Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende çekmecelerim düzenli olsun istiyoruuuummmm:84::84::84:

Sizin abla kardeş yediklerinizi beğeniyorum ben .Eğer klasik bir diyet listesi uygulanmayacaksa , bu şekilde evdekilerden abartamamak ve de aç kalmamak dengesini koruyarak yemenin sağlıklı ve kalıcı kilo verdireceği kesin ikiniz içinde

kızlar ben kaçıyorum öğleden sonra gelirim.evlendim evleneli aşağı bodrumu temizleyeceğim bugün kararlıyım orayı temizleyeceğim.
kolay gelsin canım, kolaysa başıma gelmesin ama :))

ay meraktan çatlıycam sabah da baktım resim nerde ben de görmek istiyorum :)

ablamınki 1 nisana denk gelmiş şaka gibi bi röpörtaj olcak sanırım
ay evet ben de aynı şeyi düşündüm bana hinlik yapmayın sakın haaaaaaaa :)))

güzel çenen ve sen hoşgeldiniz tatlım menün yine çok güzel ben senin yöntemini beğeniyorum ama ben listeli yapamıyorum maalesef

şimdilik benim için uygun görünüyor

canım kuru fasülyenin içinde et vardı bende eklemedim.kuzum ben hafta sonu spor yapamıyorum eşim evde olduğu için
eşinle birlikte spor yapsaydın sen de

ben de mutsuz olduğumda çok yiyorum

hayret kafana taş mı düştü senin pek bi anlayışlı gördüm seni :)) ah bu modda olduğunu bilseydim ben de yerdim bişeyler

taşlayın şu şeytanııııııııııııııııııı , çabuk çık arkadaşımızın içinden hep beraber döveriz seni heeeeeeeeeeee

tesekkürler tatlim
zumba dans türü,yaparken fazla efor harciyorrsun,link vereyim belki denersin,ben cocuklarin durumuna göre bazen 30,bazen 40,ne kadar yapabiliyorsam yapmaya calisiyorum
Zumba Dance Class - Hull College - YouTube
ben de zumba müziğinde trambolin yapıyorum, hem trambolin kalorisi hem zumba kalorisi harcıyomuyumdur:44:

çok başarılı canım hafta sonu sucuk serbest sen bakma ausa:))))

selam kızlar dünkü menüm

sabah;mantar,peynir,1dilim ekmek

ara;1 kuru incir

öğle;5 kaşık kuru fasülye,yarım kase yoğurt

akşam;2 kase çorba,1 dilim ekmek

spor yapamadım.
su 2 litreyi geçmiştir
iyi bence biraz az çeşitli ama olsun fena değil fıstıkım

hafta sonu ayrı olduğumuz belli oluyor menüye bakan hımmmm pazar akşamı buluşmuş bunlar der:)))

klasik wuwum menüsü, az çok az:))))

merhaba fıstık sabah okudum hafta sonu oldukça takılmışsın takımımıza, bebişini büyüt bekleriz canım, görüşmek üzere:)))

ben de çooookkkkk uzun zamandır istiyodum bu hafta sonuna kısmet oldu, ben ne hale geldim önceden benim gardırobum bile mağaza raflarına benzerdi ah bu çacuklar beni mahvetti((
liste için de teşekkürler canım listeli diyet yapamıyorum ben çok zorlanıyorum

günaydııın herkese güzel bir hafta diliyorum herkese
banada dua edin lütfen hastalıklarımda kurtulamıyorum,şimdide antibiyotik,kan ilacıve vitamin alıyorum,belimi saymıyorum bile
bide liste gördüm ne olduğunu açıklarmısınız,geçmişi okumama imkan yok

Al benden de o kadar , eşim dalga geçerdi iç çamaşırlarını ütülediğimde

Gel de şimdi gör , ya da yok yok vazgeçtim görme

Geçmiş olsun çok ,Rabbim acil şifalar versin .

İki gündür benimde belim facia , dün bir de azıcık iyi oldu diye spor yaptım , sabah doğrulamadım yerimden .Korkarım fıtıklarım nüksetti.

Gördüğün liste sanırım röportaj listesi , listedeki sıraya göre , hergün birimize , grubun diğer üyeleri sorular soracak .Daha yakından tanışmak amaçlı

Röportaj demişken , bende rapunzell için sorularımı sorayım yavaş yavaş ...

