gecmisolsun tatlim,hastalikla bide misafir,zor oluyor vallagünaydııın herkese güzel bir hafta diliyorum herkese
banada dua edin lütfen hastalıklarımda kurtulamıyorum,şimdide antibiyotik,kan ilacıve vitamin alıyorum,belimi saymıyorum bile
bide liste gördüm ne olduğunu açıklarmısınız,geçmişi okumama imkan yok
oy cnm,senin cocuk 1 taneydi demiAl benden de o kadar , eşim dalga geçerdi iç çamaşırlarını ütülediğimde
Gel de şimdi gör , ya da yok yok vazgeçtim görme
gecmisolsun ama hayati boyunca kan sekeri yükselecek diye yemeside sagliksiz ttlim,bu sekilde kan sekerini yükselme oranini fazlalastirir,saglikli beslenip,spor da yaparsa hic bisey olmaz,benden söylemesicanım benim eşimin spor yaptığını düşünemiyorum.alışverişe gidiyoruz beni bir görseniz sanki olimpiyatlara hazırlanıyorum.çabuk oluyum gidelim de yorulmasın diye.2011 eşimin kan şekeri düştü hastanelik oldu sonrada hep kan şekerim düşecek pskolojisi ile yaşadı.6 ayda 40 kilo aldı şimdi kilodan da hiç birşey yapamıyor.ayyyyy bi dokundun ama çok dertlendim
insallah alirsin istedigin sonucu,gecen haftaki iside düsün derim:44:kızlar günlük iş arama periodumu tamalayıp yanınıza uğrayayım dedim.bu hafta evrene olumlu sinyaller göndererek bu hafta olumlu bir haber alacağıma inanıyorum.ne yaparsın garibanın ekmeği umut
ben sordum valla,sen ister duy,ister duymamerhaba kızlarrr benim menüyü ssormayın daha başlamadım ya o bakımdan
ama bugünkü sporum bahçemin otları onları temizlicem süper spor olacak bana
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben geldiiim geçmişi okuyum biraz rapunzele soru sorayım saat 3 dedinmi tramboline çıkarım. kızım uyudu spor yapıp banyo yapmak için tam 2.5 saatim var
cok güzel tatlim,afiyet olsun,kacamagin da siniri gecmemis,sorun yok
temizligini yaptigina sevindim,valla nasil gaza geldim anlatamam,bende birazdan kalkip ütümü yapicam,altta okudum corap ütüleme isini,bende ic camasirlarina kadar her seyi ütülerim,cocuklarin coraplarinida ütülerim,hijyenik,hijyenik giysinler diye,
menünde su kismi okudugumda güldüm,icimde fesatlik yok ama birden gülümsedigimi farkettim
ara
eşimin sosislisinden 2 ısırık
bide evet bu gün baya anlayisliyim galiba,icimdeki beni disari cikarmayalim istersen
ev ahalisinden diyet icinmi firca yedin:18:
gecmisolsun tatlim,hastalikla bide misafir,zor oluyor valladiyetmi hastaligi tetiklioyr acaba:44:
listeyi aus aciklamis,tekrar gecmisolsun
oy cnm,senin cocuk 1 taneydi demibide beni düsün bak,boy boy 3 tane
gecmisolsun ama hayati boyunca kan sekeri yükselecek diye yemeside sagliksiz ttlim,bu sekilde kan sekerini yükselme oranini fazlalastirir,saglikli beslenip,spor da yaparsa hic bisey olmaz,benden söylemesi
benim esimin yedigini ben 3 günde yiyorum,fakat gram kilo almiyor,agirlik kaldiriyor,gürese gidiyor ve spor salonuna gidiyor,tabiki bunlarin etkisiyle,yoksa simdiye 100 ü gecmisti:18:
yani demek istedigim,sisman ve sagliksiz olacagina,saglikli ve zayif olabilir istenilirse
Not: üstte ne demek istedigim anlasilmistir insallah
insallah alirsin istedigin sonucu,gecen haftaki iside düsün derim:44:
ben sordum valla,sen ister duy,ister duyma
kolay gelsin cnm,bu arada 30 dk bahce isleriyle,215 kalori yakiyorsun,aklinda bulunsun
bu arada ben ne olur ne olmaz dıye kazene özel msaj attım resım knusunda .....
