günaydın fıstıklarım, hepinize muhteşem bir hafta diliyorum:)
sabahın erken saatlerinde foruma girdim ama 1 saat 15 dk sadece okuyabildim, valla amma çeneniz düşmüş kahvaltı bile hazırlayamadım geç kaldım, süpersiniz kızlar
menülerimi yazmadan önce bugün çok keyifliyim çünkü hafta sonu tüm içinde bir ben eksik olan çekmecelerimi yerleştirdim:) artık uzaktan bile ne nerde biliyorum
ayrıca ütülerimi de bitirdim, ucundan eftelya da dokunsa da hepsini ben yaptım
hatırladığım kadarıyla menülerimi yazayım
cuma
sabah
1 kase nesfit+süt
öğlen
1 simit
ayran
akşam
teyzemlere gittik gittiimde tansiyonum 8-5 olmuştu hain eftelyanın verdiği 1 çiçek ekmeğin bir yaprağı ve içine zeytin 5-6 adet yedim(
annemden ve tüm ev halkından da bir güzel azar yedikten sonra 1 dilim ızgara biftek+ çok az makarna ve salata yedim
eve gidince 1 dondurma 240 kalori bu ödül içindi
cumartesi
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
domates
4 siyah zeytin
çay
öğlen
1 kase nesfit+süt
akşam
2 ıspanaklı börek
çay
pazar
sabah
peynirli omlet 1 yumurtalı
1 dilim tam buğday
4 parça kaşar peyniri
2 yeşil zeytin
öğlen
1 kase tarhana çorbası içine kıtır ekmek azıcık
ara
eşimin sosislisinden 2 ısırık
akşam
2 parça fırında tavuk göğüs
2 kaşık pilav
yarım bardak fanta
gelelim suya cuma c.tesi 2lt
pazar maalesef 1.5 lt civarı
mesaj cuma 18 diğer günler
spor cuma sabah yaptığım spor trambolin ve bisiklet 40 dk civarıydı hatırladığım
cumartesi pazar spor yok ama çok hareketli bir hafta sonu geçirdim, yani totom iki dakka yer görmedi desem yeridir. Pazar günü zaten çarşıya indik bayağı yürüdüm sonra da rutin pazar işleri, çok yoruldum çok:)))
kolay gelsin canım, kolaysa başıma gelmesin ama :))kızlar ben kaçıyorum öğleden sonra gelirim.evlendim evleneli aşağı bodrumu temizleyeceğim bugün kararlıyım orayı temizleyeceğim.
ay meraktan çatlıycam sabah da baktım resim nerde ben de görmek istiyorum :)
Canım ben yönetimle konuştum , benim dediği şekilde yapmaktan başka seçenek sunmadılar , sen bilirsin yine de
Yok yok yok okudum sanki sadece. Bi rde kebab okudum sanki , gerisini hatılamıyorum , biraz daha özen göster canım ya yediklerine
Yok anladım siz yemeyelim , sadece su kaybedelim , tartıda az çıkalım diyorsunuz.
Kızlar bakın 34 yaşındayım , yapmadığım diyet yok . BU ŞEKİLDE VERDİĞİNİZ KİLOLARIN HEPSİ GERİ GELİR .
Yiyerek zayıflayın lütfen yaa
Spor yok
Sevgili ile yürüyüşte mi yok
Yediklerin güzel , en azından yiyorsun canım
Sade bir mönü olmuş canım , aç kalmamışsın en azından . Akşama salata da eklesen iyi olurmuş.
Hobaaaaaaaa zumbaya
Kaptan sucuk nereden çıkmış sabah sabah
Çıkar o canavarı hemen içinden , bugün detoks gibi bir liste hazırla kendine canım , onu uygula .
Benim için uygun canım , ölmez sağ kalırsam ; yarın sorularınızı yanıtlamaya hazırım :18::18::18:
Evet arkadaşlar , cidden hem yiyorum hem zayıflıyorum. Tek olumsuz sayılacak yanı , kendime özel yemek hazırlıyor olmam sürekli ambitiousun dediği gibi . Ama ben onuda zevkle yapıyorum.
ay evet ben de aynı şeyi düşündüm bana hinlik yapmayın sakın haaaaaaaa :)))ablamınki 1 nisana denk gelmiş şaka gibi bi röpörtaj olcak sanırım
güzel çenen ve sen hoşgeldiniz tatlım menün yine çok güzel ben senin yöntemini beğeniyorum ama ben listeli yapamıyorum maalesefGünaydınlaaaar....
