Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlarr

niloşum abartmışsın canım 1 dilim kek yeseydin o bile yeterdi....step için çok erken değilmi....dikişlerin sızlamıyomu.....sen sabret ne olur ne olmaz dikişlerin açılır mazallah.....i

Günaydınnn.

Dün yürüyemedim.

Akşam kardeşimdeydim, onda uzay yurüyüşü var, 15 dk yaptım hızlı tempo 210 kalori yakmışım. Buna inanmadım hadi 100 kalori olsun. Eve gelince 20 bacak hareketi yaptım.

Sabah ısınma hareketleri sonrası 50 mekik çetim.

Valla iyi oldu bu sistem yoksa başlayacağım yoktu mekiğe.

Ama dün fazla abartmama rağmen yine ciddi bir alıştayım. Acaba troid mi böyle yapıyor. Akşam içitiğim çaylar (3 kupa) (2 brd su ) çıkmadı sanki daha. Offf tartıda artı görmek deli ediyor beni((

Şebo naberr hayatım bakıyorumda canlanmıŞ mıllettt sÜper yaaa.. Yaz gelıyo ama bızım burda hala gelmedı bugÜn nasıl soĞuk ıstanbull

nilüfercim fazla yemişsin ya:1no2:..seni anlıyorum tadına baktınmı gerisi geliyor bende hiç engelleyemem..bir ısısrıkla falan olmaz yani..yedimmi biter..annemdeyken bizede çok misafir geldi hayırlı olsuna..hergün doluyduk ikram yaptık..çoğu zaman yemedim zaten servis getir götürü yapıyordum işimede geliyordu..neden yemedin diye sormaya fırsatları olmuyordu..sorana da ben mutfakta attım ağzıma gelip giderken diyordum,yada siz gelmeden az önce yedim.sık sık yiyorum çok acıkıyorum diyordum...lafı tamamen saptırıyordum yani..napayım 2 saat onların yesene demelerini,yemezsen süt olmaz demelerini dinlemek sinirlerimi bozmak istemiyordum..onların duymak istediği şekilde konuştum hep...
bazı sezeryanlılar çok çabuk iyileşiyor,eğer sen kendini iyi hissediyorsan yapabilirsin bence...step ayakta yapılan bi spor olduğundan çok acıtmaz ama minder hareketlerini 3-4 aydan önce yapmıyor sezeryanlılar...
ben doğumdan 10 gün sonra pilatese başladım...gerçi şimdi bıraktım..başka egzersizler yapıyorum..ama kilo vermesemde çok toparladı vücudumua.s

GÜNAYDINLARR
kızlar yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama dün akşam içimdeki canavara yenilip 1 avuç beyaz leblebi bi de 1 parça da pestil yedim öğle yemeği olarak sadece 1 kase çorba 1 dilim ekmekle yemiştim akşam da 3-4 kaşık yeşil fasülye 2-3 kaşık pilav ve 1/2 kase çorba içtim hepsi bu yediklerimin yürüyüş sadece 30 dk yürüyebildim taksiye binmedim dolmuşa kadar yürüyeyim diye onda da çok terlemişim eve gidip hemen uyudum biraz halsiz kalmışım normalde bu yürüyüş bana hiç bişey yapmazdı ama şimdi çok yordu antibiyotik yavaş yavaş etkisini göstermeye başladı
bu arada şebom sınıfta kalmışım ya ben malum sigarayı bırakınca kilo alışı başlamıştı onu vermeye aralıkta başladım takıma gireli 1 seneyi geçti ama gecen sene sigarayı bıraktığımdaki kiloma bile gelemedim yenice kilo vermeye başladım ne yapmöam gerekli püsküüte ben mi sorayım takımdan ayrılmam gerekiyorsa sınıfta kaldığım için ayrılırım problem değil bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim canım işler yoğun biraz da hasta olunca fazla ilgilenemiyuom benden bu kadar kusura bakmayın kızlar

