Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

masallah cnm,nerden buldun bu sorulari,korktum valla simdiden:18:
tatlim yedigin paketin üzerinde kalorisine bakmak en sagliklisi olacak galiba,simdi ben senin o yedigin pastayi netten bakacagim,türk markalarini bilmiyorum tam, net olarak kalorisini ögrenirsem yazarim,bulamazsamda bu gecerli olsunhaftasonu 500 kaloriye kadar kacamak hakki oldugundan kalan cezan bu tatlim,normal sartlarda artabilirdi

canım senin mesleğin nedir? nasıl bir iş arıyorsun?

canım ben gazi uluslararası ilişkiler mezunuyum.anadolu lisesi çıkışlıyım.anakarada çok büyük firmalarla çalışıyordum burası sanayi şehri daha güzellerini bulurum dedim ama bişey bulamadım.kendimi umutsuzluğa kaptırmak istemiyorum ama 6 ay oldu.artık özellikte aramıyorum

13 günde 11 kilomuisvec diyetine karsi olan önyargilarimi yokettin bir anda
ayrica tam diyetlik arkadaslarin varmis

sucuklu yumurta ve isveci bir arada düsündüm de bir an,isvecliler duymasin sakin:18:

sakııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn , o canım menüyü 3 kaşık pilav için heba etme dur ve bir daha düşün:) bak şimdiden alkışlıyorum yemediğin için

Yok yok yemedim canım benim ,gelişmeleri yazdım konu ile ilgili

Onun büyükleri kız sende galiba kaptan , kızlar başka oluyor yaa , erkekler düz duvara tırmanma derdinde

Eyvaaaaaaaaah , yarın yandım galiba ...Pokemondan sıkı sorular gelmeye başladı :18::18::18:

canım bende eşime diyorum ama anlamıyor.sanırım o kan şekeri yüzünden miğdeyi iyice büyüttü şimdi duramıyor.bide ben 10 eşim 15 yıldır sigara içiyorduk 29 aralıkta sigarayı bıraktık iyice kilo aldı.ne bir spor ne bi hareket hiç birşey yok.iştede hareket etmiyor adamlara söylüyo onlar yapıyor.biraz zaman geçsinde diyetisyene götürcem.yoksa iyice hasta olacak

bu arada geçen haftaki işten ses seda yok.bi gel deseler valla uçarak gideceğim

13 günde 11 kilomuisvec diyetine karsi olan önyargilarimi yokettin bir anda
ayrica tam diyetlik arkadaslarin varmis

sucuklu yumurta ve isveci bir arada düsündüm de bir an,isvecliler duymasin sakin:18:

Evet canım , bu diyeti iki kere yaptım ömrüm boyunca .Bahsettiğim 11 kiloda , yine harfi harfine uymuştum 13 gün boyunca.Antalyadaydım o zaman , okula yürüyerek gidiyordum sıcaaak tabii , bütünleme zamanı Hazirandı , asfaltta yumurta pişerdi o derece sıcaktı.

2. yapışımda evliydim , 6 gün sonra bıraktım , yanlış hatılamıyorsam 5 kilo vermiştim ondada.

Sağlıksız buluyorum , özellikle sabah hiç kahvaltı olmamasını ama ne yalan söyleyeyim , çok kısa sürede kilo verdiriyor

evet kesinlikle sayıyoruz ama en çok ben onunkini sayıyorum çok müsait kaçamak yapmaya şaka o yemedimi benden daha dayanıklı açlığa diyim de kızmasın bariiiiii
toprakstan son anda toparlama cabalari gelsede,eftelyanin gazabindan kurtulacagini sanmiyorum
he he benim ufak cadı o kadar kıskanç ki tamam tatlım sen doyduysan ben abiye vereyim ya da yanımda kim varsa teyzeye vereyim diyorum kaşık ona değil o kaşığa uçuyor:))
sen isin kestirmesini bulmussun cnm,kizlarda ayri bi tatli oluyor valla,giydirip süslemesi cok güzel
evet biri nisan da 8 olacak,digeri 14 subatta 4 oldu,3 numarada 1,5
büyügünün dersleriyle ilgileniyorum,ortanca kiskaniyr,ortancaya bakiyorum kücügü,kücügüyle ilgileniyorum ortanca,allahtan büyügüm yardimci oluyor bana,ayakkabiligi topluyor,makineden kasiklari cikariyor,vee toz aliyor,

her eve lazim yani
canim aile arasina girmek gibi olmasin ama bendece caresine yol yakinken bakin derim
kulaga cok güzel geliyor valla,
kac kilosunu geri aldin cnm,hepsinimi
:18:

kizlar paylasima bir bakayim,sonrada temizlige girisecem,artik kacta biter bilmiyorum,gelmeye calisirim,gelmesemde kusuruma bakmayin lütfen

bu arada ben ne olur ne olmaz dıye kazene özel msaj attım resım knusunda .....

bende takımda degilim diye kimsenin menüsüne yorum yapmıyordum teşekkür ettim kaptan

sorun deil canım yaa

ayyyyy canım ne yemiyor ki.günde 1 ekmeği çok rahat yiyor bide en kötüsü mutlaka gece 11 de yemek yiyor.gece şekeri düşerse ne olurmuş.tabi bende evlenince gece yemeklerinden yedim böle oldum.şu evlere servisler ben mahvetti

canım yine çok az yemişsiin yaaa valla dirençsiz kalıp hastalanacan diye korkuyorum ha bende hafta sonu pek yemedim can sıkıntısından ama işteyken ara ögünleri bile yiyorum

bide spor olsaymış on numaraymış canım benim :13::13:

Kız çocuğu ayrı bir keyif işte , Allah bana da çok geçmeden bir tane nasip etsin

Kilonun hepsini geri almıştım canım , yani bu diyetle verilen kilolar 2 yıl geri alınmıyor hikayeee . Ama yaptıktan sonra başka bir liste ile diyet yapmaya devam edilirse korunur tabii kilo.Ben çok yemiştim yine.

kizlar paylasima bir bakayim,sonrada temizlige girisecem,artik kacta biter bilmiyorum,gelmeye calisirim,gelmesemde kusuruma bakmayin lütfen

KOlay gelsin canım , benim belim çok fena . Zar zor evi süpürdüm , az biraz oğlumla oynadım , oturduğım yerden kalkamıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…