Hafta sonu bitti , hafta içi mesaisi başladı ve çenem ve ben geri geldik
Önce yediklerimi , yaptıklarımı yazayım ; geçmişe döneceğim sonra.
Sabah :
1 Fincan şekersiz yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 ceviz içi
Bol limonlu yeşillik
2 dilim etimek
Ara:
1 mandalina
2 kaşık yağsız yoğurt
Öğlen:
2 dilim kepek ekmeğiyle tavuklu sandviç
(dışarıdaydım tüm gün evde hazırladım )
1 ayran
Ara :
Yağsız süt ,
6-7 tane kuru siyah üzüm
Akşam :
1 dilim kepek ekmek
3 adet orta boy istavrit ızgara
Bol salata
Ara :
Yağsız süt bir çay bardağı
1 elma
Su yaklaşık 2 litredir.
Spor sadece yatmadan önce 15 dakika mekik aletinde mekik .
Dışarıdaydım tüm gün , yürüdüklerim spordan sayılır azıcık heralde
şimdilik benim için uygun görünüyor18.03 rapunzelL,
19.03 ausencia
20.03 ambitious girl
21.03 bahar2106,
25.03 buyumeyenbaby
26.03 eftelya
27.03 pegasus
28.03 pokemon51,
01.04 topraks
02.04 wuwum
03.04 zeynep_canan
04.04 zeynepcer
08.04 beyazleblebi
kızlar listeyi yaptım. rapunzelden başlıcamızı söylediğim için onu başa yadım. geri kalanı alfabetik listeye göre yaptım. tarihleri uygun olayanlar birbiri ile yer değiştirebilir ama banada mesaj atarlarsa sevinirim :)
eşinle birlikte spor yapsaydın sen decanım kuru fasülyenin içinde et vardı bende eklemedim.kuzum ben hafta sonu spor yapamıyorum eşim evde olduğu için
ben de mutsuz olduğumda çok yiyorumkızlar california üniversitesinin yapmış olduğu araştırmaya göre,kilo almanın en çarpıcı göstergesinin ara ara diyet yaparak kilo vermek olduğunu keşfetti.2 yıl kadar izlenenlerin %83'ü verdiği kilolardan çok daha fazlasını geri aldı.bir başka araştırmada gösterdiki diyet yapanlar yapmayanlara göre daha kötü durumdaymış.
bu okuduğum kitaptan bir alıntıdır.kitapın daha giriş kısmandayım yazar kendi hayatını anlatıyor.annesi ile babası sürekli kavga ediyorlarmış annesi çok güzel bir kadınmış ama yazar kendini çok çirkin hissediyormuş o sırada yiyecek lerin verdiği mutluluğu keşfetmiş ve bunları yazmış
"insanların tanrıya yönelişleri gibi bende yiyeceklere yönelmiştim;kendimden geçip rahatlama yolum ve beni cennete götüren bir vasıtaydı:günlük hayatın acılarından kurtulmanın pekala da mümkün olduğu anlmaına geliyordu.
sonra bitiyordu.
jelatin paketler boşalmış,minik hindistan cevizleri dişime yapışmış bir halde şişman olduğum için,annemle babamın törenlerde el ele tutşmadıklarına inanıyordum.ve böylece tıkınmaya başladığım yıl aynı zamanda diyet yapmayada başladım.diyet yapmak bana bir amaç veriyordu.tıkanmaksa başka biri olmak için gösterdiğim acımasız çabadan bir kurtuluş geliyordu." "yemek kadın ve tanrıdan alıntıdır"
yazarın diyete başlama serüveni beni çok etkiledi bende hiçbir zaman çok zayıf olmadım ama bu kadar kiloya hep bir sorumun olduğu ve yemek yemek beni çok mutlu ediyor diye geldim.en sonda konyaya olan sinirimden 10 kilo aldım.yemek yemek bende hep kaçış oldu ve diyele her zaman kendimi cezlandırdım.belki sizin kilo alma serüveniniz böyle değildir ama benim ki bu.
dün tülin şahinin diyet serüvenini okudum ondan da alıntı yapacağım kadın manken olmasına rağmen 75 kiloya çıkmış şimdi 50 kiloymuş.
