canım öncelikle başınız sağolsun...zuzu saol canım..talip olmuşun:))) bakalım nasip kısmet...:)))
yaa bu arada bana kız büyümüyor gibi geliyor yaklaşık 1 haftadır büyüdüğünü hissetmiyorum sinirlerim bozuldu..geçen gün sağlık ocağına gitmiştim sütün varsa mama verme dedi zaten vermiyorum...1.5 ay oldu 1.800 gr aldı..milletinkine bakınca iyi aslında ama bana küçük görünüyor yaa..kaşık kadar yüzü var..perşembe günü yine gidip kilosuna baktıracağım eğer alımı yavaşlamışsa mama vereceğim..içim hiç rahat değil..sütümde var ama benmi evham yapıyorum bilmiyorum
zuzu bencede 50 yap mekiği 20 çok az..
afiyet olsun özgecimmm sen sütlüsün..:) (kızlar bana yedirmek için sen sütlüsün derlerdi...:) ye anacm sabah yersen birşeycik olmaz..... tabi abartmamak lazım benim gibi.... hamileyken kilo almadım.. doğum yaptım kilo aldım :mymeka:klava:
slm kızlar ne var ne yok bakalım.... oooooooooooooo ösge takıma girmiş hayırlı uğurlu olsun desene baya bir hırs eklendi takıma.. ösgem en iyi kilo verme konusunda süperdir ondan öğrenecek çok şeyiniz var....
neysem ben yemeğe gidip geliyorum gene uğrarım
bu arad şahnur kim kızlar
kusura bakma çok fazla tanımıyorum ama konulara girmeye çalışıyorum ama zamanla tanicamdan eminim şekerler hepinizi
kızlar ben fena eli sopalıyımdır ona göre grup arkadaşıma duyurulur ve bana da öyle yapılsın isterim
hanifecim sevindim ne güzel kilo vermişsin
nurcanım ne o ayrılmak falan ya gerçi sen de haklısın ama gitme ya
izmirli çok üzüldüm canım ya inşallah daha güzel bir iş bulursun canım
şahnurcum hadi iyileş artık güzelim inşallah düzelirsin
şebom kaptanım öptüm senii
akrepcim sana da maşallah diyorum kim tutar seni
zuzu saol canım..talip olmuşun:))) bakalım nasip kısmet...:)))
yaa bu arada bana kız büyümüyor gibi geliyor yaklaşık 1 haftadır büyüdüğünü hissetmiyorum sinirlerim bozuldu..geçen gün sağlık ocağına gitmiştim sütün varsa mama verme dedi zaten vermiyorum...1.5 ay oldu 1.800 gr aldı..milletinkine bakınca iyi aslında ama bana küçük görünüyor yaa..kaşık kadar yüzü var..perşembe günü yine gidip kilosuna baktıracağım eğer alımı yavaşlamışsa mama vereceğim..içim hiç rahat değil..sütümde var ama benmi evham yapıyorum bilmiyorum
zuzu bencede 50 yap mekiği 20 çok az..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?