Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sadece akşam ve arada yediklerim 1000 kalri yapıyor normali 400 kalori olsa n az 600 kalorilik ceza aldım böhüüüüüüüüüüü. ama çok mutlu oldum. nihahahahaha

öglen atlamasaydin keske,cnm biraz arttir ögünlerini,yoksa yemeye basladiginda verdiginden cok alirsin
hic begenmedim tatlim,bi kere ögün atlama,metabolizmani yavaslatirsin,ayrica bu sekilde sadece kas ve su kaybedersin,önemli olan yagdan vermektir,yapabiliyorsan 6 ögün az az ye,daha saglikli verirsin,kebap in biseyi yok cnm,izgara et ekmek sadece beyaz,o da o kadar sorun olmaz ama ac gezmissin diger ögünlerde
yürüyüsleri sevdim ama

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet. hadi rapunzele sorlarımızı sormaya başlayalım.

kaç yaşındasındın kendnden bahsedermisin. kilo vermeye baçlamak istemendeki dönüm noktası nedir.

:18::18: gelir bugün sana bol bol ceza canımcım cezalarla eritirsin merak etme

kızlar california üniversitesinin yapmış olduğu araştırmaya göre,kilo almanın en çarpıcı göstergesinin ara ara diyet yaparak kilo vermek olduğunu keşfetti.2 yıl kadar izlenenlerin %83'ü verdiği kilolardan çok daha fazlasını geri aldı.bir başka araştırmada gösterdiki diyet yapanlar yapmayanlara göre daha kötü durumdaymış.

bu okuduğum kitaptan bir alıntıdır.kitapın daha giriş kısmandayım yazar kendi hayatını anlatıyor.annesi ile babası sürekli kavga ediyorlarmış annesi çok güzel bir kadınmış ama yazar kendini çok çirkin hissediyormuş o sırada yiyecek lerin verdiği mutluluğu keşfetmiş ve bunları yazmış
"insanların tanrıya yönelişleri gibi bende yiyeceklere yönelmiştim;kendimden geçip rahatlama yolum ve beni cennete götüren bir vasıtaydı:günlük hayatın acılarından kurtulmanın pekala da mümkün olduğu anlmaına geliyordu.
sonra bitiyordu.
jelatin paketler boşalmış,minik hindistan cevizleri dişime yapışmış bir halde şişman olduğum için,annemle babamın törenlerde el ele tutşmadıklarına inanıyordum.ve böylece tıkınmaya başladığım yıl aynı zamanda diyet yapmayada başladım.diyet yapmak bana bir amaç veriyordu.tıkanmaksa başka biri olmak için gösterdiğim acımasız çabadan bir kurtuluş geliyordu." "yemek kadın ve tanrıdan alıntıdır"

yazarın diyete başlama serüveni beni çok etkiledi bende hiçbir zaman çok zayıf olmadım ama bu kadar kiloya hep bir sorumun olduğu ve yemek yemek beni çok mutlu ediyor diye geldim.en sonda konyaya olan sinirimden 10 kilo aldım.yemek yemek bende hep kaçış oldu ve diyele her zaman kendimi cezlandırdım.belki sizin kilo alma serüveniniz böyle değildir ama benim ki bu.

dün tülin şahinin diyet serüvenini okudum ondan da alıntı yapacağım kadın manken olmasına rağmen 75 kiloya çıkmış şimdi 50 kiloymuş.