hayret kafana taş mı düştü senin pek bi anlayışlı gördüm seni :)) ah bu modda olduğunu bilseydim ben de yerdim bişeyleröglen atlamasaydin keske,cnm biraz arttir ögünlerini,yoksa yemeye basladiginda verdiginden cok alirsin
hic begenmedim tatlim,bi kere ögün atlama,metabolizmani yavaslatirsin,ayrica bu sekilde sadece kas ve su kaybedersin,önemli olan yagdan vermektir,yapabiliyorsan 6 ögün az az ye,daha saglikli verirsin,kebap in biseyi yok cnm,izgara et ekmek sadece beyaz,o da o kadar sorun olmaz ama ac gezmissin diger ögünlerde
yürüyüsleri sevdim ama
kızlar hemen dünkü berbat menümü paylaşaayım.
sabah: dışarıda kahvaltıdaydık ancak çok abartmadım. yarım yumurta 1 dilim peynir 3-4 zeytin domates salatalık 1 lokma bal 2 dilim beyaz ekmek
ara yok
öğle;1kase tarhana çorbası
bu saatten sonra içimeşeytan kaçmış gibi :125::125::125::125:yedim çok utanıyorum pişmanım
ara;3 adet minik ekler pasta
akşam; 100 gr ızgara sucuk , 3 dilim beyaz ekmek 2 lokma bal kaymak ceviz üçlüsü 1 dilim peynir 4-5 zeytin 2lokma yaz helvası (ah o kocam yokmu hep o alıyo böyle şeyleri)
eeee artık yiyecek yerim kalmadı bütün bu pişmanlıkla
1 saat trambolin
3 mil lesliewalk 200 kalori yapıyor sanırım oda cezam için yeni cezalara yelken açtım :))) 200 mekik kaldı ama bittim tükendim.
su 2-3 ltre
mesaj saymadım ama 5 tane yoktur2-3 filandır
ben de zumba müziğinde trambolin yapıyorum, hem trambolin kalorisi hem zumba kalorisi harcıyomuyumdur:44:tesekkürler tatlim
zumba dans türü,yaparken fazla efor harciyorrsun,link vereyim belki denersin,ben cocuklarin durumuna göre bazen 30,bazen 40,ne kadar yapabiliyorsam yapmaya calisiyorum
Zumba Dance Class - Hull College - YouTube
çok başarılı canım hafta sonu sucuk serbest sen bakma ausa:))))pazar günü yediklerim
sabah
2,5 dl ekmek,2 dl sucuk,1 lokma yumurta,biraz peynir
ögle
1 dl ekmek arasi izgara et
aksam
3 yk bulgur pilavi üzeri tavuk,5 y.k taze fasule,salata
su
2 den fazla olmali
spor
1 saat yürüyüs,hafif tempo,30 dk zumba
mesaj bakiyorum hemencecik
18 mis
kahvaltia gidiyorum,sonra gelip gecmise bakicam
iyi bence biraz az çeşitli ama olsun fena değil fıstıkımselam kızlar dünkü menüm
sabah;mantar,peynir,1dilim ekmek
ara;1 kuru incir
öğle;5 kaşık kuru fasülye,yarım kase yoğurt
akşam;2 kase çorba,1 dilim ekmek
spor yapamadım.
su 2 litreyi geçmiştir
hafta sonu ayrı olduğumuz belli oluyor menüye bakan hımmmm pazar akşamı buluşmuş bunlar der:)))günaydın herkeseee haftasonu uğrayamadım menülerimi yazıyım hemen:)
cumartesi;
sabah
1 dilim kepek ekmeği
peynir
zeytin
çay
öğle
semizotu
yoğurt
akşam
2 tane patatesli börek
salata
2 lt su
spor yok
pazar
sabah
1 dilim tam buğday
peynir
1 yumurta
zeytin
çay
öğle
2 galete
peynir
çay
akşam
3 kaşık pilav
fırında tavuk 1,5 parça
yarım bardak fanta
2lt su
spor yine yok
klasik wuwum menüsü, az çok az:))))menum
sabah 1 poaca 1 kahve poaca evde yapılmıs kucuk
oglen 4 badem
aksamsa brazcık pısmıs tavuk trsuyla
bska 2 ltre su
özellıkle bı spor yapmadım evın ıcın de dolanıp drdum ama sureklı oda sıkıntıdan yanı ....
merhaba fıstık sabah okudum hafta sonu oldukça takılmışsın takımımıza, bebişini büyüt bekleriz canım, görüşmek üzere:)))hayırlI GECEELR KIZLARRRR NASILSINIZ bugün misafirİM VARDI O kADAR YORUMdum kiş sizlerİ ÖZLEDİM PAŞAMI Yatırayım geLEyiM AmAsiz gideRSEniz ben yalnız kalırım.