tabiki yazmalisin,ona göre takima alinip alinmamana karar verilecek,yani takim adina ne kadar faydalisin,ona bakilacak,o yüzden faydali gördügün seyleri yazmalisin,ve diger arkadaslarin günlük yediklerine yorum yapmalisin,takima alinmasan bile yaptigin kacamaga göre ceza alirsin ve cekmelisin,bunlar senin alinip alinmayacagina karar vermemiz icin yapman gereken seyler,ve sporu ihmal etmemelisin,yumusak,yumusak sarkar her tarafin sonrakaptan bende yediklermi felan yazıyorum da bendaha takıma alınmadım yazabiliyorum dimi bende
hemen help e geldimAn itibarıyla büyük bir sınav vermekteyim :18:
Oğlumun öğle yemeği tabağında 3-4 kaşık pilav kaldıVe ben pilav canavarıyım normalde
Heeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllppppppppppppppppppppppppppp
an itibarıyla büyük bir sınav vermekteyim :18:
Oğlumun öğle yemeği tabağında 3-4 kaşık pilav kaldıVe ben pilav canavarıyım normalde
afiyet olsun cnm,topak,topak yag oacak sana bunlarhemen hesapliyorum 500 kaloriden fazlasina ceza var
canim minisini bulamadim,normal ekler pastanin tanesi 300 kaloriymis,onlarda 150 sayiyorum,itirazin varsa bildir,3 tane 450 kalori yapiyor
ekmek aksam 1 dl fazla olmus o da 65 kalori yapiyor,simdi digerlerini lokma olarak kalorisini bulamayacagima göre onlarida 250 hesapliyorum,yine itirazin varsa bildir,toplamda 765 kalori yapiyor,265 kalorilik cezan var,ayrica bu kacamaklari aksam yaptigin icin göbek cikmasin diye 200 mekik daha eklendi,kolay gelsin
Günaydınlaaaar....
Hafta sonu bitti , hafta içi mesaisi başladı ve çenem ve ben geri geldik
Önce yediklerimi , yaptıklarımı yazayım ; geçmişe döneceğim sonra.
Sabah :
1 Fincan şekersiz yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 ceviz içi
Bol limonlu yeşillik
2 dilim etimek
Ara:
1 mandalina
2 kaşık yağsız yoğurt
Öğlen:
2 dilim kepek ekmeğiyle tavuklu sandviç
(dışarıdaydım tüm gün evde hazırladım )
1 ayran
Ara :
Yağsız süt ,
6-7 tane kuru siyah üzüm
Akşam :
1 dilim kepek ekmek
3 adet orta boy istavrit ızgara
Bol salata
Ara :
Yağsız süt bir çay bardağı
1 elma
Su yaklaşık 2 litredir.
Spor sadece yatmadan önce 15 dakika mekik aletinde mekik .
Dışarıdaydım tüm gün , yürüdüklerim spordan sayılır azıcık heralde
ablamınki 1 nisana denk gelmiş şaka gibi bi röpörtaj olcak sanırım
kızlar ben kaçıyorum öğleden sonra gelirim.evlendim evleneli aşağı bodrumu temizleyeceğim bugün kararlıyım orayı temizleyeceğim.
Çıkar o canavarı hemen içinden , bugün detoks gibi bir liste hazırla kendine canım , onu uygula .
günaydın fıstıklarım, hepinize muhteşem bir hafta diliyorum:)
sabahın erken saatlerinde foruma girdim ama 1 saat 15 dk sadece okuyabildim, valla amma çeneniz düşmüş kahvaltı bile hazırlayamadım geç kaldım, süpersiniz kızlar
menülerimi yazmadan önce bugün çok keyifliyim çünkü hafta sonu tüm içinde bir ben eksik olan çekmecelerimi yerleştirdim:) artık uzaktan bile ne nerde biliyorum
ayrıca ütülerimi de bitirdim, ucundan eftelya da dokunsa da hepsini ben yaptım
hatırladığım kadarıyla menülerimi yazayım
cuma
sabah
1 kase nesfit+süt
öğlen
1 simit
ayran
akşam
teyzemlere gittik gittiimde tansiyonum 8-5 olmuştu hain eftelyanın verdiği 1 çiçek ekmeğin bir yaprağı ve içine zeytin 5-6 adet yedim(
annemden ve tüm ev halkından da bir güzel azar yedikten sonra 1 dilim ızgara biftek+ çok az makarna ve salata yedim
eve gidince 1 dondurma 240 kalori bu ödül içindi
cumartesi
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
domates
4 siyah zeytin
çay
öğlen
1 kase nesfit+süt
akşam
2 ıspanaklı börek
çay
pazar
sabah
peynirli omlet 1 yumurtalı
1 dilim tam buğday
4 parça kaşar peyniri
2 yeşil zeytin
öğlen
1 kase tarhana çorbası içine kıtır ekmek azıcık
ara
eşimin sosislisinden 2 ısırık
akşam
2 parça fırında tavuk göğüs
2 kaşık pilav
yarım bardak fanta
gelelim suya cuma c.tesi 2lt
pazar maalesef 1.5 lt civarı
