cnım benim zor bir durum yaa bebiş için
bak sana bi öneri eğer emziriyosan tabi
kayısı haşla şeker atmadan sonrada ılık ılık iç yemeklerinin yanında hem bol sütü olur hemde rahatlatır bebişini..ben böyle yaparak kilo da vermiştim aslında iyi aklıma geldi ben akşam kendime de yapim bunu yemeklerin yanında hatta akşama sedece bunu içerim tok ta tutuyor çünkü
canım ben kayısıyla ayvayı kaynatıyorum..içinede zencefil koyuyorum metabolizmayı ızlandırsın diye...yemeklerin yanında aralarda aklıma geldikçe içiyorum..bakalım kilo verecekmiyim..
bu arada sen 71 kilo ve göbek ölçün 85 se ya boyun çok uzun yada spor yapmaktan çok sıkılaşmışsın canım..bravo böyle devam..bu arada başına gelenleri paylaşım alanından okudum çok üzüldüm..inşallah sıkıntılarını en kısa zaman da atlatırsın..annene de ayrı bir şaştım ya neyse...
canım ayva değil sadece kayısı yap..ayva kabız yapar mahveder bebişi
evet şeker çok sıkılaştım düşünsene 60 kilodaki bir arkadaşın ölçüleriyle aynıydı geçen haftaki ölçüm
sağol canım benim..hepimiz farklı şekillerde yaşıyoruuz işte sıkıntıları allah sabrını ve hafifliğinide veriyor işte imtihan dünyası naparsın işte
selam kızlar sabahtan yazamadım
hafta sonu çok abartmadan ve hareketli geçti
ya ben evin işlerini yetiştiremiyorum acaba bende mi gariplik var siz nasılsınız bu konuda
yorgun bi pzt başladım inşallah bu hafta güzel ve kilo vererek geçer
özgeyle eşleşmişim sanırım) bitki çayı içiyorum zaten harektelere varım
yürüyüş konusuna gelince günlük 30 dk yürüyüşüm var eve işe gelip giderken akşam eve gidince bakıcıdan oğlanı alıyorum yemek yap evi topla her zaman eşim o an evde olmuyor evde koşu bandım da yok dışarı çıkmam lazım bakıcam bi çaresine
sabah klasik kahvaltımı yaptım
ara yapmadım az önce de 5 kaşık nohut 3 kaşık pilav ekmeksiz yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?