masallah cnm,nerden buldun bu sorulari,korktum valla simdiden:18:rapunzel sorum sana canım
bu güne kadar en çok seni utandıraqn olay
aşk hayatınne durumda
istediğin konumdamısın iş bakımından
ne kadar para sahibi olmak isterdin
yarın yaşadığın şehri terketmekzorunda kalsan ne yapardın
tatlim yedigin paketin üzerinde kalorisine bakmak en sagliklisi olacak galiba,simdi ben senin o yedigin pastayi netten bakacagim,türk markalarini bilmiyorum tam, net olarak kalorisini ögrenirsem yazarim,bulamazsamda bu gecerli olsunpegasus canım gerçekten çok insaflı ceza vermişsin.ama eker 3 tanesiancak 1tane ederdi mesela herbiri kurabiye kadar diyim . ama yediğin sucuklar ekmekler ballar pöfff. hakkaten ben 600 en aşağı ceza beklemiyodum neyse 200 de önceden ekik vardı 400 mekik eşim gelince yapayım o iyi gaza getiriyor mekik ö<ürlüyüm de:))))
en beğendiğim menü tabikide yemeğini hazırlayı çıkmanı ayrıca tebrik ederim. tümgün yürümek gerçekten çok yoruyor :))
hahahah şaka gibi cevaplar bekliyoruz
ayyy korkasrımben öyle yerlerden hayatta tek başıma giremem
canım varmı detokstavsiyen bugün normal listeme döndüm ama uygun bi detoks bulursam yaparım.gerçi sporlatelafi etmeye çalışıyorum.
canım menü fena sayılmaz ama gördüm o böreğii hımmmmmm ne güzeldir şimdi o. neyse eritmişindir canım çok hareket etmişsin.
bide siz eftelya ile yedikelrinizi sayıyosunuzdur ne komik 2. bir otokontrol oluşturuyodur.:)
hoşgeldin canım özlettinkendini iyileş biranönce
siz ne yiyonuz karı koca öööle 40 kilo ne emek ya abbbbbuuuuuuv.
sağol canım
canım senin mesleğin nedir? nasıl bir iş arıyorsun?
merhaba kızlarrr benim menüyü ssormayın daha başlamadım ya o bakımdan
ama bugünkü sporum bahçemin otları onları temizlicem süper spor olacak bana
13 günde 11 kilomu
Sardı valla pokemoncum ama kışkışladık oğlumla
Ya cidden irade meselesi bu diyet işi.
Geçen ay bir arkadaşım aradı şehir dışından .
İşte canım hani senin şu diyetin vardı ya onu bana mail atsana dedi , süper kilo vermiştin dedi. 95 olmuş o da .
Hemen yolladım listeyi .
İnan günde 2 kere arıyordu ilk bir kaç gün. Şunu da yedim olur mu , şunun yerine şunu yesem olur mu , bugün misafirlikteyim ,yapılanlardan tatlıyı yemiyeyim diyorum sadece olur mu
Seneler evvelde isveç diyeti yapmıştım ,13 günde 11 kilo vermiştim üniversite yıllarıydı.Kuzenimde heveslendi yapayım dedi. Sabah aradı , enişten sabah sucuklu yumurta istedi bende yedim olur değil mi diye
sakııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn , o canım menüyü 3 kaşık pilav için heba etme dur ve bir daha düşün:) bak şimdiden alkışlıyorum yemediğin için
ben kabul ettimde o icinde kararsiz galiba,1 ay sonraya erteledi gelmeyi:44:
emzirdigi icin sonra gelecekmis,halbuki aramizda hem emzirip,hem diyet yapan arkadaslarda var,
yani aklimizi celmesine 1 ay var,o aklimizi celdikce bizde ceza vercez artik
erkek cocuklari canavar oluyormus gercekten,1.5 yasinda benimki,sandalyeyi cekip,camin önüne cikip,asagidaki insanlara bay bay yapiyor:44:
yani önünden esya saklakatan biz biktik,o kirip dökmekten bikmadi
rapunzel sorum sana canım