mesaj cuma 18 diğer günler
spor cuma sabah yaptığım spor trambolin ve bisiklet 40 dk civarıydı hatırladığım
cumartesi pazar spor yok ama çok hareketli bir hafta sonu geçirdim, yani totom iki dakka yer görmedi desem yeridir. Pazar günü zaten çarşıya indik bayağı yürüdüm sonra da rutin pazar işleri, çok yoruldum çok:)))
günaydııın herkese güzel bir hafta diliyorum herkese
banada dua edin lütfen hastalıklarımda kurtulamıyorum,şimdide antibiyotik,kan ilacıve vitamin alıyorum,belimi saymıyorum bile
bide liste gördüm ne olduğunu açıklarmısınız,geçmişi okumama imkan yok
canım benim eşimin spor yaptığını düşünemiyorum.alışverişe gidiyoruz beni bir görseniz sanki olimpiyatlara hazırlanıyorum.çabuk oluyum gidelim de yorulmasın diye.2011 eşimin kan şekeri düştü hastanelik oldu sonrada hep kan şekerim düşecek pskolojisi ile yaşadı.6 ayda 40 kilo aldı şimdi kilodan da hiç birşey yapamıyor.ayyyyy bi dokundun ama çok dertlendim
hos geldin cnm,saatide belli ne güzel,bizimki uyudumu kacta kalkacagi belli olmuyor
simdiden kolay gelsin
hemen help e geldim
sakin yeme,diyetini bozarsin,bi kac kasik pilav icin degmez,:18:
isyan:hafta sonu biraz serbest biraksaydin böyle olmazdin
Help e devam,sonradan pisman olacaksin,yada ye spor yap ama acigi kapat,karari sen ver artik
ben kabul ettimde o icinde kararsiz galiba,1 ay sonraya erteledi gelmeyi:44:Onu okuyunca bende güldüm epey , yok ben 2 ısırık alsam sosislinin 3/2 biter kesin .Mevzu yemek olunca ağız kapasitem kendini aşar da
Evet bir tane ama sen boy boy yapmışsın .Benim ki canavardan hallice .Çok yaramaz
Seyren de takıma girdi mi kaptan :26:
Ama o çok güzel mamalar yapıyor hep , aklımızı çeler alimallah
An itibarıyla büyük bir sınav vermekteyim :18:
en beğendiğim menü tabikide yemeğini hazırlayı çıkmanı ayrıca tebrik ederim. tümgün yürümek gerçekten çok yoruyor :))
canım varmı detokstavsiyen bugün normal listeme döndüm ama uygun bi detoks bulursam yaparım.gerçi sporlatelafi etmeye çalışıyorum.
ne güzel yapmissin bak,hem sana hem ufakliga yaramis,o ucan kasiklarda olmasa halimiz nice olurdu acaba,:44:bide konusan yemekler var tabi,onlari hic duymamak lazim,göz ucuyla bile baksan aklini celebiliyorlar3 kaşık kalmış kaptan , yemedim , atmadım da ; azıcık oyunla oğluma bitirttim .
Yok yemek asla atmam , tabakta mutfağa koysam , her mutfağa girişti pişşşt pişşştt yesene beni diyecekti bana , iyisi mi pepee ve uçan kaşık eşliğinde oğluma yedirmek oldu
evet kesinlikle sayıyoruz ama en çok ben onunkini sayıyorumpegasus canım gerçekten çok insaflı ceza vermişsin.ama eker 3 tanesiancak 1tane ederdi mesela herbiri kurabiye kadar diyim . ama yediğin sucuklar ekmekler ballar pöfff. hakkaten ben 600 en aşağı ceza beklemiyodum neyse 200 de önceden ekik vardı 400 mekik eşim gelince yapayım o iyi gaza getiriyor mekik ö<ürlüyüm de:))))
en beğendiğim menü tabikide yemeğini hazırlayı çıkmanı ayrıca tebrik ederim. tümgün yürümek gerçekten çok yoruyor :))
hahahah şaka gibi cevaplar bekliyoruz
ayyy korkasrımben öyle yerlerden hayatta tek başıma giremem
canım varmı detokstavsiyen bugün normal listeme döndüm ama uygun bi detoks bulursam yaparım.gerçi sporlatelafi etmeye çalışıyorum.
canım menü fena sayılmaz ama gördüm o böreğii hımmmmmm ne güzeldir şimdi o. neyse eritmişindir canım çok hareket etmişsin.
bide siz eftelya ile yedikelrinizi sayıyosunuzdur ne komik 2. bir otokontrol oluşturuyodur.:)
hoşgeldin canım özlettinkendini iyileş biranönce
siz ne yiyonuz karı koca öööle 40 kilo ne emek ya abbbbbuuuuuuv.
sağol canım
ne güzel yapmissin bak,hem sana hem ufakliga yaramis,o ucan kasiklarda olmasa halimiz nice olurdu acaba,:44:bide konusan yemekler var tabi,onlari hic duymamak lazim,göz ucuyla bile baksan aklini celebiliyorlar
benimşeytan sana sardırdı bugün galiba kışşşşşş kışşşşşşşkışşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?