Önce hakkında hiçbirşey bilmediğim için klasiklerden başlayayım , sonra daha can alıcı sorular sorarım

Rapunzell canım ,

Kaç yaşındasın ? Evli ya da bekar mısın ?

canısı çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsin güzel dinlen tatlım

Al benden de o kadar , eşim dalga geçerdi iç çamaşırlarını ütülediğimde

Gel de şimdi gör , ya da yok yok vazgeçtim görme
he heh ben de çorapları bile ütülüyodum şimdi nerdeee diye bizimki de dalga geçiyor

canım ne kadar güzel çekmeceleri toplamışsın.bende bahar temizliği yapayım şu çekmeceleri halledeyim diyorum ama onlar bana ben onlara bakıyorum neyse hava daha ısınmadı diyorum veeee bırakıyorum.menün bence güzel olmuş.bişey sorcam nesfit açıktırmıyor mu?bende alayım diyorum ama açıkırım diye düşünüyorum

canım rabbim acil şifalar versin

canım benim eşimin spor yaptığını düşünemiyorum.alışverişe gidiyoruz beni bir görseniz sanki olimpiyatlara hazırlanıyorum.çabuk oluyum gidelim de yorulmasın diye.2011 eşimin kan şekeri düştü hastanelik oldu sonrada hep kan şekerim düşecek pskolojisi ile yaşadı.6 ayda 40 kilo aldı şimdi kilodan da hiç birşey yapamıyor.ayyyyy bi dokundun ama çok dertlendim

sağol,sanada acil şifalar bel çk zor yaa
bugün rapunzele mi soruyoruz,hadi bakalım

canısı çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsin güzel dinlen tatlım

he heh ben de çorapları bile ütülüyodum şimdi nerdeee diye bizimki de dalga geçiyor

sağol canım ah bi dinlenebilsem,hafta sonu yatılı misafir vardı bu hafta sonu yine var
bide ben ütüleri halletsem süper olacak

cok güzel tatlim,afiyet olsun,kacamagin da siniri gecmemis,sorun yok

temizligini yaptigina sevindim,valla nasil gaza geldim anlatamam,bende birazdan kalkip ütümü yapicam,altta okudum corap ütüleme isini,bende ic camasirlarina kadar her seyi ütülerim,cocuklarin coraplarinida ütülerim,hijyenik,hijyenik giysinler diye,

menünde su kismi okudugumda güldüm,icimde fesatlik yok ama birden gülümsedigimi farkettim
ara
eşimin sosislisinden 2 ısırık

bide evet bu gün baya anlayisliyim galiba,icimdeki beni disari cikarmayalim istersen
ev ahalisinden diyet icinmi firca yedin
:18:

nesfit ben çok seviyorum, çok acıktırmıyo orta karar, hem sağlıklı da :)

ay canım ya derdini deştim ama ben bi muzurluk yapıyım demiştim. Kan şekeri problemi bende de var cidden açlığa gelmiyo ama spor iyi geliyo aslında yapabilse iyi olurdu.

misafir zor hem de yatılı dinlenemezsin tabi ama biraz erteleyebilsen misafiri iyi olurdu

ay canım okurken öyle cinlikler benim gözümden kaçmaz ama yazarken atlamışım cidden sen yazınca komik olmuş ben de çok güldüm
evet tansiyonum düşünce paniklediler önceden ben bu tansiyon ve kan şekeri yüzünden çok hastanelere taşındım serumlar yedim uzun zamandır olmuyordu halbuki simit yedim cuma öğlen tutması gerekirdi beni ama anlamadım çok fena oldum

rapunzel için ben de önce genel sorulardan başlıyım

canım nerede yaşıyorsun? evde misin, çalışıyo musun? çalışıyorsan ne iş yapıyorsun

kızlar günlük iş arama periodumu tamalayıp yanınıza uğrayayım dedim.bu hafta evrene olumlu sinyaller göndererek bu hafta olumlu bir haber alacağıma inanıyorum.ne yaparsın garibanın ekmeği umut

kızlar günlük iş arama periodumu tamalayıp yanınıza uğrayayım dedim.bu hafta evrene olumlu sinyaller göndererek bu hafta olumlu bir haber alacağıma inanıyorum.ne yaparsın garibanın ekmeği umut

canım senin mesleğin nedir? nasıl bir iş arıyorsun?

merhaba kızlarrr benim menüyü ssormayın daha başlamadım ya o bakımdan
ama bugünkü sporum bahçemin otları onları temizlicem süper spor olacak bana

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben geldiiim geçmişi okuyum biraz rapunzele soru sorayım saat 3 dedinmi tramboline çıkarım. kızım uyudu spor yapıp banyo yapmak için tam 2.5 saatim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…