bu güne kadar en çok seni utandıraqn olay
aşk hayatınne durumda
istediğin konumdamısın iş bakımından
ne kadar para sahibi olmak isterdin
yarın yaşadığın şehri terketmekzorunda kalsan ne yapardın
gecmisolsun tatlim,hastalikla bide misafir,zor oluyor valladiyetmi hastaligi tetiklioyr acaba:44:
listeyi aus aciklamis,tekrar gecmisolsun
oy cnm,senin cocuk 1 taneydi demibide beni düsün bak,boy boy 3 tane
gecmisolsun ama hayati boyunca kan sekeri yükselecek diye yemeside sagliksiz ttlim,bu sekilde kan sekerini yükselme oranini fazlalastirir,saglikli beslenip,spor da yaparsa hic bisey olmaz,benden söylemesi
benim esimin yedigini ben 3 günde yiyorum,fakat gram kilo almiyor,agirlik kaldiriyor,gürese gidiyor ve spor salonuna gidiyor,tabiki bunlarin etkisiyle,yoksa simdiye 100 ü gecmisti:18:
yani demek istedigim,sisman ve sagliksiz olacagina,saglikli ve zayif olabilir istenilirse
Not: üstte ne demek istedigim anlasilmistir insallah
insallah alirsin istedigin sonucu,gecen haftaki iside düsün derim:44:
ben sordum valla,sen ister duy,ister duyma
kolay gelsin cnm,bu arada 30 dk bahce isleriyle,215 kalori yakiyorsun,aklinda bulunsun
13 günde 11 kilomuisvec diyetine karsi olan önyargilarimi yokettin bir anda
ayrica tam diyetlik arkadaslarin varmis
sucuklu yumurta ve isveci bir arada düsündüm de bir an,isvecliler duymasin sakin:18:
toprakstan son anda toparlama cabalari gelsede,eftelyanin gazabindan kurtulacagini sanmiyorumevet kesinlikle sayıyoruz ama en çok ben onunkini sayıyorumçok müsait kaçamak yapmaya şaka o yemedimi benden daha dayanıklı açlığa diyim de kızmasın bariiiiii
sen isin kestirmesini bulmussun cnm,kizlarda ayri bi tatli oluyor valla,giydirip süslemesi cok güzelhe he benim ufak cadı o kadar kıskanç ki tamam tatlım sen doyduysan ben abiye vereyim ya da yanımda kim varsa teyzeye vereyim diyorum kaşık ona değil o kaşığa uçuyor:))
evet biri nisan da 8 olacak,digeri 14 subatta 4 oldu,3 numarada 1,5Yok yok yemedim canım benim ,gelişmeleri yazdım konu ile ilgili
Onun büyükleri kız sende galiba kaptan , kızlar başka oluyor yaa , erkekler düz duvara tırmanma derdinde
Eyvaaaaaaaaah , yarın yandım galiba ...Pokemondan sıkı sorular gelmeye başladı :18::18::18:
canim aile arasina girmek gibi olmasin ama bendece caresine yol yakinken bakin derimcanım bende eşime diyorum ama anlamıyor.sanırım o kan şekeri yüzünden miğdeyi iyice büyüttü şimdi duramıyor.bide ben 10 eşim 15 yıldır sigara içiyorduk 29 aralıkta sigarayı bıraktık iyice kilo aldı.ne bir spor ne bi hareket hiç birşey yok.iştede hareket etmiyor adamlara söylüyo onlar yapıyor.biraz zaman geçsinde diyetisyene götürcem.yoksa iyice hasta olacak
bu arada geçen haftaki işten ses seda yok.bi gel deseler valla uçarak gideceğim
kulaga cok güzel geliyor valla,
Evet canım , bu diyeti iki kere yaptım ömrüm boyunca .Bahsettiğim 11 kiloda , yine harfi harfine uymuştum 13 gün boyunca.Antalyadaydım o zaman , okula yürüyerek gidiyordum sıcaaak tabii , bütünleme zamanı Hazirandı , asfaltta yumurta pişerdi o derece sıcaktı.
2. yapışımda evliydim , 6 gün sonra bıraktım , yanlış hatılamıyorsam 5 kilo vermiştim ondada.
