Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar selam,

işler yoğun okudum ama yazamadım...

dün akşam 1 saat yürüyüşümü yaptım + 40 yarım mekik çektim
öğleden sonra geliccem akşam çok kötüydü diyet açısından...

Esraaaaa
dÜn sana cvp yazdım gÖrmedın heralde
olurmu kız Öyle Şey
sevıyom ben senıııı

oohhhh bir porsiyon yoğurtlu bakla
yarım pors.pilav yarım dilim ekmek yedim
sonra çıktım 20 dk tempolu yürüyüş yaptım
terledim haa:)))

canım geçen hafta 67,8 gelmiştim ama bildirim yapamadım...hefime gelince gönlümün istediği 55 olmak ama zor 60 da yeter bana....

canım sıkılmaktan kastım burayla ilgili değill sakın yalnış anlama genel olarak diyetten sıkıldımmm wallaa çatlayana kadar yemek içmek istiyorummm...bu aralarr zatii şeytan hep başımda nöbette...

Cozutma sonra:))) 70 le takıma gelirsin sonra ona göre:))

Şaka bir yana canım, nasıl istersen, tekrar dönmek istersende kapımız açık biliyosun.

Kızlar bu Cuma mazeret istemiyorum valla, uçuk şeyler olmasın artıkın.

2 gün sıkalım.

Sporlar iyi gidiyor ama diyetler mafiş maalesef.

Mayısın geldiğini düşünüp akşamları öyle yiyin...!!!!!!!!!!

Niloş biraz daha katılımda bulunursan takımda yerin hazır. 81 dimi başlangıcın?

Daha önce takımlarda yer almış myıdın?

Durumunu anlatta karışıklık olmasın Cumaya.

yok kızz öle temelli gitmeemmm zatiii buralardayımm...

şebooo kızzz allah bu günlerimi aratmaz inş. ama alırsamda gelicemmm ne yapımm....

şaka bi yana iyi gidiyorum kitabı sadece merak için ısmarladım....

gülerimm buralarda olucam yine

ARKADAŞLAR..

Dün kızm yanımda old. için analiz sonuçlarını tam inceleyemememiştim ve ne yapmamız gerektiğini anlamamıştım.
Şimdi sınıfta kalanlar olarak

Nurcan, Şahnur, Özge ve Nur un şu soruları cevaplamalarını rica ediyorum.

Durumları, problemleri, aldıkları karalar ve uygulayacakları yeni yöntemler..

Lütfen Cumaya kadar cevap rica ediyorum.

Takımın en iyi kg. vereni olan Fundayı tebrik ediyorum. Onunda deneyimleri ve nelere dikkat etiiğini yazması gerekiyor.

3 madde halinde ilgili topiğe cevap yazacağım.

aslında bu nurcanla bana haksızlık yaa..biz doğum yaptıkta geldik..hele nurcan kaç kilolardan düştü..87-88 mi ne başladı doğum sonrası şimsi 70 ve çok büyük başarı..ama napalım bunda doğum göz önünde bulundurulmuyor neyse..

şebnemcim ben geçen sene 70.6 ile başlayıp 62 de mezun oldum. yani 8.6 kiloyu 3.5 ayda verdim..
şimdi malum doğum yaptık geri döndük benim durumum ve problemim bu sadece...
hedefime ve uygulamalarıma gelince...
ilk hedefim 64..sonra süreyi uzataraktan 60...uygulamalarımsa emzirmemi ekilemeyecek şekilde beslenmek...kesinlikle abur cubur kalorili şeyler yok..bol sıvıya dayanan ama vitamin proteinleri alacağım şekilde beslenmek..elimden geldiğince hergün yürüyüş ve egzersiz yapmak...

kızlar işler çok yoğundu şimdi de çıkıorum perşembe görüşürüz öptüm hepinizi.....

Merhaba,
ben bu takıma yeni dahil oldum ama bu hafta geçerli olcakmı. yoksa diger hafta içinmi çalışcaz. bide her yiyip içtiğimizi hergün yazmamız gereklimi. kilolarımızıda haftalıkmı bilgi vermemiz gerekiyor.:roflol::roflol:

Sana katılıyorum Özgecim, sen nasıl geçen hafta takıma yeni girmiş gibi olduysan analizinde dışında tutulmalıydın bu ay için.Ve analizin 70 den başlayıp başlangıç tarihinde geçen hafta olmalıydı diye düşünüyorum. Bunu yazabilirsin o topiğe aslında.

Merhaba, canım takıma alınabilmen için birkaç gün deneme süremiz var. Sen takımdaymış gibi yediğini , içtiğini sporunu paylaş bizimle.

Tabi öncelikle kendini tanıtıp ve kilo maceranı bizimle paylaşırsan seviniriz.

Yeterli katılımın olursa haftaya girmiş olacaksın takıma.

Esraaaaaaaaa tatlişim bakk bugün kaçırma sakın kaçırıırsan tlf. nu alır akşamları seni taciz ederim ona göre:))))))))

Yarın 23 Nisan çalışıyor musun?

Benim kızımın okulda ve başka bir yerde gösterisi var. yarın yokum kızlar.

Cumaya hepinizden iyi sonuç BEKLıYORUMMMMMMMMMM.

Evt yarın ben de yokum cumaya ınŞallah ıyı olacak yarın bÜtÜn gÜn temızlıĞım var sporumu da yaparım akŞam da meto hızlandırıcı Çayımı yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…