geldiğinden kendimi yemeğe verdim...
yemediğim zaman göğüsler bomboş oluyorduuu yediğimde sütüm oluyordu...
aman sen sakın benim düştüğüm hataya düşme derim....

slm kızlar ne var ne yok bakalım.... oooooooooooooo ösge takıma girmiş hayırlı uğurlu olsun desene baya bir hırs eklendi takıma.. ösgem en iyi kilo verme konusunda süperdir ondan öğrenecek çok şeyiniz var....

neysem ben yemeğe gidip geliyorum gene uğrarım

canım ben adam akıllı diyet yapma taraftarı zaten değilim..normal yiyorum görüyorsunuz yazıyorum burayada...ama hapur küpür yersem bunun sonu kaçınılmaz olur..1 dilim kek 1 çikolata birde börek yesem zaten 1500 kaloriye yakın alırım..emzirmek günde 500 kalori yakıyor diyorlar..kaldı geriye 1000 kalori..e bide bunun öğünleri var..bu durumda 1000 kalori bana hediye olarak kalır..oda 8 günde 1 kilo yağ eder vücutta..yavaş yavaş gitsin sorun değil..benim zaten ideal kilom 64..ilk önce ona inmeye çalışayım..yaza kadar onu versem iyi olur..yazın düğünler var en yakın arkadaşlarımın bide..toplancaz bir sürü kız üniversiteden..fazlalığım olsun istemiyorum..

özgecim sen bu mantıkla çok rahat kilo verirsin...
benim ismim esra bu arada nasıl hitap etmek istersen öyle hitap edebilirsin...

ayyy canım gelmiş..ya sen neden uğramıyorsun buralara ben seni özledim valla...bu arada abartma kız süperdir en iyidir falan..duyanda bişey sanacak..senin nasıl gidiyor..koruyorsun değilmi kilonu...özletme kendini...

bu arada ben kendime hedefler koydum onlarada ödüller:)
mesela canım çok dondurma istiyor..geçen sene dondurmanın anasını ağlatmıştım ama yakmıştımda..bu sene hiç yemedim..ilk hedef 67..ona inmeden dondurmanın tadına bile bakmayacağım..inince istediğim hangisi ise yiyeceğim ama abartmadan
64 kiloda fıstıklı baklava var delikafadulden...oda kocamın isteği..hamileliğim boyunca canım istediği halde yemedim oda doğumdan sonra 1 tepsi alacağım dedi..ama ben 64 e inmeden ağzıma bile sürmeyeceğim dedim..bekliyoruz bakalım

kızlar işyerinde netimiz yeni geldi dünden beri kesikti evdende fırsatım olmadı girmeye dün dr sinüzit ve faranjitin çok kötü azmış dedi 2 kutu antibiyotik üstüne yetmezse 1 kutu antibiyotik daha dedi ilacı yutamıyom oğazıma takılıp kalıyor bademciğim o kadar şiş anlayacağınız rapor da vermedi ama az sonra eve gidip yatcam haliö yok sanırım yarında yatacam evde izin alıp

bu arad şahnur kim kızlar
kusura bakma çok fazla tanımıyorum ama konulara girmeye çalışıyorum ama zamanla tanicamdan eminim şekerler hepinizi

kızlar ben fena eli sopalıyımdır ona göre grup arkadaşıma duyurulur ve bana da öyle yapılsın isterim

selam akrep cim kusura bakma ben bu aralar hastalık sebebiyle kendimde değilim inşallah toparlanayım bende düzenli olarak dikkat ede3ceğim spora vs ye dr ve diyetisyen bana bu haftab sakın spor falan yapma dediler ben gene de yediklerime dikkat ediyorum kiloda düşme var ama istediğiö şekilde değil çünkü antibiyotik ödem yaparmış

canım valla evde herkes aynı şeyi söylüyor oğluş bile anne ne zaman iyileşecen diyor bende artık iyi olmak isyiyorum

canım aylık kilo artışı bebişin 400-500 gr üzerindeyse sakın mama verme mama verirsen sütü almayabilir ben ilk 6 ay hiç mama vermemiştim sadece 2 kere verdim onda da sütüm kesilmişti mecburen onun dışında vermedim 1,5 ayda 1800 gr gayet iyi bir rtış bence
kızlar ben çıkıyom şimdi en kısa sürede aranıza gelmek dileğiyle

selam kizlar nasilsiniz bakalim nevar neyok nasil gidiyo diyet isleri

özgecim merak etme o senin sütünle doyuyodur aciktigi zaman durmaz zaten aciktigi zaman ister emmek sen merak etme büyümüyo diye büyür o birden büyüdükleri oluyor sen simdi hergün yanindasinya sana büyümüyo gibi gelir ama merak etme okadar kilolu olmasina gerke yok zaten kararinca olsun benim kizda iyi ama bazen göbegi cikiyo moralim bozuluyo istemiyorum öyle göbek möbek normal kiloda olsun yeeter bana baska istemem onun icin kafana takma tamammicanim benim bi bakmissin büyümüs gitmis bilem

hepinzii öpüyurm kizlar kocamanindan

selam kızlar
önce dünkü raporumu vereyim yarım pors bezelye 2 kaşık yoğurt 2 kaşık pilav bir köfte 2-3 lokma ekmek
gece canavarla başedemedim 2 küçük kurabiye 1 küçük çikolata((
ardından mate çayı içtim
sabah bir dilim ekmek peynir
ara 2 ısırık poğaça
daha yemek yemedim noolacak bu halim bilmiyorum bi türlü kaldıramadım totoyu daha
içimden gelmiyor moralim de bozuk

gece saba tümerin konuğu ender saraçtı adam diyor ki düzenli beslenip stres altında olanlar kilo veremez mide etrafındaki zar yağ bağlar ve simit denilen bölge oluşur ...her gün en az 7777 adım atmadan yatağa girmeyin diyor adım sayar varmış onlardan alın kullanın diyor 7 şeyden sakının diyor
ağır yağlı şarküteri
kızartmalar
işlenmiş un pirinç şeker
alkol sigara
mevsimsiz turfandalar vs.vs.

çok bilgili biri valla uykum gelmese daha izleyecektim ama saat 1 olmuştu ve yattım

jujum gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım nasıl gidiyor diyete devammı
esracım olurmu öyle şey kırılmadım valla yoğunluktan yazamadım
şahnurum ilaçlarını düzenli kullan bakalım inşallah çabuk toparlarsın

özgecim senin kadar bilinçli olsaydım keşke ben de doğum yaptığımda diyet fikrini bile getirmiyordum aklıma hep erteledim süt olsun diye yedim tatlıları spor da yapmadım sonuç bu işte bir tek geçen yaz başında aklım başıma gelmişti

hayalim uğra da söyle bize ne oldu sonuçlar merak ettim canım seni

dünkü hareketlerim şekerler

1.yürüyüş / 60 dk
2. bacak esnetme / 50
3. yere yat bacak kaldir / 100
4. stepper / 100
5. derin nefes / aklıma geldikçe uyuyana kadar devam
6. çömelme / 45

ayrıca sabah 1 saat 20 k cd den egzersiz yapmıştım acaip mekik çektim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…