not:harflerin büyüklüğü küçüklüğü tamamen oğlumun caps tuşuna basması ile alakalı
başımda dikilmiş anne memmee aç aç aç bunu ben datacam memmee diyor
Bende çekmecelerim düzenli olsun istiyoruuuummmm:84::84::84:
Sizin abla kardeş yediklerinizi beğeniyorum ben .Eğer klasik bir diyet listesi uygulanmayacaksa , bu şekilde evdekilerden abartamamak ve de aç kalmamak dengesini koruyarak yemenin sağlıklı ve kalıcı kilo verdireceği kesin ikiniz içinde
ben de çooookkkkk uzun zamandır istiyodum bu hafta sonuna kısmet oldu, ben ne hale geldim önceden benim gardırobum bile mağaza raflarına benzerdi ah bu çacuklar beni mahvetti((
liste için de teşekkürler canım listeli diyet yapamıyorum ben çok zorlanıyorum
günaydııın herkese güzel bir hafta diliyorum herkese
banada dua edin lütfen hastalıklarımda kurtulamıyorum,şimdide antibiyotik,kan ilacıve vitamin alıyorum,belimi saymıyorum bile
bide liste gördüm ne olduğunu açıklarmısınız,geçmişi okumama imkan yok
canısı çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsingünaydııın herkese güzel bir hafta diliyorum herkese
banada dua edin lütfen hastalıklarımda kurtulamıyorum,şimdide antibiyotik,kan ilacıve vitamin alıyorum,belimi saymıyorum bile
he heh ben de çorapları bile ütülüyodum şimdi nerdeee diye bizimki de dalga geçiyorAl benden de o kadar , eşim dalga geçerdi iç çamaşırlarını ütülediğimde
Gel de şimdi gör , ya da yok yok vazgeçtim görme
günaydın fıstıklarım, hepinize muhteşem bir hafta diliyorum:)
sabahın erken saatlerinde foruma girdim ama 1 saat 15 dk sadece okuyabildim, valla amma çeneniz düşmüş kahvaltı bile hazırlayamadım geç kaldım, süpersiniz kızlar
menülerimi yazmadan önce bugün çok keyifliyim çünkü hafta sonu tüm içinde bir ben eksik olan çekmecelerimi yerleştirdim:) artık uzaktan bile ne nerde biliyorum
cuma
sabah
1 kase nesfit+süt
öğlen
1 simit
ayran
akşam
teyzemlere gittik gittiimde tansiyonum 8-5 olmuştu hain eftelyanın verdiği 1 çiçek ekmeğin bir yaprağı ve içine zeytin 5-6 adet yedim(
annemden ve tüm ev halkından da bir güzel azar yedikten sonra 1 dilim ızgara biftek+ çok az makarna ve salata yedim
cumartesi
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
domates
4 siyah zeytin
çay
öğlen
1 kase nesfit+süt
akşam
2 ıspanaklı börek
çay
pazar
sabah
1 dilim tam buğday
4 parça kaşar peyniri
2 yeşil zeytin
öğlen
ara
akşam
2 kaşık pilav
yarım bardak fanta
spor cuma sabah yaptığım spor trambolin ve bisiklet 40 dk civarıydı hatırladığım
cumartesi pazar spor yok ama çok hareketli bir hafta sonu geçirdim, yani totom iki dakka yer görmedi desem yeridir. Pazar günü zaten çarşıya indik bayağı yürüdüm sonra da rutin pazar işleri, çok yoruldum çok:)))
günaydııın herkese güzel bir hafta diliyorum herkese
kolay gelsin canım, kolaysa başıma gelmesin ama :))
ay meraktan çatlıycam sabah da baktım resim nerde ben de görmek istiyorum :)
ay evet ben de aynı şeyi düşündüm bana hinlik yapmayın sakın haaaaaaaa :)))
güzel çenen ve sen hoşgeldiniz tatlım menün yine çok güzel ben senin yöntemini beğeniyorum ama ben listeli yapamıyorum maalesef
şimdilik benim için uygun görünüyor
eşinle birlikte spor yapsaydın sen de
ben de mutsuz olduğumda çok yiyorum
hayret kafana taş mı düştü senin pek bi anlayışlı gördüm seni :)) ah bu modda olduğunu bilseydim ben de yerdim bişeyler
taşlayın şu şeytanııııııııııııııııııı , çabuk çık arkadaşımızın içindenhep beraber döveriz seni heeeeeeeeeeee
ben de zumba müziğinde trambolin yapıyorum, hem trambolin kalorisi hem zumba kalorisi harcıyomuyumdur:44:
çok başarılı canım hafta sonu sucuk serbest sen bakma ausa:))))
iyi bence biraz az çeşitli ama olsun fena değil fıstıkım
hafta sonu ayrı olduğumuz belli oluyor menüye bakan hımmmm pazar akşamı buluşmuş bunlar der:)))
klasik wuwum menüsü, az çok az:))))
merhaba fıstık sabah okudum hafta sonu oldukça takılmışsın takımımıza, bebişini büyüt bekleriz canım, görüşmek üzere:)))
Geçmiş olsun çok ,Rabbim acil şifalar versin .
