Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gecmisolsun tatlim,hastalikla bide misafir,zor oluyor valladiyetmi hastaligi tetiklioyr acaba:44:
listeyi aus aciklamis,tekrar gecmisolsun
Al benden de o kadar , eşim dalga geçerdi iç çamaşırlarını ütülediğimde

Gel de şimdi gör , ya da yok yok vazgeçtim görme
oy cnm,senin cocuk 1 taneydi demibide beni düsün bak,boy boy 3 tane
gecmisolsun ama hayati boyunca kan sekeri yükselecek diye yemeside sagliksiz ttlim,bu sekilde kan sekerini yükselme oranini fazlalastirir,saglikli beslenip,spor da yaparsa hic bisey olmaz,benden söylemesi
benim esimin yedigini ben 3 günde yiyorum,fakat gram kilo almiyor,agirlik kaldiriyor,gürese gidiyor ve spor salonuna gidiyor,tabiki bunlarin etkisiyle,yoksa simdiye 100 ü gecmisti:18:
yani demek istedigim,sisman ve sagliksiz olacagina,saglikli ve zayif olabilir istenilirse

Not: üstte ne demek istedigim anlasilmistir insallah
kızlar günlük iş arama periodumu tamalayıp yanınıza uğrayayım dedim.bu hafta evrene olumlu sinyaller göndererek bu hafta olumlu bir haber alacağıma inanıyorum.ne yaparsın garibanın ekmeği umut
insallah alirsin istedigin sonucu,gecen haftaki iside düsün derim:44:

merhaba kızlarrr benim menüyü ssormayın daha başlamadım ya o bakımdan
ama bugünkü sporum bahçemin otları onları temizlicem süper spor olacak bana
ben sordum valla,sen ister duy,ister duyma
kolay gelsin cnm,bu arada 30 dk bahce isleriyle,215 kalori yakiyorsun,aklinda bulunsun

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben geldiiim geçmişi okuyum biraz rapunzele soru sorayım saat 3 dedinmi tramboline çıkarım. kızım uyudu spor yapıp banyo yapmak için tam 2.5 saatim var

hos geldin cnm,saatide belli ne güzel,bizimki uyudumu kacta kalkacagi belli olmuyor

simdiden kolay gelsin

Onu okuyunca bende güldüm epey , yok ben 2 ısırık alsam sosislinin 3/2 biter kesin .Mevzu yemek olunca ağız kapasitem kendini aşar da

Evet bir tane ama sen boy boy yapmışsın .Benim ki canavardan hallice .Çok yaramaz

Seyren de takıma girdi mi kaptan :26:

Ama o çok güzel mamalar yapıyor hep , aklımızı çeler alimallah

Son düzenleme:
An itibarıyla büyük bir sınav vermekteyim :18:

Oğlumun öğle yemeği tabağında 3-4 kaşık pilav kaldı Ve ben pilav canavarıyım normalde

Heeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllppppppppppppppppppppppppppp

rapunzel nerelisin
issiz bir adaya düssen yanina alacagin 3 sey desem olurmu acaba
:44:demiyim en iyisi

aklima soruda gelmiyor,gelenlerde siyasete giriyor

sen cevap ver,verdiklerine göre soralim tekrar

kaptan bende yediklermi felan yazıyorum da bendaha takıma alınmadım yazabiliyorum dimi bende
tabiki yazmalisin,ona göre takima alinip alinmamana karar verilecek,yani takim adina ne kadar faydalisin,ona bakilacak,o yüzden faydali gördügün seyleri yazmalisin,ve diger arkadaslarin günlük yediklerine yorum yapmalisin,takima alinmasan bile yaptigin kacamaga göre ceza alirsin ve cekmelisin,bunlar senin alinip alinmayacagina karar vermemiz icin yapman gereken seyler,ve sporu ihmal etmemelisin,yumusak,yumusak sarkar her tarafin sonra

An itibarıyla büyük bir sınav vermekteyim :18:

Oğlumun öğle yemeği tabağında 3-4 kaşık pilav kaldı Ve ben pilav canavarıyım normalde

hemen help e geldim
sakin yeme,diyetini bozarsin,bi kac kasik pilav icin degmez,
:18:
isyan:hafta sonu biraz serbest biraksaydin böyle olmazdin

Help e devam,sonradan pisman olacaksin,yada ye spor yap ama acigi kapat,karari sen ver artik

an itibarıyla büyük bir sınav vermekteyim :18:

sakııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn , o canım menüyü 3 kaşık pilav için heba etme dur ve bir daha düşün:) bak şimdiden alkışlıyorum yemediğin için

pegasus canım gerçekten çok insaflı ceza vermişsin.ama eker 3 tanesiancak 1tane ederdi mesela herbiri kurabiye kadar diyim . ama yediğin sucuklar ekmekler ballar pöfff. hakkaten ben 600 en aşağı ceza beklemiyodum neyse 200 de önceden ekik vardı 400 mekik eşim gelince yapayım o iyi gaza getiriyor mekik ö<ürlüyüm de:))))

en beğendiğim menü tabikide yemeğini hazırlayı çıkmanı ayrıca tebrik ederim. tümgün yürümek gerçekten çok yoruyor :))

ablamınki 1 nisana denk gelmiş şaka gibi bi röpörtaj olcak sanırım

hahahah şaka gibi cevaplar bekliyoruz

kızlar ben kaçıyorum öğleden sonra gelirim.evlendim evleneli aşağı bodrumu temizleyeceğim bugün kararlıyım orayı temizleyeceğim.