Sağlıksız buluyorum , özellikle sabah hiç kahvaltı olmamasını ama ne yalan söyleyeyim , çok kısa sürede kilo verdiriyor
bu arada ben ne olur ne olmaz dıye kazene özel msaj attım resım knusunda .....
tabiki yazmalisin,ona göre takima alinip alinmamana karar verilecek,yani takim adina ne kadar faydalisin,ona bakilacak,o yüzden faydali gördügün seyleri yazmalisin,ve diger arkadaslarin günlük yediklerine yorum yapmalisin,takima alinmasan bile yaptigin kacamaga göre ceza alirsin ve cekmelisin,bunlar senin alinip alinmayacagina karar vermemiz icin yapman gereken seyler,ve sporu ihmal etmemelisin,yumusak,yumusak sarkar her tarafin sonra
yook bebegım ya ktu deıl ama sı kebab olmasaymıs dha ıımıs ama yurudun onuda yaktn sayıyorum muahhh
bu arada yarın boyatıcam csaretım geldı
hayırlI GECEELR KIZLARRRR NASILSINIZ bugün misafirİM VARDI O kADAR YORUMdum kiş sizlerİ ÖZLEDİM PAŞAMI Yatırayım geLEyiM AmAsiz gideRSEniz ben yalnız kalırım.
not:harflerin büyüklüğü küçüklüğü tamamen oğlumun caps tuşuna basması ile alakalı
başımda dikilmiş anne memmee aç aç aç bunu ben datacam memmee diyor
bende takımda degilim diye kimsenin menüsüne yorum yapmıyordum teşekkür ettim kaptan
pegasus canım gerçekten çok insaflı ceza vermişsin.ama eker 3 tanesiancak 1tane ederdi mesela herbiri kurabiye kadar diyim . ama yediğin sucuklar ekmekler ballar pöfff. hakkaten ben 600 en aşağı ceza beklemiyodum neyse 200 de önceden ekik vardı 400 mekik eşim gelince yapayım o iyi gaza getiriyor mekik ö<ürlüyüm de:))))
en beğendiğim menü tabikide yemeğini hazırlayı çıkmanı ayrıca tebrik ederim. tümgün yürümek gerçekten çok yoruyor :))
hahahah şaka gibi cevaplar bekliyoruz
ayyy korkasrımben öyle yerlerden hayatta tek başıma giremem
canım varmı detokstavsiyen bugün normal listeme döndüm ama uygun bi detoks bulursam yaparım.gerçi sporlatelafi etmeye çalışıyorum.
canım menü fena sayılmaz ama gördüm o böreğii hımmmmmm ne güzeldir şimdi o. neyse eritmişindir canım çok hareket etmişsin.
bide siz eftelya ile yedikelrinizi sayıyosunuzdur ne komik 2. bir otokontrol oluşturuyodur.:)
hoşgeldin canım özlettinkendini iyileş biranönce
siz ne yiyonuz karı koca öööle 40 kilo ne emek ya abbbbbuuuuuuv.
sağol canım
menum
sabah 1 poaca 1 kahve poaca evde yapılmıs kucuk
oglen 4 badem
aksamsa brazcık pısmıs tavuk trsuyla
bska 2 ltre su
özellıkle bı spor yapmadım evın ıcın de dolanıp drdum ama sureklı oda sıkıntıdan yanı ....
günaydın herkeseee haftasonu uğrayamadım menülerimi yazıyım hemen:)
cumartesi;
sabah
1 dilim kepek ekmeği
peynir
zeytin
çay
öğle
semizotu
yoğurt
akşam
2 tane patatesli börek
salata
2 lt su
spor yok
pazar
sabah
1 dilim tam buğday
peynir
1 yumurta
zeytin
çay
öğle
2 galete
peynir
çay
akşam
3 kaşık pilav
fırında tavuk 1,5 parça
yarım bardak fanta
2lt su
spor yine yok
toprakstan son anda toparlama cabalari gelsede,eftelyanin gazabindan kurtulacagini sanmiyorum
sen isin kestirmesini bulmussun cnm,kizlarda ayri bi tatli oluyor valla,giydirip süslemesi cok güzel
evet biri nisan da 8 olacak,digeri 14 subatta 4 oldu,3 numarada 1,5
büyügünün dersleriyle ilgileniyorum,ortanca kiskaniyr,ortancaya bakiyorum kücügü,kücügüyle ilgileniyorum ortanca,allahtan büyügüm yardimci oluyor bana,ayakkabiligi topluyor,makineden kasiklari cikariyor,vee toz aliyor,
her eve lazim yani
canim aile arasina girmek gibi olmasin ama bendece caresine yol yakinken bakin derim
kulaga cok güzel geliyor valla,
kac kilosunu geri aldin cnm,hepsinimi:18:
kizlar paylasima bir bakayim,sonrada temizlige girisecem,artik kacta biter bilmiyorum,gelmeye calisirim,gelmesemde kusuruma bakmayin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?