18.03 rapunzelL,
19.03 ausencia
20.03 ambitious girl
21.03 bahar2106,
25.03 buyumeyenbaby
26.03 eftelya
27.03 pegasus
28.03 pokemon51,
01.04 topraks
02.04 wuwum
03.04 zeynep_canan
04.04 zeynepcer
08.04 beyazleblebi

kızlar listeyi yaptım. rapunzelden başlıcamızı söylediğim için onu başa yadım. geri kalanı alfabetik listeye göre yaptım. tarihleri uygun olayanlar birbiri ile yer değiştirebilir ama banada mesaj atarlarsa sevinirim :)

kızlar ben bugün kaçar kahvaltı olayına gireyim hava güzel gibi yine dşarı çıkarız belki kızımla. yürürüz.

afiyet olsun cnm,topak,topak yag oacak sana bunlarhemen hesapliyorum 500 kaloriden fazlasina ceza var
canim minisini bulamadim,normal ekler pastanin tanesi 300 kaloriymis,onlarda 150 sayiyorum,itirazin varsa bildir,3 tane 450 kalori yapiyor
ekmek aksam 1 dl fazla olmus o da 65 kalori yapiyor,simdi digerlerini lokma olarak kalorisini bulamayacagima göre onlarida 250 hesapliyorum,yine itirazin varsa bildir,toplamda 765 kalori yapiyor,265 kalorilik cezan var,ayrica bu kacamaklari aksam yaptigin icin göbek cikmasin diye 200 mekik daha eklendi,kolay gelsin

Günaydınlaaaar....

Hafta sonu bitti , hafta içi mesaisi başladı ve çenem ve ben geri geldik

Önce yediklerimi , yaptıklarımı yazayım ; geçmişe döneceğim sonra.

Sabah :

1 Fincan şekersiz yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 ceviz içi
Bol limonlu yeşillik
2 dilim etimek

Ara:

1 mandalina
2 kaşık yağsız yoğurt

Öğlen:

2 dilim kepek ekmeğiyle tavuklu sandviç

(dışarıdaydım tüm gün evde hazırladım )

1 ayran

Ara :

Yağsız süt ,

6-7 tane kuru siyah üzüm

Akşam :

1 dilim kepek ekmek
3 adet orta boy istavrit ızgara
Bol salata

Ara :

Yağsız süt bir çay bardağı

1 elma

Su yaklaşık 2 litredir.

Spor sadece yatmadan önce 15 dakika mekik aletinde mekik .

Dışarıdaydım tüm gün , yürüdüklerim spordan sayılır azıcık heralde

eline saglik cnm,kahvalti yapim,ögleden sonra gelirim,soracaklarimi sorarim

ablamınki 1 nisana denk gelmiş şaka gibi bi röpörtaj olcak sanırım

afiyet olsun,cok güzel olmus,tempolu ürüdüysen spordan sayilir tabikide

çok beğendim sık sık az yiyerek kilo vermeye en iyi örnek sanırım bu liste

canım sabah sabah hiç güleceğim yoktudmek şeytan kaçmış gibi..bu değim çok hoşuma gitti bende ilerde kullanacağım

canım sen çok iyi gidiyorsun.ben bu diyete uyarken yemek hazırlamaktan yoruluyordum.kendimi sürekli yemek hazırlıyormuşum gibi hissediyordum ama doğru yoldasın

kızlar ben kaçıyorum öğleden sonra gelirim.evlendim evleneli aşağı bodrumu temizleyeceğim bugün kararlıyım orayı temizleyeceğim.

resmı duzenlıyemedın canım ama kazenın oldugu sayfalara msaj attım yazdıgı sayfalara yazdım .... arkadasık ıstegı yolladım bde pegasusumda bsey denıycek onu beklıorum saolasın bebegım

Canım ben yönetimle konuştum , benim dediği şekilde yapmaktan başka seçenek sunmadılar , sen bilirsin yine de

Yok yok yok okudum sanki sadece. Bi rde kebab okudum sanki , gerisini hatılamıyorum , biraz daha özen göster canım ya yediklerine

Yok anladım siz yemeyelim , sadece su kaybedelim , tartıda az çıkalım diyorsunuz.

Kızlar bakın 34 yaşındayım , yapmadığım diyet yok . BU ŞEKİLDE VERDİĞİNİZ KİLOLARIN HEPSİ GERİ GELİR .

