Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam canım şu rahatsız olan arkadaş anladım şeker

canım ben kayısıyla ayvayı kaynatıyorum..içinede zencefil koyuyorum metabolizmayı ızlandırsın diye...yemeklerin yanında aralarda aklıma geldikçe içiyorum..bakalım kilo verecekmiyim..
bu arada sen 71 kilo ve göbek ölçün 85 se ya boyun çok uzun yada spor yapmaktan çok sıkılaşmışsın canım..bravo böyle devam..bu arada başına gelenleri paylaşım alanından okudum çok üzüldüm..inşallah sıkıntılarını en kısa zaman da atlatırsın..annene de ayrı bir şaştım ya neyse...

canım ayva değil sadece kayısı yap..ayva kabız yapar mahveder bebişi
evet şeker çok sıkılaştım düşünsene 60 kilodaki bir arkadaşın ölçüleriyle aynıydı geçen haftaki ölçüm
sağol canım benim..hepimiz farklı şekillerde yaşıyoruuz işte sıkıntıları allah sabrını ve hafifliğinide veriyor işte imtihan dünyası naparsın işte

SaĞol Şebomm walla tam gaz devam cumartesı mısafırım vardı azıttım ama pazar ve bu gÜn ıyıyımm.... Bu haftada ıyı kılo verırsem mezun olmak ıstıyorum ama tamda karar vermedım gıremıyorum ya o bakımdann

ızmırlım ınŞ. Bı an Önce ıŞ bulursun canım

Şahnur geÇmıŞ olsun arkadaŞım

Özgem kız bebıŞ nasıl resım koysanda bı baksak yaaa

uzun bi aradan sonra merhaba kızlar . kaynanam sonunda eve döndü. hastamıza o bakmaya başladı . iki cenazemiz üst üste geldiği ve babaannemize ben baktığım için girip yazamadım . (bizim cenazelerimiz maalesef düğün gibi yemeli içmeli sık sık gidipgelmeli olur kaynanam nerdeyse 1 aydır yoktu evde babaannemizinde ayapı sakatlandı yürüyemiyo sadece yatıyodu )bilmiyorum hala takımdamıyım . gerçi olsamda gram motivasyon yok bende bi iyi bi kötü haber vermek istiyorum sonunda 70 kiloya inebildim:) ama bu hafta takımdan ayrılmak istiyorum kalan 10 kiloyu veririm inşallah . çok sıkılmış durumdayım şuan kızların 3üde hastaydı onlar atlattı ben oldunm bu sefer . iki senedirde zayıflamaya çalışıyorum araya bebek girdi neyse kafanızı şlişirdim hakkınızı helal edin bende varsa helal olsun arada gelip yazarım size kilomu

selam kızlar sabahtan yazamadım
hafta sonu çok abartmadan ve hareketli geçti
ya ben evin işlerini yetiştiremiyorum acaba bende mi gariplik var siz nasılsınız bu konuda
yorgun bi pzt başladım inşallah bu hafta güzel ve kilo vererek geçer
özgeyle eşleşmişim sanırım) bitki çayı içiyorum zaten harektelere varım
yürüyüş konusuna gelince günlük 30 dk yürüyüşüm var eve işe gelip giderken akşam eve gidince bakıcıdan oğlanı alıyorum yemek yap evi topla her zaman eşim o an evde olmuyor evde koşu bandım da yok dışarı çıkmam lazım bakıcam bi çaresine

sabah klasik kahvaltımı yaptım
ara yapmadım az önce de 5 kaşık nohut 3 kaşık pilav ekmeksiz yedim

hanifecim sevindim ne güzel kilo vermişsin
nurcanım ne o ayrılmak falan ya gerçi sen de haklısın ama gitme ya
izmirli çok üzüldüm canım ya inşallah daha güzel bir iş bulursun canım
şahnurcum hadi iyileş artık güzelim inşallah düzelirsin
şebom kaptanım öptüm senii
akrepcim sana da maşallah diyorum kim tutar seni

sağol şeker
inan spora başlayıp ilk hamlığı attıkça yaptıkça yapası geliyor insanın gerçekten hiç sarkma felanda olmuyor birde şu boğazımı tutabilsem süpper olacak

öğlende bol yeşiillikle yanında marul ve biberle kısır yedim bolda limon sıktım
su içmeyede devam ediyorum

hafta sonum pek parlak geçmedi

sabah peynirli ve 4 zeytinli sandviç

ara yapamadım...

12:00 1 paket hazır çorba...

sonra
40 dakikalık gezinti...

13:00 1 tabak kabak yemeği ve yoğurt...

funda hiiç takatim yok . hem benim yerime daha istekli birileri gelir hiç değilse. ben yavaş yavaş eritirim kalanıda sağol canım arada uğrarım ama

nurcanım benim hakkında hayırlısı zamanla insan bunalıyor gayet normal karşılıyorum bırakmak istemeni.... ama bizleri de unutmassın dimiiiii...

canım ahmet maranki üstüne basa basa ayva kompostosu dedi süt olması için. oyüzden hergün yapıyorum ama şükür kabızlık olmadı hiç...inşallah ta olmaz

ada çayımı içiyorum şu an ve toplantı halindeyim
yazamasam da okuyorum

hanifecim 2009 mart anneleri ve bebişlerinde var resmimiz ordan bakabilirsiniz..

nurcan başınız sağolsun canım..ne güzel kilo verdin sen öyle doğumdan sonra..maşallah...kızın 7 aylık falan oldu galiba..darısı bizim başımıza..

funda canım bende bitki çaylarımı içtim..hatta daha içeceğimde..egzersizlerimi yaptım..ama yürüyüş yok..bakalım akşama yapabilirim belki ama kızın bir anı bir anını tutmuyor ki.dün gece huysuzdu..bugün uyudu bende o sırada koştur koştur yemek ve ev işlerini yaptım...eğer öğleden sonra uyursa ilk işim yürümek olacak

öğlen yemeğinde 1 tabak çorba içtim..
3 kaşık yemek
3 kaşık yoğurt yedim

canım çarşabadan beri her akşam misafirim vardı cumarteside liseden kızlar geldi cuma akşamı gelen misafirler 12 de kalktılar sonra ben temizlik yaptım 3,30 kadar sabah erken den kaltım çaylık yaptım 6 çeşit ama gelinde bana sorunn nasıl yaptım....

misafir gelmedimi sorun yok rahat rahat yapıyorum ama misafir geleceği zaman biraz sıkışıyorumm...eğer yetişemiyorsan program yap kendine çok rahat olursun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…