ayyy korkasrımben öyle yerlerden hayatta tek başıma giremem

Çıkar o canavarı hemen içinden , bugün detoks gibi bir liste hazırla kendine canım , onu uygula .

canım varmı detokstavsiyen bugün normal listeme döndüm ama uygun bi detoks bulursam yaparım.gerçi sporlatelafi etmeye çalışıyorum.

canım menü fena sayılmaz ama gördüm o böreğii hımmmmmm ne güzeldir şimdi o. neyse eritmişindir canım çok hareket etmişsin.
bide siz eftelya ile yedikelrinizi sayıyosunuzdur ne komik 2. bir otokontrol oluşturuyodur.:)

hoşgeldin canım özlettinkendini iyileş biranönce

siz ne yiyonuz karı koca öööle 40 kilo ne emek ya abbbbbuuuuuuv.

hos geldin cnm,saatide belli ne güzel,bizimki uyudumu kacta kalkacagi belli olmuyor

simdiden kolay gelsin

sağol canım

hemen help e geldim
sakin yeme,diyetini bozarsin,bi kac kasik pilav icin degmez,
:18:
isyan:hafta sonu biraz serbest biraksaydin böyle olmazdin

Help e devam,sonradan pisman olacaksin,yada ye spor yap ama acigi kapat,karari sen ver artik

3 kaşık kalmış kaptan , yemedim , atmadım da ; azıcık oyunla oğluma bitirttim .

Yok yemek asla atmam , tabakta mutfağa koysam , her mutfağa girişti pişşşt pişşştt yesene beni diyecekti bana , iyisi mi pepee ve uçan kaşık eşliğinde oğluma yedirmek oldu

ben kabul ettimde o icinde kararsiz galiba,1 ay sonraya erteledi gelmeyi:44:

emzirdigi icin sonra gelecekmis,halbuki aramizda hem emzirip,hem diyet yapan arkadaslarda var,
yani aklimizi celmesine 1 ay var,o aklimizi celdikce bizde ceza vercez artik

erkek cocuklari canavar oluyormus gercekten,1.5 yasinda benimki,sandalyeyi cekip,camin önüne cikip,asagidaki insanlara bay bay yapiyor
:44:
yani önünden esya saklakatan biz biktik,o kirip dökmekten bikmadi

rapunzel sorum sana canım

bu güne kadar en çok seni utandıraqn olay
aşk hayatınne durumda
istediğin konumdamısın iş bakımından
ne kadar para sahibi olmak isterdin
yarın yaşadığın şehri terketmekzorunda kalsan ne yapardın

benimşeytan sana sardırdı bugün galiba kışşşşşş kışşşşşşşkışşşşşş

Sağol canım ,

Yok ya hiç öyle diyet yapmadım ama ara ara tv de görüyorum , vücudu rahatlatıp , bir gün önce fazla yediklerini dengeleyecek listeler veriyorlar.

ne güzel yapmissin bak,hem sana hem ufakliga yaramis,o ucan kasiklarda olmasa halimiz nice olurdu acaba,:44:bide konusan yemekler var tabi,onlari hic duymamak lazim,göz ucuyla bile baksan aklini celebiliyorlar

evet kesinlikle sayıyoruz ama en çok ben onunkini sayıyorum çok müsait kaçamak yapmaya şaka o yemedimi benden daha dayanıklı açlığa diyim de kızmasın bariiiiii

ne güzel yapmissin bak,hem sana hem ufakliga yaramis,o ucan kasiklarda olmasa halimiz nice olurdu acaba,:44:bide konusan yemekler var tabi,onlari hic duymamak lazim,göz ucuyla bile baksan aklini celebiliyorlar

he he benim ufak cadı o kadar kıskanç ki tamam tatlım sen doyduysan ben abiye vereyim ya da yanımda kim varsa teyzeye vereyim diyorum kaşık ona değil o kaşığa uçuyor:))

benimşeytan sana sardırdı bugün galiba kışşşşşş kışşşşşşşkışşşşşş

Sardı valla pokemoncum ama kışkışladık oğlumla

Ya cidden irade meselesi bu diyet işi.

Geçen ay bir arkadaşım aradı şehir dışından .

İşte canım hani senin şu diyetin vardı ya onu bana mail atsana dedi , süper kilo vermiştin dedi. 95 olmuş o da .

Hemen yolladım listeyi .

İnan günde 2 kere arıyordu ilk bir kaç gün. Şunu da yedim olur mu , şunun yerine şunu yesem olur mu , bugün misafirlikteyim ,yapılanlardan tatlıyı yemiyeyim diyorum sadece olur mu

Seneler evvelde isveç diyeti yapmıştım ,13 günde 11 kilo vermiştim üniversite yıllarıydı.Kuzenimde heveslendi yapayım dedi. Sabah aradı , enişten sabah sucuklu yumurta istedi bende yedim olur değil mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…