Yiyerek zayıflayın lütfen yaa

Spor yok

Sevgili ile yürüyüşte mi yok

Yediklerin güzel , en azından yiyorsun canım

selam kızlar dünkü menüm

sabah;mantar,peynir,1dilim ekmek

ara;1 kuru incir

öğle;5 kaşık kuru fasülye,yarım kase yoğurt

akşam;2 kase çorba,1 dilim ekmek

spor yapamadım.
su 2 litreyi geçmiştir

Sade bir mönü olmuş canım , aç kalmamışsın en azından . Akşama salata da eklesen iyi olurmuş.

Hobaaaaaaaa zumbaya

Kaptan sucuk nereden çıkmış sabah sabah

Çıkar o canavarı hemen içinden , bugün detoks gibi bir liste hazırla kendine canım , onu uygula .

Benim için uygun canım , ölmez sağ kalırsam ; yarın sorularınızı yanıtlamaya hazırım :18::18::18:

afiyet olsun,cok güzel olmus,tempolu ürüdüysen spordan sayilir tabikide

çok beğendim sık sık az yiyerek kilo vermeye en iyi örnek sanırım bu liste

canım sen çok iyi gidiyorsun.ben bu diyete uyarken yemek hazırlamaktan yoruluyordum.kendimi sürekli yemek hazırlıyormuşum gibi hissediyordum ama doğru yoldasın

Evet arkadaşlar , cidden hem yiyorum hem zayıflıyorum. Tek olumsuz sayılacak yanı , kendime özel yemek hazırlıyor olmam sürekli ambitiousun dediği gibi . Ama ben onuda zevkle yapıyorum.

günaydın fıstıklarım, hepinize muhteşem bir hafta diliyorum:)

sabahın erken saatlerinde foruma girdim ama 1 saat 15 dk sadece okuyabildim, valla amma çeneniz düşmüş kahvaltı bile hazırlayamadım geç kaldım, süpersiniz kızlar
menülerimi yazmadan önce bugün çok keyifliyim çünkü hafta sonu tüm içinde bir ben eksik olan çekmecelerimi yerleştirdim:) artık uzaktan bile ne nerde biliyorum
ayrıca ütülerimi de bitirdim, ucundan eftelya da dokunsa da hepsini ben yaptım
hatırladığım kadarıyla menülerimi yazayım

cuma

sabah
1 kase nesfit+süt

öğlen
1 simit
ayran

akşam
teyzemlere gittik gittiimde tansiyonum 8-5 olmuştu hain eftelyanın verdiği 1 çiçek ekmeğin bir yaprağı ve içine zeytin 5-6 adet yedim(
annemden ve tüm ev halkından da bir güzel azar yedikten sonra 1 dilim ızgara biftek+ çok az makarna ve salata yedim

eve gidince 1 dondurma 240 kalori bu ödül içindi

cumartesi

sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
domates
4 siyah zeytin
çay

öğlen
1 kase nesfit+süt

akşam
2 ıspanaklı börek
çay

pazar

sabah
peynirli omlet 1 yumurtalı
1 dilim tam buğday
4 parça kaşar peyniri
2 yeşil zeytin

öğlen
1 kase tarhana çorbası içine kıtır ekmek azıcık

ara
eşimin sosislisinden 2 ısırık

akşam
2 parça fırında tavuk göğüs
2 kaşık pilav
yarım bardak fanta

gelelim suya cuma c.tesi 2lt
pazar maalesef 1.5 lt civarı

mesaj cuma 18 diğer günler

spor cuma sabah yaptığım spor trambolin ve bisiklet 40 dk civarıydı hatırladığım
cumartesi pazar spor yok ama çok hareketli bir hafta sonu geçirdim, yani totom iki dakka yer görmedi desem yeridir. Pazar günü zaten çarşıya indik bayağı yürüdüm sonra da rutin pazar işleri, çok yoruldum çok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…