GÜNAYDN CANLARIM
gece spor yaptım beeennnn
500 adım stepper
55 yarım mekik
50 sağ sol sopalı
50 yanlara eğilme
20 bisiklet
20 yerde bacak kaldır
bir kaç esneme harekeleri

gelicem öptüm sizi

eferim grup arkadaşımkaydirigubbakcemile5 böyle devam et yoksa ben tepene binerim neden yapmıyorsun diye hanife bilir beni.geçen sene millete az çekişmedimdelikafadulden

benim kızda uyudu..bende uyusammı yoksa egzersizmi yapsam..eğer öğleden sonra uyumazsa yapamam zor olur..ama aşırıda uykum var..
bir yanım git 2 .80 uzan diyor,bir yanım salma kendini gevşeme canlan biraz diyor..karar verme aşamasını burda geçiriyorum bende

kaydirigubbakcemile5:hooray:a.s.

Şahnurcum sınıfta kaldın diye takımdan ayrılma durumu yok, Şubattata biliyorsun analiz yapılmıştı ve sadece durumu kötü olanlar gerekçelerini açıklıyorlar.

Kızlar 1 mayısa kadar tüm üyelerden, ölçülerini, aylık hedeflerini, toplam hedef ve tarihlerini istiyorum.

Bu arada 1 Mayıstan itibaren tekrar uyarı sistemi ve takımdan ayrılma durumları olacak. Değerlendirme aylık olacak ve ayda 1 kilo değil kişiye özel kg. verme olacak. Yani aylık %2 verilecek. 60 kg. olan 1,2 kg vermeli 80 kg. olanda 1,6 kg.

Ne diyorsunuz?

ıstediğim bilgileri bugünden itibaren yazabilirsiniz excele kaydedicem.

şebnemcim bence çok iyi..zaten normal şartlarda ayda o kilolardan daha fazlasını vermeliyiz..sonuçta dikkat ediyoruz ve herkes egzersiz yapacak..en azından grup oluşturanlar..ben kabul ediyorum..şartlar ne kadar zor olursa o kadar zorunlu hissedeceğiz ve sonunda gidecek bu illet kilolarrrrr

şebnemcim ölçülerimizi şimdi mi veriyoruz kaydedeceğim demişsin ya...

benim bel 77
göbek 92
kalça 98
tek bacak 55

hedeflerim ise
bel 71
göbek 84
kalça 92
bacak 51

yani eski halime dönmek..önceden böyleydi..
ayrıca haziran başına kadar 4 kilo vermek istiyorum inşallah veririm..

bilmem miiii walla istikrar ve irade konusunda seni tek geçiyorum özgecimm....

BEN OLSAM UYURDUMM AMA SENı BıLMEM

Son düzenleme:
Şebocumm ben bu hafta mezun olmak ıstıyorum bıraz ara verıcem ama kopmıcam sızden...sıkıldım bıraz ara verımm dıyorum... DıŞardan katılıcam yanı...

EŞıme mehmet ÖzÜn kıtabını ısmarladım..okuyan herkes med etmıŞtı.. Meraktan alıcam yanı...okudukÇada sızınle paylaŞırım hele bı gelsın

ıstediğim liste şu:

1-Ölçüler.......

2-Mayıs sonu hedefim 67 (Bunu her ay yenileyerek)
3-Mezuniyet hedefim 63 Temmuz sonu

Bu şekilde kılzar.

Ölçülerle ilgili hedef istemiyorum. kg. ilgili makul hedefler.

Sıkıldıysan birşey diyemeyeceğim Hanifecim, ama takımda kalmanı isterdim. kara senin. Hedefin kaçtı canım, şimdi kaçsın.

Mehmet özle ilgili bilgileride bekliyoruz canım.

selam kızlar bu sabah azbi tost yedim birazdanda kuşburnu içmeği düşünüyorum öğle yemeğini salata ve çorba düşünüyorum vakit bulunca girerim hoşcakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…