İki gündür benimde belim facia , dün bir de azıcık iyi oldu diye spor yaptım , sabah doğrulamadım yerimden .Korkarım fıtıklarım nüksetti.
Gördüğün liste sanırım röportaj listesi , listedeki sıraya göre , hergün birimize , grubun diğer üyeleri sorular soracak .Daha yakından tanışmak amaçlı
canısı çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsingüzel dinlen tatlım
he heh ben de çorapları bile ütülüyodum şimdi nerdeee diye bizimki de dalga geçiyor
cok güzel tatlim,afiyet olsun,kacamagin da siniri gecmemis,sorun yokgünaydın fıstıklarım, hepinize muhteşem bir hafta diliyorum:)
cuma
sabah
1 kase nesfit+süt
öğlen
1 simit
ayran
akşam
cumartesi
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
domates
4 siyah zeytin
çay
öğlen
1 kase nesfit+süt
akşam
2 ıspanaklı börek
çay
pazar
sabah
1 dilim tam buğday
4 parça kaşar peyniri
2 yeşil zeytin
öğlen
ara
akşam
2 kaşık pilav
yarım bardak fanta
nesfit ben çok seviyorum, çok acıktırmıyo orta karar, hem sağlıklı da :)canım ne kadar güzel çekmeceleri toplamışsın.bende bahar temizliği yapayım şu çekmeceleri halledeyim diyorum ama onlar bana ben onlara bakıyorum neyse hava daha ısınmadı diyorum veeee bırakıyorum.menün bence güzel olmuş.bişey sorcam nesfit açıktırmıyor mu?bende alayım diyorum ama açıkırım diye düşünüyorum
ay canım ya derdini deştim ama ben bi muzurluk yapıyım demiştim. Kan şekeri problemi bende de var cidden açlığa gelmiyo ama spor iyi geliyo aslında yapabilse iyi olurdu.canım benim eşimin spor yaptığını düşünemiyorum.alışverişe gidiyoruz beni bir görseniz sanki olimpiyatlara hazırlanıyorum.çabuk oluyum gidelim de yorulmasın diye.2011 eşimin kan şekeri düştü hastanelik oldu sonrada hep kan şekerim düşecek pskolojisi ile yaşadı.6 ayda 40 kilo aldı şimdi kilodan da hiç birşey yapamıyor.ayyyyy bi dokundun ama çok dertlendim
misafir zor hem de yatılı dinlenemezsin tabi ama biraz erteleyebilsen misafiri iyi olurdusağol,sanada acil şifalar bel çk zor yaa
bugün rapunzele mi soruyoruz,hadi bakalım
sağol canım ah bi dinlenebilsem,hafta sonu yatılı misafir vardı bu hafta sonu yine var
bide ben ütüleri halletsem süper olacak
ay canım okurken öyle cinlikler benim gözümden kaçmaz ama yazarken atlamışımcok güzel tatlim,afiyet olsun,kacamagin da siniri gecmemis,sorun yok
temizligini yaptigina sevindim,valla nasil gaza geldim anlatamam,bende birazdan kalkip ütümü yapicam,altta okudum corap ütüleme isini,bende ic camasirlarina kadar her seyi ütülerim,cocuklarin coraplarinida ütülerim,hijyenik,hijyenik giysinler diye,
menünde su kismi okudugumda güldüm,icimde fesatlik yok ama birden gülümsedigimi farkettim
ara
bide evet bu gün baya anlayisliyim galiba,icimdeki beni disari cikarmayalim istersen
ev ahalisinden diyet icinmi firca yedin:18:
kızlar günlük iş arama periodumu tamalayıp yanınıza uğrayayım dedim.bu hafta evrene olumlu sinyaller göndererek bu hafta olumlu bir haber alacağıma inanıyorum.ne yaparsın garibanın ekmeği umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?